![]() |
#2611 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Gojka rozumiem Cie wiem co to znaczy jak maz wyjezdza, i jest ciezko, macie wplyw na to zeby to jakas zmienic? ![]() co do kursu tanca kiedys pisalas, to szkoda, takie nie zrealizowane marzenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ewik-strasznie mi przykro. Nie zasługujesz na takie świństwo ![]() ![]() Debrah-straszna ta historia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej nie pamiętam. Towarzystwo niedawno pojechało do miasta więc jest trochę spokoju. Wiecie jak ten łoś mnie wkurza? Daje Oskarowi pasztet,kiełbasę mimo że zabraniam. Znalazł się ku.wa znawca jadłospisu dziecka.
#2613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawijko, Misiek na laurach spoczął, raz pokazał i olał ![]()
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
![]() Minęło nam dziś 11 miesięcy ![]() Cytat:
Nam się nawet to nie wróciło... Na dwóch kuponach trafiliśmy łącznie 2 liczby ![]() Kurna, tyle cytowałam, a tu ![]() ![]() Fewciu, Blanka się w końcu przyzwyczai, to duża i mądra dziewczynka ![]() I Ty też przywykniesz ![]() Ewik, naprawdę - olej dziada... Jak tak teraz się bawicie w kotka i myszkę, to on pewnie myśli, że się wahasz, i próbuje to wykorzystać jak najlepiej i jak najszybciej. Ja po takich teatrach nigdy bym już nie zaufała. O tej dziewczynce już kiedyś słyszałam w "Interwencji"... ![]() W końcu znalazło się coś, czego Pola nie lubi jeść (oprócz brukselki - po mamusi) - kalafior i brokuły na parze. Wypluwała zawodowo i jeszcze się przy tym cieszyła ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-12-04 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Hi!
Olalam system drzemek, babel padniety po nocce ja tez, obydwoje bysmy sie meczyli, mam nadzieje, ze zasnie normalnie.... Bo spalismy 3godz ![]() Debrah, orany, czytalam i plakalam, pamietam jak w lipcu nie chciala do nas karetka tez przyjechac a babel zarzygal pol pokoju, wysoka goraczka, taki ledwo przytomny..... Cale szczescie mamy dyzurke calodobowa w miescie. Ale jakby babel byl tak straszliwie chory nie popuscilabym, to jest qrwa chore, jak mozna nie przyjac malego dziecka?????????? Ktore nie je, nie pije???????? Autentycznie bym zabila, wparowalabym i zabila osoby, ktore nie chcialy mi dziecka przyjac. Mala kurcze, pamietam ta sytuacje, wszystkie wtedy przezywalysmy ![]() Swoja droga, na przeciw naszego mieszkania ma gabinet pediatra, ale przyjmuje raz w tyg, prywatnie ofkors (w ogole w okolicy jest 3prywatnych pediatrow) i tylko w jeden dzien w danych godz mozna sie rejestrowac, jestem ciekawa, czy gdyby cokolwiek sie dzialo w srodku nocy mozna do niej zadzwonic. Chociaz szczerze to bym sie bala bo taka z niej s.uka, ile razy robi swojemu mezowi awantury na srodku ulicy bo jej wjazd do gabinetu zastawil ![]() ![]() Idziemy na obiadek ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Ciągnie mnie za ubranie, a na proponowane przeze mnie inne jedzonko zamyka buzię i się denerwuje.
Jak był młodszy, zawsze wiedziałam kiedy chce jeść, bo specyficznie wołał "leee" Do tej pory mu się zdarza, zwłaszcza w nocy.
#2618 |
Zakorzenienie
|
Niestety to są takie sytuacje kiedy by się duszę diabłu sprzedało żeby tylko pomóc własnemu dziecku. Wtedy NIC nie jest ważne ,tylko ulga dla dziecka. Nigdy nie zapomnę tamtego dnia i nigdy nie zapomnę uprzejmości tej kobiety która też mogła postąpić jak reszta jej kolegów. Będę jej dozgonnie wdzięczna bo gdyby nie ona różnie mogłoby się potoczyć
![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-12-04 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaz prztrafiło się to pierwszy raz i teraz juz będe bardziej uważać. Cytat:
![]() Co do tej historii to jakaś masakra, poprostu niby cywilizowany kraj a takie rzeczy sie dzieją ![]() Cytat:
![]() Moja właśnie kalafiora uwielbia, a za brokułami średnio przepada.
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie oglądałam, ale już mis się na ryczenie zebrało jak czytałam opis Debrah... Masakra. I w ogóle SKANDAL że takie ☠☠☠☠y w dupę ruchane siedzą w rejestracjach!!!
![]() Fewciu mi by chyba serce pękło jakbym słyszała jak płacze za mną a ja muszę iść, podziwiam CIę że tak dzielnie to znosicie. Obie! A1 i też myślałam, że zdjęcia Neti to testy ![]() Hje nie mogę się przyzwyczaić do braku awatara ![]() Masakra z tymi witaminkami D, dlatego ja daję już w kropelkach. Miałam Juvit D i po tym jk się skończył idę do apteki a ta mi mów że to na receptę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Fewciu tak, bąbel się budzi jeszcze na mleczko, ale jak zrobię i podam mu za wcześnie, to nie chce, teraz własnie najpierw podaję wodę, jak wypije i dalej nie może spać to dopiero mleczko. Ale je dopiero 3-4 nad ranem więc do tej pory, jak jest zdrowy, to śpi jak aniołek. Czasem o północy się obudzi i popłacze ale zasypia sam
![]() Dobrze, że Blancia zasnęła w żłobku ![]() ![]() dziękuję za pw, zaraz wysyłam tylko Pietraszka ogarnę, marudny przez ten katarek strasznie ![]()
#2622 |
Zakorzenienie
|
Dawno tu Oskara nie było więc proszę
![]()
#2623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przystojniak ![]() Boszzzz Wasze dzieci na takie dojrzałe wyglądają, a moja to taka mała (duża) puca ![]() Teraz się jeszcze przyjrzałam: ile on zębów ma WOW
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2013-12-04 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co
![]() ![]() ![]() Nie pytajcie, nie chce pisać. Popłakałam się dziś. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Jakoś też mi dziwnie jeszcze...
![]() A co do wit. D - na początku mieliśmy Juvit, a teraz jakąś w sprayu, jeszcze lepsze jest ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie mamy, bo on pracuje tu na miejscu,ale że to branża budowlana a wiadomo zimą kiepsko... Kolega zaproponował mu Dlate odśnieżanie parkingów przy sklepie... W miarę dobrze płatna pod warunkiem, że będzie codziennie odśnieżał... Mógłby zostać tu na miejcu i dalej na budowach pracować, ale 2 miesiące by siedział w domu... No może jakaś drobna robota by mu się trafiła, ale wiadomo żyć trzeba za coś... Dlatego zdecydował się pojechać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż też pracuje w budowlance. W tamtym roku nie pracował od listopada (bo koleś rozmyślił się z remontem...) aż do lutego. Trafił mu się tylko tydzień pracy w Wawie ze szwagrem. Gdyby nie becikowe + rodzinne + chrzciny (wróciło się trochę), to nie wiem, jakbyśmy pociągnęli, bez małych pożyczek się nie obyło. Pierwszy raz się im trafiła tak długa przerwa w zimie, akurat jak nam się Pola urodziła, tak to zawsze max grudzień-styczeń. Dlatego w tym roku już są mądrzejsi i załatwili na okres zimowy robienie wylewek i ogólnie prac wewnątrz domów - czyli choćby wiało, lało, dupę urywało, to robić będą. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
łeb mi dziś pęka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- dziewczyny mogę teraz nie być z Wami na bieżąco bo jutro przychodzi nas facio od remontów. ma pare rzeczy na dole do zrobienia i na górze garderobę i pokój dla dzieci ( syf przed Świętami :/ extra) no i w piątek mam ur Wojtka i Mikołaja do ogarnięcia :/
#2631 | |
Zakorzenienie
|
jeju śliczny Oskarek
![]() jaki on poważny, Leo to taki dzidziu Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- o matko, huragan idzie ponoć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() najgorsze jest to, że to nie jedyna taka sytuacja:/ ostatnio wiele się słyszało o dzieciach, które nie przyjmował lekarz czy karetka nie chciała przyjechać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mi też:/ Dziewczyny Cynamoki wyszły do domu ![]() ![]()
![]() |
#2633 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
To prawda
![]() ![]() O co chodzi z tymi witaminami? Bo chyba coś przeoczyłam. Aga-doskonale Cię rozumiem i mocno tule ![]()
#2635 |
Zakorzenienie
|
Debrah, o matko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Cos w tym jest
![]() Co sie bedzie rozdrabnial - wie, ze umie i przechodzi do cwiczenia kolejnych umiejetnosci ![]() 1 zdjecie - cala mama ![]() ![]() Aga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
najbardziej będzie gwizdać nad morzem i w gorach a teraz uwaga uwaga: Cytat:
![]() kciuki trzymamy nadal Hje buziak dla Polci dziewczyny,czy jak nasze dzieciaczki skończą roczek dalej składamy comiesięczne życzenia i buziaki? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Aga, tulam
![]() Marsi, jaki huragan ![]() nie może być, biegać idę ![]() ale jestem dzisiaj rozdupcona jakaś ![]()
#2639 |
Zakorzenienie
|
Już doczytałam-Iwfka dobrze że nic się nie stało. A co do akcji to też czasem łapie takie schizy. A mały przeważnie chłodny bo zamiast pod kołdrą śpi na niej
![]()
#2640 |
Zakorzenienie
|
nad morzem?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.