Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 05:30   #2761
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Czesc!
kija z fb to jest tak, ze jesli Cie na nim nie ma, to nie istniejesz ;-) Mniej wiecej ma te funkcje, o ktorych piszesz, no i jest na skale swiatowa. Z fb jak u mnie bez telefonu komorkowego - nic nie da sie zrobic - nawet listu wyslac czy pieniedzy przelac, absolutnie nic.
mala Oskar to Twoja kopia. Mnie dzis sasiad powiedzial, ze dla Yae chyba jestem i ojcem i matka, bo do tz nie podobna nic a nic.
nawijko kciuki!!
hje za Was tez trzymam!!
black koniecznie zdjecie wstaw w butach!!
szaja a Ty o zdjeciu pamietasz?
marsi chyba po skonczonym roczku juz bez sesnu bedzie celebrowac kazda miesiecznice; dzieci juz nie beda sie tak szybko rozwijac i zmieniac.
bokeh chyba cos jest w tym, co piszesz o ubraniach i kraju przeznaczenia; tyle ze ide o zaklad, ze w tych cieplejszych krajach i tak ubieraja sie przy +10 jak my przy -10, wiec i tak bez sensu. U mnie tak jest, na dworze +15, w pomieszczeniach i srodkach masowej komunikacji +25-28 a oni ubrani jak na Syberie.
gojka u nas tez bardzo skrupulatnie podchodza do opieki zdrowotnej, np. dzis poszlam sie szczepic a skoczylo sie na diagnozowaniu chorob tarczycy. Trzymajcie kciuki, w srode ide po wyniki.
I tutaj pytanie do mam kp, ile schudlyscie podczas kp? Mnie lekarz diagnozuje w kierunku nadczynnosci...
Yae w przychodni bawila sie z pacjentami, pielegniarkami, caly czas w dobrym humorze. Zasnela w nosidelku a teraz u siebie na materacu dosypia. Obudzi sie, zjemy i idziemy w odwiedziny do kolezanki i jej synka - nasze dzieci z tego samego dnia sa.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 06:41   #2762
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Meneq ja schudłam 4 kilo od wagi wyjściowej. Tzn. ważę 4 koło mniej niż przed ciąża. Mam hashi i niedoczynność.i kilka innych kwiatków

Nocka super spokojna. O 00:30 pobudka , daję moje mleczko w butelce, wypiła 20 ml i koniec, więcej nie chciała, zasnęła.
O 3:30 wypiła mm, tyle że coś zasnąć nie mogła, a jak zasnęła to płakała.przez sen.
I śpi jeszcze ja już nie mogę

Śnieg

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 07:44   #2763
LadyWhisper
Zakorzenienie

Aga ja wstalam o 1 do mlodego i myslalam ze ducha wyzione bialo jak na syberii myslalam ze duchy laza po ulicy w ogole mam takie glupie sny na jawie jak do babla wstaje ze az mi wstyd o tym mowic

Kija, czy ja moge Twoje rozwazania wydrukowac i wkleic gdzies do jakiegos zeszytu, jak bede miala zly humor to bede czytac jestes super

Meneq, o, randka sie szykuje Yae?
Ja schudlam po ciazy 19kg, 9kg z wagi sprzed ciazy. Jeszcze bym 4chciala ale sie zatrzymalam na tym pieronskim 56 i ani drgnie kurde:P
A Ty ile, ze beda Cie badac w strone zaburzen tarczycy???

U nas nocka duzo lepsza dzisiaj, 200ml wody o 1, 180ml mm o 3, wstalismy o 7. Tylko co z tego jak zasnac nie moglam do 2,30

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 08:50   #2764
Ewik86
Zakorzenienie

hej U mnie też w końcu nocka troszkę lepsza - dwie pobudki na jedzonko i mniej kręcenia i płakania w międzyczasie.

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Nawet potem usnęła, jakoś po 23. I nocka klasyk, pobudki co 1,5-2h i nie wolno zabierać ciumka bo jest ryk. Ok. 7 już non stop ciumek i o 8 pobudka.
Nadal nie wiem jak ty dajesz radę? Cale noce z cyckiem na wierzchu...

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=psY1kFJ6S2U niby nic takiego a cieszy Sorki za odgłosy

i fota-pierwsza bryka Darii
Super

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
No jak nic takiego? Toć to podróż życia, aż czapkę trzeba bylo załorzyć, żeby w uszy nie nawiało

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
najpierw muszę Wam napisać, bo mnie zaraz rozerwie z nerwów i wściekłości...: mur:
o godz. 22:15 moja szanowna t. zadzwoniła powiedzieć, że to już czas kiedy TRZEBA kupić Kubusiowi chodzik. W ogóle jakie to za☠☠☠iste urządzenie jest to sobie nawet nie wyobrażacie. A tż co? My się zastanowimy ale potem zrobił mi cichą awanturę, bo w trakcie rozmowy podniosłam głos i w ogóle, że przecież mamusia ma rację, bo jego młodszy brat miał i wsadzano go tam i mógł sobie podróżować po całym mieszkaniu
tylko czekałam,kiedy nastąpi ten moment i która mamusia wpadnie na ten pomysł :/
i już widzę pod choinką chodzik z określoną liczbą kółeczek (nie pamiętam z iloma) bo takie są według teściowej najlepsze. Nosz ku...rwa ja pier...dolę
a teraz idę Was poczytać.
japierdziele

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Niech mi któraś po ludzku wytłumaczy dlaczego powinnam mieć konto na FB i co z tego będę miała jak założę. Czym to się je i dlaczego muszę je mieć bo inaczej jestem zacofana i w ogóle wstyd się przyznawać do znajomości ze mną Dobrze rozumiem że to trochę jak nasza klasa tylko jeszcze się klika "lubię to" jak jest np artykuł że ktoś umarł albo była jakaś katastrofa? I w ogóle po co się to lubię to wciska wszędzie, na każdej stronie w necie to widzę, jak się ma fejsa to jest jakiś obowiązek ujawniania co się lubi a czego nie? Po co, żeby inni widzieli co lubię? I co tam się w ogóle robi oprócz wrzucania zdjęć, dodawania znajomych i tych lajkòw? Zdaje się można coś ze sobą pisać?
uwielbiam Cię czytać

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:02   #2765
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam się !
Lady ale ja ciekawam........Szaja,w rzucala ostatnio link do testu ciążowego internetowego.
U nas nocka ok..ze2 pobudki na piciu, po 5 rano się kręcił i kręcił ale jak usnął top wstał przed chwilą...i znów drzwi poprzesuwane:banghead::ba nghead:
Dziś fewciuje dom bo ostatnio mam lenia...a w sobie jadę po talerze do IKEA bo po ślubie się nie dorobiliśmy całego kompletu....a teraz teściowa nam pod choinke daje kase...więc jej zaproponowałam obiad w IKEA juz po zakupie....talerzy

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-12-05 o 09:15
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:04   #2766
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Zuzka obudziła się o 7:48

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spała

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-12-05 o 09:09
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:12   #2767
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Niech mi któraś po ludzku wytłumaczy dlaczego powinnam mieć konto na FB i co z tego będę miała jak założę. Czym to się je i dlaczego muszę je mieć bo inaczej jestem zacofana i w ogóle wstyd się przyznawać do znajomości ze mną Dobrze rozumiem że to trochę jak nasza klasa tylko jeszcze się klika "lubię to" jak jest np artykuł że ktoś umarł albo była jakaś katastrofa? I w ogóle po co się to lubię to wciska wszędzie, na każdej stronie w necie to widzę, jak się ma fejsa to jest jakiś obowiązek ujawniania co się lubi a czego nie? Po co, żeby inni widzieli co lubię? I co tam się w ogóle robi oprócz wrzucania zdjęć, dodawania znajomych i tych lajkòw? Zdaje się można coś ze sobą pisać?

w mig mi przeszedł ból głowy

a tak swoją drogą to jak możesz nie mieć FB??? Wstydź się !

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Ewcia rozwaliła łóżeczko :/ Ciekawe na czym teraz spać będize :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:16   #2768
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Z mamOM

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:17   #2769
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to zrobiła?

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zuzka obudziła się o 7:48

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spała

Jak samopoczucie?

Dominika

Alicja
Stary 2013-12-05, 09:25   #2770
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Aga ja wstalam o 1 do mlodego i myslalam ze ducha wyzione bialo jak na syberii myslalam ze duchy laza po ulicy w ogole mam takie glupie sny na jawie jak do babla wstaje ze az mi wstyd o tym mowic

Kija, czy ja moge Twoje rozwazania wydrukowac i wkleic gdzies do jakiegos zeszytu, jak bede miala zly humor to bede czytac jestes super

Ja schudlam po ciazy 19kg, 9kg z wagi sprzed ciazy. Jeszcze bym 4chciala ale sie zatrzymalam na tym pieronskim 56 i ani drgnie kurde:P

U nas nocka duzo lepsza dzisiaj, 200ml wody o 1, 180ml mm o 3, wstalismy o 7. Tylko co z tego jak zasnac nie moglam do 2,30

Wlasnie wracamy z randki. Yae sie cudnie bawila, a kolega plakal albo spal, za to byla 3letnia siostra i ona dzielnie dotrzymywala nam towarzystwa. Na koniec bylo zabawnie jak Yae kolege hustala w bujaczku.
U mnie podobnie schudlam 13kg od wyjscia ze szpitala (nie wiem, ile wazylam przy porodzie ) i mam -8kg od wagi wyjsciowej. Teraz 51 i ciagle w dol. W dodatku mam podwyzszone cisnienie i puls, ale to syndrom "bialego fartucha" (w domu zawsze w normie) i podwyzszona temp. 37,0st - u lekarza czika 28,5st, to trudno sie dziwic. Innych objawow niby brak, ale lekarz sie przejal.
aga dzieki za odp.
Stary 2013-12-05, 09:25   #2771
nafiyqa
Zakorzenienie

Kija, kocham Twoje rozkminy!!!!!!!!

nancy, t. - co jedna jej akcja to lepsza :/

U nas nocka...no wiadomo Wczoraj za szybko pochwalilam moje dziecie, bo znow bylo krecenie sie, plakanie przez sen i czeste pobudki. W dodatku za kazdym razem trudnosci w usnieciu...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-12-05 o 09:26
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:25   #2772
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Hej Kochane Dobija mnie to,ze z aplikacji cytuje sie tak penisowo I w rezultacie malo co pamietam z dnia wczorajszego. U nas sniegu niet. Ale mokro,zimno i piiiizdzi chyba.
Silver,tak mi sie podoba Twoja Daria,takie slicznosci
Ja sie na modzie nie bardzo znam:p Bede teraz chodzic 3 rok w tym samym plaszczyku zimowym,ktory kupilam w lumpie za 45zeta Ale w sumie mogl sie juz opatrzec,moze za rok cos nowego uda sie kupic:p w ogole czasem na zdjeciach mi wstyd jak ogladam,bo lata mijaja,a ja np w tej samej marynarce od poczatkow liceum:p No ale skoro lubie te ciuchy
Meneq- hmm ja przed ciaza wazylam 63,5. W dzien porodu 70,5. Po ciazy zjechalo mi ze 3,4 kg ponizej wagi wyjsciowej,ale szybko nadrobilam ale potem odchudzanko i waze 53,5. Ale to nie przez kp.
Kija,czuje sie tak samo z fb. Nie mam,a TZ to nawet na posiedzenie idzie z tym swoim laptopem i przeglada te fejsy... I jak ktos znajomy,kogo dawno nie widzialam widzi mnie z Marcinkowym,to taki szok-"ale ze Ty masz dziecko?! Na fb nic nie widzialam" Ahhh te Twoje opisy sa mega
Hje,trzymam kciuki,bo chyba dzis o 10:30 macie wizyte. Albo cos pomylilam;p
Ewik,czesto teraz o Tobie mysle,trzymaj sie kochana
Udanego dnia

Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:26   #2773
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Debrah, ależ skąd, sama je tak nazwałam. Jakbym je założyła do jakiejś skórzanej mini i gorsetu, to dziwa jak się patrzy. TŻ byłby zachwycony. Ale w takim zestawieniu - http://www.helloamanda.com/wp-conten...s-100609-1.jpg - prezentują się bardzo kobieco i elegancko.

Zresztą, zrobię Wam fotę przed wyjściem w piątek.

Lady, ooo, zazdroszczę. Mi by się tak nie chciało, tzn mi się odechciewa seksu po jednym, maks dwóch, a jak za długo to trwa, to potem mnie wszystko boli. Dziwna jestem chyba.

ja mam tak samo
Cytat:

Kija lov u. Załóż i już co się będziesz rozdrabniać nad problemem
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
kija z fb to jest tak, ze jesli Cie na nim nie ma, to nie istniejesz ;-) Mniej wiecej ma te funkcje, o ktorych piszesz, no i jest na skale swiatowa. Z fb jak u mnie bez telefonu komorkowego - nic nie da sie zrobic - nawet listu wyslac czy pieniedzy przelac, absolutnie nic.
mala Oskar to Twoja kopia. Mnie dzis sasiad powiedzial, ze dla Yae chyba jestem i ojcem i matka, bo do tz nie podobna nic a nic.
nawijko kciuki!!
hje za Was tez trzymam!!
black koniecznie zdjecie wstaw w butach!!
szaja a Ty o zdjeciu pamietasz?
marsi chyba po skonczonym roczku juz bez sesnu bedzie celebrowac kazda miesiecznice; dzieci juz nie beda sie tak szybko rozwijac i zmieniac.
bokeh chyba cos jest w tym, co piszesz o ubraniach i kraju przeznaczenia; tyle ze ide o zaklad, ze w tych cieplejszych krajach i tak ubieraja sie przy +10 jak my przy -10, wiec i tak bez sensu. U mnie tak jest, na dworze +15, w pomieszczeniach i srodkach masowej komunikacji +25-28 a oni ubrani jak na Syberie.
gojka u nas tez bardzo skrupulatnie podchodza do opieki zdrowotnej, np. dzis poszlam sie szczepic a skoczylo sie na diagnozowaniu chorob tarczycy. Trzymajcie kciuki, w srode ide po wyniki.
I tutaj pytanie do mam kp, ile schudlyscie podczas kp? Mnie lekarz diagnozuje w kierunku nadczynnosci...
Yae w przychodni bawila sie z pacjentami, pielegniarkami, caly czas w dobrym humorze. Zasnela w nosidelku a teraz u siebie na materacu dosypia. Obudzi sie, zjemy i idziemy w odwiedziny do kolezanki i jej synka - nasze dzieci z tego samego dnia sa.
tak ale tak jest wszędzie, w hiszpani spadnie im do 10 na plusie i już wszyscy naubierani w to co my zimą ale np w Walii ludzie chodzą baardzo cienko ubrani ogólnie na wyspach
Stary 2013-12-05, 09:28   #2774
elllmi
Zakorzenienie

hej
sypnęło znowu

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ścigamysie? na której jesteś stronie? pewnie konczysz ;(
no co Ty, dopiero 68; jakoś nie mam kiedy

Cytat:
najpierw muszę Wam napisać, bo mnie zaraz rozerwie z nerwów i wściekłości...: mur:
nieźle a tak na marginesie, ale ma pory na przemyślenia chodzikowe ale w sumie mój teść też ostatnio pytał, czy już chodzi w chodziku Filip; ale ja się nie boję, że kupi, bo oni nic małemu nie kupuja

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja na tego typu buty zawsze mowie "labadziarskie"

Cytat:
Hasiomaszkietnik - zul smietnikowy :P

Cytat:
jaki i gdzie portfel kupiłaś? Ja muszę tż kupić, bo już mu się sypie
taki http://allegro.pl/peterson-317-black...747245575.html , tylko w środku ma troszkę inny układ tych przegródek; znalazłam w takim sklepie obuwniczym Altero stojak z tymi portfelami i taniej mi się udało kupić

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
np. dzis poszlam sie szczepic a skoczylo sie na diagnozowaniu chorob tarczycy. Trzymajcie kciuki, w srode ide po wyniki.

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:28   #2775
bijkora
Rozeznanie

Jak mozna złamać laptop to można i popsuć łóżeczko

Ale mam stresa. Egzamin dopiero na 14, ale busa mam tylko o 11, jadę godzinę i co ja tam bedę robić tyle czasu ??

Muszę się pochwalić. Od wczoraj Nada woła mnie "nene"
Lepsze to niż nic tata, baba, juz dawno mówi,ale mama to już nie, wąż jeden ale to słodkie jest, jak coś chce to "neneneeeee"

Włosomaniaczka

Stary 2013-12-05, 09:33   #2776
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Meneq- hmm ja przed ciaza wazylam 63,5. W dzien porodu 70,5. Po ciazy zjechalo mi ze 3,4 kg ponizej wagi wyjsciowej,ale szybko nadrobilam ale potem odchudzanko i waze 53,5. Ale to nie przez kp.

Ewik,czesto teraz o Tobie mysle,trzymaj sie kochana
Udanego dnia
Dziękuję

Jak udało Ci się tyle schudnąć? Ćwiczysz? Brawo za efekty

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość

Ale mam stresa. Egzamin dopiero na 14, ale busa mam tylko o 11, jadę godzinę i co ja tam bedę robić tyle czasu ??

Lepsze to niż nic tata, baba, juz dawno mówi,ale mama to już nie, wąż jeden ale to słodkie jest, jak coś chce to "neneneeeee"

Dominika

Alicja
Stary 2013-12-05, 09:33   #2777
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Z mamOM

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ze mna nie da rady bo może spasc, nie jest dostawione do ściany

a jak to zrobiła? nie wiem. ale to jest stare łóżeczko, śpi w nim jako 4 dziecko z kolei
Stary 2013-12-05, 09:34   #2778
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=psY1kFJ6S2U niby nic takiego a cieszy Sorki za odgłosy

i fota-pierwsza bryka Darii
ja się zastanawiam czy Panienka nie za młoda na prowadzenie auta?
Cudna jest!

Cytat:

A tak z dupy mówiąc, to poparzyłam sobie dzisiaj rękę... Boli.
ja na oparzenia przykładałam surowego, obranego ziemniaka. Działał cuda! Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej

Cytat:
o godz. 22:15 moja szanowna t. zadzwoniła powiedzieć, że to już czas kiedy TRZEBA kupić Kubusiowi chodzik. W ogóle jakie to za☠☠☠iste urządzenie jest to sobie nawet nie wyobrażacie. A tż co? My się zastanowimy ale potem zrobił mi cichą awanturę, bo w trakcie rozmowy podniosłam głos i w ogóle, że przecież mamusia ma rację, bo jego młodszy brat miał i wsadzano go tam i mógł sobie podróżować po całym mieszkaniu
tylko czekałam,kiedy nastąpi ten moment i która mamusia wpadnie na ten pomysł :/
i już widzę pod choinką chodzik z określoną liczbą kółeczek (nie pamiętam z iloma) bo takie są według teściowej najlepsze. Nosz ku...rwa ja pier...dolę
co za ludzie! Moja mama mi kiedys powiedziała, żeby chodzik kupić, to jej dosadnie powiedziałam, że Blanka miała chore bioderka i absolutnie nie można. Zrozumiała. W ogóle wiecie, ja jestem w "lepszej" sytuacji. Jak ktoś chce Małą prowadzać, alebo wpada na genialny pomysł z chodzikiem, to od razu wyskakuję z bioderkami, a jak ktoś usilnie chce Blankę karmić słodyczami albo naszymi (mocno doprawionymi) obiadami, to mówię, ze mała ma skazę. To są dwa bardzo mocne argumenty

Cytat:
czekamy z niecierpliwością

Cytat:

ja też ważę 55-56 i nic nie chce więcej spaśc Gdzie te Twoje nowe wymiary bo nie widzę????

Odwiozłam Blankę do żłobka... Serce mi pęka jak Ją tam zostawiam Panie mi powiedziały, że jutro będzie Mikołaj w żłobku

Nasza noc straszna, prawie nie spałam. Mała miała jakiś katar, a właściwie jakiś "glutek" siedział głęboko i nie mogłam go wyciągnąć. Właśnie szukam katarka
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:44   #2779
nancykenator
Zakorzenienie

witam się z rana

meneq ja schudłam tyle co przytyłam, jestem na wadze wyściowej.
Aga jak dzisiaj się czujesz? Jak karmienie?
fewcia współczuję żłobka, tulę mocno, na pewno Blanka się przystosuje, a jak będziesz widziała, że nie dzieje się tam jej krzywda, to i Tobie będzie lżej
Kija normalnie Cię kocham tak, tak bez fejsruka to nie istniejesz
Bijkora dla Nadzi i kciuki za egzamin
nawijko współczuję nocki, u nas jedna lepsza, kolejna gorsza ale już znam chyba przyczynę.
ellmi właśnie o takim portfelu myślałam, tylko, że sklepu nie kojarzę w swojej okolicy

dziękuję dziewczyny za to, że mnie rozumiecie. Tylko, co ja mam zrobić, od wczoraj pokłócona z tż jestem. Macie może jakieś artykuły (tylko kompetentne a nie a jakiejś kafeterii czy czegoś), co bym miała namacalny dowód, że to nie moje widzimisie...?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:12   #2780
misiaeel
Wtajemniczenie

Dzień dobry

ale pogoda z domu się dzisiaj nie ruszam.

Cytat:
najpierw muszę Wam napisać, bo mnie zaraz rozerwie z nerwów i wściekłości...
nie dziwię się, że się zdenerwowałaś

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zasnal przed 20, myslalam, ze na noc.
Pobudka o 21, skupkał sie i tarł oczka, wiec sie wzielam za usypianie.
Zasnal po 21, ale odlozyc sie pozwolil dopiero po 3 probie, przed 23
Nie wiem co sie porobilo z tym naszym spaniem...

Black, zazdroszcze, ze umiesz w nich chodzic
Ja na tego typu buty zawsze mowie "labadziarskie"
tez nie umiem w takich chodzić nad czym ubolewa mój Mąż

Cytat:
Debrah, ależ skąd, sama je tak nazwałam. Jakbym je założyła do jakiejś skórzanej mini i gorsetu, to dziwa jak się patrzy. TŻ byłby zachwycon Ale w takim zestawieniu - http://www.helloamanda.com/wp-conten...s-100609-1.jpg - prezentują się bardzo kobieco i elegancko.

no to będziesz smakowo wyglądać

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Nudzi mi się Spać się nie chce chyba se chirurgów zapodam jeszcze
ojaaa zapomniałam o chirurgach;p

Cytat:
uwielbiam Cię

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Witam się !
Lady ale ja ciekawam........Szaja,wrz ucala ostatnio link do testu ciążowego internetoweg
U nas nocka ok..ze2 pobudki na piciu, po 5 rano się kręcił i kręcił ale jak usnął top wstał przed chwilą...i znów drzwi poprzesuwane:banghead::ba nghead:
Dziś fewciuje dom bo ostatnio mam lenia...a w sobie jadę po talerze do IKEA bo po ślubie się nie dorobiliśmy całego kompletu....a teraz teściowa nam pod choinke daje kase...więc jej zaproponowałam obiad w IKEA juz po zakupie....talerzy

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
o ja do Ikei chyba w sobotę wyruszam

Cytat:

ale tak, że już nie do naprawienia?

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość

Ale mam stresa. Egzamin dopiero na 14, ale busa mam tylko o 11, jadę godzinę i co ja tam bedę robić tyle czasu

powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam czy Panienka nie za młoda na prowadzenie auta?
Cudna jest!

ja na oparzenia przykładałam surowego, obranego ziemniaka. Działał cuda! Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej

co za ludzie! Moja mama mi kiedys powiedziała, żeby chodzik kupić, to jej dosadnie powiedziałam, że Blanka miała chore bioderka i absolutnie nie można. Zrozumiała. W ogóle wiecie, ja jestem w "lepszej" sytuacji. Jak ktoś chce Małą prowadzać, alebo wpada na genialny pomysł z chodzikiem, to od razu wyskakuję z bioderkami, a jak ktoś usilnie chce Blankę karmić słodyczami albo naszymi (mocno doprawionymi) obiadami, to mówię, ze mała ma skazę. To są dwa bardzo mocne argumenty

czekamy z niecierpliwością

ja też ważę 55-56 i nic nie chce więcej spaśc Gdzie te Twoje nowe wymiary bo nie widzę????

Odwiozłam Blankę do żłobka... Serce mi pęka jak Ją tam zostawiam Panie mi powiedziały, że jutro będzie Mikołaj w żłobku

Nasza noc straszna, prawie nie spałam. Mała miała jakiś katar, a właściwie jakiś "glutek" siedział głęboko i nie mogłam go wyciągnąć. Właśnie szukam katarka
współczuję nocki
powinni nam płacić za reklamę katarka

Cytat:
witam się z rana

dziękuję dziewczyny za to, że mnie rozumiecie. Tylko, co ja mam zrobić, od wczoraj pokłócona z tż jestem. Macie może jakieś artykuły (tylko kompetentne a nie a jakiejś kafeterii czy czegoś), co bym miała namacalny dowód, że to nie moje widzimisie...?
http://babyland.net.pl/art/czytaj/cz...go-dziecka/248
http://www.rmf24.pl/nauka/news-kanad...eci,nId,144483

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:15   #2781
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
witam się z rana

meneq ja schudłam tyle co przytyłam, jestem na wadze wyściowej.
Aga jak dzisiaj się czujesz? Jak karmienie?
fewcia współczuję żłobka, tulę mocno, na pewno Blanka się przystosuje, a jak będziesz widziała, że nie dzieje się tam jej krzywda, to i Tobie będzie lżej
Kija normalnie Cię kocham tak, tak bez fejsruka to nie istniejesz
Bijkora dla Nadzi i kciuki za egzamin
nawijko współczuję nocki, u nas jedna lepsza, kolejna gorsza ale już znam chyba przyczynę.
ellmi właśnie o takim portfelu myślałam, tylko, że sklepu nie kojarzę w swojej okolicy

Przyjmij chodzik, uciesz sie i z premedytacja go zepsuj ;-)
Stary 2013-12-05, 10:23   #2782
bokeh
Zakorzenienie

http://www.osesek.pl/zdrowie-i-piele...niezbedny.html tu też artykuł o chodziku.
Stary 2013-12-05, 10:27   #2783
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
o ja do Ikei chyba w sobotę wyruszam
ej no, ja też chcę do ikei mieliśmy jechać po siostrę TŻ na lotnisko i przy okazji do ikei właśnie, ale miałabym tylko godzinę czasu, to nawet nie ma sensu a TŻ tego zrozumieć nie może, że mi godzina nie wystarczy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:29   #2784
marsi11
Zakorzenienie

hello,
u nas tylko jedna pobudka na żarełko za to nie śpi od 6.30 i zasypiał wieczorem godzinę, ale to TZ nie mi

Cytat:
no kochana ja też nie jestem w stanie tego rozkminić,nie mam FB i wszyscy moi znajomi patrzą na mnie jak na ufo
nie ukrywam,że do szału doprowadza mnie dyskryminacja w związku z tym- np dlaczego,aby brać udział w niektórych konkursach muszę mieć konto na FB
nie mam i nie będę mieć bo nie czuję potrzeby przynależności do takich społeczności a mimo to czuję presję, nie podoba mi się to
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:37   #2785
gochaa_p
Zakorzenienie

no i zacżą sie syf :/ niby robią pokój u góry a na dole wszędzie siwo Oj nie lubie

ale poprosiłam panów i mają mi wketami to łóżeczko załapać tak żeby już się nie rozpadało
Stary 2013-12-05, 10:39   #2786
meneq
Zakorzenienie

bokeh tutaj jest tak, ze od studentow wzwyz ubieraja sie nie wiadomo jak grubo, ale dzieci i mlodziez wrecz rozebrane - cos a la Wlk.Brytania. I caly czas przegrzewaja sie w pomieszczeniach. Chyba maja cos nie teges z termiregulacja, bo w lecie klimatyzacja tak ustawiona, ze jest az zimno. U nas tez w domu sa wojny o pilota od klimatyzacji...
Stary 2013-12-05, 10:39   #2787
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej laleczki

Co do fb-nie mam,miałam-nie ogarniam i już mieć nie będę :p
Wstyd ale taka prawda

Co to ja jeszcze chciałam rzec...
Aaaa u mnie śniegu nie ma szkoda

Oskar spał dzisiaj do 7;20 Łooomatkozcórką,czuje się przespana
Aż z wrażenia nie zjadłam śniadania które zrobił mi mąż,tak mi dobrze było

Ellmi-dawaj fote fryza,nie wykręcisz się nam tak

Nancy- chodzik,mój ulubiony temat Ale na szczęście u nas został ten temat zażegnany. Choć jest jeszcze garstka osób które nie rozumieją dlaczego nie
Co do dziecinnego rozumu... wiesz że na to nie wpadłam? a tu by się wszystko zgadzało

Bokeh-fajna kurtała

I jeszcze co do kg po ciąży,mi nadal zostało 5. Ale nie ubolewam nad tym
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:44   #2788
Kija80
Zadomowienie

Wy się laski kurna nie nabijajcie z niedoświadczonej koleżanki tylko wyjaśnijcie rzeczowo czym to grozi jak założę... Bo się boję że potem będę szła ulicą i ludzie mnie będą wytykać palcami że dzień wcześniej czytałam o cyckach jakiejś aktorki na plotku tudzież jej braku majtek pod sukienką, wyświetli mi się na FB że to robiłam a ja nawet nie będę wiedzieć że ten FB tak umie robić to i uwagi nie zwrócę
.
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:46   #2789
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ej no, ja też chcę do ikei mieliśmy jechać po siostrę TŻ na lotnisko i przy okazji do ikei właśnie, ale miałabym tylko godzinę czasu, to nawet nie ma sensu a TŻ tego zrozumieć nie może, że mi godzina nie wystarczy
godzina w ikei toż to jak mintka bez O.
Stary 2013-12-05, 10:47   #2790
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Hej!
A ja znów mam nawał pracy. Jak ja nie lubię tego końca roku I nie mam czasu na wizaz, wczoraj udało mi się przeczytać tylko wczorajszy dzień. Nie cytowałam, bo byłam tak zjechana jak to tylko możliwe. Ola w nocy z poniedziałku na wtorek dostała okropnego kataru. Noc nie przespana, następna jeszcze gorsza. Wczoraj chodziłam jak zombie. Do tego nie dała sobie nosa dotknąć niczym. Dobrze, że ja też kupiłam katarek, bo fridą już przy ostatnim katarze nic nie dała wyciągnąć to teraz byłoby to nie wykonalne. Dziś już katarek prawie ustąpił nocka rewelacja, czuję się jak nowy Bóg.
Ola od weekendu chodzi, więc doszło bieganie za nią. Na dowód załączam filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=N7lOq...ature=youtu.be

Dobra spadam już, bo mam dużo pracy
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości