|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,67% |
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
2 | 4,76% |
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
2 | 4,76% |
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
17 | 40,48% |
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
11 | 26,19% |
Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
3 | 7,14% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Dobry wieczór
![]() Nadrobiłam te ponad 30 stron ![]() ![]() ![]() Napiszę krótko co u nas. Otóż jestem już prawie pewna, że to nie skaza. Mały dostaje pepti od miesiąca, ja nie jem nabiału w ogóle i bardzo tego pilnuję, a poprawa zerowa. Obstawiam barwniki w ubraniach... Ale udało mi się zdobyć numer do dermatolożki bardzo polecanej, która zasadniczo nie umawia na godziny tylko jest kolejka i trzeba czekać. Przekonałam ją, żeby się umówić i idziemy w czwartek ![]() Do tego wczoraj rozpoczęłam próby samodzielnego zasypiania. O ile wieczorem i w nocy jakoś wychodzi, to w dzień dramat. Rano zasypiał 1,5 godziny, po czym pospał 40 min ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybaczcie, że nie odpiszę wszystkim, ale padam i uciekam spać. Postaram się już być w miarę na bieżąco ![]() A napiszę wam jeszcze tylko, że mam sąsiadów kryminalistów i dzisiaj policja urządzała za nimi pościg na syrenie po osiedlu (wieś, osiedle domków jednorodzinnych między głównymi ulicami), a oni wiali autem z całym rozwalonym przodem i bez zderzaka ![]()
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może coś w tym jest bo i moja teściowa mocno się pryska, a zawsze wyje jak ma go na rękach Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Spać już mi się chce. Już nie pamiętam kiedy książkę czytałam tak z Wami spamuję Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Raczkowanie
|
Magdalenne - obyście doszli szybko co jest przyczyną
![]() ![]() Tak Wam współczuję dziewczyny tych problemów skórnych u maluchów ![]()
#1234 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, tz zasłużył też innymi swoimi zachowaniami na focha, tym tylko dolal oliwy do ognia. M in. ja jestem zła, bo go nie przypilnowalam, zeby sie upewnil, ze mamy wszystko z orangem pozalatwiane i wczoraj nam przyszedł rachunek o 70 zł wyższy... No to moja wina, bo ja nie mam co robić, tylko myśleć za niego.
Elaine właśnie kurcze nie wiem, co z tym brzusiem. U nas dziś pierwszy raz dzień bez kupy..... Krysia padlam z domestosa.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Uciekam przeczytać rozdział i do spania. Dobrej nocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Raczkowanie
|
Dobrej nocy
![]() jutro na 9 idę w sprawie pracy także proszę o kciuki ![]()
#1237 |
Zakorzenienie
|
![]() Też idę, dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Nic nie nadrobiłam- bijcie mnie jak chcecie
![]() Dołączyłam do klubu na fb i czuję się jak dziecko we mgle ![]() Coś dzwoni, pipka - o co kaman? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Wtajemniczenie
|
mialam was nadrabiac ale szczerze to wole isc spac - sorki za szczerosc hihihi
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#1241 |
Wtajemniczenie
|
W końcu Młody zasypia
![]() ![]() Dobranoc. Życzę spokojnej nocy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
surka dziękuję za odpowiedź odnośnie konika
![]() Sam ![]() ![]() domcia teraz to się troszkę przeraziłam z tym samozapłonem i dymieniem z zabawki.. to musiały być jakieś mocno felerne egzemplarze ev zdrówka dla dzieciaczków i energii dla Ciebie ![]() mela zdrówka ![]() fiazo ![]() jakierka porodu jeszcze nie było.. ![]() AgaPlast oby ząbki szybko wyszły i zdrówka dla Ciebie ![]() elaine oby wszystko szybko wróciło do normy ![]() Rocky też mam manię sprawdzania oddechu u Olka ![]() kubusiu nie obiecuję foty z nowym śpiworkiem, bo jeszcze moich rudych włosów nie wstawiłam ![]() Margoś ![]() ![]() Neni ![]() ![]() ![]() ![]() stokrotka współczuję ciężkiej nocy.. u nas z tymi spacerkami różnie.. Olek śpi tak długo tylko wtedy, gdy spaceruje z nami koleżanka ze swoją córą.. Mały albo lubi nasze ploty albo jej głos albo wstydzi się marudzić przed swoją przyszłą panną ![]() Perse, madi mój też ma coś do Bożenki ![]() krysia o wow! ![]() ![]() ![]() iwona ![]() tari jak tam wieczorny rytuał zasypiania? ![]() magdalenne ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Koniec nadrabiania, w międzyczasie I karmienie. Mały spał od 20 do 22:20..teraz może być już tylko gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej ciotki Tz musi na skore nosic tylko 100% bawelny bo ma zaraz jakby poparzenie skorne. Masakra :/ Dobrze ze wczesniej wrocilas ![]() Zlapali ich? Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1246 |
Zakorzenienie
|
Zamowilam kaszke Holle orkiszowa. Ma przyjść 13-20 grudnia wiec se poczekam bo idzie z GB.
Nie wiem czym te Amerykanki eksopozycjuja na gluten ![]() Zaplacilam 3albo i 4 razy tyle za ta kaszke tzn.wysylka wyszła 1,5 radzą tyle co kaszka ![]() Mały zasnął w koncu bo juz marudzil. Przyssal sie do cycka - odrabia se nocke ![]() Musze sprzątać , a tak mi sie nie chce , ze masakra. Kiedyś tak lubiłam sprzątać, a teraz to jakby za karę. Dobranoc Wam. Słodkich snów i przespanej nocy ![]() Spadam zatem sprzątać :/
#1247 |
Zakorzenienie
|
też lecę. Dobranoc! trzymajcie kciuki za wizytę piguły środowiskowej jutro!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#1249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez sie gubie z rozszerzaniem diety, w ogole PERSE ja chcialabym jeszcze kp ale co mu podam moje mleko to ma policzki suche... obserwowalam go i odciagalam pokarm i w lodowce trzymalam kilka dni i w tym czasie podawalam mu mm i schodzilo to, podalam mu raz moje i znow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zadomowienie
|
Bilns wieczoru:
4h histerii jakiej w zyciu nie widzialam u Edzia, juz czekalam na opieke spoleczna nadeslana przez sasiadow 1h zabawy z butelka, bo zaczelam Edka podhodzic od tej strony, aby podotykal buteleczke i smoka i pogadal sobie do butli W koncu zmeczony i na wpol spiacy wytrabil jakies 130ml (w tym tylko nieco ponad 1miarka) Wyrzygal na mnie spora zawartosc mleka; dokonczyl butle i teraz padl mi na ramieniu. Ciekawa jestem co nas czeka w nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-12-03 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Wtajemniczenie
|
Opinia na temat wozka TAKO LARET imitacja lnu
+ kolor +konstrukcja w kolorze wozka (bardzo elegancko sie prezentuje) +wyglada na zgraby +torebka do wozka bardzo elegancka :P wszystkie moje kolezanki na nia zwracaly uwage :P +konstrukcja dobra, nie narzekamy ogolnie na niego ![]() -maly fotelik, niedlugo trzeba bedzie sie przeniesc na fotelik samochdowy bo po peirwsze nie moge juz uniesc tego mojego szkraba z tym fotelikiem, a po drugie widac, ze mu troche ciasno... - ciezki wozek -trosze malawa gondola, ale mam andzieje, ze przepekamy jakos zime ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
Jakierka
U mnie to samo, butla to samo zło i nie weźmie i koniec. Ja lyzeczka walczę ale mleko za rzadkie i wylatuje niestety. Mam ten sam problem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Wtajemniczenie
|
a moj maluch sie wyspal
![]() Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- oooo chyba tylko ja nie spie Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- dalej nikogo....mlody guga i sie smieje a smok jest bleee Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#1254 |
Zakorzenienie
|
Krysiu-domestos wymiata!
![]() Magdalenne-kurcze trzymam kciuki zeby sie w koncu wyjasnilo z czego ta wysypka sie bierze.Masakra z tymi sasiadami Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- Jakierko-biedny Edzio ![]() Kejt-kciuki. Margos-ale macie tempoMy w lesie-dietę rozszerzamy a wy nocnik! ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Pierwsze! Ide dalej spac ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#1255 |
Wtajemniczenie
|
polozylam moje niespiace dziecko do lozeczka ciekawe na ile
#1256 |
Zakorzenienie
|
Ita moja tez sie obudziła
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Szczęśliwa obudziła sie gotowa na zabawy. A to przecież noc jeszcze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Wtajemniczenie
|
Domi u mnie to smo...kupa i smianie do mnie...przeciez juz rano...prawie 3 rano....
#1258 |
Zakorzenienie
|
U mnie 2
Trochę cyca possala, próbuje bujac na rękach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Bujanie nie działa. Odłożyłam ja do łóżka, poczekam aż sie wyryczy i zmęczy, Moze za pół godziny sie zmęczy rykiem. Juz godzinę nie śpi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- Powoli pada ze zmęczenia Mam nadzieję ze padnie szybciej niż ja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem które bo zaburzyłam sama i spaliśmy razem od 1go karmienia. Jakpś nie miałam siły odkładać do łóżeczka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zadomowienie
|
U mnie I i Edziu bez problemu napil sie z butli
![]() W kazdym razie odciagnelam mleczko i lexe soac. Domcia, Ita, wspolczuje dziewczyny ![]() Domcia, co do butli, to ja nie wiem jak ja zdolalam przez prawie 5h nie poddac sie (kilka razy bylam bardzo blisko), ale stwierdzilam, ze jezeli dam piers to potem zaczniemy caly proces od nowa i tylko dluzej bedzie sie meczyl :/ Z bolem czekalam az wciagnie z butli. Oczywiscie caly czas bylam obok, tulilam, rozmawialam itp. No ale u nas troszke inna sytuacja, bo moje mleczko ewentualnie moze mu szkodzic, wiec im szybciej sie przerzuci na butle tym lepiej. Dobranoc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.