|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
rycyna delikatnie przyciemnia, a reszta bardzo możliwe, że miała wpływ. Ja chciałam sobie je przyciemnić, mam nawet farby, ale teraz, jak mi tyle wypada to się boje o nie, oby skrzypokrzywa i tabletki pomogły ![]() ja już w domu zjadłam pyszny obiad, idę zaraz ziółka zaparzę i relax |
|
|
|
|
#2102 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tylko się cieszyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wyniki i za ćwiczonka ja ostatnio jak wróciłam od M., to na drugi dzień z rana tak mnie poślady bolały.. Cytat:
![]() Cytat:
za basen ![]() ja miałam jutro jechać, ale dostałam @...
|
||||||
|
|
|
#2103 | |||
|
Zakorzenienie
|
to trzymam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm, może akurat taki okres przyszedł? ![]() Cytat:
za oceny, konkurs i ograniczenie słodyczy ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- hej melduję znowu jakieś 5-6km spaceru (40min wyszło) rano z M. szliśmy pieszo ze stacji było bardzo fajnie, ale jak zawsze - za krótko ![]() dokończyliśmy oglądać "300" aaa, wrzucę Wam 2 zdjęcia do Klubu
|
|||
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44028431]Sufit biały, a ściany też jakieś delikatne (jeszcze nie wybrałam, ale myślę o beżu czy czymś takim)
Promocji tej na kawy? Nie kupiłam żadnej ![]() [/QUOTE] Już się fotek doczekać nie mogę lubię takie "przemiany" ![]() Nieee a że od dzisiaj w Biedrze promocja na wszystkie czekolady -30% to myślałam, że zapasy poczyniłaś ale Tobie to pewnie TŻ z Niemiec czekolady przywiózł ![]() Cytat:
![]() Szalona ![]() Cytat:
no i fajnie, że słodycze odstawiłaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2105 | ||
|
Tajka
|
Ja już po obiadku.
Mnóstwo kiełków, wielka pierś z kurczaka, płatki ryżowe na wodzie z migdałami i wiórkami kokosowymi i ćwiartka pomidorka. Dużo kalorycznie, ale potrzebowałam tego
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() siedzę z maską i olejem na głowie i idę po skrzypopokrzywę, serial obejrzę, ajj kocham ten stan
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
melduję 90 min treningu hard
masakra, kolana się blokowały jak już wyskakiwałam dałam z siebie wszystko, ale nie oszukując nikogo, przyznaję się, że energię nadrobiłam chlebową kolacją |
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w pracy, napisałam dwie pracę zaliczeniowe, zaczęłam projekt, byłam z Młodym na Roratach i zbiórce ministranta, w Biedrze, zaraz padne na twarz...pozatym msm 3 kg na plusie, bóle brzucha i od 10 dni ns @ czekam.
I kiedy mam ćwiczyć i kolorie liczyć?? Już tu poprostu nie pasuje... Życzę Wam abyście osiągnęły swoje cele te wagowe i zyciowe, abyście kochały i były kochane i aby spełniły Wam się marzenia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zostawiaj nas tylko ![]() Cytat:
za trening a ile tego chlebka było? ważne, żeby się nie przejść,czasem się zdarzy![]() Uwaga, uwaga, Agnieszka ćwiczyła 40 min na orbim czas ruszyć mój zadek muszę jutro albo pojutrze się poważyć i pomierzyć w końcu
|
||
|
|
|
#2110 | |||
|
Wtajemniczenie
|
melduje 47 minut Insanity. wróciłam z zakupów z prezentami
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram. Żołądek mnie boli i mam mdłości już od kilku godzin. Mama mnie straszy grypą żołądkowa :/ nic nie mogę robić bo nie jestem w stanie. Jedyny plus to że już mi troszeczkę przechodzi, mdłości powoli ucichają.
Zniosę wszystko, tylko nie ból żołądka, albo co gorsze wymioty. Ratunku! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak się od czasu do czasu zdarzy to nie ma źle Cytat:
![]() ![]() C fajnego kupiłaś? ![]() Ja się wybieram w przyszłym tygodniu na zakupy i póki co nie mam pomysłów na prezenty dla Taty i Brata ![]() Cytat:
Mi na takie sprawy pomaga łyżeczka amolu z cukrem od razu, ale przynajmniej wszystkie dolegliwości ustępują jak ręką odjął ![]() W mojej lodówce wcale a wcale nie chłodzi się pani Walewska
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-05 o 21:25 |
||||
|
|
|
#2113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to za chlebek wieczorem: ![]() Cytat:
Ania, teraz może masz taki bardziej "wypchany" dzień, ale nie uciekaj nam jak znajdziesz chwilkę wolnego, to przecież poćwiczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() też musiałabym zacząć myśleć o prezentach ![]() Cytat:
biedna |
||||
|
|
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dawno nic sobie nie kupowałam... a co to za smakołyki? imprezka będzie?
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sobie w końcu też trzeba dogadzać ![]() Ano, w sobotę impreza imieninowa Mamy (Barbórka)
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-05 o 21:32 |
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2013-12-05 o 21:34 |
||
|
|
|
#2117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2118 | |||||
|
Zakorzenienie
|
sm
Ja mam lumie i jestem bardzo zadowolona Cytat:
![]() Cytat:
też tak kiedyś miałam z przemęczeniaCytat:
za spacerek, takie spacerki są fajneeee![]() Cytat:
a mogę zapytać co studiujesz?![]() Cytat:
![]() powiem krótko- padam 2 kolosy dzisiaj z głowy jutr jeszcze coś ma być i weekend |
|||||
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
hej
Przygarniecie ? ![]() Więc... Utuczyłam się. Walczę od początku grudnia, co drugi dzień chodakowska, a w inne brzuszki, skakanka i co tam mi przyjdzie do głowy. Mam 160cm i 63kg Teoretycznie waga nie jest tragiczna, ale to nie odzwierciedla mojego wyglądu, wszyscy zaczęli mi mówić że przytyłam. Co chwilę ktoś się pyta czy jestem w ciąży. Załamałam się jak 2x w ciągu tygodniu chcieli mi ustąpić miejsca w autobusie, myślałam że zapadnę się pod ziemie Jestem na początku drogi, ale na razie mam (odpukać) silną motywacje.
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś gdzieś o tym czytałam, ale teraz znalazłam tylko artykuły o różnych chorobach ![]() Trzymam za jutro, też chcę już weekend ![]() Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
na pewno
no wiesz rok był długi ![]() Cytat:
a rodzinnym domu mam swój półlitrowy kubek który uwielbiam ![]() dzovana, heroine, magda_lena, anns, Anielllka i reszta której mi nie zacytowało za ćwiczenia ![]() Mysia i Kolorowymaj melduje że 45 min ćwiczeń zaliczone
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-12-05 o 22:02 |
|
|
|
|
#2123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co Cię tak silnie motywuje?
|
||
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ma też swoje plusy - nigdy nie piję aż do pożygu :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bosko Zaraz obczaję klub ![]() Cytat:
a dużo zjadłaś tego chleba? Czasem tak bywa... jutro będzie lepiej Cytat:
przecież rozumiemy, że jesteś zajęta, nie masz czasu w tej chwili na kompa, ale to nie powód by się poddawać gorsze dni i kryzysy się zdarzają, uwierz mi, jeszcze niejeden przed Tobą tak już w życiu bywa... nie jest łatwo. Ale nagroda jest przyjemna i chcesz tego, prawda? Oczywiście, że tak! Także łeb do góry, pierś do przodu i działamy dalej!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie ![]() wymiatasz z tym Insanity jakby to pestka była ![]() Cytat:
Cytat:
wmawiaj sobie tak cały czas
|
|||
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
jestem silna, jestem baaardzo silna
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj hulaaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pięknie Jeszcze nigdy w swoim dwudziesto...długoletnim
|
|||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
znów zarwę nockę przez rozmowy na fb z nowym kolegą.
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Piję jedynie pokrzywę codziennie, raz na kilka myć kładę na nie olej, po myciu olejek arganowy i jak mi się przypomni to czasami Jantar wcieram 

Masakra z tym HH była, ale fajne jest. 

za wyniki i
za ćwiczonka 

(zaczęło się jeszcze przed Shaunem 

i idę po skrzypopokrzywę, serial obejrzę, ajj kocham ten stan
masakra, kolana się blokowały jak już wyskakiwałam 

od razu, ale przynajmniej wszystkie dolegliwości ustępują jak ręką odjął

biedna
Teoretycznie waga nie jest tragiczna, ale to nie odzwierciedla mojego wyglądu, wszyscy zaczęli mi mówić że przytyłam. Co chwilę ktoś się pyta czy jestem w ciąży. Załamałam się jak 2x w ciągu tygodniu chcieli mi ustąpić miejsca w autobusie, myślałam że zapadnę się pod ziemie
Czasem tak bywa... jutro będzie lepiej