|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. IV (m.in. Yankee Candles)
Monia, ale perełki
daj znać co sądzisz o Golden Sands - ja uwielbiam ten zapach u mnie dziś Pink Sands po ostatniej wizycie w Yankee Store nie mogę do siebie dojść i teraz choruję na jakiś mozaikowy kominek .. oprócz tego duże słoje Lake Sunset i Honey Blossom to moje must have w tym miesiącu. z woskami narazie pasuje.
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie kliknęłam odświeżacz samochodowy YC Clean Cotton
wsadze sobie do szafy
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś palę Snow Day z Kringle i nie mogę obiektywnie mu nic zarzucić bo to bardzo ładny zapach, ale tak mnie zmroził, że padłam
Potęguje atmosferę chłodu, choć jest melancholijnie optymistyczny. Faktycznie czując go widzę dzieciństwo, przemoczone spodnie ortalionowe, zapach kurtki przewianej wiatrem, mróz i biel śniegu.
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała jutro swoje zamówienie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ja teraz używam zimowego klosza, ten czeka na wiosnę ![]() Jaaaa... skąd jeszcze dorwałaś Golden Sands?
|
|
|
|
|
#3908 |
|
To ja :)
|
Mam info o lampach katalitycznych -naturalnie niejednoznaczne, gdyż koth mi w tym przeszkodził... Poleciałam do apteki, wracam, otwieram drzwi, nastawiona na niuchanie i... Faktycznie czuć delikatny zapach lampowy, bez zaduchu. No ale na to słyszę pac, pac i szuranie w kuwecie, także tak...
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd ja to znam... mam tak o poranku ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- A wiecie, że dziś połamałam w ręce wosk Kringle, sama jestem w szoku bo do tej pory musiał mi pomagać nóż
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Apropo kuwety i kota, to też znam ten problem
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Paczka była od PP Golden Sands jest magiczny, coraz bardziej się rozkręca już po 3godz był intensywny, a związane było z tym, ze przyszło po 16, a o 19 już sie paliło. Słoje po otwarciu paczki lodowate, aż bałam sie je stawiać, żeby czasem nie strzeliły. Wcześniej paliłam killera z kringle i pewnie po czasie tez zapach dopiero mógł sie przebić. Wogóle to w pokoju pachniało mi wczoraj wszystkim, bo przyszło tez trochę innych woskow i przez za dużo nie czułam Goldena. Jack pachnie mroznie, tylko z lekkim kremem waniliowym, całkiem inaczej od innych zapachów mietowo-waniliowych W opakowaniach są Cranberry, blueberry, Milk&Cookies, Pumpkin Buttercream Żurawina bardzo fajnie pachnie i do tego tak intensywnie
Edytowane przez MONIA9911 Czas edycji: 2013-12-05 o 17:22 |
|
|
|
#3912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba zamiast świecy kupię sobie jakiś ładny mozaikowy kominek, a z zapachami będę wierna woskom.
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
Creme Brulee z Kringle to słodziak
YC wg mnie nie przebije bo zapachów mimo wszystko ma mniej, ale coś czuję, że będę kupować ![]() przy okazji pytanie do Kringlemaniaczek: na ile części dzielicie tartę? ja palę teraz 1/4 i zapach jest średnio wyczuwalny.. Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2013-12-05 o 15:52 |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4403028 1]Właśnie dlatego boję się kupić świecę...
Chyba zamiast świecy kupię sobie jakiś ładny mozaikowy kominek, a z zapachami będę wierna woskom.[/QUOTE]Ja mam mozaikowy kominek i dziś palilam w nim Kringle i utwierdzam sie w przekonaniu ze jest przepiękny. Tańczy w nim milion kolorów. Co do Kringle ja pale 1/4 a w przypadku baby Dreams 1/8 i zapach morduje w połowie domu. ![]() Ze swiec mimo wszystko bym nie rezygnowała
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze się przypomnialas![]() Cytat:
![]() a to moje kringle bananowy krem slodki mega, czuc bananka z duza iloscia kremu waniliowego, slodziak smakowity czekolada goraca, co tu pisać, kubel mlecznej czekolady z bita smietana sernik czekoladowy, nie umiem powiedzieć, czy tak pachnie, ale wosk jak czekoladowe ciasto i jeszcze cos pysznie słodkiego kokosowe ciasteczko pachnie tak jak kokosanki, słodko, kokosowo maslano - az chce się go zjeść, w kominku ma niezla moc, paliłam maly kawałeczek wisnie to moje zdziwienie, bo czuje cos słodkiego, kremowego, ale nie za bardzo czuje te owocowe wisnie, zobaczymy jak po rozpaleniu, ale fankom typowej wisni raczej nie polecam, chociaż sam zapach jest anyż - to moja rozterka, pachnie cudownie anyżem, mocno, az kreci w nosie, słodko jak anyżowe cukierki (kiedyś jadlam, takie czarne, twarde jakby zelki), tez zapach jednocześnie mnire drazni i przyciąga, nie umiem się do niego odnieść, zobaczymy, jak się sprawdzi w powietrzu, ale jest to na prawde prawdziwy anyż tea light "home for christmas" pachnie choinka, zielonym, swiezym drzewkiem, nie wyczuwam w nim odswiezacza,ale w niekuchennych zapachach nie jestem specjalistka, kojarzy mi się z zapachem swiezego drzewka, mocny, swidrujacy w nosie tea light ginger snow angel - piernik, imbir, gdzies lekkie goździki, przyprawy, slodki, ale mocno przyprawiony, taka doprawiona wersja piernika ![]() w ogole te woski sa urocze w tych swoich pudeleczkach najlepsza była paczka, otwiera się okienko paczkomatu, patrze, a tam spore pudlo do jakiegoś twardego dysku geforce czy innego komputerowego bebecha, mysle sobie "chyba jakas pomylka", biore pudelko,, no kurcze no to nie moja paczka, ale w końcu dostrzegłam tasme klejaca instygnowana "zapach domu" przyznam, ze takiej paczki się nie spodziewałam po tego rodzaju sklepie ale ok, w sumie po co marnować pudla, lepiej je wykorzystywac ponownieEdytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2013-12-05 o 16:26 |
||
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gdzie mogę kupić porządne woreczki strunowe? Najlepiej stacjonarnie w W-wie, ale jak znacie sklep wirtualny, to też poproszę o namiar.
Większość woreczków jest taka cieniutka, wiotka. Przede wszystkim boję się, że woski szybciej wietrzeją. Poza tym grubsza folia wygląda dłużej estetycznie. |
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce go i kakao i goździki ![]() ja jeszcze mało wiem, ale poki co w zapachach slodkosci kringle wygrywa jak dla mnie, ale zobaczymy, kolejne woski yc do mnie ida a ja kokosowego ciastka spaliłam polowe 1/5 i był mocny |
|
|
|
|
#3919 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nie wiecie może, kiedy Pan Przemek coś "rzuci" nowego?
|
|
#3920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
To ja :)
|
Ale sobie mieszkanie zasmrodziłam... Zrobiłam miks Little Hotties -czekolada i coś, co było niezidentyfikowane...
...---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Kto to Pan Przemek??
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, jeśli miałabym porównywać YC Z KC, to ten drugi wygrywa, choć YC ma faktycznie więcej zapachów i też są ciekawe,ale według mnie KC mają lepszą jakość, no i słoiki są bardziej eleganckie |
|
|
|
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
ultrafiolet88 ja również otrzymałam swoje woski w pudełku po dysku
słodkie są te małe tea lighty, ja dzielę je na pół i wrzucam do kominka
|
|
|
|
#3924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też zamawiałam Soft blanket... i też paczki nie mam. Pisałam do nich i zapewniali, że dziś wyślą, ale jakoś potwierdzenia od paczkomatów nie mam
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
może maja dwie firmy:P
|
|
|
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
znowu kupiłam dzisiaj świeczkę.. tym razem Air Wick, tą tęczową o zapachu czekolady ii.. świetna jest
![]() jeśli ktoś potrzebuje to mam kupon z Zapachu Domu na 15zł ze 150zł do oddania
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2013-12-05 o 17:23 |
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dotarło w końcu i moje zamówienie ze Świata Zapachów. Duża świeca dla koleżanki, dwie mniejsze dla mnie. Byłoby więcej na zdjęciu, ale druga koleżanka porwała swoją część paczki prawie prosto od kuriera, więc wrzucam tyle ile udało mi się obfocić. Vanilla Cupcake już się pali, mam sentyment do tego zapachu, to był mój pierwszy wosk.
|
|
#3928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekam na wypłatkę i tworzę zamówienie!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zbliża mi się 666post. Czy to odpowiedni powód do złożenia nowego zamówienia? kuszą mnie Kringle
|
|
#3930 | |
|
Raczkowanie
|
Przyszedł do mnie Mikołaj
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

daj znać co sądzisz o Golden Sands - ja uwielbiam ten zapach
po ostatniej wizycie w Yankee Store nie mogę do siebie dojść i teraz choruję na jakiś mozaikowy kominek .. oprócz tego duże słoje Lake Sunset i Honey Blossom to moje must have w tym miesiącu. z woskami narazie pasuje.

Potęguje atmosferę chłodu, choć jest melancholijnie optymistyczny. Faktycznie czując go widzę dzieciństwo, przemoczone spodnie ortalionowe, zapach kurtki przewianej wiatrem, mróz i biel śniegu.
.
Choć ja teraz używam zimowego klosza, ten czeka na wiosnę
skąd jeszcze dorwałaś Golden Sands?

...
27.03.2016