|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 10
Cytat:
. Tutaj zawsze jak kończę o 22 TZ mnie odbiera, chyba ze jest w pracy to nie (ja z pracy do domu mam 4 minuty piechota, względnie oświetloną ulica ). Nawet z przyzwyczajenia, jak kończę w ciagu dnia to mnie odbiera . Dla niego to nie problem, a ja sie czuje bezpiecznie, no i to miłe . Moze z domu jestem nauczona, ze nie powinnam wracac sama, bo niewiadomo kogo moge na drodze spotkać. Tata albo bracia zawsze mnie odbierali, jak gdzies wychodzilam i miałam późno wracac, a teraz ten "obowiązek" przejął TZ .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
Dzien dobry
do kogo moge sie zglosic o dostep do klubu?![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem jak najbardziej, że są różne sytuacje, złe wspomnienia no ale ja nie mam i jakoś nie potrzebuję tego po prostu noo |
|
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nienawidzę sama wracać/wychodzić gdy jest ciemno, sram się jak głupia
w sumie to konkretnego powodu nie mam ani złych wspomnień z przeszłości , ale każdy szelest sprawia, że się odwracam po 5 razy, nawet jak wychodzę o 20 z moim psem obrończym (który boi się własnego cienia
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu mam trochę inne podejście do życia i dla mnie to by nie było miłe tylko czułabym się osaczona jak bym sama po ulicy wieczorami nie mogła pochodzić ale przez większość życia chodziłam gdzie chciałam (serio w różne miejsca, byłam mała buntowniczką ) no i jak mi nagle zaczął tż takie odprowadzanie narzucać to nie mogło być innej reakcji jak
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie moge po ciemku wracac od razu mam panike nie wazne ktora godzina
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2677 |
|
na przekór do celu
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4403474 2]Dzien dobry
do kogo moge sie zglosic o dostep do klubu?![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Do mnie lub do Anterii Jesteś już z nami od swojego wielkiego powrotu ( ) 4 miesiące?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam sie cieszę i bardzo mi to odpowiada, ze TZ sam z siebie chce po mnie przychodzić
. I ja go od tego nie odwodze, bo z nim moge wszędzie lazic, a sama to ide jak z sercem w gardle i ciagle sie tylko na boki rozglądam. Dla niego mała rzecz, a dla mnie spora ulga .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie powinno byc chyba tez ok ja wybralam taki jasniejszy szary w koncu ![]() wgl znalazlam fajna strone z naklejkami na sciane.. ze tez wczesniej nie widzialam http://www.naklejka.net/ |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie mnie trzymajcie bo zaraz nie wytrzymam..
Tż ma jeszcze do mnie pretensje.. za to, ze ja jestem na niego wściekła.. teraz to już się na pewno do niego nie odezwę prędko. a nie napisał bo "i tak wiedziałem, że dojdziesz do domu".. mam ochotę przywalić.. serio.. ;/
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam na co dzień możliwości wracać po ciemku bo autkiem jeżdżę a jeśli już muszę z centrum wrócić do auta to staram się chociaż kawałek wracać z jakaś koleżanką, poza tym noszę gaz, mam dosyć ciężką torebkę i znam kilka chwytów z samoobrony. Ale cholera wie czy to wystarczy w momencie zagrożenia
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2686 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na razie muszę kupić kozaki ale te botki mega mi się podobają.Cytat:
Cytat:
mega tanio, foto ładne, nie patrzyłam na wideo.U mnie też dzień do dupy..
|
|
#2687 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
a na serio to od momentu tej ciszy w sms-ach z jego strony zachowuje się nieładnie, delikatnie mówiąc...
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by nawet nie mógł odprowadzić aktualnie bo mamy do siebie 30 km ale jak mieszkałam w Poznaniu to tak, odprowadzał
|
#2689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało, mam dość mojej zieleni w pokoju, masakra.. )Cytat:
proponuję dzisiaj na ten temat już z Tż nie rozmawiać tylko przespać się.. ochłonąć, bo można w tych nerwach wypowiedzieć słowa, których będzie się żałowało
|
|
#2690 |
|
na przekór do celu
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4403492 2]Tak 4.12 minely 4 miechy
[/QUOTE]To teraz musisz uzbroić się w cierpliwość, będziemy działać
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałam mu prosto w twarz, że się dzisiaj zachował jak skończony dupek. no to ma do mnie pretensje jeszcze i mi się oberwało!!..
|
|
#2692 |
|
na przekór do celu
|
Joasia swoją drogą, szkoda, że nie wyszedł ten remont u Ciebie wcześniej, bo podesłałabym Ci setki innych fajnych stronek tego typu, był czas, że przez 3 dni szukałam wzorów na ścianę
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
o torebkę to ja też mam zawsze ciężką
![]() my jedziemy zaraz do domku na mikołaja po weekendzie wrócę z grubszym portfelem a potem to wydam na prezenty dla nich na gwiazdkę ale lubię dawać prezenty przystałam na pomysł, że dziadkom robię album ze zdjęciami moimi i mojej siostry ciotecznej tak przez lata naszego życia do teraz
|
|
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Iixi doradzam jak Bacardi, nie kontynuuj tej kłótni tylko cisza na morzu
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Tak duzo dzisiaj "dni do dupy"... A mi ktos w Lądku TZ'ta podmienil
. Od kad wróciłam jest taaaaki fajny . Normalnie nie było mnie 5 dni, a on sie wziął i stesknil . A tak serio, to akurat przed samym moim wyjazdem oddał swoją prace na uczelni i tym samym pozbył sie ogromnej ilosci stresu . Normalnie teraz jest jak nie moj M ., taki fajny, miły, a nie chamek i nerwus o wszystko . Dzisiaj jeszcze ta prace obronił to juz w ogole . Nie znam człowieka! Jak obcy jakis hahaha .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
ja już mu powiedziałam co miałam. a raczej przez jego nastawienie wywrzeszczałam bo jak on mnie tak traktuje i jeszcze widzę, że nie żałuje ani troszeczkę i ma do mnie pretensję o wszystko i zachowuje się jakby się nic nie stało to nie umiałam inaczej. teraz siedze w słuchawkach i nie mam zamiaru się do niego dłuuuugo już odzywać. a ostatnie co mu powiedziałam "lepiej się zastanów nad tym kto/co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze bo to niepierwsza taka sytuacja już i powoli miarka się przebiera"
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ten remont planuje sie od wakacji, mam nadzieje, ze w końcu w nowym roku ruszy . Mowie niedawno Rodzicom "to co? Moze byście mi zwołało któregoś dnia jakiegoś speca do malowania i malnął by mi pokój??" A Rodzice na to, ze super, ale jak ktos obcy ma byc w domu, to ktos z domowników musi byc... Wiec tylko weekendy dla Rodzicow, badz ferie dla Mamy....poza tym nagle stwierdzili, ze moze by tak cały dom odświeżyć... Wiec juz weekend na to nie starczy, wiec tylko te ferie wchodzą w grę... No i tak to z tym moim malowaniem jest .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci jednak myślą prosto
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

i czasem jak my razem wracamy skądś późno i np. jest sytuacja że jedzie para autobusem i wysiada chłopak idzie do domu a za 3 przystanki dziewczyna i też idzie do domu to tż się zawsze oburza, że ten chłopak powinien z nią wysiąść tam gdzie ona mieszka odprowadzić ją i dopiero jechać do siebie a ja "wtf?" 
. Tutaj zawsze jak kończę o 22 TZ mnie odbiera, chyba ze jest w pracy to nie (ja z pracy do domu mam 4 minuty piechota, względnie oświetloną ulica
). Nawet z przyzwyczajenia, jak kończę w ciagu dnia to mnie odbiera 

Choć w zasadzie teraz to się trochę zmieniło, w noc wyjazdu do Bg musieliśmy dojechać na lotnisko z kilkoma przesiadkami, jedna była pod dworcem PKP. Tacy nieprzyjemni ludzie nas zaczepiali, jakaś grupa obok się kłóciła i chcieli wzajemnie dać sobie wpier...ol, zionęło od nich wódą... No to dobra, niech mnie odprowadza chociażby dlatego, że nie lubię jak ktoś mi chucha wódką
w sumie to konkretnego powodu nie mam ani złych wspomnień z przeszłości , ale każdy szelest sprawia, że się odwracam po 5 razy, nawet jak wychodzę o 20 z moim psem obrończym (który boi się własnego cienia

Tż ma jeszcze do mnie pretensje.. za to, ze ja jestem na niego wściekła.. teraz to już się na pewno do niego nie odezwę prędko. a nie napisał bo "i tak wiedziałem, że dojdziesz do domu".. mam ochotę przywalić.. serio.. ;/