Miłośniczki Zary część XXX - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 15:35   #2011
steam_engine
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXX

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Buty sobie zycze na % takie
Wiesz co, nie zdecydowałam sie jednak na ta torebke, bo poprzymierzałam z kwadrans w sklepie i źle lezy. Najgorzej wygląda na długim pasku zawieszona. W reku zas lepiej, ale boki nierówno się układają, co mnie zniechęciło, a patrzałam wszystkie jakie były i tak samo miały.
Zasuwanie głupie, takie wielki prostokąt, po dłuższych bokach 2 zamki, a na końcu boku krótszego 2 zatrzaski jeszcze.
Mhm rozumiem... Zobaczę co mi przyjdzie i najwyżej oddam. Potrzebuję na szybko torebki z zapięciem na zamek, a nie chcę płacić 300zl za plastik. Moze wyprzedaże mnie uratują

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:39   #2012
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Kurde, wieje tak ze na dordze idzie zawłau dostać, auto mam spore, ciezkie, a rzucało tzrepało nim, jakby ważyło tyle co smart
Ludzie też ☠☠☠☠☠☠☠ca dostali dzisiaj na drodze chyba, jakiś dureń prawie by mnie skasował, bo nie sprawdził czy ma pas wolny tylko zjezdzac zaczal prosto na mnie, potrabiłam na osła, to sie zatrzymał i wrócił na swój pas. Czy tak cięzko sprawdzić w lusterkach czy coś jezdzie?!

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:47   #2013
Lukardis
Zaczytanie

Nie wiem czy ktoś już nie pisał, ale dorzucili kilka par butów i torebki do special prices

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:54   #2014
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A i mierzyłam ten kocyk co się pokazał.
Grubosciowo i wielkosciowo identiko, jak granat i camel.
Jednak troszkę za ciemno mi w nim. Moze na % sie skusze, ale teraz nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowy kocyk.jpg (39,5 KB, 184 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-06, 16:09   #2015
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

dzieki cori ja nie mam na nia parcia ale przyfiluje sobie na wyprz moze sie uda
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 16:32   #2016
teja1
Zakorzenienie

Mari mam już tartanowy szal dla Ciebie
Stary 2013-12-06, 17:07   #2017
Kocica77
Rozeznanie

Cytat:
Ciekawie wygląda .
A na wyprzedaż chyba może nie wejść bo to nowość
Kocica77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:12   #2018
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Przymierzalam właśnie botki na szpili, są fajne ale ta cena chora. Poza tym macałam ta przeceniona torebkę za 199. Waham się nad nią.
eee,ta torba jednak nie

za to ta przeceniona wygląda spoko
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...3p1480508.html

Cytat:
Kurde, wieje tak ze na dordze idzie zawłau dostać, auto mam spore, ciezkie, a rzucało tzrepało nim, jakby ważyło tyle co smart
Ludzie też ☠☠☠☠☠☠☠ca dostali dzisiaj na drodze chyba, jakiś dureń prawie by mnie skasował, bo nie sprawdził czy ma pas wolny tylko zjezdzac zaczal prosto na mnie, potrabiłam na osła, to sie zatrzymał i wrócił na swój pas. Czy tak cięzko sprawdzić w lusterkach czy coś jezdzie?!
ja dziś miałam niespodziewany wyjazd służbowy, droga powrotna jakaś masakra, nic nie widać, TIRami majta na boki, wszyscy jadą 40km/h brrrr
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:13   #2019
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
ależ Ci ludzie jeźdza jak wariaci, takich to tylko tempić i za kratki u mnie też zdrowo wieje, i tak chyba do jutra?
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:21   #2020
Cinamonne
Raczkowanie

Uwielbiam Zarę !
Ja w ogóle namiętnie kupuję w sieciówkach i obok Reserved właśnie Zara jest moją ulubioną. Kocham te ubrania, które są bardzo zwykłe i niezwykłe jednocześnie. Niby nic nadzwyczajnego, jednak te wszystkie marynarki, bluzki, sukienki, płaszcze z kolekcji Basic ubóstwiam. Bo są eleganckie, z gustem, smakiem, nie tracąc przy tym nic na bezpretensjonalności. W Zarę ubrana chodzę wszędzie - na uczelnię, do pracy, na spacer po mieście i większą imprezę. Jedyną wadę, stanowią w moim odczuciu, ceny. Nie oszukujmy się, Zara nie zasługuje na miano żadnej świątyni mody, to zwykły sklep sieciowy z bardzo fajnymi ubraniami, o którym, nie mam pojęcia czemu, niektórzy mają nazbyt wysokie mniemanie. Tak czy inaczej, ceny niekiedy mnie przerażają. Za niezłą bluzkę trzeba wyłożyć 200 zł, za marynarkę 300. I bądź tu człowieku bogaty.
Stary 2013-12-06, 17:30   #2021
BeciaS
Raczkowanie

Cytat:
No taki przecież też potrzebuję

Dzisiaj to szybciej niż 40km/h nie dało się jechać, ulice pod śniegiem zmrożone i coś zaczynają kombinować ze światłem

Cytat:
Napisane przez Cinamonne Pokaż wiadomość
Uwielbiam Zarę !
Kocham te ubrania, które są bardzo zwykłe i niezwykłe jednocześnie. Niby nic nadzwyczajnego, jednak te wszystkie marynarki, bluzki, sukienki, płaszcze z kolekcji Basic ubóstwiam. Bo są eleganckie, z gustem, smakiem, nie tracąc przy tym nic na bezpretensjonalności. W Zarę ubrana chodzę wszędzie - na uczelnię, do pracy, na spacer po mieście i większą imprezę.
Zara powinna takie wyznania umieścić jako reklamę na głównej stronie (oczywiście już bez ciągu dalszego)

Edytowane przez BeciaS
Czas edycji: 2013-12-06 o 17:33
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 17:37   #2022
Cinamonne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość

Dzisiaj to szybciej niż 40km/h nie dało się jechać, ulice pod śniegiem zmrożone i coś zaczynają kombinować ze światłem

Zara powinna takie wyznania umieścić jako reklamę na głównej stronie (oczywiście już bez ciągu dalszego)
To jest jakiś pomysł. Mogliby sobie ode mnie kupić prawa do tej opinii i zapłacić tyle,żeby wystarczyło na duże zakupy w ich sieci.
Stary 2013-12-06, 17:43   #2023
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Ale podróby mają na tych stylowych butach

Dziewczyny ja też bym chciała tą kamizelkę, bo na zarową nie ma co liczyć chyba, ale one idą z chin więc minimum 3 tygodnie, trochę długo.. Jest expresowa przesyłka za 45zł.

Jestem wściekła, bo top secret anulowało moje zamówienie, podobno wysłałam im maila z innego adresu i 2 tygodnie nie zwrócili kasy ani żadnej informacji o anulowaniu Jakbym się nie upomniała to podejrzewam że wcale by mi nie zwrócili pieniędzy. Do tego płaszcza już oczywiście nie ma Specjalnie nie kupowałam żadnego na black friday bo czekałam na ten. Nigdy już nic tam nie zamówie
Saandy, będziesz zamawiała kamizelkę?

Gabi, Ty chyba zamawiałaś kiedyś na Choies. Jak wrażenia?

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2013-12-06 o 17:46
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:07   #2024
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
cori masz link do niego bo ja go nie widze a wczoraj byl na stronie
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:14   #2025
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
ależ Ci ludzie jeźdza jak wariaci, takich to tylko tempić i za kratki u mnie też zdrowo wieje, i tak chyba do jutra?
Nooo, z połowe tych idiotów na drodze na bank. Przewaznie Ci co człowiekowi zajeżdzaja drogę to albo debile jadący sprintem i zygzakiem, albo dziady stare, co to boi sie pas zmienic i generalnie to powinien rowerem jeździć tylko, a i to nie wiem, czy by było dobrze dla innych cyklistów.
Albo przypomniałam sobie jeszcze dwie sytuiacje z dzisiaj, jade drogą główną na most, tuż przed mostem jest zjazd i wjazd czyli droga podporządkowana i ustap pierwszeństwa, wyjeżdza z niej dostawczy, ja jade skrajnym prawym, osioł zamiast ustapi peirwszeństwa wjeżdza sobie tuż przede mnie chyba uwazajać ze skoro mam lewy pas wolny to moge sobie sama na niego zjechac, a jemu nie przeszkadzac. Jezu, no to to jest nagminne, zabiłabym takiego! Po uj sa znaki drogowe i kodeks sie pytam?
I nastepna sytuacja: wracam Drogową Trasa Średnicową, 3 pasy, wszystkie w sumie zawalone, bo piatek, godzina 15, wiec pusto nie będzie. Jadę srodkowym, ale tir coś wolno jedzie, to zjezdzam na pas lewy w celu wyprzedzenia, ale przed tirem wlecze sie pelno aut ponizej 90 km/h, no to jade lewym wyprzedzajac jakies niecałe 100km/h cały za Mesiem terenwóką. Myslałam, ze Merc ma przed sobą korek i dlatego jedzie wolno lewym, bo kilometry mijaja, a on zamiast zjechac wlecze sie przede mną. Wychynełąm lekko za niego i sie wpieniłam na maks, przed nim pusto i tak lkilkanascie km lewym pasem. Prawie sie ugotowałam. W koncu zjechał na srodkowy, przyspieszyłam, wyprzedziłąm, patrze a to jakas idiotka bawiąca sie telefonem. Nie zdzierzylam, wjechałam przez nią, zwolniłam i tak przez parę metrów. Moze sie nauczy, ze lewy kuźwa do wyprzedzania a nie do jasna cholera - ciagniecia się i zabawy
Sorry, za tyrade, alem musiałam wywalic z siebie.

Cytat:

Becia, na slasku suche drogi w dzień, jedyny powód jechania wolniej , to wiatr wiejacy jak skurczybyk.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
cori masz link do niego bo ja go nie widze a wczoraj byl na stronie
Prosze http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...3p1668609.html

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-12-06 o 18:13
Stary 2013-12-06, 18:16   #2026
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość

zamawaiłam brałam przesyłkę expresową i faktycznie przyszła szybko (chyba w ciągu 4 dni) sukienka strasznie mi sie podoba, materiał, fason i w ogóle, tylko mogłaby byc dłuższa, ale już ją dałam do krawcowej i w pon. odbieram - reasumując wszystko poszło sprawnie

nie wiem czy już było ale straaaasznie mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg scarf.jpg (51,6 KB, 274 załadowań)
Stary 2013-12-06, 18:32   #2027
BeciaS
Raczkowanie

Cytat:
Becia, na slasku suche drogi w dzień, jedyny powód jechania wolniej , to wiatr wiejacy jak skurczybyk.
A u nas jest wszystko - i śnieg i wichura i pełno debili na drogach
A ja muszę zaraz znowu wyjechać
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:46   #2028
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
saandy a i zapomniałam dużo zdrówka życzę
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość

Właśnie myślę nad nią i nie wiem sama. Bo normalna wysyłka idzie dość długo, kiedyś zamawiałam etui na telefon z Chin właśnie i szło 3 tygodnie, więc tu pewnie podobnie, jeszcze święta się zbiegną więc pewnie w styczniu by była dopiero, a z kolei ta ekspresowa to połowa ceny kamizelki praktycznie Chyba poczekam czy na wyprzedaży nie dostane jakiejś fajnej.
Stary 2013-12-06, 18:53   #2029
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje

Właśnie myślę nad nią i nie wiem sama. Bo normalna wysyłka idzie dość długo, kiedyś zamawiałam etui na telefon z Chin właśnie i szło 3 tygodnie, więc tu pewnie podobnie, jeszcze święta się zbiegną więc pewnie w styczniu by była dopiero, a z kolei ta ekspresowa to połowa ceny kamizelki praktycznie Chyba poczekam czy na wyprzedaży nie dostane jakiejś fajnej.
Chyba masz rację. Ja myślę na zakupem takiego futerka z H&M z rękawami i przerobieniem go na kamizelkę,
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 18:59   #2030
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Mari mam już tartanowy szal dla Ciebie
Teja, dziękuję Ci kochana jesteś Czy rzucisz mi na PW numer konta i imię i nazwisko, to zrobię Ci przelew i ugadamy się z przesyłką, bo już cennik znam na pamięć

Zoniaaaaaa, alarm odwołany!!

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:08   #2031
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas jest wszystko - i śnieg i wichura i pełno debili na drogach
A ja muszę zaraz znowu wyjechać
No, u nas masakra

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:13   #2032
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje

ja czekałam 3 tyg na paczkę

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 19:31   #2033
LadyI
Zakorzenienie

Nie piszcie o samochodach, bo ja dopiero wczoraj przeżyłam horror..jadę na jogę a silnik zaczął się dławić, stracił moc.. Kontrolka 'engine' się zaświeciła, wróciłam z duszą na ramieniu do domu, a dzisiaj już auto było u mechanika.. Na szczęście nic strasznego, ale perspektywa funkcjonowania w taką pogodę bez auta sprawiła, że byłam w czarnej rozpaczy..;p. Oczywiście jak chłop potrzebny to za granicą:bije:. Poradziłam sobie sama, a dzisiaj w ramach rekompensaty ma mi go odebrać i jutro podrzucić o 5.30 na pociąg.

Przepraszam za off:P. Jutro wpadnę to stacjonarnej Z. i boję się, że coś mnie skusi przed wyprzedażami.

Co chcecie w Choice zamawiać?

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-12-06 o 19:33
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:13   #2034
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Oglądałam go w Mediolanie, z przelicznika na pln wychodził taniej niz w pl ale pomyślałam sobie, że dorwę go w obniżonej cenie, a teraz tylko obliże sie ze smakiem.
Pokaż go na sobie, proszę.
Będę miała nauczkę, że jak mam coś wziąć to lepiej wziąć niż żałować.
a o którym mowa? tym za prawie 7st?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Przymierzalam właśnie botki na szpili, są fajne ale ta cena chora. Poza tym macałam ta przeceniona torebkę za 199. Waham się nad nią.
a sweterek to ten z dekoltem?
Stary 2013-12-06, 20:19   #2035
framboise_style
Raczkowanie

Widział ktoś gdzieś taką kieckę?<ciach> chciałabym taką na studniówkę (nie moją niestety). Coś takiego byłoby ok? http://allegro.pl/asos-nowa-sukienka...742936593.html bo niestety Zara nie ma nic podobnego w swojej kolekcji chybaże ktoś widział coś czego nie ma w sklepie on-line. Jeśli tak to link poproszę!!!

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2013-12-11 o 21:14 Powód: nieopłacona reklama - spamowanie wciąż linkiem
framboise_style jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:28   #2036
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

widzialyscie na zywo te sukienke?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1667209.html

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:37   #2037
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a sweterek to ten z dekoltem?
Zamieniłam czarny na szary, bo łaził za mną jak wściekły Czrany juz nie jest zreszta taki fajny, jak szary.
Znalazłam też inne ciekawe swterki z koronkowa wstawką w okolicy ramienia, ale one droższe po 169 :/ i troszeszkę moga gryźć co wrażliwsze jednostki, ale w składzie maja trochę angory, wiec nie dziwota.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg angorka.jpg (32,8 KB, 154 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-12-06 o 20:39
Stary 2013-12-06, 20:39   #2038
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez framboise_style Pokaż wiadomość
Widział ktoś gdzieś taką kieckę? http://zabic-garsonke.blogspot.com/2...tin-paris.html chciałabym taką na studniówkę (nie moją niestety). Coś takiego byłoby ok? http://allegro.pl/asos-nowa-sukienka...742936593.html bo niestety Zara nie ma nic podobnego w swojej kolekcji chybaże ktoś widział coś czego nie ma w sklepie on-line. Jeśli tak to link poproszę!!!
Pierwsza dosyć ładna, druga niekoniecznie. W Zarze raczej takich sukienek nie znajdziesz.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2013-12-06 o 20:40
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:40   #2039
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Nietoperka? Nie widziałam, ale w sumie za kieckami się nie zrozgladałam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-06, 20:40   #2040
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Zamieniłam czarny na szary, bo łaził za mną jak wściekły Czrany juz nie jest zreszta taki fajny, jak szary.
Znalazłam też inne ciekawe swterki z koronkowa wstawką w okolicy ramienia, ale one droższe po 169 :/ i troszeszkę moga gryźć co wrażliwsze jednostki, ale w składzie maja trochę angory, wiec nie dziwota.
Jutro jadę sobie sprawić jakiś sweterek z Zary. Ten z koronką bardzo ładny
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości