Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 09:49   #2791
jakajakaja5
Raczkowanie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Hej puki zacznę czytać troszkę poodnioszę się. Żeby było łatwiej pozapisywałam sobie na kartce bo z wielocytowania u mnie na razie wychodzi kiszka

Ewik86 No kurne blade co za palant !!! i to w dodatku zakłamany gnój! Jak można wziąć ślub kościelny i na boku mieć kogoś ? Bardzo Ci współczuję i jeśli tylko poweźmiesz jakieś kroki w sprawie rozwiązania tego problemu w kościele to sądzę że jestem w stanie Ci pomóc.

Nawijko - Ale pech w tej biedrze :/ Dobrze że nic Kubusiowi się nie stało uffff

Ewel - pierniki wyborowe

Bokeh jak miło że myślałaś o mnie ! Normalnie Szok że pomimo mojej regularnej aczkolwiek niezbyt częstej obecności pozostaje w waszej pamięci

Marsi Kochana na ten weekend musze zjechać do Góry i skończyć malowanie świątecznych choinek bo święta za pasem a ja daleko w lesie jestem z tym tematem, ale ale od poniedziałku już 100% dyspozycyjności

Fefciu film bomba, Tak w ogole to twoje filmy są super

Gojka do zobaczenia wkrótce !!!

Wogóle WTF chyba zamieniam się w jakąś krowę dojną ?! Mleko kapie mi bez przerwy a Krzyś ma 9 miesięcy zaraz! Co jest? Miała Któraś z Was tak??
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:50   #2792
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Wy się laski kurna nie nabijajcie z niedoświadczonej koleżanki tylko wyjaśnijcie rzeczowo czym to grozi jak założę... Bo się boję że potem będę szła ulicą i ludzie mnie będą wytykać palcami że dzień wcześniej czytałam o cyckach jakiejś aktorki na plotku tudzież jej braku majtek pod sukienką, wyświetli mi się na FB że to robiłam a ja nawet nie będę wiedzieć że ten FB tak umie robić to i uwagi nie zwrócę
.
a czytasz
a tak serio to no jak uważasz, mi to ułatwia komunikację ze znajomymi jak np nie mam do nich telefonu a coś potzrebuję wtedy piszę, w tym wypadku tak wielka popularność fb robi na jego plus. Są tez minusy, ale możesz mieć tylko profil nie mając zdjęć, nie wchodzić z FB na róze strony normalne jak i te podejrzane. Bo są takie strony na któ wchodząc jakby automatycznie zgadzasz sie na publikwoanie w twoim imieniu róznych treści, al musisz na nie wejśc z FB zazwyczaj po wejściu pisze coś w stylu aby zobaczyć zawartość zaloguj sie przez facebooka. Ale to są takie durne strony ja na nie nie wchodzę.

http://kosmetykizameryki.pl/revlon-c...0-podklad.html patrz Black, dość tani znasz ta stronę?

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-12-05 o 09:52
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:51   #2793
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Hej!
A ja znów mam nawał pracy. Jak ja nie lubię tego końca roku I nie mam czasu na wizaz, wczoraj udało mi się przeczytać tylko wczorajszy dzień. Nie cytowałam, bo byłam tak zjechana jak to tylko możliwe. Ola w nocy z poniedziałku na wtorek dostała okropnego kataru. Noc nie przespana, następna jeszcze gorsza. Wczoraj chodziłam jak zombie. Do tego nie dała sobie nosa dotknąć niczym. Dobrze, że ja też kupiłam katarek, bo fridą już przy ostatnim katarze nic nie dała wyciągnąć to teraz byłoby to nie wykonalne. Dziś już katarek prawie ustąpił nocka rewelacja, czuję się jak nowy Bóg.
Ola od weekendu chodzi, więc doszło bieganie za nią. Na dowód załączam filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=N7lOq...ature=youtu.be

Dobra spadam już, bo mam dużo pracy
brawaaaaaaaaa

kurde jeszcze parę dni i roczek, co?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:56   #2794
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Niech mi któraś po ludzku wytłumaczy dlaczego powinnam mieć konto na FB i co z tego będę miała jak założę. Czym to się je i dlaczego muszę je mieć bo inaczej jestem zacofana i w ogóle wstyd się przyznawać do znajomości ze mną Dobrze rozumiem że to trochę jak nasza klasa tylko jeszcze się klika "lubię to" jak jest np artykuł że ktoś umarł albo była jakaś katastrofa? I w ogóle po co się to lubię to wciska wszędzie, na każdej stronie w necie to widzę, jak się ma fejsa to jest jakiś obowiązek ujawniania co się lubi a czego nie? Po co, żeby inni widzieli co lubię? I co tam się w ogóle robi oprócz wrzucania zdjęć, dodawania znajomych i tych lajkòw? Zdaje się można coś ze sobą pisać?
nie no jak ktos umarł to chyba nie wypada co? no chyba, ze to nam bardzo na rękę
ja bardzo chciałabym nie mieć fb, i gdybym go nie miała byłabym dumna

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
kija z fb to jest tak, ze jesli Cie na nim nie ma, to nie istniejesz ;-) Mniej wiecej ma te funkcje, o ktorych piszesz, no i jest na skale swiatowa. Z fb jak u mnie bez telefonu komorkowego - nic nie da sie zrobic - nawet listu wyslac czy pieniedzy przelac, absolutnie nic.
mala Oskar to Twoja kopia. Mnie dzis sasiad powiedzial, ze dla Yae chyba jestem i ojcem i matka, bo do tz nie podobna nic a nic.
nawijko kciuki!!
hje za Was tez trzymam!!
black koniecznie zdjecie wstaw w butach!!
szaja a Ty o zdjeciu pamietasz?
marsi chyba po skonczonym roczku juz bez sesnu bedzie celebrowac kazda miesiecznice; dzieci juz nie beda sie tak szybko rozwijac i zmieniac.
bokeh chyba cos jest w tym, co piszesz o ubraniach i kraju przeznaczenia; tyle ze ide o zaklad, ze w tych cieplejszych krajach i tak ubieraja sie przy +10 jak my przy -10, wiec i tak bez sensu. U mnie tak jest, na dworze +15, w pomieszczeniach i srodkach masowej komunikacji +25-28 a oni ubrani jak na Syberie.
gojka u nas tez bardzo skrupulatnie podchodza do opieki zdrowotnej, np. dzis poszlam sie szczepic a skoczylo sie na diagnozowaniu chorob tarczycy. Trzymajcie kciuki, w srode ide po wyniki.
I tutaj pytanie do mam kp, ile schudlyscie podczas kp? Mnie lekarz diagnozuje w kierunku nadczynnosci...
Yae w przychodni bawila sie z pacjentami, pielegniarkami, caly czas w dobrym humorze. Zasnela w nosidelku a teraz u siebie na materacu dosypia. Obudzi sie, zjemy i idziemy w odwiedziny do kolezanki i jej synka - nasze dzieci z tego samego dnia sa.
ja waze tylko co przed ciaza a przytylam w ciazy 15-17kg
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ja mam tak samo

Kija lov u. Załóż i już co się będziesz rozdrabniać nad problemem

tak ale tak jest wszędzie, w hiszpani spadnie im do 10 na plusie i już wszyscy naubierani w to co my zimą ale np w Walii ludzie chodzą baardzo cienko ubrani ogólnie na wyspach
to fakt jak bylam tam zima to az ja poubierana a oni porozbierani prawie ale tu w De gdzie jestem to podobnie moze nie az tak jak na wyspach a tez nie sa opatuleni
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:58   #2795
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Hej puki zacznę czytać troszkę poodnioszę się. Żeby było łatwiej pozapisywałam sobie na kartce bo z wielocytowania u mnie na razie wychodzi kiszka

Ewik86 No kurne blade co za palant !!! i to w dodatku zakłamany gnój! Jak można wziąć ślub kościelny i na boku mieć kogoś ? Bardzo Ci współczuję i jeśli tylko poweźmiesz jakieś kroki w sprawie rozwiązania tego problemu w kościele to sądzę że jestem w stanie Ci pomóc.

Ewel - pierniki wyborowe

Bokeh jak miło że myślałaś o mnie ! Normalnie Szok że pomimo mojej regularnej aczkolwiek niezbyt częstej obecności pozostaje w waszej pamięci

Marsi Kochana na ten weekend musze zjechać do Góry i skończyć malowanie świątecznych choinek bo święta za pasem a ja daleko w lesie jestem z tym tematem, ale ale od poniedziałku już 100% dyspozycyjności

Wogóle WTF chyba zamieniam się w jakąś krowę dojną ?! Mleko kapie mi bez przerwy a Krzyś ma 9 miesięcy zaraz! Co jest? Miała Któraś z Was tak??

to dobrze,że Ci leci z cycków bo ja w 9 miesiącu miałam kryzys laktacyjyn i chyba ze 3 dni mleka w cyckach nie miałam
ciesz się ciesz, ściągaj i może zamroź, prpzyda się na pewno
Stary 2013-12-05, 09:58   #2796
sarah67
Zadomowienie

moja niunia zeszla po raz pierwszy sama z lozka
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 09:58   #2797
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
łobuziara

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 10:03   #2798
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ej no, ja też chcę do ikei mieliśmy jechać po siostrę TŻ na lotnisko i przy okazji do ikei właśnie, ale miałabym tylko godzinę czasu, to nawet nie ma sensu a TŻ tego zrozumieć nie może, że mi godzina nie wystarczy
ej,no czego Ty wymagasz od faceta
Cytat:
Wy się laski kurna nie nabijajcie z niedoświadczonej koleżanki tylko wyjaśnijcie rzeczowo czym to grozi jak założę... Bo się boję że potem będę szła ulicą i ludzie mnie będą wytykać palcami że dzień wcześniej czytałam o cyckach jakiejś aktorki na plotku tudzież jej braku majtek pod sukienką, wyświetli mi się na FB że to robiłam a ja nawet nie będę wiedzieć że ten FB tak umie robić to i uwagi nie zwrócę
.
ja jak oglądam to nie jestem zalogowana, mam nadzieję, że mnie nikt nie wyśledzi
Cytat:
Hej!
A ja znów mam nawał pracy. Jak ja nie lubię tego końca roku I nie mam czasu na wizaz, wczoraj udało mi się przeczytać tylko wczorajszy dzień. Nie cytowałam, bo byłam tak zjechana jak to tylko możliwe. Ola w nocy z poniedziałku na wtorek dostała okropnego kataru. Noc nie przespana, następna jeszcze gorsza. Wczoraj chodziłam jak zombie. Do tego nie dała sobie nosa dotknąć niczym. Dobrze, że ja też kupiłam katarek, bo fridą już przy ostatnim katarze nic nie dała wyciągnąć to teraz byłoby to nie wykonalne. Dziś już katarek prawie ustąpił nocka rewelacja, czuję się jak nowy Bóg.

przesłodka
Cytat:

Ewel - pierniki wyborowe

ja mam wręcz odwrotnie, niby mleczko jest ale cycki cały czas miękkie, chyba je tracę
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:05   #2799
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże wam moją kurtkę
Super kurtka! Za☠☠☠iaszczy kolor ma.
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
"brumujesz" zawodowo, lepiej niż moja córka
THANK YOU
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Elllmi, rosołem. Nalewałam taki świeżo ugotowany do miseczki, żeby ostygł, bo chciałam dać małej, zrobiłam krok w tył i była mokra podłoga... Przejechałam się kawałek i zawartość miseczki wylała mi się na rękę. Strasznie bolało, dosłownie przez sekundę, aż mi w uszach zaczęło od tego piszczeć. Masakra. Poród to pikuś przy tym bólu. Na szczęście, trwał tylko sekundę, albo i mniej... Potem chłodziłam tę rękę przez jakąś godzinę, najpierw trzymałam pod wodą, później przywiązałam sobie torbę z frytkami ()... Bolało cholernie, ale teraz jest już dużo lepiej.
Ałaaaa mam nadzieję że szybko się zagoi

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Ale bylby numer, my tu hihi haha a fasolka rosnie w sile

Cytat:
Lady, ooo, zazdroszczę. Mi by się tak nie chciało, tzn mi się odechciewa seksu po jednym, maks dwóch, a jak za długo to trwa, to potem mnie wszystko boli. Dziwna jestem chyba.
Mam tak samo
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Ewcia rozwaliła łóżeczko :/ Ciekawe na czym teraz spać będize :/
zdolne te Twoje dziecko niesłychanie
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ale mam stresa. Egzamin dopiero na 14, ale busa mam tylko o 11, jadę godzinę i co ja tam bedę robić tyle czasu ??
mocno zaciśnięte
Cytat:
.

DOBRA,DOBRA.... jakoś podejrzanie dużo wiesz o FB czy aby na pewno nie masz założonego konta??
Cytat:
Stary 2013-12-05, 10:05   #2800
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
.
Opowiem Ci z autopsji jak to mój mąż założył FB i go nie ogarnia:P
Wieczorem czegoś szukał i żeby właśnie się mu wyświetliło to musiał polubić. No on nie wiedząc czym to grozi to polubił. Rano wchodzę na FB i mi się pokazuja, że mój mąż ma jakieś kobiety gołe na FB. Weszłam na konto od lubiłam. Wkurzyłam się, ale potem zrozumiałam że on tego nie ogrania.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:06   #2801
nancykenator
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za artykuły
dzisiaj zarządzę czytelnię w domu, niech siedzi i niech czyta
wiecie, mi się wydaje, że to wszystko przez to, że Kubuś nie siedzi, tż się chyba wydaje, że to przeze mnie, że go tak długo nie pozwalałam sadzać
bo odkąd go sadzamy (np na kolanach) to zrobił kolosalne postępy...
Stary 2013-12-05, 10:08   #2802
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
godzina w ikei toż to jak mintka bez O.

a ja już miałam taaaaaką listę rzeczy niezbędnych do kupienia

Cytat:
ale super

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:10   #2803
nancykenator
Zakorzenienie

Śpieszę też donieść, że właśnie skończyłam oglądać The following, za☠☠☠iaszczy film polecam 15 odcinków w dwa dni
Stary 2013-12-05, 10:15   #2804
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

a ja już miałam taaaaaką listę rzeczy niezbędnych do kupienia

ale super
kurcze no a ta jego siostra to nie chcialaby do ikei? :P wtedy po odebraniu możecie z nią ?? :P a tż niech się w nos pocałuje 2:1
Stary 2013-12-05, 10:19   #2805
jakajakaja5
Raczkowanie

O ale nas duzo z ranka

Black - buty zaje... fajne no bardzo mi się podobaja ale tak jak piszesz tylko do zestawu Kardiashanki w innym przypadku wyjdzie z tego pani lekkich obyczajów

Nancy moja teściowa też wpadła na taki genialny pomysł ale ogłosiłam na forum całej rodziny że jak zobaczę chodzik w prezencie to autentycznie wyrzucę przez okno a ona powinna się wstydzić za proponowanie czegoś takiego zwłaszcza w dobie dzisiejszych czasów kiedy na topie jest pchacz sasasasa A że mały dostał w prezencie od wyedukowanej matki chrzestnej z FP pchacza to problem rozwiązal się sam. Teraz teściowa już się pyta co sprezentować malemu a nie wyskakuje z głupimi pomysłami. A swoją drogą wiecie ile mam koleżanek które skusiły się na chodzik?! Szok !!! Wygodnictwo ! bo przecież dziecko samo się porusza i nie trzeba pilnować że upadnie! A z nauką chodzienia to i tak ma malo wspólnego :/

Lady normalnie zazdroszczę 3O !!!!!!!!! Mi w życiu tak się nie przytrafilo. Choć nie powiem po porodzie jest coraz to lepiej.

Hje kciukasy trzymane ! Daj znac jak poszło

Silver jaka Daria jest radosna !!! A czapa obowiązkowa

Nomen a jaka to dieta ?

Meneq taka rada co do chodzika też mądra. Zwłaszcza jeśli Nancy obawia się skoczyć do t. Ja to mam taki nie wypażony jęzor że w moment odpowiedzialam.

Ninagg witaj z powrotem. Film super!!!!!
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 10:24   #2806
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Już doczytałam-Iwfka dobrze że nic się nie stało. A co do akcji to też czasem łapie takie schizy. A mały przeważnie chłodny bo zamiast pod kołdrą śpi na niej
No to ja kołdry nawet nie wyciągam bo niema sensu. Kocyk i tak leży obok albo pod Oliwką
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Laseczki, jutro o 10.30 mamy wizytę u ortopedy. Jestem na 99% pewna, że będziemy miały skierowanie na jakieś ćwiczenia nóg, bo Pola za bardzo ich "nie używa", przede wszystkim ręce. Prosimy o kciuki, żeby tylko na tym się skończyło, a reszta było ok
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Ifwka biedna Oliwka, oby to na zęby tylko. I dobrze, że tą kapsułkę udało się wydobyć
No, bałam się że przykleii jej się gdzies w przełyku i dopiero byłby problem.
Cytat:
Amelcia ma nową umiejętność! Dzisiaj próbowała wsadzać klocki w sorter, pierwszy raz! Szokuje mnie jak ona się szybko uczy
Super
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=psY1kFJ6S2U niby nic takiego a cieszy Sorki za odgłosy

i fota-pierwsza bryka Darii
Ale pannica i jaka bryka
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:27   #2807
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
a czytasz
a tak serio to no jak uważasz, mi to ułatwia komunikację ze znajomymi jak np nie mam do nich telefonu a coś potzrebuję wtedy piszę, w tym wypadku tak wielka popularność fb robi na jego plus. Są tez minusy, ale możesz mieć tylko profil nie mając zdjęć, nie wchodzić z FB na róze strony normalne jak i te podejrzane. Bo są takie strony na któ wchodząc jakby automatycznie zgadzasz sie na publikwoanie w twoim imieniu róznych treści, al musisz na nie wejśc z FB zazwyczaj po wejściu pisze coś w stylu aby zobaczyć zawartość zaloguj sie przez facebooka. Ale to są takie durne strony ja na nie nie wchodzę.
No właśnie i problem rozwiązany...wystarczy nie wchodzić na bezsensowne strony to nic Wam się nie będzie wyświetlać.

ja tam lubię FEJSBUKA

Cytat:

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
no a jak moja mama jej tą czapę założyła żeby śmieszniej wyglądała
Stary 2013-12-05, 10:28   #2808
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
O ale nas duzo z ranka

Black - buty zaje... fajne no bardzo mi się podobaja ale tak jak piszesz tylko do zestawu Kardiashanki w innym przypadku wyjdzie z tego pani lekkich obyczajów

Nancy moja teściowa też wpadła na taki genialny pomysł ale ogłosiłam na forum całej rodziny że jak zobaczę chodzik w prezencie to autentycznie wyrzucę przez okno a ona powinna się wstydzić za proponowanie czegoś takiego zwłaszcza w dobie dzisiejszych czasów kiedy na topie jest pchacz sasasasa A że mały dostał w prezencie od wyedukowanej matki chrzestnej z FP pchacza to problem rozwiązal się sam. Teraz teściowa już się pyta co sprezentować malemu a nie wyskakuje z głupimi pomysłami. A swoją drogą wiecie ile mam koleżanek które skusiły się na chodzik?! Szok !!! Wygodnictwo ! bo przecież dziecko samo się porusza i nie trzeba pilnować że upadnie! A z nauką chodzienia to i tak ma malo wspólnego :/

Lady normalnie zazdroszczę 3O !!!!!!!!! Mi w życiu tak się nie przytrafilo. Choć nie powiem po porodzie jest coraz to lepiej.

Hje kciukasy trzymane ! Daj znac jak poszło

Nomen a jaka to dieta ?

Meneq taka rada co do chodzika też mądra. Zwłaszcza jeśli Nancy obawia się skoczyć do t. Ja to mam taki nie wypażony jęzor że w moment odpowiedzialam.

Ninagg witaj z powrotem. Film super!!!!!
no właśnie i według teściowej to wspaniały pomysł, tyle czasu bym dla siebie miała, a Kubuś by sie tak cieszył, bo by biegał po całym mieszkaniu
ehhh... czuję w kościach kolejną kłótnię z tż dzisiaj :/
Stary 2013-12-05, 10:29   #2809
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
ej no, ja też chcę do ikei mieliśmy jechać po siostrę TŻ na lotnisko i przy okazji do ikei właśnie, ale miałabym tylko godzinę czasu, to nawet nie ma sensu a TŻ tego zrozumieć nie może, że mi godzina nie wystarczy
no jak może tego nie rozumieć

Cytat:
godzina w ikei toż to jak mintka bez O.

Cytat:
Hej!

pięknie!

Cytat:
brawo

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

ja tam lubię FEJSBUKA
ja też

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:31   #2810
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Zaciekawiłaś mnie. Jak mogłabyś mi pomóc? Może napisz mi pw?

Może masz nawał? Na pewno się unormuje

Ninagg dla Oli!

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:37   #2811
Kija80
Zadomowienie

Sarah no ja wiem że nie wypada ale na własne oczy widziałam jak pod artykułem o katastrofie smoleńskiej (na świeżo kiedy to się stało) był ten znaczek lubię to. I przy artykułach o różnych tragediach też nieraz widuję...

Silver konto to ja z miesiąc temu założyłam, tylko samo imię i nazwisko. Tyle że zakładałam z telefonu, nawet nie wiem czy się dobrze założyło. Nic innego z telefonu nie umiałam zrobić i więcej tam nie wchodziłam bo się boję że narozrabiam. Mòwicie że gołe baby mi się mogą pojawić? Żeby chociaż faceci bo jak baby to mnie jeszcze znajomi o inną orientację posądzą... Tak się cały czas zastanawiam czy próbować się zalogować z komputera czy sobie odpuścić
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 10:51   #2812
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
ja bardzo chciałabym nie mieć fb, i gdybym go nie miała byłabym dumna
a co stoi na przeszkodzie, żeby go nie mieć?

Stary 2013-12-05, 10:53   #2813
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny co sądzicie? .... http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-11763

Misia ja też w sobotę jadę... ))

A Ja trochę podFEWCIOwałam tylko podłogi bo mam mega lenia...karkówa wstawiona...a młody przez późne wstanie...dopiero ze 20 minut temu usnął na drzemkę...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-05, 11:05   #2814
cynamon_owa
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny
Jeszcze nie miałam okazji oficjalnie podziękować Wam za Wasze kciuki, wsparcie i wszystkie Prywatne Wiadomości

Za nami pierwsza noc w domu
Jutro wracamy na kontrolę do szpitala, liczymy, że wszystko będzie ok i pod koniec przyszłego tygodnia uda się zarezerwować salę operacyjną na wyjęcie cewnika

19 września nasz świat zawalił się po słowach lekarzy, że Adaś ma skomplikowaną wadę serca.... a pojechaliśmy "tylko" do szpitala z gorączką i wymiotami po szczepieniach... Później jeden szpital, drugi, operacja, kryzys na intensywnej terapii, na koniec zapalenie wsierdzia i 7 długich tygodni leczenia antybiotykami. To była długa droga przepełniona strachem nie o zdrowie ale o życie naszego synka.
Jednak dzisiaj już bez większego strachu mogę powiedzieć, że to co się działo przez ostatnie tygodnie już za nami

A to 5 miesięczny Adaś dzisiaj rano- po pięknie przespanej nocy, wypoczęty, szczęśliwy i gotowy do zabawy

Jeszcze raz dziękujemy za wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0472.jpg (74,1 KB, 66 załadowań)

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:12   #2815
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Cześć dziewczyny
Jeszcze nie miałam okazji oficjalnie podziękować wam za wasze kciuki, wsparcie i wszystkie prywatne wiadomości

Jutro wracamy na kontrolę do szpitala, liczymy, że wszystko będzie ok i pod koniec przyszłego tygodnia uda się zarezerwować salę operacyjną na wyjęcie cewnika

19 września nasz świat zawalił się po słowach lekarzy, że adaś ma skomplikowaną wadę serca.... A pojechaliśmy "tylko" do szpitala z gorączką i wymiotami po szczepieniach... Później jeden szpital, drugi, operacja, kryzys na intensywnej terapii, na koniec zapalenie wsierdzia i 7 długich tygodni leczenia antybiotykami. To była długa droga przepełniona strachem nie o zdrowie ale o życie naszego synka.
Jednak dzisiaj już bez większego strachu mogę powiedzieć, że to co się działo przez ostatnie tygodnie już za nami

A to 5 miesięczny adaś dzisiaj rano- po pięknie przespanej nocy, wypoczęty, szczęśliwy i gotowy do zabawy

dużo zdrowia!!!!!!!!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:17   #2816
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh: ja bym nie dała tego napoju Tymbark jabłko-coś tam - bo te napoje koło owoców nie stały.
Dawałabym już prędzej soki, dorosłe 100% ale nie tamtej napój, to na prawdę na równi z colą niemal możesz postawić.

Hania pije sporo mleka jeszcze prawda? to jej odpuść z piciem nieco.
Daj jej kubeczek zawsze na podłogę, niekapek, niech się sama bawi - tak robię z moją. Co jakiś czas chcę dać i daję wodę, a tak to lezy i jak sama chce to bierze. Malutko wypija ale umie pić z niekapka jeśli chce.

A ja mam pytanie, też w związku z piciem: bo moja mama mi mówi, że powinnam jej już dawać jakieś herbatki, soczki, że ona musi poznawać smaki, a nie tak samą wodę pić...

Bobofruty jakiś czas temu próbowałam - i ona nie chce, słodkich herbatek nie chcę dawać - co myślicie?
Ja daję tylko wodę, czasem herbatki - rumianek, koper włoski zaparzane z saszetki. Nie daję soczków bo nie widzę sensu. Lepsze owoce.

Cytat:
gdzie mogę kupić takie torebki http://odinspiracjidorealizacji.blogspot.com/ ? chciałam tak podobnie drobne prezenty zapakować, tylko dać jakąś wstążkę i doczepisz szyszki małe albo cuś; no ale nie ma nigdzie takich torebek, myslałąm, że to takie zwykłe sniadaniowe są i dostanę w każdym markecie, ale są tylko białe

auć czym?
Widziałam kiedyś tam gdzie śniadaniowe w sklepie. Mi się jeszcze podobają prezenty opakowane papierem takim szarym pakowym i przewiązane sznurkiem takim szarym

Cytat:
Insolito, nie mogę znaleźć nazwy tego modelu, ale takie - http://www.ebay.com/itm/TopShop-over...item25857b01d5 Lubię buty z Topshopu, są wygodne i porządnie zrobione... Debiutują na spotkaniu blogerek w piątek...

Elllmi, rosołem. Nalewałam taki świeżo ugotowany do miseczki, żeby ostygł, bo chciałam dać małej, zrobiłam krok w tył i była mokra podłoga... Przejechałam się kawałek i zawartość miseczki wylała mi się na rękę. Strasznie bolało, dosłownie przez sekundę, aż mi w uszach zaczęło od tego piszczeć. Masakra. Poród to pikuś przy tym bólu. Na szczęście, trwał tylko sekundę, albo i mniej... Potem chłodziłam tę rękę przez jakąś godzinę, najpierw trzymałam pod wodą, później przywiązałam sobie torbę z frytkami ()... Bolało cholernie, ale teraz jest już dużo lepiej.
Oj współczuję, masakra, ja się parę lat temu poparzyłam gorącą herbatą, wylała mi się na rękaw swetra i nie mogłam go zdjąć! Ale bolało. Ja mam bliznę ok 10 cm. ale ja miałam 2 stopnia, zrobił mi się mega bąbel z osoczem w środku, miesiąc leczyłam. Teraz jaśniejsza plama została, ale skóra gładka na szczęście. Jak masz tylko zaczerwienione, to nie powinno być śladu

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
najpierw muszę Wam napisać, bo mnie zaraz rozerwie z nerwów i wściekłości...: mur:
o godz. 22:15 moja szanowna t. zadzwoniła powiedzieć, że to już czas kiedy TRZEBA kupić Kubusiowi chodzik. W ogóle jakie to za☠☠☠iste urządzenie jest to sobie nawet nie wyobrażacie. A tż co? My się zastanowimy ale potem zrobił mi cichą awanturę, bo w trakcie rozmowy podniosłam głos i w ogóle, że przecież mamusia ma rację, bo jego młodszy brat miał i wsadzano go tam i mógł sobie podróżować po całym mieszkaniu
tylko czekałam,kiedy nastąpi ten moment i która mamusia wpadnie na ten pomysł :/
i już widzę pod choinką chodzik z określoną liczbą kółeczek (nie pamiętam z iloma) bo takie są według teściowej najlepsze. Nosz ku...rwa ja pier...dolę
a teraz idę Was poczytać.
Chyba bym z☠☠☠ała ostro. Co do artykułów, znalazłam jeszcze filmik
http://www.youtube.com/watch?v=BcSTtK7yQ48
http://www.youtube.com/watch?v=XdufS7TaNr0

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
nadrobiłam, teraz cytuję

nie ma to tamto, napisz proszę, ile mam Ci przelać

przytulam mocno

uuuu kiepsko

ooo właśnie, mi się ostatnio prawie nie wyrwało, musiałam trochę pokazywać z wypiekami na twarzy i pani dr nazwała te ruchy ruchami frykcyjnymi
i kciuki za wizytę
Kochana, nic

Cytat:
Hej!

brawo! Jej już niedługo roczek!

Cytat:
brawa!

Spaliśmy do 8. Teraz Miś z moją mamą na spacerku a mnie łepetyna boli strasznie! Chyba na tą zmianę pogody. Lecę chociaż poodkurzać. Będę potem.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:

Cześć Dziewczyny
Jeszcze nie miałam okazji oficjalnie podziękować Wam za Wasze kciuki, wsparcie i wszystkie Prywatne Wiadomości

19 września nasz świat zawalił się po słowach lekarzy, że Adaś ma skomplikowaną wadę serca.... a pojechaliśmy "tylko" do szpitala z gorączką i wymiotami po szczepieniach... Później jeden szpital, drugi, operacja, kryzys na intensywnej terapii, na koniec zapalenie wsierdzia i 7 długich tygodni leczenia antybiotykami. To była długa droga przepełniona strachem nie o zdrowie ale o życie naszego synka.

A to 5 miesięczny Adaś dzisiaj rano- po pięknie przespanej nocy, wypoczęty, szczęśliwy i gotowy do zabawy

Adasiu dużo zdrówka!!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:20   #2817
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze no a ta jego siostra to nie chcialaby do ikei? :P wtedy po odebraniu możecie z nią ?? :P a tż niech się w nos pocałuje 2:1
no nie wiem właśnie, przylatuje ze swoim figo fago na święta tylko ,więc wątpię, żeby chciało im się po ikei łazic może jak ich odwozić będziemy

Stary 2013-12-05, 11:21   #2818
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

Cześć Dziewczyny

Cynamonku dużo sił i zdrowia dla Was wszystkich Adaś jest przesłodki

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:23   #2819
meneq
Zakorzenienie

debrah do tej pory dawalam tylko herbate zbozowa, ale ze ona wyziebia organizm przerzucilam sie na houjicha - zielona herbata, ktora moga pic dzieci. Poza tym wyciskam od czasu do czasu sok z mandarynek. To tyle na razie
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:24   #2820
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć Dziewczyny
super, że już jest dobrze duuuużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Widziałam kiedyś tam gdzie śniadaniowe w sklepie. Mi się jeszcze podobają prezenty opakowane papierem takim szarym pakowym i przewiązane sznurkiem takim szarym
no właśnie w dwóch marketach szukaąłm i nie było, będę musiała dalej szukać;

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości