Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 09:21   #1591
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ślub w styczniu?

Tak cywilny w styczniu
Stary 2013-12-05, 09:27   #1592
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Tak cywilny w styczniu
To ale będziemy mieć imprezek w styczniu
Stary 2013-12-05, 09:40   #1593
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
To ale będziemy mieć imprezek w styczniu

No będzie świętowanie

Dziewczyny za dwa tyg mam te badania genetyczne i usg 3d czy będę już może mogła zobaczyć płeć? Ale bym już chciała wiedzieć. W ogóle teraz zaczynam się martwić bo moja siostra ma problemy z maleństwem i sama zaczynam się obawiać o swoje
Stary 2013-12-05, 09:42   #1594
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
No będzie świętowanie

Dziewczyny za dwa tyg mam te badania genetyczne i usg 3d czy będę już może mogła zobaczyć płeć? Ale bym już chciała wiedzieć. W ogóle teraz zaczynam się martwić bo moja siostra ma problemy z maleństwem i sama zaczynam się obawiać o swoje

na jakiś inny wątkach dziewczyny widziały płeć już w 13 tygodniu (jakoś to dla mnie za szybko) a niektóre w 15-16 wszystko zależy od lekarza i od naszego dzieciolka jak się ułoży
Nie martw się na przyszłość, bo maluszek wszystko czuje
Stary 2013-12-05, 09:45   #1595
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
na jakiś inny wątkach dziewczyny widziały płeć już w 13 tygodniu (jakoś to dla mnie za szybko) a niektóre w 15-16 wszystko zależy od lekarza i od naszego dzieciolka jak się ułoży
Nie martw się na przyszłość, bo maluszek wszystko czuje

Wiem że tak ale jakoś człowiek mimo wszystko odczuwa ten strach. No ale nie ma się co na zapas martwić, jakoś się wszystko ułoży. A ja za tydz też mam zwykłą wizytę i już się doczekać nie mogę
Stary 2013-12-05, 09:48   #1596
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że tak ale jakoś człowiek mimo wszystko odczuwa ten strach. No ale nie ma się co na zapas martwić, jakoś się wszystko ułoży. A ja za tydz też mam zwykłą wizytę i już się doczekać nie mogę

oja a ja dopiero za dwa tygodnie te 6 tygodni przerwy to dla mnei zdecydowanie za długo
Strach jest zawsze i u każdego ale bądźmy dobrej myśli
Stary 2013-12-05, 10:26   #1597
poziomkka
Zadomowienie

Witam się w 12tc !!

ANTERIA myślę, że jak dobrze się dzidzia ułoży to na usg 3d pewnie zobaczysz płeć, w końcu takie usg jest bardziej dokładne i lepsze jakościowo od zwykłego, można na nim zobaczyć wiele więcej niż na zwykłym No i nie martw się na zapas, bo to niczemu nie służy
poziomkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:32   #1598
Goraleczka84
Raczkowanie

Witam sie po krótkiej przerwie

Wybaczcie ze tak znikłam....ale strasznie sie denerwowałam po ostatniej wizycie u gin który ani nie zbadał ani nic

Na szczęście dzisiaj jestem juz po badaniach ....po genetycznym i nie powiem bo czuje jak by mi głaz ogromny spadł z serca

Mój Maluch ma juz prawie 7 cm serducho jak dzwon i na badaniu bił brawo i bawił sie pepowiną
Po prostu cudooo

Teraz wracam do pracy i będę tu zaglądać także nie gniewajcie sie
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:34   #1599
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Witam
Ale się dzieje na wątku. Śluby,usg genetyczne, rozpoczęte II trymestry. Leci ten czas

Ja mam usg genetyczne w środę 11.12. Już się doczekać nie mogę

Poziomka a Ty usg genetycznego nie robisz?
Aldrin 6 tygodni oczekiwania...? Ja bym nie dała rady

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2013-12-05 o 10:35
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:46   #1600
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Witam
Ale się dzieje na wątku. Śluby,usg genetyczne, rozpoczęte II trymestry. Leci ten czas

Ja mam usg genetyczne w środę 11.12. Już się doczekać nie mogę

Poziomka a Ty usg genetycznego nie robisz?
Aldrin 6 tygodni oczekiwania...? Ja bym nie dała rady
no cóż jakoś wytrzymam jeszcze tylko 2 tygodnie

Goraleczka84
super że u maluszka wszystko dobrze
Stary 2013-12-05, 10:53   #1601
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Witam sie po krótkiej przerwie

Wybaczcie ze tak znikłam....ale strasznie sie denerwowałam po ostatniej wizycie u gin który ani nie zbadał ani nic

Na szczęście dzisiaj jestem juz po badaniach ....po genetycznym i nie powiem bo czuje jak by mi głaz ogromny spadł z serca

Mój Maluch ma juz prawie 7 cm serducho jak dzwon i na badaniu bił brawo i bawił sie pepowiną
Po prostu cudooo

Teraz wracam do pracy i będę tu zaglądać także nie gniewajcie sie
Ciesze się, że z maluszkiem wszystko ok a gdzie fotka ?

Teraz to się zaczynam martwić...bo ja już 14 t a moje maleństwo ma dopiero 6,14 cm :/

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:10   #1602
poziomkka
Zadomowienie

zubi89 nie masz co się martwić, z tego co widzę, to Goraleczka jest wg tp tylko dzień później od Ciebie, zresztą dzisiaj robiła badania,a Ty kiedy? Wiesz jak taki maluch rośnie?? Mój jest najlepszym dowodem na to, bo w tydzień urósł tyle co w dwa
Kucyk i Goraleczka witajcie po dłuższej przerwie, cieszę się, że wszystko u Was ok czekamy na fotki z usg
Kucyk ja właśnie nie wiem co ten gin sobie wyobraża, ale nic mi nie mówił na temat genetycznego, co prawda mierzył coś na tym usg, bo miałam i dowcipnie i przez brzuch, może stwierdził, że nie ma powodu, żebym robiła takie usg.. on nic nie mówi za bardzo więc też nie wiem co on takiego tam mierzył...;/

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Aha, nie wiadomo też co u założycielki wątku,bazile , gdzie się podziewasz??
Stary 2013-12-05, 11:11   #1603
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ciesze się, że z maluszkiem wszystko ok a gdzie fotka ?

Teraz to się zaczynam martwić...bo ja już 14 t a moje maleństwo ma dopiero 6,14 cm :/
Jak dzieci się rodzą czy poźniej w szkole czy przedszkolu itd zawsze któreś jest wyższe, a któreś niższe a zresztą może za chwilę nadrobić. Jeśli lekarz twierdzi, że wszystko ok to nic się nie martw.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:12   #1604
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość
zubi89 nie masz co się martwić, z tego co widzę, to Goraleczka jest wg tp tylko dzień później od Ciebie, zresztą dzisiaj robiła badania,a Ty kiedy? Wiesz jak taki maluch rośnie?? Mój jest najlepszym dowodem na to, bo w tydzień urósł tyle co w dwa
Kucyk i Goraleczka witajcie po dłuższej przerwie, cieszę się, że wszystko u Was ok czekamy na fotki z usg
Kucyk ja właśnie nie wiem co ten gin sobie wyobraża, ale nic mi nie mówił na temat genetycznego, co prawda mierzył coś na tym usg, bo miałam i dowcipnie i przez brzuch, może stwierdził, że nie ma powodu, żebym robiła takie usg.. on nic nie mówi za bardzo więc też nie wiem co on takiego tam mierzył...;/

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Hmm dziwne to. Maluszek musi mieć minimum 4,5cm żeby przezierność karkową itp zmierzyć. A może prywatnie pójdź na usg genetyczne?
Chciałam wstawić fotkę z usg ale nie umiem Męża poproszę jak wróci z delegacji.
No właśnie gdzie jesteś bazile?
Stary 2013-12-05, 11:15   #1605
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość

No ja byłam we wtorek. Ale u mnie od początku termin był na 11.06 g OM i teraz wg usg też. Może to wina później owulki bo miałam ok 17-19dc nie wiem ale się zmartwiłam bo przez 3 t 3 d urosło nie całe 4 cm.

Stary 2013-12-05, 11:18   #1606
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

widać? sie udało?

To dzidzia tydzień temu 41mm

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2013-12-05 o 12:22
Stary 2013-12-05, 11:29   #1607
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm dziwne to. Maluszek musi mieć minimum 4,5cm żeby przezierność karkową itp zmierzyć. A może prywatnie pójdź na usg genetyczne?
Chciałam wstawić fotkę z usg ale nie umiem Męża poproszę jak wróci z delegacji.
No właśnie gdzie jesteś bazile?
Cytat:

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

widać? sie udało?

To dzidzia tydzień temu 41mm

ja nie widzę

jak masz zdjecie już na komputerze to w odpowiedzi daj zarządzaj załącznikami tam dodajesz zdjecie i będzie go widac
Stary 2013-12-05, 11:33   #1608
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

No tak te badania się chyba właśnie zależnie od wielkości robi, bo mi lekarz ostatnio właśnie datę wyznaczył po zrobieniu usg.

No nie mówcie że macie małe dzieci, ja się martwię że moje jest małe, no ale zobaczymy jak urosło na następnej wizycie no chyba że nie zrobi mi usg. No ale jak nie teraz to na pewno za dwa tyg już zobaczę, nie mogę się doczekać

Poziomka, może nie masz wskazań do tego badania, ja w sumie też nie mam ale lekarz mi zaproponował bo podejrzewam jego syn na tym zarobi sporo bo on robi te badania właśnie za opłatą i powiedział mi że wcale nie muszę robić tych badań no ale ja wolę sprawdzić tak z ciekawości.

Kurczę i już nie mam pojęcia co teraz zjeść już było fajnie a tu znowu dzisiaj wymioty, po tej nieszczęsnej kawie i muszę coś zjeść tylko nie mam na nic ochoty a w lodówce tylko obiad czyli kotlety schabowe a nie sądzę aby teraz to było najlepsze. W ogóle od kilku dni nic tylko ciągle odczuwam głód, i tak bym najchętniej zjadła teraz jakiegoś hamburgera albo pizze a wiem że to by mi tylko zaszkodziło i maleństwu kurcze w ogóle nie mam ochoty na żadne zdrowe jedzenie i mnie to martwi bo powinnam jeść właśnie same zdrowe rzeczy a nie tylko hamburgery, mc donaldy itp... chyba zrobię sobie płatki bo to chyba jedyne zdrowe jedzenie jakie przychodzi mi do głowy. A jak u was ze smakami? i jak było przed ciążą? Ja przed ciążą lubiłam zjeść i fast foody ale uwielbiałam też przeróżne sałatki...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
ja nie widzę

jak masz zdjecie już na komputerze to w odpowiedzi daj zarządzaj załącznikami tam dodajesz zdjecie i będzie go widac

dokładnie tylko trzeba też poczekać żeby się załącznik załadował
Stary 2013-12-05, 11:33   #1609
poziomkka
Zadomowienie

Kucyk ja nic nie widzę...chyba się nie udało. Jeśli chodzi o genetyczne, to nie wiem, poczekam do następnej wizyty, jakoś nie wydaje mi się, żeby te badanie coś zmieniło, przecież i tak nawet jeśli -odpukać- byłoby coś nie tak to wyjdzie później,a przecież nic nie zrobię, tyle, że będę wiedziała. Ale wszystko jest dobrze i będzie dobrze na pewno W razie co zawsze mogę pójść gdzieś prywatnie i zrobić sobie te usg, tylko nie wiem, czy skoro lekarz nic nie mówił to jest sens..
zubiA jak urosło 4 cm to chyba normalnie, ponoć w tym czasie dzidzia rośnie ok 1mm/dzień
Stary 2013-12-05, 11:34   #1610
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jak dzieci się rodzą czy poźniej w szkole czy przedszkolu itd zawsze któreś jest wyższe, a któreś niższe a zresztą może za chwilę nadrobić. Jeśli lekarz twierdzi, że wszystko ok to nic się nie martw.
My od początku myśleliśmy, że będzie duże po nas ja mam 175 mąż 185. No nic zobaczymy po kolejnej wizycie
Dziękuje wam za pocieszenie

Stary 2013-12-05, 11:41   #1611
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
No tak te badania się chyba właśnie zależnie od wielkości robi, bo mi lekarz ostatnio właśnie datę wyznaczył po zrobieniu usg.

No nie mówcie że macie małe dzieci, ja się martwię że moje jest małe, no ale zobaczymy jak urosło na następnej wizycie no chyba że nie zrobi mi usg. No ale jak nie teraz to na pewno za dwa tyg już zobaczę, nie mogę się doczekać

Poziomka, może nie masz wskazań do tego badania, ja w sumie też nie mam ale lekarz mi zaproponował bo podejrzewam jego syn na tym zarobi sporo bo on robi te badania właśnie za opłatą i powiedział mi że wcale nie muszę robić tych badań no ale ja wolę sprawdzić tak z ciekawości.

Kurczę i już nie mam pojęcia co teraz zjeść już było fajnie a tu znowu dzisiaj wymioty, po tej nieszczęsnej kawie i muszę coś zjeść tylko nie mam na nic ochoty a w lodówce tylko obiad czyli kotlety schabowe a nie sądzę aby teraz to było najlepsze. W ogóle od kilku dni nic tylko ciągle odczuwam głód, i tak bym najchętniej zjadła teraz jakiegoś hamburgera albo pizze a wiem że to by mi tylko zaszkodziło i maleństwu kurcze w ogóle nie mam ochoty na żadne zdrowe jedzenie i mnie to martwi bo powinnam jeść właśnie same zdrowe rzeczy a nie tylko hamburgery, mc donaldy itp... chyba zrobię sobie płatki bo to chyba jedyne zdrowe jedzenie jakie przychodzi mi do głowy. A jak u was ze smakami? i jak było przed ciążą? Ja przed ciążą lubiłam zjeść i fast foody ale uwielbiałam też przeróżne sałatki...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

dokładnie tylko trzeba też poczekać żeby się załącznik załadował
Ja też mam ochotę na same pizze, hamburgery i tak jem, bo mówią że trzeba jeść to co się chce oczywiście jadam też normalne rzeczy ale tylko na fast foody mam ochotę i na lody
Stary 2013-12-05, 11:46   #1612
poziomkka
Zadomowienie

ANTERIA tez mi się wydaje, że jest tak jak mówisz, zresztą czytałam, że lekarze wysyłają/robią genetyczne na siłę, dla korzyści, nawet gdy nie ma wskazań. Widocznie mój gin jest szlachetnym ginem i mnie nigdzie nie wysyłał do swoich synów/córek/kolegów...
Jeśli chodzi o mdłości i apetyt to u mnie jest różnie, zazwyczaj w nocy jak już się położę mam ochotę się najeść, ale nie chce mi się wstawać i zasypiam Przed ciążą też bardzo lubiłam sałatki, zdrowe żarcie, a teraz nie wiem co się ze mną porobiło, tylko słodycze mogę jeść, ciemny chleb by mi przez gardło nie przeszedł, fast foody to potrafię wcisnąć nawet jak mam mdłości...ale też rano jedynie płatki z mlekiem mi wchodzą, ale nie jakaś owsianka zdrowa tylko wszystkie czekoladowe - chocapic, lion . Mam odrzut od ryb, ale muszę zacząć je w siebie wmuszać, bo to samo zdrowie w ciąży...mam nadzieję, że jak przejdą mi do końca mdłości to się wezmę w garść i zacznę zdrowe odżywianie, bo moja dzidzia urodzi się brązowa od czekolady

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

zubi89 Jak oboje jesteście wysocy to Wasz Maluch też na pewno będzie, geny robią swoje Mój brat też jest wysoki i ma wysoką żonę, a mój chrześniak jak tak dalej pójdzie to będzie wysoki jak Marcin Prokop
Stary 2013-12-05, 11:55   #1613
choc0late
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny! Trochę Was podczytuje i zazdroszczę wizyt ja mam 11.12 i już nie mogę się doczekać
Robiłam tez ten kalendarz chiński ale nie ma opcji dla bliźniąt haha Wyszła mi dziewczynka więć może bedą dwie
Co do jedzenia to ja właśnie w ciąży mam wstręt do fast food itp może podświadomie

A tu dodaje moje dwa maluszki w 11tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1461425_250374648451305_1713494530_n.jpg (74,7 KB, 55 załadowań)
Stary 2013-12-05, 12:21   #1614
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

a teraz kurcze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20131128_155624.jpg (70,5 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-12-05, 12:22   #1615
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
a teraz kurcze?

Jest, ślicznota
Stary 2013-12-05, 12:31   #1616
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz kurcze?

teraz widać wszystko, ładnie
Stary 2013-12-05, 12:33   #1617
poziomkka
Zadomowienie

Kucyk, chocolate piękne słodziaczki
Stary 2013-12-05, 12:34   #1618
D0tk4
Zadomowienie

Dziewczyny, piękne macie te zdjęcia usg poczekajcie do środy, pochwałę sie wtedy swoim
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:37   #1619
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

No to super że widać
choc0late co za słodziaki

co do jedzenia to bym tylko czipsy jadła i fryty z mc donalda. a ja mam przerąbane bo mam insulinooporność i powinnam tylko warzywka,nabiał i miesko jeść
Stary 2013-12-05, 12:41   #1620
Goraleczka84
Raczkowanie

Mam chwilę wolnego to może uda mi sie cos naskrobać do Was wiecej

Cytat:
Tak cywilny w styczniu
Cytat:
No będzie świętowanie

To witaj w klubie
My tez po wielu latach podjęliśmy decyzje o ślubie i tez tak jak Wy narazie tylko cywilny w lutym

A pierścionek napewno sie pojawi nic sie nie martw mój TŻ obdarował mnie ,,klejnotem rodowym" po babci
Oficjalne zaręczyny u moich rodziców tez były

[QUOTE=poziomkka;44026495]zubi89 nie masz co się martwić, z tego co widzę, to Goraleczka jest wg tp tylko dzień później od Ciebie, zresztą dzisiaj robiła badania,a Ty kiedy? Wiesz jak taki maluch rośnie?? Mój jest najlepszym dowodem na to, bo w tydzień urósł tyle co w dwa
Kucyk ja właśnie nie wiem co ten gin sobie wyobraża, ale nic mi nie mówił na temat genetycznego, co prawda mierzył coś na tym usg, bo miałam i dowcipnie i przez brzuch, może stwierdził, że nie ma powodu, żebym robiła takie usg.. on nic nie mówi za bardzo więc też nie wiem co on takiego tam mierzył...;/[COLOR="Silver"]

Nic sie nie martw ze lekarz nic nie mówi o genetycznym. U mnie tez nic nie mówił i trochę sie martwiłam ze kazał mi przyjść trochę późno bo dzisiaj mam 12t6d ale wszytsko ładnie powierzył ...kość nosowa przeziernosci, widział obie nóżki, rączki, paluszki
Wiec spokojnie u ciebie tez tak będzie

A dodam ze ja chodzę na NFZ

Cytat:

Kurczę i już nie mam pojęcia co teraz zjeść już było fajnie a tu znowu dzisiaj wymioty, po tej nieszczęsnej kawie i muszę coś zjeść tylko nie mam na nic ochoty a w lodówce tylko obiad czyli kotlety schabowe a nie sądzę aby teraz to było najlepsze. W ogóle od kilku dni nic tylko ciągle odczuwam głód, i tak bym najchętniej zjadła teraz jakiegoś hamburgera albo pizze a wiem że to by mi tylko zaszkodziło i maleństwu kurcze w ogóle nie mam ochoty na żadne zdrowe jedzenie i mnie to martwi bo powinnam jeść właśnie same zdrowe rzeczy a nie tylko hamburgery, mc donaldy itp... chyba zrobię sobie płatki bo to chyba jedyne zdrowe jedzenie jakie przychodzi mi do głowy. A jak u was ze smakami? i jak było przed ciążą? Ja przed ciążą lubiłam zjeść i fast foody ale uwielbiałam też przeróżne sałatki...[
Doskonale Cie rozumiem - ja nie miałam usg prawie 7 tygodni i jak 2 tygodnie temu tez mi nie zrobił to myślałam ze oszaleją przez te 14 dni. Dlatego tez ,,uciekłam " z wizażu ...bo juz miałam takie myśli ze szok!
Najszczęśliwszych okazało sie ze Maluch spokojńie rośnie i jest super

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Trochę Was podczytuje i zazdroszczę wizyt ja mam 11.12 i już nie mogę się doczekać
Robiłam tez ten kalendarz chiński ale nie ma opcji dla bliźniąt haha Wyszła mi dziewczynka więć może bedą dwie
Co do jedzenia to ja właśnie w ciąży mam wstręt do fast food itp może podświadomie

A tu dodaje moje dwa maluszki w 11tc
Ale cuda piękne
gratuluje podwójnego szczęścia bo jeszcze nie miałam okazji

Cytat:
a teraz kurcze?
Jest Ślicznosci cudo

To teraz jeszcze ja sie pochwle moim Szczęściem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (64,3 KB, 27 załadowań)
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości