![]() |
#2581 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
hej!
Dziękuję za Blankowe gratulacje ![]() ![]() ![]() Noc za nami ok. Malutka zasnęła o 20, wstała o 6, jedna pobudka w nocy, koło 4 jak tatuś wstawał. Nie to, że był głośno, bo On bardzo cicho się zachowuje, ale Blanka zawsze go żegna takim słodkim skomleniem ![]() Zawiozłam Blankę do żłobka i nie potrafię sobie znaleźć miejsca w domu. ![]() ![]() Oczywiście płakała jak wychodziłam, mam nadzieję, że się uspokoiła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44009176]
moze tak samo - logopeda? specjalista SI? /QUOTE] e no nie strasz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-12-04 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas tak samo, najpierw szaleje, wala się po wyrku, rzuca z uśmiechem na ustach, a jak się zmęczy to ryk! Cytat:
Michaś dziś mi w książeczce pokazywał kurkę, traktor, rolnika i krowę. No i oczywiście biedronkę, w której ostatnio zakochany na zabój. Jak jedziemy do biedronki to jest szał na wiszące kartony z tym owadem ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zuoka powinna być lekka, może jakiś kremik? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Daria właśnie drzemie bo od 6 nie śpi. A ja biorę się za nadrabianie. marsi, ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zgadzam się z tym co napisała hope ![]() niech spada bałwan jeden............. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Insolito cudny łobuziak!!!
![]() Dzwoniłam do żłobka, Blanuś śpi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2589 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Fewciu, czasem zjada a czasem nie. O teraz mi zjadła pół deserku dużego, z wczoraj został. Ja mam wrażenie, że ona się nudzi przy jedzeniu, często jest tak, że otwiera buzię a jednocześnie mi się wyrywa... innym razem otworzy ale wszystko wypluje, a innym razem zje wszystko, co jej naszykuję... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
#2591 |
Raczkowanie
|
Boże jeszcze 10 stron !!! ale ale chciałam pogratulować wszystkim naszym nauczycielkom za trud w nauczaniu . sa tego efekty w postaci pierwszego miejsca w europie w teście gimnazjalistów
![]() Kija - zgadzam się w każdym zdaniu z Tobą Debrah już lepiej z Amelką?? Bokeh ale Hania pięknie się bawi z szczeniaczkiem ![]() Misia Twoja Hania również prze cudna a jaka żywotna hahahaha lece bo maliznie alarm się włączył p.s. chyba zaczniemy chodzić z Krzysiem na basen saassasaa |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Insolito Piotruś cudny jest, ten jego szeroki uśmiech jest boski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() tak się wkręciliśmy w Breaking Bad, że zaraz 2 sezon kończymy ![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na co? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a Michaś jaki zdolniacha ![]()
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dzielna jesteś, wiesz?
![]() Amelcia śpi już ponad godzinę - znowu mi się sprawdza teoria : im lepiej śpimy w nocy, tym lepsze drzemki w dzień. Im lepszy dzień - tym lepsza noc. Bo: dzisiejsza noc - o mamo, od miesięcy takiej nie było. Poszła spać przed 20:00 i do 00:30 nie obudziła się ANI RAZU. Aż 2 razy byłam sprawdzić czy wszystko okej, bo już nie pamiętam takich nocek;p O tej 00:30 zjadła, a właściwie napiła się, bo szybko puściła, obróciła się do mnie doopką (tak mnie to zawsze śmieszy, jakby mówiła: "zjadłam już, możesz sobie iść, chcę spać ![]() ![]() ![]() Tak to można żyć! I teraz drzemka. Co prawda od 9:30, zamiast tej 10 co zawsze, ale niewielka różnica. Śpi godzinę. A jeśli noc mamy kiepską to i z drzemek się budzi po 20 minutach. Coraz lepiej u nas też z zasypianiem w nocy - bo jestem już w stanie odłożyć ją do łóżeczka na wpół śpiącą i nie zawsze kończy się uu. Wczoraj nagle się obudziła, siadła (rolety musiałam opuścić w pokoju, obudziło ją to;/), podeszłam do niej, pogłaskałam po głowie a ona jakby nigdy nic położyła się w identycznej pozycji na brzuszku i śpi. Widać układ nerwowy zaczyna sobie radzić i gdy się obudzi nie ma takiego lęku, który rozbudza do końca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobra, spadam, bo Kubuś dobrał się do mojego paszportu, co prawda jest nieważny już... |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
siostra mi mówiła, że szybko zniknęły i chyba było mało dostaw, bo jak kupowałam w połowie września to w moim rozmiarze były szalone 2 sztuki np, a potem podobno niewiele przychodziło.
Tylko online została. ------- Obudziła się, zadowolona. Łazi przy pchaczu, szczeniaczek śpiewa szokująco jak dla mnie długie piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Szykowałam siebie i płaczącą Blankę na spacer pół godz. schodzę na dół a nasz wózek się zepsuł,dobrze, że w porę zauważyłam bo byłby wypadek. Wózek przekrzywiony na prawą stronę, mocowanie się oberwało z jednej strony przy kole.. nie umiem tego narawić wrrrrr!!! Bijkora- to trzymamy kciuki za następny egz! Fewciu-Brawa dla Ciebie i Blanki, ze tak dzielnie sobie radzicie ![]() Debrah- super, że nocka lepsza ! ![]() Lady-zdrówka dla Pietraszka ![]() Blanka właśnie zasnęła-sama! Szok! Położyłam ją u nas na łóżku dałam smoka ponuciłam "kotki dwa" i usnęła . Pewnie to przypadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze na poczatku to cale jego "pchanie" wygladalo tak ze ten piesek jechal a Borys prawie lecial za nim, a nozki mu zostawaly w tyle bo ledwo nadazal. A co do kurtki, to super, bo nie spotkasz na miescie co drugiej dziewczyny w takiej samej jak to np. jest w przypadku tych slynnych parek z bershki.
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44009176]
ooo o mojej Dorotce piszesz ![]() [/QUOTE] Najgorsze że dzisiaj to samo: mama dzwoniła że chyba gorączkę ma, miała jej zmierzyć ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie wiem, zobaczymy co kino zaproponuje na seans sylwestrowy ![]() Napisze Wam co mi się wczoraj przytrafiło (pomijam fakt że Oliwka wczoraj była jak inne dziecko- jęczała cały cały dzień, nie ważne czy na rękach, czy w wózku…, dopiero po 22 dałam jej nurofen i posmarowałam dziąsła i wtedy dopiero zasnęła bo tak to nawet przez sen jęczała.) Po kąpaniu położyłam ją do łóżeczka i zawsze daje jej kropelki i wit D, mam tą wykręcaną. Odkręciłam ten czubeczek i chciałam jej do buzi wycisnąć i mi się z rąk wyślizgnęła i wpadła jej do buzi. Od razu zaczęła kaszleć, ja ją buch na ręce i grzebie jej w buzi w nadziei że jeszcze nie połknęła. Udało mi się wyciągnąć…ufff Jakby połknęła to nic by się pewnie wielkiego nei stało tylko bałam się że przykleji jej się w przełyku albo cos no i wtedy byłby problem. A znowu rano….dzwoni budzik, a ja pierwsza myśl że ona przecież nie jadła. Nasłuchuję czy oddycha, ale Tż głośno oddychał i nic nie słyszałam. Wstaję szybko do łóżeczka a ona tak leży bez najmniejszego ruchu, dotykam buzie a ona zimna, nachylam się i słyszę jak tak ciuchuteńko oddycha…..No mówię Wam, zestresowałam się jak nie wiem. Jakaś zeschizowana w ogóle jestem…. Tak więc pomijając stres nocka super, zero pobudek ![]() Wstała o 6:30 i wcale jakoś szalenie głodna nie była. Tylko że teraz znowu jojczy i chyba gorączka ![]()
![]() |
#2601 |
Wtajemniczenie
|
Dajcie jakiś przepis na prosty tort urodzinowy ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem jeszcze, ale jak długo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem... U moich rodzicow i t.bylo to samo... Cytat:
![]() Wow, brawo za nowa umiejetnosc!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbuje obracać ale umie tylko do pewnego momentu, muszę jej pomóc, ona sobie idzie i się obraca, a ja pomagam ruszyć odpowiednio pchacz. A co do kurtki: są mimo wszystko dość popularne, dużo ludzi na necie zamawia, ale olewam to ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Pokazywali zdjęcia dziecka w bujaczku, pustą matę, młodą mamę, tatę..no po prostu....;( Czy to nie jest wystarczająco alarmujące, że dziecko ma wysoką gorączkę, której nic nie jest w stanie zbić - odmawia NAWET PICIA przez kilka godzin, odwadnia się coraz bardziej.. to nie jest podstawa do wezwania karetki? A już jak pojechali to w ogóle nie rozumiem - ja bym zrobiła awanturę w tym okienku, wpadła do gabinetu lekarza, żeby ktoś mi małą wreszcie zbadał, bożesz ;( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
super, ze jedna podbudka u mnie cala noc praktycznie z cycusiem w buzi ![]() a jak te panie bawia z maluszkami w zlobku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.