|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
Wziełam paracetamol po 9, ale nic nie poskutkowało, nawet zrobiłam sobie ciepły kompres na czoło |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak Ci pomóc
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
Ale produkujecie!
![]() Madziula gratuluję drugiego syneczka!!! Gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Ja się wzięłam za świąteczne porządki. Wysprzątałam kuchnię, pokój Misi, sypialnię i zaczęłam salon i padam Wieczorem Was nadrobię, bo mnie Misia ciągnie do zabawek
|
|
#3305 |
|
BAN stały
|
Kurcze..ja właśnie w pracy mam teraz do świąt tyle roboty
A też mi zależy żeby posprzątać porządnie dom..no i zabrać się za te pierniczki wreszcie..no ale nie mam kiedy
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab piekny wiek
Dziadek TŻ w przyszłym roku będzie miał 82 lata ![]() Sylvunia a co na to wszystko dyrektorka ?? Gosiu to 5 miesiąc gratuluję ![]() Ilkas tylko że u Nas zabkowanie raczej łagodnie przechodził ![]() Karolak i to generalne porządki ?? Podziwiam ja sprzątam na raty bo przy Oskarze nie dam rady , a wieczorem mam siłe tylko na 1 pomieszczenie :P Właśnie włączyłam TV i była powtórka „jaka to melodia” patrzę a w finale mój nauczyciel z niemieckiego z liceum Drugie danie już gotowe, Oskar się budzi więc zmykam będę wieczorkiem
|
|
|
|
#3307 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() my dziś zrobiliśmy sobie przejażdżkę autobusem do mojej pracy zawieźć L-4. Bartek zachwycony-pierwszy raz jechał ![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Nikii89;43994715 Dokonałam dzisiaj odkrycia !! A mianowicie że Oskar ma już obie 5-ki na dole . Jestem w szoku bo nawet nie zauważyłam kiedy mu wyszły. Tak więc stan zębów Oskara to 18 . Od razu obejrzałam górę ale tam tylko jakby dziąsełka jaśniejsze. Więc może to powód częstych pobudek w nocy i tego częstego jedzenia Jakaś potrzeba ssania. Chociaż specjalnie marudny to on nie był. Oby drugie dziecko mi tak ładnie i bezboleśnie ząbkowało [/QUOTE]zazdroszcze, u nas nadal nie widać 5tek Cytat:
|
|
|
#3308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się poprzednio utrzymywała hemoglobina na 11, czy brałam żelazo czy nie A wiesz jaki masz normalnie, poza ciążą poziom? Bo ja mam zawsze za niski i krwi ode mnie nie wezmą Cytat:
Mamy jeszcze jedno zdjecie, no widać tak że nie ma watpliwości ![]() Cytat:
Ja też jestem strasznie ciekawa jak tam płci Zwłaszcza u podwójnych bo jeszcze żadnej parki nie ma, ciekawe któremu się udało ![]() Co do świątecznych porządków to ja stopniowo robię, po kilka szaf dziennie, dziś np znalazłam podkładki filcowe do krzeseł, o które ostatnio Tżta opierdzielałam, że pewno wyrzucił A wczoraj paragon od fotelika Olafa bo to była większa strata, od wakacji szukaliśmy
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie ponownie wlasnue wrocilysmy ze spaceru, Hania pol drogi przeszla pieszo, bo nie chciala siedziec w wozku. Teraz odpoczywamy tzn ja siedze a Hanka lezy na mnie, pije sok i puszcza baki
Co do porzadkow swiatecznych to ja nie rovie specjalnie, bo ja mam zawsze super czysto Tez jestem ciekawa plci naszych dzieciaczkow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
Niki dyrektorka to chyba była w szoku.Ale postawiła sie na moim miejscu bo tez ma dziecko,stwierdziła ze tak dziać sie w szkole nie powinno i nie powinna w taki sposób traktować córki.Ze porozmawia z nią i to sie wiecej nie powtórzy.Mam nadzieje ze dotrzyma słowa.Bo jak nie to pujde z tym dalej....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zrobiłam na dzisiejszy obiad pyszny krem z brokułów, wczoraj jak go próbowałam to
![]() Dziś nie byłam w stanie go zjeść, bleee. Cały dzień jadę na kanapkach albo kisielkach. Myślałam, że takie fanaberie kulinarne już mi minęły, a tu proszę. W ogóle jakaś wybredna się zrobiłam. Ja też poproszę o wróżbę, ale tylko taką, która będzie wskazywała, że rośnie mi w brzuszku córeczka. ![]() Niestety ból głowy w ciąży może być znacznie bardziej nasilony i znacznie częściej nas męczyć - słowa mojego lekarza nie moje. Coś w tym jest. Dziewczyny skąd wy bierzecie siły na te porządki. Mi się kompletnie nic nie chce
|
#3312 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic musze zrobic poziom żelaza i ferrytyne,ale to dopiero w poniedziałek bo sobie w przychodni pomysla,że jakas nawiedzona,co chwile na pobieranie krwi przychodzi;p Dziękuje Kobitki,bo mnie uspokoiłyście jak zawsze zresztą ![]() Cytat:
zobaczymy czy Ci wywróżyłam GoCzekam na małża,zje obiad i jedziemy pochodzić po sklepach za jakimiś prezentami już.Obyśmy coś kupili ![]() Ja chyba sobie zażyczę: http://allegro.pl/mint-mietowa-bluza...740786318.html |
||
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na zdjęciach usg już taki mały człowieczek Nie wiem, gdzie reszta pozaznaczanych cytatów gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Na ból głowy to chyba najlepszy jest sen albo właśnie kawa.
|
|
|
#3314 |
|
404 Not Found
|
Kolejna dziewczyna ode mnie z pracy jest w ciąży.
![]() Ale wysyp. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
Kochane nieśmiało proszę o kciuki
ciekawe czy Bianka będzie Bianką czy jednak okaże się być Biankiem odezwę się po wizycie Przyjemnego wieczorku
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Selenity nie wiedzialam ze tez dzisiaj mssz wizyte.. oczywiscie kciuki mocno zacisniete
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zostałam dziś zmobilizowana do porządków - przez was no i ... zrobiłam porządek w bieliźnie, wyrzuciłam 5 par majteczek i 2 staniki, 3 bluzki trzeba by było wyprać ręcznie, ale sił starczyło mi już tylko na jedną ![]() Cytat:
![]() ![]() i ciekawe jak tam vvWampirka
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia dużo dziecku do szczęścia nie potrzeba
wystarczy przejażdżka autobusemMadziula mam nadzieję że ja będę ta podwójną parkową ale zawsze może wyjść inaczej ![]() Takie porządki są dobre bo wiele rzeczy się znajduje :PSylvunia to dobrze że dyrektorka ma takie samo zdanie co Ty ![]() Seleniti Ciekawe jak tam vampirka po wizycie
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz nie wiem jak sobie pomoc
Cytat:
![]() Polezałam troche, TZ jeszcze spi.. Nie lubie wtorkow - jestem osamotniona |
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam koło 15 i od razu położyłam się na drzemkę bo inaczej bym nie mogła funkcjonować . Dzieciaki z prezentów zadowolone, więc i ja też
![]() Ale nie mam na nic siły już Jutro pojadę zrobić sobie morfologie i mocz oddam do analizy, a powiedzcie mi na samą morfologię to trzeba być naczczo czy można coś zjeść ??
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zawsze chodze naczco, wiec nie wiem..
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo wiem, że kilka chciało wywoływać zdjecia
W rossmanie format 10 standard jest za 29groszy powyżej 200szt i dziś jeszcze darmowa wysyłka - zawsze to chyba 4 zł mniej Kupiłam sobie zimówki i w domu ich przymierzyc nie mogę bo dziecko wciaż w nich chodzi
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Madziula dzięki za info, cena faktycznie godna uwagi a jak jeszcze mówisz, że lekarz fajny to pomyślę, choć do połówkowego mam jeszcze troszkę
Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze Vampirka sie nie odzywala po wizycie.. no to czekamy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3326 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za opinię Cytat:
Cytat:
mocno zaciskam, coby Bianka pozostała Bianką
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti >> ja jednak myśle że będzie Bianka
właśnie Vampirko czekamy na relację z wizyty! a ja zapisałam sie na 18 do tej ginki, u której byłam / na nfz/ poprzednie 3 wizyty pryw. a tak myślałam że ma mało pacjentek ona , a dzisiaj jak dzwoniłam to mi na rejestracji pani powiedziąła że juz na grudzień nie ma miejsc do niej że dopiero na 7 stycznia. i juz sobie przygotuje liste pyatań do niej / w sumie ten prywatny też taki małomówny był ehh.../ |
|
|
|
#3328 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
O, widzę, że już wzywana jestem
![]() Wieści jednak nie mam dla Was żadnych, bo nie miałam usg... doktor się spóźnił, bo jakaś operacja się mu przedłużyła i by szybciej zmniejszyć kolejkę miałam krótką wizytę... powtórka 17-tego, a potem 23-ego będę mieć połówkowe na lepszym USG. Poza tym wyniki z krwi znowu mi trochę spadły, poniżej normy dla normalnych, ale dla ciężarnych to podobno ok, więc mam się nie przejmować. W moczu bakterii mało Cytat:
podczytywałam go sobie w przychodni na telefonie i prawie się posikałam ze śmiechu Ale powiem Ci, że ja też lubię takie sny... same poszaleć za bardzo nie możemy, musimy się oszczędzać, uważać na siebie, a tu przynajmniej we śnie czegoś doświadczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to idziemy łeb w łeb, tyle że ja wg karty mam urodzić tydzień przed terminem...![]() Cytat:
To tylko potwierdziło jaka Ona jest i że poprzednia sytuacja też miała miejsce! Ja bym dodatkowo złożyła skargę na nią na piśmie! Będzie podstawa, by pominąć ją przy premiach itp, bo na nie nie zasłużyła! Oby dyrka prawidłowo zareagowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i ostatnio zjadłam sobie kanapkę, bo bym z domu nie wyszła, bo ciągle wymiotowałam niczym...
|
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno, przed wizytą, jak się oporządzałam, to tak mi mignęło w lustrze odbicie mojego brzusia i faktycznie jest śliczny
|
|
|
#3330 |
|
Wtajemniczenie
|
VwVampirka
no właśnie też muszę coś zjeść bo inaczej będzie nieciekawie ![]() Więc się nie przyznam hihih
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Wziełam paracetamol po 9, ale nic nie poskutkowało, nawet zrobiłam sobie ciepły kompres na czoło 
nie wiem jak Ci pomóc 

[/QUOTE]

A wiesz jaki masz normalnie, poza ciążą poziom? Bo ja mam zawsze za niski i krwi ode mnie nie wezmą 

ciekawe czy Bianka będzie Bianką czy jednak okaże się być Biankiem 
no więc szukali tego Rogera, ja pomagałam policji ale nie było śladu. W końcu policja zdecydowała, że zamknie te 4 osoby w jednej celi. Skoro z celi trudno wyjść to trudno też będzie wejść. Cela była obserwowana, ale jakimś cudem udało się Rogerowi tam wejść i Heathowi uciął nogę do kolana, a Natalie Portman dwie stopy (Selenity może to wpływ naszych rozmów o mamie TŻta wczorajszych...?), Elwaya ledwo drasnął. Policja zaczęła się zastanawiać jak to możliwe, że on tam wszedł i doszli do tego, że zawsze najmniej poszukiwany jest ten Elway. No ale dobra poszkodowani dochodzili do siebie w szpitalu, a Elway wrócił do pracy w szkole. Ja pojechałam do niego jak miał przerwę w lekcjach, żeby uzupełnić jakiś raport czy coś i wtedy usłyszałam jak rozmawiał przez telefon i zamawiał jakąś maszynkę, która jest w stanie zgnieść u-boota
wtedy zdałam sobie sprawę, że to na bank Elway jest Rogerem