|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Czesc!
kija z fb to jest tak, ze jesli Cie na nim nie ma, to nie istniejesz ;-) Mniej wiecej ma te funkcje, o ktorych piszesz, no i jest na skale swiatowa. Z fb jak u mnie bez telefonu komorkowego - nic nie da sie zrobic - nawet listu wyslac czy pieniedzy przelac, absolutnie nic. mala Oskar to Twoja kopia. Mnie dzis sasiad powiedzial, ze dla Yae chyba jestem i ojcem i matka, bo do tz nie podobna nic a nic. nawijko kciuki!! hje za Was tez trzymam!! black koniecznie zdjecie wstaw w butach!! szaja a Ty o zdjeciu pamietasz? marsi chyba po skonczonym roczku juz bez sesnu bedzie celebrowac kazda miesiecznice; dzieci juz nie beda sie tak szybko rozwijac i zmieniac. bokeh chyba cos jest w tym, co piszesz o ubraniach i kraju przeznaczenia; tyle ze ide o zaklad, ze w tych cieplejszych krajach i tak ubieraja sie przy +10 jak my przy -10, wiec i tak bez sensu. U mnie tak jest, na dworze +15, w pomieszczeniach i srodkach masowej komunikacji +25-28 a oni ubrani jak na Syberie. gojka u nas tez bardzo skrupulatnie podchodza do opieki zdrowotnej, np. dzis poszlam sie szczepic a skoczylo sie na diagnozowaniu chorob tarczycy. Trzymajcie kciuki, w srode ide po wyniki. I tutaj pytanie do mam kp, ile schudlyscie podczas kp? Mnie lekarz diagnozuje w kierunku nadczynnosci... Yae w przychodni bawila sie z pacjentami, pielegniarkami, caly czas w dobrym humorze. Zasnela w nosidelku a teraz u siebie na materacu dosypia. Obudzi sie, zjemy i idziemy w odwiedziny do kolezanki i jej synka - nasze dzieci z tego samego dnia sa. |
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq ja schudłam 4 kilo od wagi wyjściowej. Tzn. ważę 4 koło mniej niż przed ciąża. Mam hashi i niedoczynność.i kilka innych kwiatków
![]() Nocka super spokojna. O 00:30 pobudka , daję moje mleczko w butelce, wypiła 20 ml i koniec, więcej nie chciała, zasnęła. O 3:30 wypiła mm, tyle że coś zasnąć nie mogła, a jak zasnęła to płakała.przez sen. I śpi jeszcze ![]() ja już nie mogęŚnieg ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja wstalam o 1 do mlodego i myslalam ze ducha wyzione bialo jak na syberii myslalam ze duchy laza po ulicy
w ogole mam takie glupie sny na jawie jak do babla wstaje ze az mi wstyd o tym mowic Kija, czy ja moge Twoje rozwazania wydrukowac i wkleic gdzies do jakiegos zeszytu, jak bede miala zly humor to bede czytac jestes superMeneq, o, randka sie szykuje Yae? ![]() Ja schudlam po ciazy 19kg, 9kg z wagi sprzed ciazy. Jeszcze bym 4chciala ale sie zatrzymalam na tym pieronskim 56 i ani drgnie kurde:P A Ty ile, ze beda Cie badac w strone zaburzen tarczycy??? U nas nocka duzo lepsza dzisiaj, 200ml wody o 1, 180ml mm o 3, wstalismy o 7. Tylko co z tego jak zasnac nie moglam do 2,30 Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się !
Lady ale ja ciekawam..... ...Szaja,w rzucala ostatnio link do testu ciążowego internetowego.![]() ![]() U nas nocka ok..ze2 pobudki na piciu, po 5 rano się kręcił i kręcił ale jak usnął top wstał przed chwilą...i znów drzwi poprzesuwane:banghead::ba nghead: Dziś fewciuje dom bo ostatnio mam lenia...a w sobie jadę po talerze do IKEA bo po ślubie się nie dorobiliśmy całego kompletu....a teraz teściowa nam pod choinke daje kase...więc jej zaproponowałam obiad w IKEA juz po zakupie....talerzy ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-05 o 09:15 |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka obudziła się o 7:48
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spała ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-12-05 o 09:09 |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mig mi przeszedł ból głowy ![]() a tak swoją drogą to jak możesz nie mieć FB??? Wstydź się ! ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ewcia rozwaliła łóżeczko :/ Ciekawe na czym teraz spać będize :/
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to zrobiła?
Jak samopoczucie? |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie podobnie schudlam 13kg od wyjscia ze szpitala (nie wiem, ile wazylam przy porodzie ) i mam -8kg od wagi wyjsciowej. Teraz 51 i ciagle w dol. W dodatku mam podwyzszone cisnienie i puls, ale to syndrom "bialego fartucha" (w domu zawsze w normie) i podwyzszona temp. 37,0st - u lekarza czika 28,5st, to trudno sie dziwic. Innych objawow niby brak, ale lekarz sie przejal. aga dzieki za odp. |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Kija, kocham Twoje rozkminy!!!!!!!!
nancy, t. - U nas nocka...no wiadomo Wczoraj za szybko pochwalilam moje dziecie, bo znow bylo krecenie sie, plakanie przez sen i czeste pobudki. W dodatku za kazdym razem trudnosci w usnieciu...
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-05 o 09:26 |
|
|
|
#2772 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane
Silver,tak mi sie podoba Twoja Daria,takie slicznosci ![]() Ja sie na modzie nie bardzo znam:p Bede teraz chodzic 3 rok w tym samym plaszczyku zimowym,ktory kupilam w lumpie za 45zeta Ale w sumie mogl sie juz opatrzec,moze za rok cos nowego uda sie kupic:p w ogole czasem na zdjeciach mi wstyd jak ogladam,bo lata mijaja,a ja np w tej samej marynarce od poczatkow liceum:p No ale skoro lubie te ciuchy![]() Meneq- hmm ja przed ciaza wazylam 63,5. W dzien porodu 70,5. Po ciazy zjechalo mi ze 3,4 kg ponizej wagi wyjsciowej,ale szybko nadrobilam ale potem odchudzanko i waze 53,5. Ale to nie przez kp.Kija,czuje sie tak samo z fb. Nie mam,a TZ to nawet na posiedzenie idzie z tym swoim laptopem i przeglada te fejsy... I jak ktos znajomy,kogo dawno nie widzialam widzi mnie z Marcinkowym,to taki szok-"ale ze Ty masz dziecko?! Na fb nic nie widzialam" Ahhh te Twoje opisy sa megaHje,trzymam kciuki,bo chyba dzis o 10:30 macie wizyte. Albo cos pomylilam;p Ewik,czesto teraz o Tobie mysle,trzymaj sie kochana Udanego dnia Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
sypnęło znowu no co Ty, dopiero 68; jakoś nie mam kiedy ![]() Cytat:
a tak na marginesie, ale ma pory na przemyślenia chodzikowe ale w sumie mój teść też ostatnio pytał, czy już chodzi w chodziku Filip; ale ja się nie boję, że kupi, bo oni nic małemu nie kupuja![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
Jak mozna złamać laptop to można i popsuć łóżeczko
![]() Ale mam stresa. Egzamin dopiero na 14, ale busa mam tylko o 11, jadę godzinę i co ja tam bedę robić tyle czasu ?? ![]() Muszę się pochwalić. Od wczoraj Nada woła mnie "nene" ![]() Lepsze to niż nic tata, baba, juz dawno mówi,ale mama to już nie, wąż jeden
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak udało Ci się tyle schudnąć? Ćwiczysz? Brawo za efekty ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
ze mna nie da rady bo może spasc, nie jest dostawione do ściany
a jak to zrobiła? nie wiem. ale to jest stare łóżeczko, śpi w nim jako 4 dziecko z kolei
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudna jest! ja na oparzenia przykładałam surowego, obranego ziemniaka. Działał cuda! Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej Cytat:
![]() czekamy z niecierpliwością ![]() Cytat:
Gdzie te Twoje nowe wymiary bo nie widzę???? ![]() Odwiozłam Blankę do żłobka... Serce mi pęka jak Ją tam zostawiam Panie mi powiedziały, że jutro będzie Mikołaj w żłobku ![]() Nasza noc straszna, prawie nie spałam. Mała miała jakiś katar, a właściwie jakiś "glutek" siedział głęboko i nie mogłam go wyciągnąć. Właśnie szukam katarka
|
|||
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana
![]() meneq ja schudłam tyle co przytyłam, jestem na wadze wyściowej. Aga jak dzisiaj się czujesz? Jak karmienie? fewcia współczuję żłobka, tulę mocno, na pewno Blanka się przystosuje, a jak będziesz widziała, że nie dzieje się tam jej krzywda, to i Tobie będzie lżej ![]() Kija normalnie Cię kocham tak, tak bez fejsruka to nie istniejesz ![]() Bijkora dla Nadzi i kciuki za egzamin ![]() nawijko współczuję nocki, u nas jedna lepsza, kolejna gorsza ale już znam chyba przyczynę. ellmi właśnie o takim portfelu myślałam, tylko, że sklepu nie kojarzę w swojej okolicy ![]() dziękuję dziewczyny za to, że mnie rozumiecie. Tylko, co ja mam zrobić, od wczoraj pokłócona z tż jestem. Macie może jakieś artykuły (tylko kompetentne a nie a jakiejś kafeterii czy czegoś), co bym miała namacalny dowód, że to nie moje widzimisie...? |
|
|
|
#2780 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
ale pogoda z domu się dzisiaj nie ruszam. Cytat:
![]() Cytat:
nad czym ubolewa mój Mąż![]() Cytat:
![]() ojaaa zapomniałam o chirurgach;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
powinni nam płacić za reklamę katarka ![]() Cytat:
http://www.rmf24.pl/nauka/news-kanad...eci,nId,144483
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.osesek.pl/zdrowie-i-piele...niezbedny.html tu też artykuł o chodziku.
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ej no, ja też chcę do ikei
a TŻ tego zrozumieć nie może, że mi godzina nie wystarczy
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
hello,
u nas tylko jedna pobudka na żarełko za to nie śpi od 6.30 i zasypiał wieczorem godzinę, ale to TZ nie mi![]() Cytat:
nie ukrywam,że do szału doprowadza mnie dyskryminacja w związku z tym- np dlaczego,aby brać udział w niektórych konkursach muszę mieć konto na FB ![]() nie mam i nie będę mieć bo nie czuję potrzeby przynależności do takich społeczności a mimo to czuję presję, nie podoba mi się to
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
no i zacżą sie syf :/ niby robią pokój u góry a na dole wszędzie siwo
Oj nie lubie ![]() ale poprosiłam panów i mają mi wketami to łóżeczko załapać tak żeby już się nie rozpadało
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh tutaj jest tak, ze od studentow wzwyz ubieraja sie nie wiadomo jak grubo, ale dzieci i mlodziez wrecz rozebrane - cos a la Wlk.Brytania. I caly czas przegrzewaja sie w pomieszczeniach. Chyba maja cos nie teges z termiregulacja, bo w lecie klimatyzacja tak ustawiona, ze jest az zimno. U nas tez w domu sa wojny o pilota od klimatyzacji...
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laleczki
![]() Co do fb-nie mam,miałam-nie ogarniam i już mieć nie będę :p Wstyd ale taka prawda ![]() Co to ja jeszcze chciałam rzec... Aaaa u mnie śniegu nie ma szkoda ![]() Oskar spał dzisiaj do 7;20 Aż z wrażenia nie zjadłam śniadania które zrobił mi mąż,tak mi dobrze było ![]() Ellmi-dawaj fote fryza,nie wykręcisz się nam tak ![]() Nancy- chodzik,mój ulubiony temat ![]() Co do dziecinnego rozumu... wiesz że na to nie wpadłam? a tu by się wszystko zgadzało![]() Bokeh-fajna kurtała I jeszcze co do kg po ciąży,mi nadal zostało 5. Ale nie ubolewam nad tym
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Wy się laski kurna nie nabijajcie z niedoświadczonej koleżanki tylko wyjaśnijcie rzeczowo czym to grozi jak założę... Bo się boję że potem będę szła ulicą i ludzie mnie będą wytykać palcami że dzień wcześniej czytałam o cyckach jakiejś aktorki na plotku tudzież jej braku majtek pod sukienką, wyświetli mi się na FB że to robiłam a ja nawet nie będę wiedzieć że ten FB tak umie robić to i uwagi nie zwrócę
.
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja znów mam nawał pracy. Jak ja nie lubię tego końca roku Ola od weekendu chodzi, więc doszło bieganie za nią. Na dowód załączam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=N7lOq...ature=youtu.be Dobra spadam już, bo mam dużo pracy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

w ogole mam takie glupie sny na jawie jak do babla wstaje ze az mi wstyd o tym mowic
jestes super

Jakbym je założyła do jakiejś skórzanej mini i gorsetu, to dziwa jak się patrzy.

6 5 4 3 2 1

Boli.
Panie mi powiedziały, że jutro będzie Mikołaj w żłobku
z domu się dzisiaj nie ruszam.