|
|
#4711 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
Rok temu święta były u mnie, wspólnie z moją rodziną i było bardzo miło. Chciałam żeby TŻ znała moją rodzinę, poza tym przerwa świąteczna to był taki czas, gdy mogłyśmy się zobaczyć, w końcu wolne dni i to całkiem sporo. W tym roku rewizyta, ale same święta spędzimy pewnie we 2, bo rodzina TŻ mieszka daleko. Może wpadniemy w krótkie odwiedziny.
|
|
|
#4712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tym roku święta spędzam z Tż.
Jadę do niego do Niemiec i mam nadzieję, że potem wróci ze mną.
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4716 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
Dogadaliśmy się co do terminu spotkania i przed chwilą kupiłam bilet do TŻeta
W ogóle grudzień będzie dla nas łaskawy, bo potem po świętach znów się spotkamy i spędzimy sylwka razem. Stęskniłam się za nim bardzo od września
|
|
#4718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadę do Goggingen.
|
|
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wykorzystajcie ten wspólny czas najlepiej jak się da
Wiem jak trudno jest znalezc milosc. Kiedy znajdziesz kogos, trzeba korzystac z okazji. Nie mozesz tylko siedziec i liczyc na to, ze jutro tu bedzie, bo czasami – bum! Nie ma go. I nie masz nikogo. Hilda, Ugly Betty góra - 23.09.2013 dół i wyciągi - 03.01.2014 |
|
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
na pewno wykorzystamy
![]()
|
#4722 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Nie miałam, większość wiedziała już zanim się związałam z TŻ Bardzo ją wszyscy lubią, a jeśli nie znają, to są raczej życzliwie ciekawi.---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem szczęśliwa, bo siedzę sobie właśnie u swojego TŻta
Siedzi sobie koło mnie <3 Jest tak super )))
|
|
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na jak długo spotkaliście się ? Nie mogę się skupić na porządkach 'wstępnie świątecznych' w pokoju, już nawet częściowo walizkę spakowałam
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Mój tż będzie chyba u mnie na święta. Chociaż patrząc na to jaki sajgon sie w tym roku szykuje i ile ma być ludzi zastanawiam sie czy nie wyjechać z nim na jakiś świąteczno noworoczny wyjazd sam sam. Ostatnio nam dosyc ludzi i rodzinnych klimatów :/
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zrelaksujesz się i nabierzesz nowej energii. Też się tak nie raz czuje jakbym miała przesyt tej całej 'ludzkości'.
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ja pisałam w II części, ale potem się nie odzywałam, bo miałam tyle nowych obowiązków w pracy i nauki, że całkiem zapomniałam. wyjechałam z kraju w marcu na 2 lata do Arabowa. nie mogę doczekać się powrotu, zwłaszcza brakuje mi "normalności" - czytania książki, gdy on sobie obok ogląda mecz, gotowania razem...
nie dostałam też urlopu na Święta (chociaż nie jestem wierząca, ale jednak samej ciężko), ani na Sylwestra. między nami jest wspaniale. oboje ciężko pracujemy i skupiamy się na celach. snujemy wizje przyszłości... widzimy się raz w miesiącu na kilkanaście godzin.
|
|
#4729 |
|
Rozeznanie
|
U mnie nie jest za dobrze. Niby było wszystko ok. a R. znowu chyba zmienia termin co do powrotu.
Miał wracać w 2 tygodniu grudnia czyli za tydzień- ale ani nic o tym nie wspomina, ani nie ma biletu ani nic już na prawdę nie wiem co mam myśleć. Na dodatek wczoraj wyszedł wieczorem coś zjeść i wrócił nad ranem . Mam tego dość
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
a mój ostatnio mnie traktuje tak obojętnie...bardzo mi przykro,bo nie wiem o co chodzi,czy ma jakis problem czy po prostu chce zebym sie odczepiła od niego...i tez nie wiem kiedy przyjedzie nawet...ostatnio nawet mi sie śniło, ze przyjechał,a ja dopiero sie o tym dowiedziałam po 3 dniach, bo mi nawet nie powiedział.
|
|
|
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
Oligiste przeglądam oferty i w sumie nie mam pojęcia gdzie jechać. Góry, morze, jakieś fajne miasto... Do gór troche mam daleko, nie wiem czy chce mi się 700 km być w aucie :/ Ehhh w każdym razie wszędzie, byle się od tego wszystkiego odciąć.
Widzę że u Was też mniejsze lub większe kryzysy... U mnie też nieciekawie, brak słów na TŻ, na dodatek aura niesprzyjająca, dobija mnie to że o 16.00 jest już noc Chciałabym się zawinąć na naleśnika w koc i obudzić się dopiero w maju![]() Ps. Co kupujecie swoim na święta? Ja chyba perfum One million, bo to jego ulubiony, ale nie mam pojęcia co jeszcze. W ogóle nie mam pomysłu.
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2013-12-03 o 16:53 |
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba nic mu nie kupuje, skoro on nawet nie wspomina czy się spotkamy czy nie. i wcale tez nie oczekuje od niego zadnych prezentów, dla mnie akurat nie to jest ważne.
|
|
|
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
fokensik -
przykro mi, że będziesz sama na święta, ale może spędzisz je z jakimiś znajomymi ?Manja25 - Nie lubię poważnych rozmów na odległość, ale w twoim wypadku radziłabym taką przeprowadzić kawa_o - może ma jakieś problemy i przez to się tak zachowuje ![]() magdish - nie wiem gdzie mieszkasz ale rozumiem że gdzieś bardziej na północy PL to może mazury? Sopot ? nie znam za bardzo tych terenów xD jakbyś mieszkała na południu to bym mogła ci doradzić gdzie można się super zrelaksować - tanio i nawet zagranicznie. A co TŻ narozrabiał ?Co do twojego pytania to ta gitarrrrrra ( dziś ją kupiłam i teraz myślę jak mam ją przewieźć
zrobić coś ze swoim życiem czytam, czytam ... Edytowane przez Oligiste Czas edycji: 2013-12-03 o 18:06 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4735 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to napewno super spędziliście czas ![]() fokensik witamy w III części Cytat:
Cytat:
![]() a co do prezentu dla mojego TŻ, to jak zwykle mam problem, ehhh, on nic nie potrzebuje. jedyne co to mogę mu kupić kilka koszulek w jego ulubionym sklepie, ale pewnie się nie uda, bo pewnie bedziemy w Polsce na wigilie, i wolę spędzić ten czas w kuchni z mamą i siostrą niż latać po sklepach. ewentualnie dostanie po świętach ale tak ogólnie to zawsze jak nie mam pomysłu czy to święta, urodziny, dzień chłopaka etc, to zawsze kupuję pare kilo michałków pakuję w pudełko, papier ozdobny i jest prezent a TŻ jak widzi michałki to aż mu się uszy trzęsą ostatnio ponad 2 kilo zjadł w weekend wię zawsze zostają michałki
Wiem jak trudno jest znalezc milosc. Kiedy znajdziesz kogos, trzeba korzystac z okazji. Nie mozesz tylko siedziec i liczyc na to, ze jutro tu bedzie, bo czasami – bum! Nie ma go. I nie masz nikogo. Hilda, Ugly Betty góra - 23.09.2013 dół i wyciągi - 03.01.2014 |
|||
|
|
|
#4736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli lubicie sporty zimowe, narty itp. to ja bym wybrała góry - można fajnie, aktywnie spędzić czas- to też zależy od waszych oczekiwań. Ale chyba najważniejsze jest to, że czas ten spędzicie razem a miejsce niech będzie miłym dodatkiem
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
gosita213 - michałki są the best
jestem ich najwierniejszą wyznawczynią
|
#4738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj pisał że jedzie coś zjeść i wraca do domu. Rano okazało się, że jeszcze był na kręglach, u znajomego, później znajomy u niego i tak do 6 rano a kilka godzin później miał bardzo ważne spotkanie. Strasznie mnie to zirytowało bo ja nie lubię tak nie zorganizowanych ludzi. Może przesadzam i nie powinnam być wkurzona zwłaszcza, że on uważa że nic się nie stało ale we mnie się już wszystko skumulowało. Na prawdę nie bardzo wiem, jak z nim już rozmawiać i co zrobić.
|
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

Rok temu święta były u mnie, wspólnie z moją rodziną i było bardzo miło. Chciałam żeby TŻ znała moją rodzinę, poza tym przerwa świąteczna to był taki czas, gdy mogłyśmy się zobaczyć, w końcu wolne dni i to całkiem sporo. W tym roku rewizyta, ale same święta spędzimy pewnie we 2, bo rodzina TŻ mieszka daleko. Może wpadniemy w krótkie odwiedziny.

wykorzystajcie ten wspólny czas najlepiej jak się da 

nie dostałam też urlopu na Święta (chociaż nie jestem wierząca, ale jednak samej ciężko), ani na Sylwestra. między nami jest wspaniale. oboje ciężko pracujemy i skupiamy się na celach. snujemy wizje przyszłości... widzimy się raz w miesiącu na kilkanaście godzin.

przykro mi, że będziesz sama na święta, ale może spędzisz je z jakimiś znajomymi ?
?