Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-04, 20:42   #1951
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
byliśmy dziś na usg- Adaś waży 1700, wszystko ok, ułożenie na nietoperka, szyjka 3,8 i jest ok a oto najnowsza fota

dla Adasia rośnie )

Magnusia, Katie, Malgos zleciało to wasze oczekiwanie, zaraz na dniach katie urodzi, a magnusia i maglos to chyba gdzieś koło siebie w styczniu o ile dobrze pamiętam... Zobaczycie że poród szybko wam minie i zapamiętacie z niego same dobre rzeczy...

A u mnie ciągle bez ruchów, nic cholera nie czuje... A od poniedziałku biegnie mi 20 tc... jak mam wytrzymać do 11.12 ??? wtedy mam dopiero wizytę?
W jakich tygodniach poczułyście ruchy???

Nie wiem czy widziałyście jakie są promocje w 5,10,15 jedziemy do znajomych ktorym sie urodziła dziewczynka i kupiłam jej sukieneczkę
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...5?c=3111:love:

Ciekawe jak Niki beta???

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 22:37   #1952
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
A u mnie ciągle bez ruchów, nic cholera nie czuje... A od poniedziałku biegnie mi 20 tc... jak mam wytrzymać do 11.12 ??? wtedy mam dopiero wizytę?

ja poczułam ruchy tak około 20-24tc ale każda czuje inaczej. Poza tym może czujesz tylko nie wiesz że to jest to u mnie to było tak jakby bąki w jelitach się przemieszczały- takie kulki- baloniki
Stary 2013-12-04, 22:42   #1953
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - jeszcze masz czas na pierwsze ruchy... każdy ma inaczej. Ja poczułam dość wcześnie bo gdzieś końcem 17tc - prawie w 18tc... i to było jak uderzenia skrzydełek motyli, więc może jeszcze nie czujesz, albo nie wiesz że to "to"

aaa zapomniałaś jeszcze, że Justii z nami rodzi wszystkie prawie w jednym czasie. Ja i Magnusia mamy tę samą datę porodu wg OM a Justii dosłownie kilka dni wcześniej, ale dziewczyny lecą teraz datami wg usg a ja nadal wg OM
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 11:12   #1954
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
dla Adasia rośnie )

Magnusia, Katie, Malgos zleciało to wasze oczekiwanie, zaraz na dniach katie urodzi, a magnusia i maglos to chyba gdzieś koło siebie w styczniu o ile dobrze pamiętam... Zobaczycie że poród szybko wam minie i zapamiętacie z niego same dobre rzeczy...

Nie wiem czy widziałyście jakie są promocje w 5,10,15 jedziemy do znajomych ktorym sie urodziła dziewczynka i kupiłam jej sukieneczkę

Ciekawe jak Niki beta???
ja poczułam gdzies w 18 tyg pierwsze 'coś' w brzuchu... ale na początku takie ledwo wyczuwalne jakby mi się w jelitach przewracało

Piękna sukieneczka- taka radosna

No właśnie, ciekawe co z naszą Niki

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 12:54   #1955
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Wizytę u gina mam we wtorek jak nie urodzę do tego czasu

Teraz, te ostatnie 3 miesiace lecą mi tak że normalnie szok! Dopiero był 7 mc a tu już zostało do planowanego TP 17 dni
17 dni ciekawe czy doczekasz terminu

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
dla Adasia rośnie )

Ciekawe jak Niki beta???
Oczywiście, że każda z Nas będzie pamiętać same dobre rzeczy
bóle krzyżowe, rozerwanie c.i.p.o.s.z.k.i i niemiłosierny ból, a po tym wszystkim tylko przyjemne szycie "małej" i dochodzenie do siebie , a po miesiącu ciężka walka z kg i trzeba będzie brać się za ćwiczenia, żeby w ciuchy się zmieścić

Ja ruchy poczułam w 18t 2d czyli w 19 tc , ale pamiętaj każda ciąża jest inna nie stresuj się spokojnie Ty możesz już czuć ruchy, ale nie wiesz, że to właśnie maluszek Cie muska

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justyna - jeszcze masz czas na pierwsze ruchy... każdy ma inaczej. Ja poczułam dość wcześnie bo gdzieś końcem 17tc - prawie w 18tc... i to było jak uderzenia skrzydełek motyli, więc może jeszcze nie czujesz, albo nie wiesz że to "to"

aaa zapomniałaś jeszcze, że Justii z nami rodzi wszystkie prawie w jednym czasie. Ja i Magnusia mamy tę samą datę porodu wg OM a Justii dosłownie kilka dni wcześniej, ale dziewczyny lecą teraz datami wg usg a ja nadal wg OM
Ja wyznaczam sobie termin między 15-25.01
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:29   #1956
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Oczywiście, że każda z Nas będzie pamiętać same dobre rzeczy
bóle krzyżowe, rozerwanie c.i.p.o.s.z.k.i i niemiłosierny ból, a po tym wszystkim tylko przyjemne szycie "małej" i dochodzenie do siebie , a po miesiącu ciężka walka z kg i trzeba będzie brać się za ćwiczenia, żeby w ciuchy się zmieścić

Ja ruchy poczułam w 18t 2d czyli w 19 tc , ale pamiętaj każda ciąża jest inna nie stresuj się spokojnie Ty możesz już czuć ruchy, ale nie wiesz, że to właśnie maluszek Cie muska

Czyżbym słyszała ironię w głosie koleżanki jeśli to są same dobre rzeczy to ja się chyba wypisuje z tego biznessu

Malgos do waszego grona rodzących w tym samym czasie trzeba dopisać Justii zapomniałam, głowa już nie ta w ciąży

Tak jak opisujecie te ruchy to wydaje mi się że może wiczorem jak leże na boku coś mi sie tam dzieje, a ja nie wiem że to dzidziol...

Gdzie ta NIKI???

Mama Franka

Stary 2013-12-05, 18:23   #1957
monika860902
Zakorzenienie

Ale ten czas faktycznie leci!!

Kasia będzie pierwsza zdawała relacje- mam nadzieję, że opiszesz co się działo w czasie porodu? (tak mniej więcej )
Kurcze, jeszcze niedawno każda po kolei chwaliła sie o 2 kreseczkami a niedługo będziecie chwalicćsię dziećmi!!! Już nie mogę się doczekać zdjęć
aaa....od niedawna mam kabelek w aparacie...wrzucam fotki mojej częściowej roboty popołudniami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00909.jpg (47,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00929.jpg (71,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00925.jpg (65,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00913.jpg (46,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00915.jpg (45,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00918.jpg (47,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00919.jpg (42,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00920.jpg (67,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00922.jpg (64,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00923.jpg (43,6 KB, 4 załadowań)

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 19:45   #1958
kasioonya
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki

Pamiętacie mnie jeszcze?
Podczytuję Was dość często, ale ciężko wbić się w rozmowę. Rzeczywiście tematy ciążowe cieszą się tu wielką popularnością - bardzo fajnie czytać o Waszych zakupowych zdobyczach, ubrankach, mebelkach i pojazdach dla Maluszków, ale też o objawach, obawach i radościach Wszystkie wyglądacie pięknie w dwupakach Mocno trzymam kciuki za Wasze porody - jestem pewna, że świetnie sobie poradzicie!

Za starające się mocno trzymam kciuki

Dawno się nie odzywałam, bo mieliśmy małe zawirowania - bardzo pozytywne, ale intensywne i dość wyczerpujące, więc było niewiele czasu na utrzymywanie kontaktów ze światem Otóż wynajęliśmy mieszkanie
Oczywiście szczytem marzeń byłyoby kupienie własnego gniazdka, ale na razie nie mamy takiej możliwości, więc wynajęcie było dla nas krokiem ważnym i radosnym, choć wiązało się też z pewną dozą lęku i obaw... Tak więc od trzech tygodni nasz pokoik w mieszkaniu moich rodziców zamieniliśmy na dwupokojowe mieszkanie na I piętrze w bloku na drugim końcu miasta. Dobrze nam tu razem, ciągle się jeszcze urządzamy, dokupujemy sprzęty i akcesoria, wiele jeszcze brakuje, ale przecież mamy czas i bez robota kuchennego czy kompletu lampek do wina da się żyć Nie mamy dotąd żadnych ozdób czy dekoracji, trochę trudno mi urządzać mieszkanie, które jest stosunkowo "tymczasowe" i w sumie nie wiemy jak długo tu będziemy... Nie wiem czy mnie rozumiecie, bo chyba wszystkie macie już własne domy/mieszkania...
Nie staramy się na razie o dziecko, TŻ wręcz twierdzi, że teraz - dopóki nie ma stałej pracy - to boi się, że nie będzie mógł utrzymać rodziny... No i jest mi z tym trochę ciężko, bo czuję, że już bym chciała... Zdroworozsądkowo myślę też, że powinniśmy zacząć starania, bo przecież nie wiadomo czy szybko się uda, a przy mojej niedoczynności i Hashimoto ponoć może być troszkę trudniej... Poza tym ostatnio w moim bardzo bliskim otoczeniu zaczęły się 4 ciąże (świadkowa, szwagierka, 2 koleżanki- wszystkie mają już po jednym dziecku) i tym bardziej martwię się, że nasze dziecko nie będzie miało rówieśników wśród dzieci naszych znajomych... Wiem, że trochę marudzę i przepraszam Was za to... Trochę mi głupio, że odzywam się po tak długim milczeniu i tak smęcę... Mam nadzieję, że mi wybaczycie...

Monia już kiedyś Ci powiedziałam, że masz talent

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:23   #1959
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Pamiętacie mnie jeszcze?
Podczytuję Was dość często, ale ciężko wbić się w rozmowę. Rzeczywiście tematy ciążowe cieszą się tu wielką popularnością - bardzo fajnie czytać o Waszych zakupowych zdobyczach, ubrankach, mebelkach i pojazdach dla Maluszków, ale też o objawach, obawach i radościach Wszystkie wyglądacie pięknie w dwupakach Mocno trzymam kciuki za Wasze porody - jestem pewna, że świetnie sobie poradzicie!

Dawno się nie odzywałam, bo mieliśmy małe zawirowania - bardzo pozytywne, ale intensywne i dość wyczerpujące, więc było niewiele czasu na utrzymywanie kontaktów ze światem Otóż wynajęliśmy mieszkanie
Oczywiście szczytem marzeń byłyoby kupienie własnego gniazdka, ale na razie nie mamy takiej możliwości, więc wynajęcie było dla nas krokiem ważnym i radosnym, choć wiązało się też z pewną dozą lęku i obaw... Tak więc od trzech tygodni nasz pokoik w mieszkaniu moich rodziców zamieniliśmy na dwupokojowe mieszkanie na I piętrze w bloku na drugim końcu miasta. Dobrze nam tu razem, ciągle się jeszcze urządzamy, dokupujemy sprzęty i akcesoria, wiele jeszcze brakuje, ale przecież mamy czas i bez robota kuchennego czy kompletu lampek do wina da się żyć Nie mamy dotąd żadnych ozdób czy dekoracji, trochę trudno mi urządzać mieszkanie, które jest stosunkowo "tymczasowe" i w sumie nie wiemy jak długo tu będziemy... Nie wiem czy mnie rozumiecie, bo chyba wszystkie macie już własne domy/mieszkania...
Nie staramy się na razie o dziecko, TŻ wręcz twierdzi, że teraz - dopóki nie ma stałej pracy - to boi się, że nie będzie mógł utrzymać rodziny... No i jest mi z tym trochę ciężko, bo czuję, że już bym chciała... Zdroworozsądkowo myślę też, że powinniśmy zacząć starania, bo przecież nie wiadomo czy szybko się uda, a przy mojej niedoczynności i Hashimoto ponoć może być troszkę trudniej... Poza tym ostatnio w moim bardzo bliskim otoczeniu zaczęły się 4 ciąże (świadkowa, szwagierka, 2 koleżanki- wszystkie mają już po jednym dziecku) i tym bardziej martwię się, że nasze dziecko nie będzie miało rówieśników wśród dzieci naszych znajomych... Wiem, że trochę marudzę i przepraszam Was za to... Trochę mi głupio, że odzywam się po tak długim milczeniu i tak smęcę... Mam nadzieję, że mi wybaczycie...

Witaj Kasiu!!!
Jak czytałam Twoją wiadomość to stwierdziłam, że wiele nas łączy
jeśli chodzi o wyposażenie, to my np. nie mamy do tej pory telewizora. Niektórzy znajomi \strasznie się dziwią jak można żyć bez telewizji-jednak można! Rodzina wręcz nam współczuje, bo niektórzy myślą, że nie mamy pieniędzy eehhhh...nie ma co tłumaczyć, że są ludzie, którzy mają inne zainteresowania niż siedzenie przed tv (chociaż mój TŻ ostanio coś wspominał o tv)
Ostatnio też tż stwierdził, że nie stać jeszcze nas na dziecko......co moim zdaniem nie jest argumentem. Tym bardziej, że tak jak Ty Kasiu, ja również zmagam się z moją niedoczynnością i Hashimoto. Jestem świadoma tego, że od razu może nam się nie udać zajść w ciążę, szczególnie, też, że mam "jakąś tam budowę" i są pewne trudności.....a tym bardziej, że umowę w pracy mam do konca 2015 więc....albo trzeba się spieszyć, albo czekać jeszcze 2 lata (!!!!!). Sama już nie wiem.

Stary 2013-12-05, 23:05   #1960
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - strasznie się cieszę, że jesteście na "swoim" i dokładnie cię rozumiem, bo ja ciągle w cudzych mieszkaniach, ale pamiętaj, że wszystko można potem przewieźć do kolejnego
facecie w inny sposób dojrzewają do decyzji posiadania dziecka, mój tż też nie miał takiej pewnej pracy, ale pojawiła się ciąża i praca - coś w tym temacie na pewno da się zrobić
i o jakim ty smęceniu piszesz?? bo jakoś nigdzie nie zauważyłam...

Monika - prześliczne te bransoletki, nawet nie wiedziałam, że takie cuda robisz
co do tv to dokładnie cię rozumiem, bo my mamy tv (jako sprzęt), ale nie mamy łącza bo zupełnie nie potrzebujemy - jakoś nigdy nie oglądałam za wiele, a zresztą teraz jest net i wszystko można sobie ściągnąć heheh
ja gdzieś przeoczyłam zupełnie że ty też masz Hashimoto...
Stary 2013-12-05, 23:36   #1961
magnusia
Zakorzenienie

Kasioonya--super, ża na swoim jesteście Nic nam tu nie smącisz i fajnie, że naisałaś. Co do dzieci to tak jak mówiłam- zawsze będzie "coś" więc może lepiej zdać się na to co przyniesie los- tym bardziej, że czujesz że jesteś gotowa Ja tak sobie czułam że nie jestem gotowa do 35 lat i nadal nie jestem- no ale jak widzisz trafiło się co było dla mnie zaskoczeniem bo bociany nie latały

Monika
- super bransoletki masz talent
Stary 2013-12-06, 09:15   #1962
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżbym słyszała ironię w głosie koleżanki jeśli to są same dobre rzeczy to ja się chyba wypisuje z tego biznessu

Malgos do waszego grona rodzących w tym samym czasie trzeba dopisać Justii zapomniałam, głowa już nie ta w ciąży

Tak jak opisujecie te ruchy to wydaje mi się że może wiczorem jak leże na boku coś mi sie tam dzieje, a ja nie wiem że to dzidziol...

Gdzie ta NIKI???
No co Ty jaka ironia?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Ale ten czas faktycznie leci!!

Kasia będzie pierwsza zdawała relacje- mam nadzieję, że opiszesz co się działo w czasie porodu? (tak mniej więcej )
Kurcze, jeszcze niedawno każda po kolei chwaliła sie o 2 kreseczkami a niedługo będziecie chwalicćsię dziećmi!!! Już nie mogę się doczekać zdjęć
aaa....od niedawna mam kabelek w aparacie...wrzucam fotki mojej częściowej roboty popołudniami
o widzę, że koleżanka ma talent i to niezły Bardzo ładne

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Pamiętacie mnie jeszcze?

Po pierwsze nie smęcisz !!, a po drugie fajnie, że do Nas zaglądasz
Wspaniałe zmiany następują wszystko po woli Zrobiliście już pierwszy krok teraz z czasem przyjdzie kolej na następne poważne decyzje

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Kasioonya--super, ża na swoim jesteście Nic nam tu nie smącisz i fajnie, że naisałaś. Co do dzieci to tak jak mówiłam- zawsze będzie "coś" więc może lepiej zdać się na to co przyniesie los- tym bardziej, że czujesz że jesteś gotowa Ja tak sobie czułam że nie jestem gotowa do 35 lat i nadal nie jestem- no ale jak widzisz trafiło się co było dla mnie zaskoczeniem bo bociany nie latały

Monika
- super bransoletki masz talent
Nie latały bociany w Egipcie?, a może plemniki w basenie były? Bo nie chlorowali wody? , kurde dziwne rzeczy się u Was zadziały
Stary 2013-12-06, 11:16   #1963
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość

No właśnie, ciekawe co z naszą Niki
Cytat:
Gdzie ta NIKI???

Hej jestem Beta wyszła mi 108 (w sumie to mi się wydawało trochę mało no ale ważniejszy jest chyba przyrost) więc dziś byłam powtórzyć żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta i w poniedziałek idę z wynikami do gina
A poza tym to chodzę nieprzytomna , padam do łóżka o 20 i budze się o 4 lub 5 i mdli mnie tak ,że już nie jestem w stanie usnąć

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 11:24   #1964
JJJustynAAA
Zakorzenienie

kasiona zaglądaj do nas częściej... No i gratuluje nowego lokum... My mieszkamy z rodzicami i wiem co to znaczy byc tylko we dwoje, urządzać się

Niki ewidentne oznaki ciąży kolejna mama nam przybywa... Super no i gratuluje oczywiście

justii zero ironii, sama prawda... hihi

Ja dziś na wolnym - jedziemy do znajomych na weekend przed nami 300 km więc mam nadzieje że nas nie zwieje...

Wklejam zdjęcie brzuszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SVJ6CNu.jpg (110,2 KB, 30 załadowań)

Mama Franka

Stary 2013-12-06, 11:25   #1965
JJJustynAAA
Zakorzenienie

no i oczywiście chce podziękować wszystkim tym które pamiętają o zagłosowaniu czasem na link z opisu - głosowanie tylko do 9.12

Mama Franka

Stary 2013-12-06, 15:26   #1966
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

Hej jestem Beta wyszła mi 108 (w sumie to mi się wydawało trochę mało no ale ważniejszy jest chyba przyrost) więc dziś byłam powtórzyć żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta i w poniedziałek idę z wynikami do gina
A poza tym to chodzę nieprzytomna , padam do łóżka o 20 i budze się o 4 lub 5 i mdli mnie tak ,że już nie jestem w stanie usnąć
za betę najważniejszy jest przyrost, a oznaki mówią same za siebie

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
kasiona zaglądaj do nas częściej... No i gratuluje nowego lokum... My mieszkamy z rodzicami i wiem co to znaczy byc tylko we dwoje, urządzać się

Niki ewidentne oznaki ciąży kolejna mama nam przybywa... Super no i gratuluje oczywiście

justii zero ironii, sama prawda... hihi

Ja dziś na wolnym - jedziemy do znajomych na weekend przed nami 300 km więc mam nadzieje że nas nie zwieje...

Wklejam zdjęcie brzuszka
Piękny brzuszek
Spokojnej i szczęśliwej podróży, bawcie się dobrze i odpoczywajcie
Stary 2013-12-06, 16:51   #1967
katie99kasia
Rozeznanie

monika860902-cudeńka! masz talent

kasioonya- witaj
bardzo się cieszę ze do nas zaglądasz, domyślam sie że nie łatwo Ci sie wbić w nasze monotematyczne rozmowy...
Super, ze już jesteście w swoich kątach my mieszkamy u moich rodziców, co prawda mamy soje dwa pokoje, ale nie ma chwili praktycznie zebysmy byli sami. Czasem zazdroszczę parom które mają swoje mieszkanie (lub wynajęte- poprostu mieszkają sami) i mogą sie nacieszyć tylko sobą wiadomo i takie i takie rozwiązanie ma swoje dobre i złe strony
Co do planów dzidziusiowych to musicie przemyśleć i przegadać tą kwestię tak jak już do Moni mówiłysmy, finanse zawsze będą stanowiły problem tak na prawdę, bo jak juz sie wydaje że cos się odłożyło i zacząć snuć plany to wypadnie niespodziewanie takie COŚ że znów się nie ma kasy i kicha... No ale to już Wasza wspólna decyzja musi być

niki19- czyli oznaki ciąży masz trzymam kciuki za 100% potwierdzenie

JJJustynAAA- jaki fajny brzucholek Wam wszytskim tak jakoś tylko w brzuchy idzie, a mi to mam wrażenie ze dupa dwa razu urosła za to brzuch niewiele

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:30   #1968
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

będzie dobrze- ja Ci to mówię, teraz beta będzie tylko rosła

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Wklejam zdjęcie brzuszka

piękny brzuszek
wylukałam gin bombay w tle mniam
Stary 2013-12-07, 01:09   #1969
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze- ja Ci to mówię, teraz beta będzie tylko rosła

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

piękny brzuszek
wylukałam gin bombay w tle mniam
widze, że patrzyłyśmy w tym samym kierunku

ale mam chęć na drinka, takiego słodkiego , malibu, piwo z sokiem , martini ze spritem , szampana
Stary 2013-12-07, 09:44   #1970
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam chęć na drinka, takiego słodkiego , malibu, piwo z sokiem , martini ze spritem , szampana
ha ha ha

o tak- drinka!!!! mohito, pinacolada, tequila sunrise, aaaaaa
Stary 2013-12-07, 17:53   #1971
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

też tam patrzyłam
a brzusio fajny...taki zgrabny

Dzięki dziewczyny za komplementy jutro moja bizu jedzie się sprzedać....mam nadzieję

Stary 2013-12-07, 19:52   #1972
gawa
Rozeznanie

NIKI gratulacje! Fajne chwile przed Tobą
Ciezko uwierzyč że już niektóre z Was będą lada chwila rodzić. Nie tak dawno latałyśmy na przymiarki kiecek ślubnych szok! Zawsze wydawało mi się że ciąża i te 9 miesięcy to szmat czasu a tu się okazuje że niewiadomo kiedy to pędzi strasznie. W sumie w sam raz aby człowiek poukładał sobie w głowie wszystko iprzygotował psychicznie na zmiane w życiu.
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 08:04   #1973
Malgos_12
Zakorzenienie

Niki - baaardzo się cieszę!

Justyna- bardzo zgrabnie wyglądasz ale nie ma co... tło wybrałaś sobie niesamowite! heheh

Monika - mam nadzieję, że sprzeda wszystkie - jak bym mieszkała gdzieś bliżej, to sama bym kupiła

Gawa - mi to najszybciej leci ciąża u kogoś... bo u mnie to na zmianę, a to szybciej a to znów strasznie się wlecze
Stary 2013-12-08, 10:06   #1974
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam sie niedzielnie.
Dziewczyny tlo to przypadek. Ale maz moj jest dumny z tego tla zbiera go od lat...

GAWA czas leci nieublaganie. Niestety.

Milego dnia.

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

Stary 2013-12-09, 22:34   #1975
justiii87
Zakorzenienie

A co tu taka cisza?
Stary 2013-12-10, 12:24   #1976
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Justii też na to zwróciłam uwagę... Że zamiera nam wątek...

Niki jak tam pierwsze tygodnie ciąży???

Kasia jak u ciebie ostatnie tygodnie ciązy??

Mama Franka

Stary 2013-12-10, 14:19   #1977
magnusia
Zakorzenienie

no przycichło coś

Niki-- co tam u Ciebie? jak znosisz stan błogosławiony?

u mnie z nowości- zepsuła się pralka akurat teraz gdy cała sterta do prania. Dziś był gość z serwisu i naprawa 270 zł więc jeszcze nie ejst tak źle. Zamówił część i ok 7 dni mam na nią czekać, pralkę na razie "na krótko" zmajstrował.
Już miałam wizje kolejnego wydatku i to nie małego
Stary 2013-12-10, 15:56   #1978
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
no przycichło coś

Niki-- co tam u Ciebie? jak znosisz stan błogosławiony?

u mnie z nowości- zepsuła się pralka akurat teraz gdy cała sterta do prania. Dziś był gość z serwisu i naprawa 270 zł więc jeszcze nie ejst tak źle. Zamówił część i ok 7 dni mam na nią czekać, pralkę na razie "na krótko" zmajstrował.
Już miałam wizje kolejnego wydatku i to nie małego
o masz.... Ale pech.... Dobrze że dało się naprawić.

Chciałam zakomunikować że od wczoraj zaczeliśmy z Frankiem 21 tc a jutro mam wizytę no i chyba już pora na połówkowe usg.

No i zaczełam się zastanawiać czy Franek nie będzie jednak Bastianem - muszę chyba zagaić męża co on na to

A poza tym mam nadzieje że ginka nie stwierdzi że siusiak znikł :P bo jakoś się już tak przyzwyczaiłam do myśli że będzie chłopczyk...

Mama Franka

Stary 2013-12-10, 16:05   #1979
magnusia
Zakorzenienie

Justyna-- łałłłłł 21tc ale ten czas leci no to połówkowe już niedługo - jestem pewna że wszystko będzie OK a maluszek jest zdrowy i rośnie jak na drożdżach będziesz brała sobie 3D lub 4D czy takie "tradycyjne"?
Stary 2013-12-10, 20:16   #1980
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - pewnie zadam głupie pytanie, ale Bastian to od imienia Sebastian czy jakiegoś innego?

Magnusia - współczuję niepotrzebnego wydatku...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości