Grudzień 2013: czas start! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-04, 23:15   #1
sheerbe
Raczkowanie

Grudzień 2013: czas start!

Wiem, wiem, wiem - grup wspólnego odchudzania jest mnóstwo i mogłam gdzieś dołączyć. A, próbowałam
ALE - albo grupa udziela się niesystematycznie, co chwilę ktoś się wyłamuje, albo grupa jest dość hermetyczna, albo dziewczyny gadają o chłopakach, nauce i wszystkim tylko nie odchudzaniu.

Jestem konkretna i lubię, jak jest konkretnie Kiedyś z grupą wizażową, gdzie każdy regularnie pisał, miałyśmy listę kilku osób i wspólne kontrole, dzieliłyśmy się spostrzeżeniami na temat diety itd. schudłam 25 kg Dziewczynom też pięknie szło. Niestety później faszerowano mnie różnymi lekami, dzięki którym znów jestem grubasem.

Więc...CZY KTOŚ SIĘ NA TO PISZE? Jeśli nie jesteście zmotywowane, a odchudzanie to tylko chwilowa fanaberia, to sobie odpuście Zależy mi na stworzeniu niewielkiej, ale silnej grupy, by każdy raz na 2-3 dni co najmniej się odezwał, jak mu idzie, raz na jakiś czas jakiś pomiar itd. Zajmę się wszystkimi tabelkami i wykresami, będzie naprawdę fajnie

ZAPRASZAM NAPRAWDĘ ZMOTYWOWANYCH!
sheerbe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-05, 12:07   #2
grubella
BAN stały

Dot.: Grudzień 2013: czas start!

Zapraszam na wątek w którym się udzielam.
"Nasza waga oszalała ponad 100kg pokazała".

Nie jesteśmy hermetyczni bo ciągle nowe osoby dochodzą i są mile widziane.
Piszemy głównie o odchudzaniu, plotki i zwierzenia to niewielki procent wiadomości.
Mamy sukcesy, w sumie schudliśmy kilkaset kg.
Wątek jest od dawna i na pewno jeszcze długo będzie, piszemy codziennie.
Mamy jednego rodzynka , który jest świetnym kucharzem a na dodatek jest fachowcem w prawidłowym i zdrowym odżywianiu /po odpowiedniej szkole/.
Mamy tabelkę, robimy pomiary.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-05, 19:52   #3
sheerbe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grubella Pokaż wiadomość
Zapraszam na wątek w którym się udzielam.
"Nasza waga oszalała ponad 100kg pokazała".

Nie jesteśmy hermetyczni bo ciągle nowe osoby dochodzą i są mile widziane.
Piszemy głównie o odchudzaniu, plotki i zwierzenia to niewielki procent wiadomości.
Mamy sukcesy, w sumie schudliśmy kilkaset kg.
Wątek jest od dawna i na pewno jeszcze długo będzie, piszemy codziennie.
Mamy jednego rodzynka , który jest świetnym kucharzem a na dodatek jest fachowcem w prawidłowym i zdrowym odżywianiu /po odpowiedniej szkole/.
Mamy tabelkę, robimy pomiary.

Hmm, nie wchodziłam na Wasz wątek, bo tytuł wskazuje, że jest przeznaczony dla osób ważących ponad 100 kg, ale rozumiem, że niekoniecznie ?
Stary 2013-12-06, 09:12   #4
grubella
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sheerbe Pokaż wiadomość
Hmm, nie wchodziłam na Wasz wątek, bo tytuł wskazuje, że jest przeznaczony dla osób ważących ponad 100 kg, ale rozumiem, że niekoniecznie ?
Tytuł wymyśliła założycielka wątku , która obecnie się już nie udziela, na wątek nie zagląda.
Trzycyfrowa waga nie jest obowiązkowa, są osoby ze znacznie mniejszą, kilka osób odeszło gdy już uzyskaly wagę prawidłową i nie potrzebują już się odchudzać.

Omawiamy swoje jadłospisy i rodzaje wysiłku fizycznego, cieszymy się z każdego kilograma mniej.
Zdarzają się powroty kilogramów i ciągła walka z łakomstwem i lenistwem.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 12:58   #5
izunia19l
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheerbe Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, wiem - grup wspólnego odchudzania jest mnóstwo i mogłam gdzieś dołączyć. A, próbowałam
ALE - albo grupa udziela się niesystematycznie, co chwilę ktoś się wyłamuje, albo grupa jest dość hermetyczna, albo dziewczyny gadają o chłopakach, nauce i wszystkim tylko nie odchudzaniu.

Jestem konkretna i lubię, jak jest konkretnie Kiedyś z grupą wizażową, gdzie każdy regularnie pisał, miałyśmy listę kilku osób i wspólne kontrole, dzieliłyśmy się spostrzeżeniami na temat diety itd. schudłam 25 kg Dziewczynom też pięknie szło. Niestety później faszerowano mnie różnymi lekami, dzięki którym znów jestem grubasem.

Więc...CZY KTOŚ SIĘ NA TO PISZE? Jeśli nie jesteście zmotywowane, a odchudzanie to tylko chwilowa fanaberia, to sobie odpuście Zależy mi na stworzeniu niewielkiej, ale silnej grupy, by każdy raz na 2-3 dni co najmniej się odezwał, jak mu idzie, raz na jakiś czas jakiś pomiar itd. Zajmę się wszystkimi tabelkami i wykresami, będzie naprawdę fajnie

ZAPRASZAM NAPRAWDĘ ZMOTYWOWANYCH!
Zapraszam do nas 30 kg utraciłyśmy ale jeszcze się nie odchudziłyśmy.
Konkretniejszego wątki już nie znajdziesz jak nazwa wskazuje to my się tam ostro odchudzamy i każda z nas schodziła z bardzo wysokiej wagi.

Zapraszam, jeśli tak jak mówisz.. lubisz konkrety.
izunia19l jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 13:47   #6
sheerbe
Raczkowanie

Dzięki Dziewczyny W takim razie spróbuję odnaleźć się w którymś z Waszych wątków i wnoszę o zamknięcie tego Jeżeli tak się tu robi haha
Stary 2013-12-10, 14:02   #7
pogodniste
Przyczajenie

Cześć dziewczyny-) tez się odchudzam i szukam motywacji;-) po ciąży przytyłam okropnie do 110 kg. Zjechałam już do 88 kg .Miałam małą przerwę , waga stanęła i teraz planuje znowu ruszyć "dupsko";-)
Jestem drugi dzień na diecie South Beach, którą szczerze polecam. Chodzę na basen, jeżdżę na orbitreku i ćwiczę domowy aerobik z youtube. Podzielcie się proszę jak się odchudzacie;-)
pogodniste jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:18   #8
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pogodniste Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny-) tez się odchudzam i szukam motywacji;-) po ciąży przytyłam okropnie do 110 kg. Zjechałam już do 88 kg .Miałam małą przerwę , waga stanęła i teraz planuje znowu ruszyć "dupsko";-)
Jestem drugi dzień na diecie South Beach, którą szczerze polecam. Chodzę na basen, jeżdżę na orbitreku i ćwiczę domowy aerobik z youtube. Podzielcie się proszę jak się odchudzacie;-)
zapraszam na wątek dla pulchniutkich https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=713649
jesteśmy calkiem sympatyczne i sporo schudłyśmy, ale mamy nadal duuuużo do zrzucenia

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-14, 18:13   #9
Zosienieczka
Rozeznanie

hehe jaki dobry marketing az i ja sie na ktorys moze zdecyduje tak pieknie reklamowany jako dodatek do tego, w ktorym sie udzielam

Zosienieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 16:47   #10
Asshh
Przyczajenie

Witam Panie
Po 2 latach przerwy dobilam ponownie do niechlubnej wagi 90kg...
Przed ciąża ważyłam 67kg i przy moim (wtedy) sportowym układzie ciała wyglądałam zadawalajaco i zdrowo dla samej siebie. Od ciąży po ciąży....brak mi wiary w siebie stad dwa lata "olewki"....niemniej jednak przerazilam się wskaźnikiem na wadze tak dogłębnie, ze pragnę dać szanse sobie wyjść z tego kombinezonu tłuszczyku !

Potrzebuje konkretnych forumowiczek do "współpracy" ;-)

Mam nadzieje ze ktoś ma podobne zamiary :-D
Asshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-30, 16:18   #11
Zosienieczka
Rozeznanie

Ten watek chyba umarl ale moze akurat ktos dolaczy. Mam wlasny i udzielam sie tez na innym wiec powodzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-30, 18:50   #12
Jajoannaja
Przyczajenie

Hej, nie wiem czy zlikwidowalas wątek, mam nadzieje ze nie , jestem mocno zdeterminowana do zarzucenia nadmiaru kg i uważam ze w mniejszej grupie może nam się udać , czy ktoś pozostał na wątku??
Jajoannaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-30, 20:20   #13
Zosienieczka
Rozeznanie

Ja nie likwiduje bo to nie moj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości