|
|
#841 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Krakowianki XXIV
piątek wieczór to już weekend
dzięki za odzew , odezwę się jak będę wpadać na weekend
|
|
|
|
#842 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Bądź z nami szczera. Co jeszcze?![]() Ja zaczęłam zamawiać już w piątek, więc wczoraj pierwsza paczka, dziś druga. Akurat obie wysłane pocztą, więc poznałam już nieźle kuriera w nowym miejscu pracy Dziś mu już delikatnie zasugerowałam, że może będzie więcej paczek, żeby sobie nie robił kłopotu i nie dzwonił, tylko zostawiał na recepcji![]() W tym roku nauczona doświadczeniem wszędzie się rejestrowałam, więc moja skrzynka przypomina Cholerkową. Ponadto wypisałam sobie na komputerowej postitce gdzie zamówiłam. Wow. Niestety nie zapisałam jaką formę wysyłki zamówiłam i gdzie wysłałam. Więc po otrzymaniu smsa pt. ,,dziś otrzymasz paczkę" mam rozkminę co to i gdzie się spodziewać. W przyszłym roku będę DDDD DebeściakDniaDarmowejDost awy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chciałam Cię prosić o wzięcie jutro moich rzeczy do pracy, bo znowu w poniedziałek nie podjechałam do Ciebie
|
|
|
#844 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale mam kijowy dzień... Mam urodziny i chyba pierwszy raz przeżywam je w nastroju rozkminiacza, pod hasłem "i gdzie ja w swoim życiu jestem" i jakoś... nie czuję się dobrze.
starość? To tak jest po szesnastce ?
|
#845 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, wszystkiego najlepszego
To musiałam przeoczyć. Jutro kończę o 15, wracam przed 16, więc pewnie nie będziesz jeszcze w domu?
|
|
#847 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Życzenia się przydadzą, bo czuję się jakaś taka... rozbita. Pięć lat mi uciekło nawet nie wiem gdzie
![]() W dodatku mama mi dała jakieś swoje stare ciuchy do przymierzenia i poczułam się jak ostatni spaślak nie mogąc się dopiąć w nic co ona kiedyś nosiła
|
#848 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#850 |
|
Pani Buka
|
ta... ja w DDD zamówiłam za 20zł papiery i materiały do decoupage i to tyle, na więcej mnie nie stać - ale mam nadzieję że już niedługo będzie lepiej
![]() Nicru, moja mama w moim wieku, przy tym samym wzroście i niemal identycznej budowie miała 60cm w talii, więc tego ![]() czas leci, ale myślę że i tak masz sporo powodów by być z siebie zadowolona - raz jeszcze wszystkiego najlepszego! jakby któraś jakimś cudem potrzebowała jeszcze kosmetyków dla siebie albo kogoś innego, to zajrzyjcie do klubu
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz zapłon
Cytat:
Wszystkiego najlepszego!Ja dzisiaj postanowiłam nie iść na zajęcia, bo gdy budzik dzwonił o 8, to byłam niestety nieprzytomna (wczoraj długo nie mogłam zasnąć), a na dodatek jutro mam zaliczenie, więc wolałam zostać w domu i się pouczyć, odpuszczając dzisiejsze laboratoria - jak dotąd odbyły się 2 razy i były lekko bez sensu, a obecność nie była sprawdzana. Wyspałam się chyba do 11, przed 13 weszłam na forum kierunku i przeczytałam, że dzisiaj na tych zajęciach, które odpuściłam miał być jakiś projekt zaliczeniowy W związku z tym zdążyłam się tylko zebrać i pojechać na drugą grupę o 14. Nie za bardzo ogarniałam temat, ale ok. Okazało się, że praktycznie wszyscy korzystali z jakichś gotowców, można się było konsultować i nawzajem inspirować, a na koniec prowadzący zadawał pytanie problemowe i średnia ocen grupy wyniosła chyba 4,75. Moje studia to farsa
|
|
#852 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - z okazji osiemnastki życzę Ci po sensie w kredensie
katiekate - po prostu zajrzyj na wątek zanim przyjedziesz, teraz to trudno zaplanować
|
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba było wcześniej pisać że urodziny, zorganizowałoby się jakąś połóweczkę na poprawę nastroju
|
|
|
|
|
#854 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co kupiłaś? Coś nie wierzę, że 10 zamówień na to, co wymieniłaś wcześniej :PCytat:
Młoda kobieta z Ciebie, czego Ty od siebie chcesz? Trudno mieć wszystko od razu Cytat:
![]() Cytat:
Ja od jutra idę na dietę, jakby co.
|
||||
|
|
|
#855 |
|
Copyraptor
|
NicRu, najlepszego
Ineso bo zamówiłam jeszcze karmę kocią bez DDD i prezent mikołajkowy dla Pandy, też bez DDD.
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać, że dzwonili do mnie po tej rozmowie. I bardzo im się spodobałam, wypadłam najlepiej z kandydatów, spełniałam wszystkie wymagania, ale zgłosił się ktoś, kto może "pracować" na cały etat, a ja mogłam tylko na pół (+ reszta zdalnie) i wybrali jego. No i kurcze niby jest plus, że im się spodobałam, ale jednak świetny staż przeleciał mi koło nosa
![]() Z balem to samo
|
|
#857 |
|
Konto usunięte
|
WrednaMyszka, przykro mi
Ale skoro im się spodobałaś, to duże prawdopodobieństwo, że na innych rozmowach też się spodobasz i Ciebie wybiorą.
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka, ale szkoda
Z balem nie do konca sie orientuje, ale jak znajdziecie kogos chetnego do odsprzedania biletow to na pewno sie da. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#859 |
|
Konto usunięte
|
nicRu
dalej mam smuteczek
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja też zlozylam przedwczoraj 10 zamówień jeszcze nie opłacilam, może będę opłacała po jednym dziennie :LOL:Tłumacze sie tym, że późno wróciłam i w panice poklikalam to, co pamietalam, że chce ![]() Ale za to nic nie kupiłam na delegacji a pozwiedzalam sklepy, których nie mamy w krakowie i juz wcale nie żałuję że ich nie ma :p Myszka na pewno czeka na Ciebie coś lepszego! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru spóźnione wszystkiego najlepszego!
![]() Myszka to była Twoja pierwsza rozmowa więc powinnaś być z siebie dumna
|
|
#862 |
|
Nie depcze krokusów
|
A mnie nie było, więc nic nie zamówiłam
![]() Myszka - może Cię przyjmą na wakacje?
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;44006440]
HAHAHAHA, to tylko moja mama była ode mnie grubsza w moim wieku? Ja od jutra idę na dietę, jakby co.[/QUOTE]Moja była chudsza, ale miała jakieś 10 cm mniej wzrostu Tzn nadal ma, a ja na diecie jestem cały czas ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#864 |
|
Konto usunięte
|
Powiedzcie mi czy opłaca się kupować taki rower - http://www.gumtree.pl/cp-rowery/krak...kosz-549119654 ?
|
|
|
|
#865 |
|
Pani Buka
|
Hiper, cena rmoże nie jest najniższa, ale moim zdaniem opłaca się, jeśli ma wszystko sprawne i nie trzeba będzie się do niego dokładać - że tutaj opona, tutaj lampka, tutaj coś tam... no i oczywiście jeżeli będziesz jeździć
![]() a mnie (jeśli w nowym roku będzie wszystko ok) prawdopodobnie przedłużą staż na płatną współpracę przynajmniej na kilka miesięcy i sobie trochę dorobię i zdobędę doświadczenie
|
#866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
hiper, dobry pomysł z tym rowerem, a nie myślałaś o chodzeniu pieszo?
ja do pracy mam 2, 3 km i zapinkalam pieszo już od prawie 5 lat, dzień w dzień, czy słońce czy deszcz
|
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#869 |
|
Matka Smoka
|
Ogłoszenia dla kociar:
Charytatywny kalendarz z kotami dla kotów: http://kocie-hospicjum.pl/kotosfera2014/ Warsztaty budowania domków dla kotów: http://ulicaekologiczna.pl/kalendari...-kotow-krakow/ |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia,
![]() Hiper, pomysl dobry, ale przy -20 stopni tez bedziesz z ochota wsiadac na zimny rower? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

dzięki za odzew

Dziś mu już delikatnie zasugerowałam, że może będzie więcej paczek, żeby sobie nie robił kłopotu i nie dzwonił, tylko zostawiał na recepcji
starość? To tak jest po szesnastce 

Młoda kobieta z Ciebie, czego Ty od siebie chcesz? Trudno mieć wszystko od razu