|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień 2013: czas start!
Wiem, wiem, wiem - grup wspólnego odchudzania jest mnóstwo i mogłam gdzieś dołączyć. A, próbowałam
![]() ALE - albo grupa udziela się niesystematycznie, co chwilę ktoś się wyłamuje, albo grupa jest dość hermetyczna, albo dziewczyny gadają o chłopakach, nauce i wszystkim tylko nie odchudzaniu. Jestem konkretna i lubię, jak jest konkretnie ![]() ![]() Więc...CZY KTOŚ SIĘ NA TO PISZE? Jeśli nie jesteście zmotywowane, a odchudzanie to tylko chwilowa fanaberia, to sobie odpuście ![]() ![]() ZAPRASZAM NAPRAWDĘ ZMOTYWOWANYCH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Grudzień 2013: czas start!
Zapraszam na wątek w którym się udzielam.
![]() "Nasza waga oszalała ponad 100kg pokazała". Nie jesteśmy hermetyczni bo ciągle nowe osoby dochodzą i są mile widziane. Piszemy głównie o odchudzaniu, plotki i zwierzenia to niewielki procent wiadomości. Mamy sukcesy, w sumie schudliśmy kilkaset kg. Wątek jest od dawna i na pewno jeszcze długo będzie, piszemy codziennie. Mamy jednego rodzynka , który jest świetnym kucharzem a na dodatek jest fachowcem w prawidłowym i zdrowym odżywianiu /po odpowiedniej szkole/. Mamy tabelkę, robimy pomiary. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm, nie wchodziłam na Wasz wątek, bo tytuł wskazuje, że jest przeznaczony dla osób ważących ponad 100 kg, ale rozumiem, że niekoniecznie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Trzycyfrowa waga nie jest obowiązkowa ![]() Omawiamy swoje jadłospisy i rodzaje wysiłku fizycznego, cieszymy się z każdego kilograma mniej. Zdarzają się powroty kilogramów i ciągła walka z łakomstwem i lenistwem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konkretniejszego wątki już nie znajdziesz ![]() Zapraszam, jeśli tak jak mówisz.. lubisz konkrety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny-) tez się odchudzam i szukam motywacji;-) po ciąży przytyłam okropnie do 110 kg. Zjechałam już do 88 kg .Miałam małą przerwę , waga stanęła i teraz planuje znowu ruszyć "dupsko";-)
Jestem drugi dzień na diecie South Beach, którą szczerze polecam. Chodzę na basen, jeżdżę na orbitreku i ćwiczę domowy aerobik z youtube. Podzielcie się proszę jak się odchudzacie;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy calkiem sympatyczne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hehe jaki dobry marketing az i ja sie na ktorys moze zdecyduje tak pieknie reklamowany jako dodatek do tego, w ktorym sie udzielam
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Po 2 latach przerwy dobilam ponownie do niechlubnej wagi 90kg... Przed ciąża ważyłam 67kg i przy moim (wtedy) sportowym układzie ciała wyglądałam zadawalajaco i zdrowo dla samej siebie. Od ciąży po ciąży....brak mi wiary w siebie stad dwa lata "olewki"....niemniej jednak przerazilam się wskaźnikiem na wadze tak dogłębnie, ze pragnę dać szanse sobie wyjść z tego kombinezonu tłuszczyku ! Potrzebuje konkretnych forumowiczek do "współpracy" ;-) Mam nadzieje ze ktoś ma podobne zamiary :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ten watek chyba umarl ale moze akurat ktos dolaczy. Mam wlasny i udzielam sie tez na innym wiec powodzenia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej, nie wiem czy zlikwidowalas wątek, mam nadzieje ze nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja nie likwiduje bo to nie moj
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.