|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2012 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde, wieje tak ze na dordze idzie zawłau dostać, auto mam spore, ciezkie, a rzucało tzrepało nim, jakby ważyło tyle co smart
![]() Ludzie też ☠☠☠☠☠☠☠ca dostali dzisiaj na drodze chyba, jakiś dureń prawie by mnie skasował, bo nie sprawdził czy ma pas wolny tylko zjezdzac zaczal prosto na mnie, potrabiłam na osła, to sie zatrzymał i wrócił na swój pas. Czy tak cięzko sprawdzić w lusterkach czy coś jezdzie?!
|
#2013 |
|
Zaczytanie
|
Nie wiem czy ktoś już nie pisał, ale dorzucili kilka par butów i torebki do special prices
|
|
#2014 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A i mierzyłam ten kocyk co się pokazał.
Grubosciowo i wielkosciowo identiko, jak granat i camel. Jednak troszkę za ciemno mi w nim. Moze na % sie skusze, ale teraz nie
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki cori ja nie mam na nia parcia ale przyfiluje sobie na wyprz moze sie uda
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Mari mam już tartanowy szal dla Ciebie
|
#2017 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to ta przeceniona wygląda spoko ![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...3p1480508.html Cytat:
|
||
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też zdrowo wieje, i tak chyba do jutra?
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam Zarę !
Ja w ogóle namiętnie kupuję w sieciówkach i obok Reserved właśnie Zara jest moją ulubioną. Kocham te ubrania, które są bardzo zwykłe i niezwykłe jednocześnie. Niby nic nadzwyczajnego, jednak te wszystkie marynarki, bluzki, sukienki, płaszcze z kolekcji Basic ubóstwiam. Bo są eleganckie, z gustem, smakiem, nie tracąc przy tym nic na bezpretensjonalności. W Zarę ubrana chodzę wszędzie - na uczelnię, do pracy, na spacer po mieście i większą imprezę. Jedyną wadę, stanowią w moim odczuciu, ceny. Nie oszukujmy się, Zara nie zasługuje na miano żadnej świątyni mody, to zwykły sklep sieciowy z bardzo fajnymi ubraniami, o którym, nie mam pojęcia czemu, niektórzy mają nazbyt wysokie mniemanie. Tak czy inaczej, ceny niekiedy mnie przerażają. Za niezłą bluzkę trzeba wyłożyć 200 zł, za marynarkę 300. I bądź tu człowieku bogaty.
|
#2021 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj to szybciej niż 40km/h nie dało się jechać ![]() Cytat:
)
Edytowane przez BeciaS Czas edycji: 2013-12-06 o 17:33 |
||
|
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gabi, Ty chyba zamawiałaś kiedyś na Choies. Jak wrażenia? Edytowane przez bbbeee Czas edycji: 2013-12-06 o 17:46 |
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
cori masz link do niego bo ja go nie widze a wczoraj byl na stronie
|
|
|
|
#2025 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Albo przypomniałam sobie jeszcze dwie sytuiacje z dzisiaj, jade drogą główną na most, tuż przed mostem jest zjazd i wjazd czyli droga podporządkowana i ustap pierwszeństwa, wyjeżdza z niej dostawczy, ja jade skrajnym prawym, osioł zamiast ustapi peirwszeństwa wjeżdza sobie tuż przede mnie chyba uwazajać ze skoro mam lewy pas wolny to moge sobie sama na niego zjechac, a jemu nie przeszkadzac. Jezu, no to to jest nagminne, zabiłabym takiego! Po uj sa znaki drogowe i kodeks sie pytam? ![]() I nastepna sytuacja: wracam Drogową Trasa Średnicową, 3 pasy, wszystkie w sumie zawalone, bo piatek, godzina 15, wiec pusto nie będzie. Jadę srodkowym, ale tir coś wolno jedzie, to zjezdzam na pas lewy w celu wyprzedzenia, ale przed tirem wlecze sie pelno aut ponizej 90 km/h, no to jade lewym wyprzedzajac jakies niecałe 100km/h cały za Mesiem terenwóką. Myslałam, ze Merc ma przed sobą korek i dlatego jedzie wolno lewym, bo kilometry mijaja, a on zamiast zjechac wlecze sie przede mną. Wychynełąm lekko za niego i sie wpieniłam na maks, przed nim pusto i tak lkilkanascie km lewym pasem. Prawie sie ugotowałam. W koncu zjechał na srodkowy, przyspieszyłam, wyprzedziłąm, patrze a to jakas idiotka bawiąca sie telefonem. Nie zdzierzylam, wjechałam przez nią, zwolniłam i tak przez parę metrów. Moze sie nauczy, ze lewy kuźwa do wyprzedzania a nie do jasna cholera - ciagniecia się i zabawy ![]() Sorry, za tyrade, alem musiałam wywalic z siebie. Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-12-06 o 18:13 |
|||
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy już było ale straaaasznie mi się podoba
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
Cytat:
Chyba poczekam czy na wyprzedaży nie dostane jakiejś fajnej.
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 |
|
🦄
|
Teja, dziękuję Ci kochana jesteś
Czy rzucisz mi na PW numer konta i imię i nazwisko, to zrobię Ci przelew i ugadamy się z przesyłką, bo już cennik znam na pamięć Zoniaaaaaa, alarm odwołany!!
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszcie o samochodach, bo ja dopiero wczoraj przeżyłam horror..jadę na jogę a silnik zaczął się dławić, stracił moc.. Kontrolka 'engine' się zaświeciła, wróciłam z duszą na ramieniu do domu, a dzisiaj już auto było u mechanika.. Na szczęście nic strasznego, ale perspektywa funkcjonowania w taką pogodę bez auta sprawiła, że byłam w czarnej rozpaczy..;p. Oczywiście jak chłop potrzebny to za granicą:bije:. Poradziłam sobie sama, a dzisiaj w ramach rekompensaty ma mi go odebrać i jutro podrzucić o 5.30 na pociąg
Przepraszam za off:P. Jutro wpadnę to stacjonarnej Z. i boję się, że coś mnie skusi przed wyprzedażami Co chcecie w Choice zamawiać ?
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2013-12-06 o 19:33 |
|
|
|
#2034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Widział ktoś gdzieś taką kieckę?<ciach> chciałabym taką na studniówkę (nie moją niestety
). Coś takiego byłoby ok? http://allegro.pl/asos-nowa-sukienka...742936593.html bo niestety Zara nie ma nic podobnego w swojej kolekcji chybaże ktoś widział coś czego nie ma w sklepie on-line. Jeśli tak to link poproszę!!!
Edytowane przez slomka Czas edycji: 2013-12-11 o 21:14 Powód: nieopłacona reklama - spamowanie wciąż linkiem |
|
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
widzialyscie na zywo te sukienke?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1667209.html
|
#2037 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czrany juz nie jest zreszta taki fajny, jak szary.Znalazłam też inne ciekawe swterki z koronkowa wstawką w okolicy ramienia, ale one droższe po 169 :/ i troszeszkę moga gryźć co wrażliwsze jednostki, ale w składzie maja trochę angory, wiec nie dziwota.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-12-06 o 20:39 |
|
|
|
#2038 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2013-12-06 o 20:40 |
|
|
|
|
#2039 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie widziałam, ale w sumie za kieckami się nie zrozgladałam
|
|
#2040 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

)

Specjalnie nie kupowałam żadnego na black friday bo czekałam na ten. Nigdy już nic tam nie zamówie
a i zapomniałam dużo zdrówka życzę
Czy rzucisz mi na PW numer konta i imię i nazwisko, to zrobię Ci przelew i ugadamy się z przesyłką, bo już cennik znam na pamięć
?
chybaże ktoś widział coś czego nie ma w sklepie on-line. Jeśli tak to link poproszę!!!