Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 14:22   #1621
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam przezroczyste literki plastikowe - 2 literki + symbol "&" kosztowały mnie 29 zł + 9 zł wysyłka. Cyrkonie też z allegro - pasek samoprzylepnych cyrkonii - 112 szt - 1,90 zł + wysyłka
Literki też są z all? Bo nie mogę znaleźć nic sesnsownego

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:26   #1622
Cherry_24
Wtajemniczenie

Dziękuję za Wasze Opinie Podbudowałyście mnie
Kupiłam prezent Koszule w reserved, i super farmera żeby tradycji co do gier było zadość
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:26   #1623
Cherry_24
Wtajemniczenie

Dziękuję za Wasze Opinie Podbudowałyście mnie
Kupiłam prezent Koszule w reserved, i super farmera żeby tradycji co do gier było zadość
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:26   #1624
Lg_ago
Zadomowienie

marlenqa22
czekooczekolada
Lemon_Drop
docik10
KaMilka4891
Atomoowka

Dziękuje Dziewczyny
Za wszelkie komplementy i miłe słowa
Buzia cały czas mi się uśmiecha
Jak dobrze być już zdecydowanym i wiedzieć, że to TA !

Tylko czemu trzeba na nią czekać, aż 6 miesięcy Ja bym chciała już !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:37   #1625
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Zdecydowałam się na White One Numancia.
Choć mierzonych było dużo innych, ta całkowicie skradła moje serce
Czuję się w niej sobą i wiem, że to jest suknia, w której chcę wziąść ślub.

Zdjęcia takie se. Mierzyłam mój rozmiar, ale babka zapomniała mi zapiąć pas, więc jest luźna i w tali i biodrach. Musi być jeszcze zwężona w tych okolicach i na ramionach.
Zamówiłam dzisija nową, w kolorze off white, rozmiar 34 (hiszpańskie 38). Będzie w czerwcu do poprawek
Baaardzo Ci w niej ładnie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:53   #1626
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
właśnie nie wiem, mam tyle tych cyrkonii, że mogę z dwóch, ale czy jest sens...

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

o ja cie pierdziele...
Super ta literka z cyrkoniami, powiedz jakiej wielkości są te cyrkonie i skąd zamawiałaś?
Pytałam się kiedyś o te literki ale już zapomniałam (skleroza nie boli ) dla przypomnienia możesz napisać skąd zamawiałaś?
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:02   #1627
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Lg_ago śliczna suknia i pięknie leży na Tobie!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:05   #1628
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Super ta literka z cyrkoniami, powiedz jakiej wielkości są te cyrkonie i skąd zamawiałaś?
Pytałam się kiedyś o te literki ale już zapomniałam (skleroza nie boli ) dla przypomnienia możesz napisać skąd zamawiałaś?
Kuli, cofnij się o jedną stronę, tam linki wrzuciłam moje literki są wielkości 15 szer. x 20 wys. a "&" jest wysokie na 15 cm. Tylko od razu powiem, że wykonanie tych liter jest takie sobie było dużo farfocli nieodciętych, spiłowałam to pilnikiem
Stary 2013-12-05, 15:18   #1629
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Kuli, cofnij się o jedną stronę, tam linki wrzuciłam moje literki są wielkości 15 szer. x 20 wys. a "&" jest wysokie na 15 cm. Tylko od razu powiem, że wykonanie tych liter jest takie sobie było dużo farfocli nieodciętych, spiłowałam to pilnikiem
Dzięki, nabieżąco pisałam i nie zdążyłam przeczytać

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-12-05 o 15:20
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:19   #1630
KaEs
Wtajemniczenie

Lg_ago pięknie Ci w niej

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:29   #1631
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
tylko wybiorę skórę naturalna czerwoną TYLKO NIE WIEM KTÓRE BYŚCIE WYBRAŁY TEN JAŚNIEJSZY CZY CIEMNIEJSZY KOLOR?
Ciężki wybór, obydwie czerwienie są fajne, ale chyba bym się skłaniała bardziej ku II
Cytat:
Napisane przez Agusssia2008 Pokaż wiadomość
Anesthesia piękna ta biżuteria na etsy normalnie spać przez to niemogłam nigdy tam nic nie kupowałąm i zupełnie niewiem jak za to mam się zabrać
Ja też nigdy tam nie kupowałam, ale do odważnych świat należy Pewnie trzeba mieć konto na PayPalu, a reszta wg instrukcji po angielsku I gratuluję wódki!

Cytat:

Zdjęcia takie se. Mierzyłam mój rozmiar, ale babka zapomniała mi zapiąć pas, więc jest luźna i w tali i biodrach. Musi być jeszcze zwężona w tych okolicach i na ramionach.
Zamówiłam dzisija nową, w kolorze off white, rozmiar 34 (hiszpańskie 38). Będzie w czerwcu do poprawek
Piękna suknia! Te drapowania i mgiełka są boskie, szczególnie mgiełka, bo baaardzo mi się takie podobają! I świetnie w niej wyglądasz, a jak będzie dopasowana to już w ogóle!

rabbitka, cornflower
dziękuję

Na spotkaniu z florystką było bardzo fajnie, czekam teraz na wycenę. Tylko mi ciut koncepcję zmieniła, bo ja chciałam iść w czerwień ew. z ecru, ale takie połączenie nie do końca będzie pasowało nam do sali, bo jest brązowawa i ma krzesła z niebieskimi obiciami. Miałam wybór kupić pokrowce, ale to by wyszło ok. 400zł, więc stwierdziłam, że lepiej tą kasę dołożyć do kwiatów i świec. I doszłyśmy do "kompromisu", że będzie czerwień, a do tego trochę pudrowego, przybrudzonego różu i odrobina niebieskich akcentów. I mój bukiet będzie tak mniej więcej 80% czerwieni, 20% róż+niebieski, a sala w odwrotnych proporcjach przystrojona. Nie do końca to widzę, ale mam do tej babki zaufanie i zaraz siadam do szukania inspiracji online W ogóle to poza bukietami załatwi nam dużo świec i szkła, a stół młodych zaproponowała przystroić kryształkami i świecami, które będą stały na lustrzanych podkładkach, brzmi cudnie Mam tylko nadzieję, że co do ceny się dogadamy

A jeszcze co do akcji z tym żulem to on chyba nie jest do końca zdrowy psychicznie... moi rodzice mają sklep i wyobraźcie sobie, że dzisiaj przyszedł do nas do sklepu i naoopowiadał mojemu tacie, że wczoraj "w niego jakaś baba wjechała, panie, cała wieś się zebrała, auta się zatrzymały, policja się zjechała, baba dostała 500zł mandatu i w ogóle to miała 1,6 promila we krwi" ludzie to jednak nie są normalni...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:52   #1632
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ciężki wybór, obydwie czerwienie są fajne, ale chyba bym się skłaniała bardziej ku II

Ja też nigdy tam nie kupowałam, ale do odważnych świat należy Pewnie trzeba mieć konto na PayPalu, a reszta wg instrukcji po angielsku I gratuluję wódki!

Piękna suknia! Te drapowania i mgiełka są boskie, szczególnie mgiełka, bo baaardzo mi się takie podobają! I świetnie w niej wyglądasz, a jak będzie dopasowana to już w ogóle!

rabbitka, cornflower
dziękuję

Na spotkaniu z florystką było bardzo fajnie, czekam teraz na wycenę. Tylko mi ciut koncepcję zmieniła, bo ja chciałam iść w czerwień ew. z ecru, ale takie połączenie nie do końca będzie pasowało nam do sali, bo jest brązowawa i ma krzesła z niebieskimi obiciami. Miałam wybór kupić pokrowce, ale to by wyszło ok. 400zł, więc stwierdziłam, że lepiej tą kasę dołożyć do kwiatów i świec. I doszłyśmy do "kompromisu", że będzie czerwień, a do tego trochę pudrowego, przybrudzonego różu i odrobina niebieskich akcentów. I mój bukiet będzie tak mniej więcej 80% czerwieni, 20% róż+niebieski, a sala w odwrotnych proporcjach przystrojona. Nie do końca to widzę, ale mam do tej babki zaufanie i zaraz siadam do szukania inspiracji online W ogóle to poza bukietami załatwi nam dużo świec i szkła, a stół młodych zaproponowała przystroić kryształkami i świecami, które będą stały na lustrzanych podkładkach, brzmi cudnie Mam tylko nadzieję, że co do ceny się dogadamy

A jeszcze co do akcji z tym żulem to on chyba nie jest do końca zdrowy psychicznie... moi rodzice mają sklep i wyobraźcie sobie, że dzisiaj przyszedł do nas do sklepu i naoopowiadał mojemu tacie, że wczoraj "w niego jakaś baba wjechała, panie, cała wieś się zebrała, auta się zatrzymały, policja się zjechała, baba dostała 500zł mandatu i w ogóle to miała 1,6 promila we krwi" ludzie to jednak nie są normalni...
A może sam niebieski + czerwień? Mega wygląda

https://www.google.pl/search?q=blue+...e=off&tbm=isch

PS. Ja już też dostałam koncepcję dekoratorki, też będą lustra na stołach i kryształki i dużo świec

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-05 o 15:54
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:13   #1633
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Literki też są z all? Bo nie mogę znaleźć nic sesnsownego
Ja miałam z allegro, ale już ten sprzedawca ich nie ma
http://allegro.pl/monogram-na-tort-i...574189309.html

Widzę np. tutaj, ale cena za jedną literkę takiej wysokości jak moja 49,99 http://sklep-slubny.venarti.pl/figur...elny-t004.html czyli 150 zł za literki oraz symbol &. Ja za cały komplet zapłaciłam 29 zł + wysyłka.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-12-05 o 16:16
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:33   #1634
docik10
Zakorzenienie

Znalazłam jakie chce pazurki na ślub Takie jak na zdjęciu tylko bez cyrkonii, zamiast tego dwa złote cieniutkie paski na palcach serdecznych i na kciukach. Tylko nie wiem czy nie będą bardziej na róż zachodziły coś w stylu paznokci od Marty z "na wspólnej" jak jeszcze ją w serialu pokazywali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paznokcie.jpg (55,6 KB, 75 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-12-05 o 16:35
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:36   #1635
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
A może sam niebieski + czerwień? Mega wygląda

https://www.google.pl/search?q=blue+...e=off&tbm=isch

PS. Ja już też dostałam koncepcję dekoratorki, też będą lustra na stołach i kryształki i dużo świec
Dzięki za inspiracje! Chyba w tym kierunku pójdziemy Na razie powoli kompletuję inspiracje: http://www.pinterest.com/evennement/flowers/ ale jestem coraz bardziej przekonana i podjarana Tylko zdecydowanie poszłabym w niebieski-niebieski, niż mięta-tiffany

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-12-05 o 16:40
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:44   #1636
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:

Baaaaaardzo ładna, delikatna suknia! Wyglądasz w niej bardzo ładnie, masz poza tym spore możliwości z dodatkami przy tak delikatnej sukni.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 16:45   #1637
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Anesthesia piękna ta biżuteria na etsy normalnie spać przez to niemogłam nigdy tam nic nie kupowałąm i zupełnie niewiem jak za to mam się zabrać
Najpierw musisz założyć i zweryfikować konto na PayPalu, a potem to już tylko zakupy
Stary 2013-12-05, 16:54   #1638
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Znalazłam jakie chce pazurki na ślub Takie jak na zdjęciu tylko bez cyrkonii, zamiast tego dwa złote cieniutkie paski na palcach serdecznych i na kciukach. Tylko nie wiem czy nie będą bardziej na róż zachodziły coś w stylu paznokci od Marty z "na wspólnej" jak jeszcze ją w serialu pokazywali
ładne
ja będę uderzać jednak w tradycyjnego frencha

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-05, 16:59   #1639
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ładne
ja będę uderzać jednak w tradycyjnego frencha
Ja też albo tradycyjny french, albo delikatne pastelowe paznokcie. Od zawsze mam swoje długie, więc na naturalnych paznokciach, chyba że na złość mi się połamią, więc będę potrzebowała pomocy

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 17:11   #1640
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak zamówić próbki??
Wyślij meila, że prosisz o wysłanie takich i takich próbek na taki i taki adres. I wsio najlepiej zamów wszystkie jakie Ci się spodobają, ja tak nie zrobiłam i dwa razy mi wysyłali jak mi się koncepcja odmieniła :P

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
To faktycznie kicha... Jak to przeczytałam, jeszcze bardziej się cieszę że się na nich nie zdecydowaliśmy A w ogóle nie było ciepłych dań że każdy dostawał talerz pod nos?
Była grzybowa, potem jakieś mięso, następnie gulasz. To było "pod nos" a następne ciepłe dania były w formie bufetu. Może to ma sens na mniejszym weselu, ale nie przy prawie 150 osobach Tym bardziej jeśli ktoś siedział na drugim końcu sali.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 17:14   #1641
czekooczekolada
Zakorzenienie

widziałyście to ???

ich wybór, ich zdjęcia i ich wspomnienia, ale dla mnie okropne

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-05, 17:23   #1642
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Co do ozdób na tort - sama nie wiem, nie chcę typowych figurek, jeśli już, to jakieś śmieszne. Tylko tu większość to schematyczne "pan młody nie chce, panna młoda go ciągnie za kołnierz" - po co wszyscy mają wiedzieć, jak było
Umarłam Chociaż z drugiej strony mnie by uwłaczało, gdybym musiała pokazywać wszystkim, jak to strasznie zdesperowana jestem i zmuszam faceta do czegoś...

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Najbardziej chyba podoba mi się coś takiego:

To drugie jest na drewienku i chyba przez to jest fajniejsze. Krzysiek ma kolegę, który ma firmę zajmującą się wyrobem różnych kształtów z pleksi i sklejki, więc może dałoby radę zrobić nam coś takiego
To drugie przeurocze

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W Krk (i nawet w mojej mieścinie) też są takie, nawet i większe. Np. za bukiet z jednego rodzaju kwiatów panie chcą ponad 250 zł, za storczyki w bukiecie (500-700zł). Autentyk - za 6 ikeban kwiatowych (róże i zielenina), pokrowce z szarfami pani sobie policzyła 1700 zł.

Cytat:
I potrzebuje porady czy ubierać jakąś biżuteria na szyje czy też nie??? Chce ubrać duże kolczyki i bransoletke i boje się żeby nie przesadzić.
A co do zwracania się do teściów mamo tato to mi nawet przez gardło by nie przeszło będę mówiłą tak jak teraz dziadek babcia
Do Twojej sukni koniecznie ogranicz biżuterię do minimum. Kolczyki i bransoletka, albo bardzo delikatne kolczyki i jeszcze delikatniejszy naszyjnik. Moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Tak BTW, patrzcie co znalazlam
http://lianna.blox.pl/2011/11/Pamiet...l#.UqBaJMRDt4o

to jest dopiero DUZA bizuteria
PRZE-CU-DO-WNE!
Ale cena jeszcze bardziej szokująca

Cytat:
Dziewczyny mam głupie pytanie czym się różni makijaż ślubny od wieczorowego? Oprócz ceny W sierpniu byłam na weselu u kuzyna Tż, miałam zrobiony makijaż wieczorowy, z trudem następnego dnia go zmyłam a był niemiłosierny skwar w dniu wesela. Makijażystka zrobiła mi go perfekcyjnie, nie miałam, żadnych zastrzeżeń na płycie z wesela nie było widać żebym się świeciła. No mega super ten makijaż! Więc czym się różni wieczorowy od ślubnego, skoro wieczorowy jest idealny

Edit: Siostra moja mawia, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi
Ceną, ceną, ceną. Wiesz, ŚLUBNY musi być idealny, fotograficzny i w ogóle. To nie jest zwykły makijaż tylko WYJĄTKOWY.
Czyli generalnie lepiej zamawiać wieczorowy, przynajmniej będzie taniej...

Cytat:
Ja bym chciała takie coś na obrączki do kościoła, ale ta cena...
http://www.etsy.com/listing/16760438...-bearer-pillow
Ale takie coś łatwo zrobić. Chcesz to pogadam z TŻtem, damy konkurencyjną cenę

I gratuluję sukni, bardzo elegancka

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Tylko i wyłącznie ceną się to różni makijażystka nie nakłada niczego extra ani nic z tych rzeczy. Po prostu chcą wyciągnąć od Ciebie kase, to samo jest u fryzjera, pokażesz zdjęcie fryzury jaka Cię interesuje, zapytają Cię z jakiej okazji, powiesz, ze np. jakaś impreza firmowa i policzą tak jak normalne uczesanie czyli np. 100 zł, a powiesz, ze wychodzisz za mąż to już policzą np. 250 zł mimo, że na prawdę nie dostaniesz czegoś więcej
Dokładnie mam to samo zdanie. Chociaż ja mam tutaj okolicy fryzjerkę, która na hasło "fryzura na wesele" odstawiła mi rewelacyjną fryzurę (niemal strojniejszą od PMki) i zawołała za to jedyne... 80 zł! A ostatnio za ścięcie mnie i TŻ wzięła 40...

Cytat:
A jeszcze co do akcji z tym żulem (...) ludzie to jednak nie są normalni...
Czego to się człowiek o sobie nie dowie od obcych

U nas bardzo opornie do przodu w kwestii zaproszeń (mam 9 haftów na 36), ale do projektu save the date'ów próbuję zagonić TŻ od 2 tygodni! Tylko co ma wolne to niemal cały dzień z mamą rozmawia! Jeny, ile można! Się czasem czuję jak w trójkącie i mam mocno, mocno dość! po 3-4 godziny dziennie rozmawiają (no, bardziej to monologi, ale i tak TŻ jest zajęty wtedy...)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 17:27   #1643
rabbitka
Rozeznanie

Lg_ago
bardzo ładna sukienka, tył jest rewelacyjny! Pasuje Ci, gratulacje!

Cytat:
Dzięki za inspiracje! Chyba w tym kierunku pójdziemy Na razie powoli kompletuję inspiracje: http://www.pinterest.com/evennement/flowers/ ale jestem coraz bardziej przekonana i podjarana Tylko zdecydowanie poszłabym w niebieski-niebieski, niż mięta-tiffany
świetne inspiracje, mam nadzieje, że wycena florystki też będzie ok

Dziewczyny zastanawiam się czy nie wziąć do mojej sukni takiej ozdobnej szarfy cos jak
http://www.etsy.com/uk/listing/94063...op_home_active
bo z bizu chyba tylko kolczyki będę mieć.

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 18:05   #1644
ysia
Zadomowienie

Lg_ago twoja suknia jest na prawdę piękna ! Mimo tego ze ma prosty fason a ty jestes szczupła wyglądasz w niej mega kobieco!gratuluje wyboru

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90;

A tak btw, to gdzie się podziała [B
ysia?[/B]
Dotka , jestes kochana siedziałam we Wrocławiu , załatwiałem rzeczy związane ze ślubem i praca . Teraz jestem w drodze, ale jutro wracam do was

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 18:11   #1645
aneczka25057
Rozeznanie

Odzywam się - żyje...
Cały czas kiepsko u mnie z czasem. Mam nadzieję, że jak już ogarnę najważniejsze rzeczy w pracy to będę tu częściej zaglądać. Na razie przez 8h nie mam czasu nawet zjeść śniadania :/
Podczytuję was w domu, w miarę możliwości.

Dodtka, Cikulada gratuluję zakupu sukienki
Dodaja gratuluję "pierścienia mocy"

I innym dziewczynom gratuluję załatwionych spraw/ zakupionych rzeczy

Ad rem,Kishlaczkowa spóźnione ale szczere - najlepsze życzenia z okazji Waszych świąt!

Witam nowe PM-ki

z nowości ślubnych:

zamówiliśmy wódeczkę - 220 butelek Pana Tadeusza za 20.50 zł. Odbieramy jutro albo w sobotę.
W końcu, bo to była dla nas sprawa priorytetowa na tą chwilę.
Mieliśmy jakiś czas temu trochę lepszą ofertę, ale teściowa uparła się, że musimy poczekać na teścia, aż wróci z sanatorium (bo to oni wódkę finansują)...no ale tragedii nie ma.
zostanie nam do dokupienia ok. 30-40 butelek, ale to jak już będziemy mieli potwierdzenia od gości.

Po ślubie do teściów będę się zwracać mamo/tato i raczej nie będę miała z tym większych trudności

Lecę nadrabiać dalej...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-12-05 o 18:32
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 18:11   #1646
Dotka90
Zakorzenienie

ysia, no już się martwiłam nooo
Lg_ago, sukienka bardzo prosta, elegancka, ale przy takiej figurze to można sobie pozwolić na taki fason, super No i z dodatkami możesz poszaleć!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 18:17   #1647
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam, witam!

Lg_ago cudnie!!!!

marlenqa22 a tam całe nic wzrostu! Ja mam prawie tyle (160/161 różnie mierzyli, spisywali ), nie narzekam

docik10
och te pazurki...

czekooczekolada
o mój Boże!

aneczka25057
gratuluję zakupu

U mnie nic nic nic nic ;/ czekam na zaproszenia...
poza tym mam fatalny humor.
Stary 2013-12-05, 18:25   #1648
Lg_ago
Zadomowienie

namisek1990
dotka90
ysia
rabbitka
Linaewen
Anetshesia
KaEm
Kishlaczkowa
kroooliczek89

Dziękuje Dziewczyny
Utwierdzacie mnie w tym, że dobrze zdecydowałam.
Brałam pod uwagę model bardziej dopasowany, które był/jest piękny. Ale nie do końca czułam się w niej sobą.
Mocno wachałam się własnie między tą wybraną, a:

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2013-12-26 o 19:54
Stary 2013-12-05, 18:27   #1649
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Podoba mi się motyw z cyrkonami jako frencz Bo to cyrkonie są?

Stary 2013-12-05, 18:29   #1650
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
namisek1990
dotka90
ysia
rabbitka
Linaewen
Anetshesia
KaEm
Kishlaczkowa
kroooliczek89

Dziękuje Dziewczyny
Utwierdzacie mnie w tym, że dobrze zdecydowałam.
Brałam pod uwagę model bardziej dopasowany, które był/jest piękny. Ale nie do końca czułam się w niej sobą.
Mocno wachałam się własnie między tą wybraną, a:
Jestem wielką fanką gładkich dołów, więc ta Twoja wybrana jest ładniejsza
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości