![]() |
#9811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
hamster....come back
![]()
#9812 |
Raczkowanie
|
gutek - ganja sensibila
o ile dobrze pamietam... ![]() miłość uskrzydla...od dziś chodzę piechotą... why you're so far away ..When I'm still so close] Często kochają nas ludzie Na których nam nie zależy A my kochamy tego Dla którego nie istniejemy. Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbys tego chciał, nie oznacza to że nie kocha Cie on z całego serca i ponad życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9813 |
Raczkowanie
|
Protest
Bas & Gutek mozesz posłuchać: http://www.wrzuta.pl/audio/skfhqxyXs...ja_sensibila_1 |
![]() ![]() |
![]() |
#9814 |
Zakorzenienie
|
Kobieta pozwoli ze sobą zrobić, co zechcesz, bylebyś jej o tym nie mówił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9815 |
Raczkowanie
|
Sysia nie zauwazylam ze odpowiedzialas juz, a jak juz zobaczylam to przez moment zgłupialam bo na mnie czasem mowią Spysia albo sie tak gdzies podpisuje (meila mam takiego czy cos) heh pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
#9816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9817 |
Zadomowienie
|
dziewczynki macie jakies opisy dajace do zrozumienia facetowi, ze dobrze by było jakby sie odezwał
![]()
#9818 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9819 |
Zakorzenienie
|
niebo... wierze w niebo, ono jest byłam tam nie raz
![]() niebo jeśli jest sumą naszych dusz to blisko nam do niego tuż, tuż
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9820 |
Zakorzenienie
|
Czasem człowiek potrzebuje troche ciepła, aby lepszy był kolejny dzień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9821 |
Zakorzenienie
|
If I could find the years that went away-jesli moglbys znalezc lata ktore odeszly...
I will stay forever here. I'll wait for your love-Na zawsze tu pozostane.bede czekac na Twoja milosc...
#9822 |
Zakorzenienie
|
miłości się uczę jak pierwszych kroków, bo ona jest wieczna i niesie nam spokój
z miłością się budzę zawsze w stronę światła, a ona wciąż cierpliwa choć nigdy nie jest łatwa z miłością się zmawiam przeciw śmierci na ten czas życia... czas kaleki
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9823 |
Raczkowanie
|
Czasami jedno spojrzenie moze wiele znaczyc ale i zmienic...
"ŻYCIE JEST JAK KWADRAT, MIMO SWOICH KĄTÓW TOCZY SIĘ DALEJ" Jesteś Aniołkiem pośród tysięcy szarych duszyczek. I na mnie patrz by źrenic Twych prawdziwy blask otulał mnie "Dodaj sobie otuchy, kochaj siebie co dnia!" ![]() Miłość to rzecz święta kładzie chłopców i dziewczęta ![]() Miłość jest czymś więcej niż świecą, potrafi zapalić gwiazdy ;*
![]() |
#9824 |
Rozeznanie
|
Coś znalezione w necie wklejam bo mi się bardzo spodobało:
"Sa ludzie, dla których zycie jest tylko teatrem, A kazdy dzien kolejna rola do odegrania... Patrzac Ci w oczy potrafia sklamac, Za cene Twych uczuc szczerosc udawac, Choc tak naprawde czuja obojetnosc i jest im wszystko jedno. Sprzedaja Ci swoja sztucznosc, A Ty naiwnie myslisz, ze sa prawdziwymi przyjaciólmi... Az pewnego dnia budzisz sie i otwierasz oczy, Na ten caly falszywy swiat, Który jeszcze nieraz Cie zaskoczy..." ~~Prawda jest taka, że życie bez miłości nie ma sensu ![]() ~~Tyle w Tobie namiętności,co w kawałku drewna. ![]() ~~ja i Słońce wymieniamy się uśmiechami =)
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9825 |
Organizatorkaaa :)
|
Dziewczyny ja nie wiem zkad wy bierzecie takie fajne opisy
![]() Ztad moja prozba bo zblizaja mi sie 20 urodziny wiec moze macie jakies opisy z tym zwiazane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9826 |
BAN stały
|
Jedyne co przychodzi mi do głowy ,to:
20 lat minęło jak jeden dzień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9827 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9828 |
Zakorzenienie
|
Chociaż żal to na mnie pora już,chociaż żal to we mnie świat się kończy tu...
#9829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9830 |
Wtajemniczenie
|
Wypijmy za drzewa na nasze trumny aby rosły jak najdłużej
![]()
#9831 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jutro mija rocznica smierci bliskiej mi osoby.. macie moze jakies opisy na taka okazje?
wszystkie opisy mam z tad wiec nie mam zabardzo co dodac dlatego wklejam kilka sentencji nadajacych sie na opisy ![]() ![]() Po ciemnościach spodziewam się światła - Post tenebras spero lucem Noli me tangere. Nie dotykaj mnie. Przepraszam! - Ignosce mihi! Veniam peto! Omnia vincit Amor est nos cedamus Amori – miłość wszystko zwycięża – i my ulegnijmy miłości (Wergiliusz) Est modus in rebus – są granice, których nie należy przekraczać Pandaw e jaka Puter o ilo - Zamknij oczy Otwórz Serce ... feci, quod potui, faciant meliora potentes - zrobiłem, co mogłem, kto potrafi, niech zrobi lepiej. ignavis sepmer feriae - lenie zawsze mają święto. sit nox cum somno, sit sine lite dies - niech noc nie będzie bezsenna, a dzień upłynie bez kłótni. Marcjalis. Vide cul fide... Patrz komu ufasz Oculum pro oculo, dentem pro dente - oko za oko, ząb za ząb Graviora manent- Najgorsze dopiero nadejdzie. Faber est quisque suae fortunae- Każdy jest kowalem własnego losu. Amicus optima vitae possessio. Przyjaciel to największy skarb w życiu. Amicus certus in re incerta cernitur. Przyjaciela pewnego poznaje się w sytuacji niepewnej. Ambitiosa non est fames. Głód nie ma ambicji Aequam memento rebus in arduis servare mentem. Pamiętaj o zachowaniu równowagi w trudnej sytuacji. "son los locos que inventaron el amor" szalency wymyslili milosc
#9832 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9833 |
Raczkowanie
|
[quote=paulagwiazda;440315 2]Wypijmy za drzewa na nasze trumny aby rosły jak najdłużej
![]() no powiem ze pierwszy raz się spotykam z takiem opisem...
#9834 |
Zakorzenienie
|
prosze Was przetłumaczcie mi to na niemiecki błagam
![]() ![]() ![]() nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo cie kocham/ile dla mnie znaczysz prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9835 |
Raczkowanie
|
"...przecież wszystkie słowa sprawiają, że się widzi tylko połowę..."
NIEZDARNIE TAŃCZĘ NA GRANICY ZŁA ...:/ Tylko miłość- wariatka- ta sama!
#9836 |
Zakorzenienie
|
'Przez kraj długi i szeroki płyną marzeń potoki'
zamknięta szczelnie w swej skorupie... w Twych ramionach się skryć... przy sercu Twym trwać... By zeń dla snu wiecznego wydłubać - źdźbło nieba... jesteś pionkiem w grze... kółkiem w maszynie ... dlaczego niechęć uczenia się przychodzi wcześniej niz wakacje?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9837 |
Raczkowanie
|
CzasemProstyGestWystarczy ByWszystkoZmieniłoDalszeW ydarzenia
to już jest koniec, nie ma już nic jesteśmy WOLNI. możesz iść.... ;( Promieniem ciszy zaszklił się horyzont.. wyciągnij rękę, i tchnij we mnie znowu wiarę że bedzie nam lepiej... tears in heaven.. ;( smutek/łzy w niebie +30 w cieniu a we mnie lód... nie roztopisz go jakie to prawdziwe i boli... sorrki że taki dołujące ale po dziewięciu miesiącach.. eh.. koniec ;(
![]() |
#9838 | |
... choć nie Westwood
|
![]() Cytat:
Ty masz 20 lat, on ma 20 lat, a ja... mam dożywocie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9839 |
Zakorzenienie
|
nie ma brzydkich kobiet,sa co najwyzej niedopici mezczyzni...
![]()
#9840 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.