Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują 14 40,00%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 5,71%
Jeszcze trochę, jeszcze chwilka i porodów będzie kilka 0 0%
Już ostatnie brzuchatki pakują do szpitala manatki 12 34,29%
ten co teraz. 7 20,00%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 13:37   #4171
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Neluśka
ale ma włoskii
Cytat:
mi oliwka jeszcze bardziej wysuszała Linomagiem smarowałam i 2 dni i nie było śladu...
zmieniliśmy teraz płyn do kąpania na Emolium i już ładne stópki ma
a noto u mnie pomogło
Stary 2013-12-03, 13:46   #4172
Eluvtus
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
of kors

Spróbuję chyba dziś z ta parafiną. Mam nadzieję, że pomoże

My niczym nie smarowaliśmy. Kąpiemy co 3 dzień, do kąpieli trochę oliwki z babydream i nawet nie pamiętam kiedy przeszło mu.

Tylko że ja też nie używam chusteczk do przewijania tylko myje go w umywalce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-03, 14:00   #4173
anulka2205
Wtajemniczenie

Niunia, Lusesita super

Hania, Gabryś, Kacperek i Nelcia

Lineczka u nas kaszka na zimnie blada, czerwienieje po rozgrzaniu, lekarz twierdzi że to jakieś potówkowopobne cuś

Lilith zdróweczka, a ty paciorze precz ok dzieciaczka

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:01   #4174
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
lyzeczka mu mleko podajesz?
Kacperek uroczy
4 łyżki mleka, te do odmierzania z mm czyli 4 miarki na butelkę 125ml. 3 nie wystarczają, mały głodny jak cholera i jak do tej pory je więcej niż powinien na jego etpie zycia i wadzę.
Cytat:
Neluśka

Fajnych znajomych mamy... rasisci zadzwonili na policję, że JA nie opiekuje się swoim dzieckiem.... przyjechali, spisali nas (!!!) przeprosili za procedurę jaką musza wykonać, popatrzyli, pogratulowali i dodali że to ewidentnie na złość było zrobione. odkryłam szybko z tż kto to zrobił. żmija z byłej pracy tż... no ja już nie mam sił. jak podli są ludzie to sie w glowie nie mieści.
nie mam sił momentami. masakra

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:01   #4175
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Niunia, Lusesita super

Hania, Gabryś, Kacperek i Nelcia

Lineczka u nas kaszka na zimnie blada, czerwienieje po rozgrzaniu, lekarz twierdzi że to jakieś potówkowopobne cuś
a kazał Ci to czymś smarować?
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:03   #4176
babku
Zadomowienie

Po raz kolejny przepraszam, że bez cytowania, ale nadrabiałam tak z doskoku.
Gratuluję przede wszystkim kolejnych porodów. Anka Twój mnie przeraził. Lusesity też. Nie wyobrażam sobie nawet jak to jest męczyć się 20 godzin, skoro ja po 4 chciałam walić głową w ścianę
A Tobie Malinko zazdroszczę Mam nadzieję, że nikogo nie pomyliłam.
Trele mam nadzieję, że z mamą wszystko w porządku.
Lilith współczuję, dużo zdrówka dla maluszka, a dla Ciebie Nie czytaj głupot na necie, bo zwariujesz.
Nemosku miałyśmy w ten sam dzień sesję i trwała też tyle samo. Chwilami miałam ochotę ją zakończyć, żeby nie męczyć już maluszka mojego, ale cieszę, że tego nie zrobiłam, bo już na aparacie jak pokazała mi parę zdjęć, to były cudne
Tyle udało mi się z doskoku wyczytać, a zaraz zabiorę mężowi komputer i napiszę co u nas.
Aa i witam pierwszego mężczyznę na naszym forum. Pociety pozdrawiam
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 15:00   #4177
dizi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
My niczym nie smarowaliśmy. Kąpiemy co 3 dzień, do kąpieli trochę oliwki z babydream i nawet nie pamiętam kiedy przeszło mu.

Tylko że ja też nie używam chusteczk do przewijania tylko myje go w umywalce

Też pupcię myjemy pod wodą, Adaśko ma najbardziej sucha skórkę na nóżkach i brzuszku, najgorzej to stópki. Wiadomo, musi się złuszczyć naskórek, w końcu zmienił środowisko z wodnego na powietrze Smarowałam go Oilatum, ale nie widzę szczególnie poprawy, więc spróbujemy jeszcze z tą parafiną.
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 15:02   #4178
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Też pupcię myjemy pod wodą, Adaśko ma najbardziej sucha skórkę na nóżkach i brzuszku, najgorzej to stópki. Wiadomo, musi się złuszczyć naskórek, w końcu zmienił środowisko z wodnego na powietrze Smarowałam go Oilatum, ale nie widzę szczególnie poprawy, więc spróbujemy jeszcze z tą parafiną.
ja smarowałam stópki i nóżki Linomagiem A+E, na drugi dzień schodziłą skóra płatami a na następy już nie były w ogóle wysuszone

moje dziecko usnęło przy samym TV w pokoju ciemno było tylko grał telewizor i usnęła.. a miałam jej pampersiaka zmienić bo tam pewnie znowu nasikane multum
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-12-03, 15:04   #4179
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Osobiście nie wyobrażam sobie czyścić pupę tylko chusteczkami... ale to ja
Stary 2013-12-03, 15:08   #4180
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
a kazał Ci to czymś smarować?
mAścią cholesterolowa, jest bez recepty

Ktosiula coś czuję wypycha uparciuszka swojego

Anka

Pocięty

Trele ja chyba lekko ograniczona- nie mogę się nic doszukać o kosztach wysyłki, gdzie to jest??

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-12-03 o 15:14
Stary 2013-12-03, 15:16   #4181
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
paulina imprezujemy z dziewczynami

a my byliśmy dziś u ksiedza załatwić chrzest. Bez żadnego problemu z okazji ślubu kościelnego, ta inf nie wywarła na nim wrażenia chyba, chrzest planowo w pierwszy dzień świat BN, po mszy tak jak chcieliśmy.Nawet kasy nie chciał
Tylko zapomniałam zabrać świadectwo urodzenia i mam zanieść, wiec wtedy podamy chrzestnych.I tu bedzie problem ze strony męża
w sumie jego rodziny.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

nie dość ze skurczona to informacjami i wydarzeniami dnia sa kupy, baki, czas na karmienie i kapiel, i sen ale nie mój
Fajnie ze trafił Wam sie normalny ksiadz
A co do chrzestnych to łacze sie w bólu
Wogole mnie te chrzciny wkurniaja juz a jeszcze ich nie było ..

Cytat:
Napisane przez Pociety Pokaż wiadomość
Cieszymy się bardzo biorąc pod uwagę, że skróci mi się trasa o szpital, a po umoralniającej wizycie Myi rodziny miałem już dosyć

Teraz jadę do domu szybko ogarnąć na świeżo i do pracy ale najpierw wyjdę z Naszą Etną

To doba ma 24 godziny?; ooo
Nie no jakoś dajemy radę

No Twoja doba juz nie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Super ze ksiadz nie robil problemow
Ale Wam zazdroszcze tych chrztow w swieta, moj maz jakos nie chce sie zgodzic na chrzest w grudniu... on mowi zebysmy sie wstrzymali jeszcze a mnie krew zalewa bo chcialam Jaska w swieta ochrzcic
Nie jestes sama. Ja planuje na polowe Lutego, a ostatnio sie zastanawiam czy nie jeszcze pozniej

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 15:17   #4182
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
ja smarowałam stópki i nóżki Linomagiem A+E, na drugi dzień schodziłą skóra płatami a na następy już nie były w ogóle wysuszone

moje dziecko usnęło przy samym TV w pokoju ciemno było tylko grał telewizor i usnęła.. a miałam jej pampersiaka zmienić bo tam pewnie znowu nasikane multum
Jejku, mam nadzieję, że mój kochany Gerald zawsze będzie tak jak teraz żył on sam zasypia, często przy piersi, jak je, to prawda, ale często sam w łóżeczku czy w naszym łóżku
Stary 2013-12-03, 15:23   #4183
domii29
Zakorzenienie

Przespalam sie pol godzinki a czuje sie tak jakbym spala caly dzien przynajmniej

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 15:23   #4184
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
3.12.2013 o 3.12 na swiat przyszła Hania, mierząca 52cm i 2900g czujemy sie super
Zaczęło sie o 0.23 boleśnie ale sprawnie
Mala przekochana, maz dzielny, przeciął pepowine i pomagał.
Córka jest terax na noworodkach. Ja nie umiem spać.
klask i:

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Gratulacje!!! Małą filigranowa dziewczynka i jak szybko poszło

Znowu kolki nie dały małej pospać???

Dzień dobry, u nas wieczorem był armagedon mała tak wymusza ręce że to jest coś okropnego, zazwyczaj po kąpaniu szła ładnie spać a wczoraj walczyliśmy półtorej godziny, jak poczuła ręce to spokój, spała jak się ją odłożyło to od razu syrena. Powiedziałam sobie ze choćby się nie wiadomo co stało walczymy teraz z rączkami.
Wg wiecie co teraz zrobiłam, wsadziłam rano pieluchę pod bluzkę i stwierdziłam że sprawdze czy na młodą działa, ziewała dwa razy, położyłam ją teraz do łóżeczka, dałam smoka i położyłam jej pieluchę na buźce, zakryła się i zasnęła
A wgl zauważyłam że wieczorem musi mieć ciemno żeby zasnąć, musimy wyłączać telewizor i musi być ciemno wtedy jej sie łatwiej zasypia.
placek
I tak ją zostawiłaś z tą zakrytą buzią?

Pytam, bo mojej ulubionym zajęciem stało się wpełzanie pod kocyk dziś myślałam że zejdę na zawał jak poszłam rano ją zabrać na karmienie- w ogóle nie było jej widać, cała zamotana pod kocykami boję się że się przydusi ale może ja przesadzam?

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 15:23   #4185
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ma sporo bakterii w moczu z grupy paciorkowców, tak sie o niego martwie, wizyta dopiero jutro jest taki malutki a juz czekaja go antybiotyki
Kochana ! Najwazniejsze ze wykryte, I ze bedzie leczone! Nawet sie nie obrocisz I juz sie antybiotyki skoncza

Cytat:
nie miałam boje sie bo sie naczytałam ze od tej bakterii bywaja przypadki śmiertelne i zazwyczaj lecza szpitalnie
O ty! prosze zablokowac google na kilka dni az troche ochloniesz!
I nie smuc sie!! Mały To widzi !

KCIUKI DLA ANI

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 15:30   #4186
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Jak śliczna Hania i jaki blondasek z niej

Beatka, no a z mężem coś się dogadaliście na temat tych Waszych chrzestnych? Wypadałoby żebyście już powoli ich informowali...

ja jestem zdecydowana, ale rodzinie męża nie podoba się że oboje są z mojej rodziny ALE to nie moja wina ja chciałą kuzynke swoja i nie chciałąm rodzeństwa, mój mąż też miał kuzyna swojego prosić ale jego mama powiedziałą ze to wstyd i mąż zmienił zdanie, wiec skoro teściowa sama powiedziałą zebym wzieła oboje ze swojej rodziny to tak zrobie. A jak mąż jeszcze coś na ten temat powie to
Cytat:
my chcielismy w siweta, ale chyba na chrzcinach bylabym tylko ja mąż i Kacper, siostra i brat ;( a szkoda bo to fajny termin jak dla mnie

Wrzucam Wam mojego bąbelka.. ale ja go kocham <3 Mamy już 8 tygodni

Beatko czekamy na zdjęcie Liwii
zrobie pźniej albo jutro i wrzuce, chaiłąm wrzucić zdjęcie z lalką wiekosciowo są inedntyczne ale mi nie wchodzi

A jakie KAcperek

A NElka
Stary 2013-12-03, 16:18   #4187
Asist22
Rozeznanie

Przedstawiam Wam Kajtusia

Edytowane przez Asist22
Czas edycji: 2013-12-04 o 11:57
Asist22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:19   #4188
ktosiula
Wtajemniczenie

Zawiodę Was - nie wypycham Mikusia, obiad dla męża na jutro gotuję
Rano jak się zobaczyłam w lustrze to doszłam do wniosku, że musze odrosty zafarbować to będę miała na miesiąc spokój i tak wyszło, że pojechałam do rodziców i dopiero wróciłam. W ogóle to dzwonię do mamy, że może bym przyjechała do nich to mi farbę położy, a ona mi, że nie, bron Boże mam siedzieć w domu i nie jeździć autem (25 km mam do rodziców) i się jej spytałam "A jak przyjadę to mnie nie wpuścisz?" no i już nie umiała odbić piłeczki to pojechałam

Fajnie mi dzionek minął, humor dopisuje Mam nadzieję, że się dzisiaj wyśpię a na 8 jedziemy znowu na IP. Ogarnęłam neta w telefonie to będę pisać. Ciekawe czy dadzą jutro oxy albo coś.. mam taką nadzieję.

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
juz po wszystkim duzo lzej bylo ,prawie nie odczulam 1 fazy porodu o 12 na szpital ze skurczami takimi do wytrzymania,o 5 odeszly wody i nawet nie wiem kiedy wziely mnie polozne na lozko porodowe tam podpieli ktg i juz skurcze wieksze i ogolnie zaraz parte...szczerze powiem ze nie wiedzialam kiedy zaczelo sie !!! no i parlam...wtedy juz byl problem bo mialam mloda polozna i drugi porod z boku byl co starsza odbierala ,ja wolalabym starsza czulam sie pewniejsza i tak podchodzila do mnie i tej mlodej poloznej a partych mialam bardzooo duzo,chyba za duzo bo dziecko juz slabe bylo,ale na szczescie wyszla mala ,malo nacieta bylam normalnie chodze i siadam i jestem zadowolonao 8 ,15 byla na swiecie!
Jeszcze raz GRATULACJE Malinko! Super się czyta takie wypowiedz, bardzo się cieszę, że dobrze wspominasz poród i dobrze się czujesz. Oby tak dalej!

Cytat:
UWAGA UWAGA

Wczoraj Przez Cesarskie Ciecie na swiecie zawitala Marysia. Dlugi-20godzinny porod SN nie dal rady. Mala,ale jednak duza Marysia ma 57cm i 3970g . GRATULUJEMY

Na swiecie witamy tez Hanię,ktora na swiecie pojawila sie dzisiaj. Szczesliwa mamusia czeka na cycolenie, a w nadchodzacych godzinach ma byc zdjecie. GRATULUJEMY

ps. WYMIARY HANII w poscie niuni32 wyzej
Lusesita, Niunia moje gratulację! Jak fajnie, że już tulicie swoje córeńki!!!! Niunia Hania jest słodka! A Ty miałaś mega super, expres poród! ZAZDROSZCZĘ!

To jest jakiś magiczny tytuł wątku, może uda mi się jeszcze urodzić zanim się skończy. A jak nie to mam prośbę, dla dobrej wróżby nazwijmy kolejny tak samo

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość

W ogóle muszę się pochwalić, a właściwie moją córcie wczoraj stwierdziłam że spróbuję jej podać mleko całkiem bez AR i wypiła pięknie, odbiło się- nie ulało później trochę jej się ulało, jakoś po półtorej godziny ale wtedy leżała, wierzgała nóziami i gadałyśmy sobie, ale nie ulało się dużo.
Dzisiaj po raz drugi jak wstała jej podałam i nic nie ulała i pięknie zasnęła, na noc jeszcze podajemy AR bo się boje ze uleje ale w dzień będziemy próbować tylko zwykłe
Super!!!!!!!

Cytat:
DZiś 2 miesiecznica. :spingw inek:

chciałam dodać zdjęcie ale sie nie da
Sto lat, sto lat!!!!! Jak ten czas leci

Cytat:
Napisane przez Pociety Pokaż wiadomość
Witam!

Ula dzisiaj grzecznie spała, za to mnie ząb pobolewał ; o

Postanowiłem, że wpadnę tutaj i zacznę Wam truć relacjami od strony ojcowskiej strony mocy; d

Mya przewija małą, została Kupomistrzem, a Ula Kupomiotkiem

Witam Pana Może masz jakieś zdjęcie jak się pociąłeś przy tym goleniu bo jestem strasznie ciekawa jak to wyglądało

Cytat:
my chcielismy w siweta, ale chyba na chrzcinach bylabym tylko ja mąż i Kacper, siostra i brat ;( a szkoda bo to fajny termin jak dla mnie

Wrzucam Wam mojego bąbelka.. ale ja go kocham <3 Mamy już 8 tygodni

Beatko czekamy na zdjęcie Liwii
Jaki on kochany! Ciotka ktosiula by go wyściskała!

Cytat:
a ja mam bb a mój mały jest chory
Główka do góry! Oby antybiotyk pomógł. Trzymaj się dzielnie kochana a jak potrzebujesz się wygadać to pisz. Przesyłam Ci dobre fluidki

Cytat:
hej! meldujemy się po wizycie u pediatry. Adaś zdrowiutki, waży 4,5 kg, ma jeszcze niewielki ślad żółtaczki, ale nie jest źle i dr nie widzi sensu męczyć go badaniami. Martwilam się tylko jego suchą skórką, mamy ograniczyć trochę kąpiele, natluszczac i ja mam uważać na mleko

za wizytę! Oby szybciutko skóra Adasia się poprawiła i mama nie miała już więcej zmartwień!

Cytat:
Neluśka
Śliczności małe

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość

Fajnych znajomych mamy... rasisci zadzwonili na policję, że JA nie opiekuje się swoim dzieckiem.... przyjechali, spisali nas (!!!) przeprosili za procedurę jaką musza wykonać, popatrzyli, pogratulowali i dodali że to ewidentnie na złość było zrobione. odkryłam szybko z tż kto to zrobił. żmija z byłej pracy tż... no ja już nie mam sił. jak podli są ludzie to sie w glowie nie mieści.
nie mam sił momentami. masakra
o masakra....
Gabryś jest śliczny! Gratuluję takiego uroczego synka

Jeszcze ktoś wrzucał dzieciaczka...hmmmm kto to był bo mi nie zacytowało....zaraz sprawdzę, ale pamiętam, że to była dziewczynka i była przepięęęękna!!!!!!

Edit:
Malinki córunię miałam na myśli! Jest boska!!!!!

Asist Kajtuś jaki smerfik fajny! Wasze dzieciątka są boskie! Rozpływam sie dosłownie przy każdym zdjęciu

Edytowane przez ktosiula
Czas edycji: 2013-12-03 o 16:23
ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:21   #4189
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Neluśka
ale słodzinka mała te włoski ma swietne

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
o Boziuniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 16:28   #4190
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Jejku, mam nadzieję, że mój kochany Gerald zawsze będzie tak jak teraz żył on sam zasypia, często przy piersi, jak je, to prawda, ale często sam w łóżeczku czy w naszym łóżku
ciesz się :P moja spała może ze 2 godziny w tym godzinę na spacerze
Cytat:
to moze i ja pójdę do pediatry, zobaczę co ona mi powie
Cytat:
aaa jaki słodki

wiecie co... jeszcze tylko 12 dwupaków zostało

i w ogóle Nela dzisiaj skończyła 4 tygodnie

Nela 5/11/13
Stary 2013-12-03, 16:31   #4191
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

aaa jaki słodki

Jak o tym napisałaś to mi się przypomniało że przecież dzisiaj wtorek i Jaśko skończył 11 tygodni
Stary 2013-12-03, 16:35   #4192
anulka2205
Wtajemniczenie

Miki to jednak twarda sztuka ;p

Cytat:

aaa jaki słodki

a Hania 6
dla Jaśka też
i jeszcze Liwka i Majunia świętowały

a Kajtuś śliczny

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-12-03 o 16:36
Stary 2013-12-03, 16:36   #4193
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Rybko, Kacperek to chyba do Twojego męża jest podobny, co
ale super chłopak już jest

mi się właśnie wydaje że lepiej w święta zrobić bo jeden koszt wychodzi, robi się więcej świątecznego jedzenia i chrzciny gotowe

mó tak samo

moja też ma suchą skórę szczególnie na stópkach i na nóżkach

nie czytaj bo to na dobre nie wychodzi

dziewczyny któreych maluchy miały problemy z tym trądzikiem tudzież krostkami na twarzy, czy Waszym dzieciom na spacere robiły się blade i było widać tylko taką kaszkę, nie były te krostki zaczerwienione? może to nie jest trądzik tylko coś innego
Lineczka u nas wysypka jest Od przegrzania, cos potowkopochodnego i wlasnie znika na dworze . Jest wyczuwalna pod palcem ale jej nie widac.
Cytat:

Ktosiula coś czuję wypycha uparciuszka swojego

Anka

Pocięty

Trele ja chyba lekko ograniczona- nie mogę się nic doszukać o kosztach wysyłki, gdzie to jest??
Anulka ja jeszcze nie doszlam do tego etapu , ale na koncu zamowieniA sa koszta wysylki. Kolezanka ktora juz zamowila , mowila ze to 20zł.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-12-03, 16:38   #4194
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:

aaa jaki słodki

Mój około godziny, tyle co zdążyłam poćwiczyć i chwilę pograć

Gerald pojutrze kończy4 tygodnie

Stary 2013-12-03, 16:39   #4195
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamuś

Śliczne te Nasze wątkowe dzieciaczki

U nas nieco lepiej. Mała o wiele rzadziej płacze, chyba Espumisan zadziałał, bo od paru dni nie miała kolek

Za to mąż niesamowicie mnie irytuje pożarliśmy się dzisiaj, bo już nie wytrzymałam i musiałam wygarnąć mu kilka rzeczy Wszystko ostatnio na mojej głowie, a ten jak gdyby nigdy nic wychodzi sobie z domu, siedzi godzinami w garażu i jeszcze ma do mnie pretensje jak ja na moment siądę przy komputerze

Powoli odpadają mi szwy tam na dole

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 16:39   #4196
anulka2205
Wtajemniczenie

Trele dzięki, a wysypka w cieple ciągle Wam jeszcze wyłazi czy ;lepiej już?

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-12-03, 16:43   #4197
domii29
Zakorzenienie

Trele pytałaś co to... zwykła figurka
coś takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg piekna-figurka-spiacego-aniolka-2446.jpg (54,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3748543313.jpg (41,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aniol-stroz-ujmujaca-figurka-25.jpg (44,3 KB, 9 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 16:48   #4198
lineczka1989
Zakorzenienie

Kurde a moze Nele tez przegrzewam ale jej nie ubieram grubo wydaje mi sie ze tak akurat jeju.. Ja juz nie wiem

Nela 5/11/13
Stary 2013-12-03, 16:49   #4199
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
klask i:

I tak ją zostawiłaś z tą zakrytą buzią?

Pytam, bo mojej ulubionym zajęciem stało się wpełzanie pod kocyk dziś myślałam że zejdę na zawał jak poszłam rano ją zabrać na karmienie- w ogóle nie było jej widać, cała zamotana pod kocykami boję się że się przydusi ale może ja przesadzam?
Z kocykami uwazaj , ale pod tetra dziecko sie nie udusi
Cytat:
ja jestem zdecydowana, ale rodzinie męża nie podoba się że oboje są z mojej rodziny ALE to nie moja wina ja chciałą kuzynke swoja i nie chciałąm rodzeństwa, mój mąż też miał kuzyna swojego prosić ale jego mama powiedziałą ze to wstyd i mąż zmienił zdanie, wiec skoro teściowa sama powiedziałą zebym wzieła oboje ze swojej rodziny to tak zrobie. A jak mąż jeszcze coś na ten temat powie to

zrobie pźniej albo jutro i wrzuce, chaiłąm wrzucić zdjęcie z lalką wiekosciowo są inedntyczne ale mi nie wchodzi

A jakie KAcperek

A NElka
A czemu kuzyn to wstyd?

U nas mial byc przyjaciel Tz ale wlazł w dziwne towarzystwo , I Od narodzin Majki jest raczej wiecznie nabombiony. Raz tu był ale raczej jej nie widzial, był w takim stanie
No to przeszlo na mojego brata, ale nie ma biezmowania I srednio sie interesuje jak je zdobyc ..
Chrzestna miala byc moja przyjaciolka , ale juz wiecie jak sie stawia. Zgodziła sie , niby chetnie ale mam wrazenie ze nas unikaze wzgledu ze sama chcialaby bardzo miec dzidziusia, ale jej Tz wymiguje sie na wszystkie sposoby..
Pomyslelismy wiec o siostrze Tz , ale juz w rodzi nie zawrzało, bo jak ciezarna moze dziecko do chrztu niesc ..
Do tego data nikomu nie pasuje, bo zimno ..

Szkoda słòw .

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-12-03, 17:06   #4200
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje kochana zdrówka dla maleństwa i szybkiego powrotu do formy Ci życzę

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości