|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: tytuł III części | |||
| Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! |
|
1 | 2,70% |
| Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! |
|
3 | 8,11% |
| Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! |
|
6 | 16,22% |
| Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. |
|
2 | 5,41% |
| Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. |
|
7 | 18,92% |
| Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! |
|
1 | 2,70% |
| Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. |
|
3 | 8,11% |
| Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. |
|
0 | 0% |
| Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. |
|
3 | 8,11% |
| Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. |
|
11 | 29,73% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
Może dla Babci, jakieś parę zdjęć Tusi w ramce ?? ja to właśnie daję dziadkom, bo oni nic nie potrzebują...
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo Pringlesy, raz wieczko pop i nie chcesz stop
|
|
#2764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to prawdą. Np. MsLullaby też jest od niedawna i co?Zaaklimatyzowała się.Może dobrze czasem popisać z nami o głupotach?
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Karolson, moja koleżanka odzwyczajała dziecko od nocnego jedzenia po ok 3,5 mies. Dodawała stopniowo coraz mniej mleka, wody cały czas tyle samo, niby, że nei opłaca się dziecku później wstawać na samą wodę, u Niej się to sprawdziło
Natala, byliśmy w poradni patologii noworodka, babka powiedziałą, że z Mają ok, ale że warto wybrać się do rehabilitanta, żeby pokazał jakieś ćwiczenia, że warto by było Maję postymulować?
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie przynajmniej wrażenie odnosilam czasami i kończyły się tematami miłości ...delikatnmie mówiac.... udziel aj się i juz Cytat:
|
||
|
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też się nie odzywam jak nie mam o czymś pojęcia bo i po co siać zamęt Cytat:
ten wątek żyje własnym życiem i czasem nie łapie jego toku myślenia
|
|
#2771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Nadrobiłam część, ale więcej nie dam rady, wróciłam ze szpitala, wykąpałam Olę i uśpiłam, a teraz padam i idę spać
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest to jakiś pomysł,chociaż boję się,że brat będzie miał mi za złe,że wszystkim zdjęcia rozdaję. Chociaż w sumie sam też mógł pomyśleć,żeby dawać zdjęcia jego syna... Dwa lata temu wywołałam zdjęcia ze ślubu, kupiłam albumy i sama powklejałam do nich fotki i dałam albumy rodzicom i babciom ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Eeee no nie przesadzajcie, czytałam tez majowo-czerwcowe i lipcowo-sierpiowe i tam też jest dużo innych tematów poruszanych...
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka już się dowiedziałam od dziewczyn, że to o kasę chodziło
no i oczywiście zostałam wyśmiana że jestem taka ciemna ![]() Ale u nas wieje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
odchowalnia, ale ciężko gadać tylko o dzieciach, tym bardziej, że już trochę czasu się znamy ![]() ja jestem prawie od początku i najczęściej gadam z Kaśką
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie, bo miała piękny, mięciutki brzuszek. Kurczaki, to trochę czasu trzeba poświęcić na takie ćwiczenia...
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz co jutro lekarz powie Żadna laktacyjna nie umiała jej pomóc, a mały nie chciał/nie umiał złapać sutka (miała super wyciągnięty). W akcie desperacji sięgnęły z położną po ten smoczek i się udało, mały jakoś ssał. ? ![]() O! |
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Ladan, musisz o siebie dbać
a zabierzesz się do ćwiczeń i diety z mnóstwem energii
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też...ja mieszkam w połowie górki i jest kiepsko, a co dopiero na szczycie górki u moich rodziców...oni w ogóle nie mają domu niczym osłoniętego... Cytat:
OMG ja to nie wiem z kim najwięcej gadam
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, ze sobą?
![]() swoją drogą, nie napisałąm Ci wczoraj, kochanego masz męża takich lubię, mój też taki jest
|
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
aby była bo jak nie to Cytat:
ehhh przytulam mocno ! mam nadzieję że zdrówko ok?! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
no dobra ktoś ma jeszcze coś do dodania w temacie obrazania sie i tematów bez sensu na forum
bo zacznam odczuwać z esiadłyśmy na inezke tak jak kiedyś na brydzie czy inwersje....a macie za to![]() no to proszę się produkowac w innyc sprawac to sobie poczytam rano do kawki branoc wszystkim
Edytowane przez ewacia85 Czas edycji: 2013-12-05 o 22:49 |
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnej nocy
|
|
|
|
#2783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mozna rozmawiac tez o czyms innym, a nie tylko o dzieciach, ale nie chyba caly czas te diety i cwiczenia... bo ostatnio tak jest... jesli kogos urazilam to przepraszam Edytowane przez inezka92 Czas edycji: 2013-12-05 o 22:51 |
|
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie pisałam nic, jakoś nie mam weny. Nie jest ani lepiej ani gorzej. Stan stabilny, na razie musi leżeć i się nie ruszać, a płuca ciągle obserwują. Ale ogólnie raczej pozytywnie, tylko on by już chciał ze szpitala wychodzić i trochę zdołowany jest
|
|
#2785 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tego co pisałaś to u mnie podobnie jak u MISI, sypialnia, poducha, zasłonięte rolety, względny spokój i przestała się rzucać. W salonie, nie daj Boże przy tv zawsze masakra. Może spać przy tv ale do karmienia musi mieć ciszę. Ot taki kryzysik chyba. Cytat:
Cytat:
to mam wątpliwości czy byłaby w stanie ocenić co się jej opłaca a co nie Myślę że to jest podobnie jak z usypianiem... jak chcesz to zrobić na siłę to wykonczysz siebie i dziecko a ono i tak pójdzie spać jak przyjdzie jego pora chyba trzeba poczekać aż przestanie samo jeść w nocy... no ale to moje pierwsze dziecko więc pewnie życie zweryfikuje ![]() Więc tak, ja się czuję lepiej, z młodą nie jest gorzej mam nadzieję że jutro będzie ok i tylko tak mnie postraszyła tym zatkanym nosem. Tz się zajmował a ja tylko karmiłam więc fajno. Dzisiaj przez telefon powiedziałam koleżance o moim mężu 'mój teżet' ![]() Sent from my GT-I9305 using Wizaz Forum mobile app
09 października 2013 18:45 Ninka |
|||
|
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też słyszałam o tej metodzie że z dnia na dzień mniej miarek mleka aż w końcu sama woda Cytat:
(swoją droga też by mi się przydało zacząć ćwiczyć ale obecnie nie mam do tego głowy) Wiem że może głupie pytanie ale są jakieś syropy albo coś w tym stylu na odwodnienie? Czy w ostateczności tylko kroplówka? Nie mogę spać przez nerwy bardzo boję się jutra. Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedawno była zgaga, marudzenie na przeterminowanie, a teraz nadprogramowe kg ![]() jak tylko będziesz coś wiedziała to dawaj koniecznie znać! |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Znowu się sama cytuje kocham ten telefon ![]() Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama przesypia noc tzn sama się przestawiła![]() ja mam opracowany sytem usypiania nocnego, ale są to różne godziny bo jednak to jeszcze Maja nie ma stałych pór, jak wiem, że spania nei będzie to na siłę nic nei robię zdrowia! |
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem sytuacje ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie co, mnie tez olewacie, nie czytacie co pisze, nie odpisujeci mi ani w ogole. Motyl ty za nas kciukow nie trzymalas a za Ewacie tak... foch jezuuu ale pi*zdziiiiii martwie sie o moje auto
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-12-05 o 23:04 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Nie wiem co jej kupić, w zeszłym roku kupiłam super zestaw ręczników to chciała mi oddać...ogólnie ciężko ją zadowolić...
ja tu jestem od pierwszego watku i to na pierwsza strone sie załapałam i dzisiaj prosiłam o kciuki i bylo może ze 4 odzewy

ja też się nie odzywam jak nie mam o czymś pojęcia bo i po co siać zamęt

aby była bo jak nie to
mam nadzieję że zdrówko ok?!
bo zacznam odczuwać z esiadłyśmy na inezke tak jak kiedyś na brydzie czy inwersje....a macie za to
mozna rozmawiac tez o czyms innym, a nie tylko o dzieciach, ale nie chyba caly czas te diety i cwiczenia... bo ostatnio tak jest...
ale rozumiem sytuacje