|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Ciagle was podczytuje... ale nie jestem w stanie na wszystko odpisac.
Droga do stolicy ciezka... w radomiu burza sniezna jechaliamy 30 km /h. Ale na szczescie dotarlismy... mala jest przecudna... ma 3 mc tak slodko sie usmiecha przez sen... Zmykam spac. Dobranoc. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Witam
![]() Ja już po śniadaniu. Czekam na godz. 7, żeby włączyć pralkę. Mieszkam w bloku, gdzie sąsiedzi to starsi ludzie, po 5 mieszkań na piętrze i są z niektórymi cyrki. Ktoś napisał raz kartkę i powiesił w ogłoszeniach, że prosi się mieszkańców o nie robienie prania w święta oraz w godzinach od 7-22 ![]() Ja raz dostałam karteczkę do skrzynki, że powinnam się wstydzić, że klatki schodowej nie myję na swoim piętrze. A to 4 piętro więc nie ma syfu, tym bardziej, źe te staruszki nigdzie nie wychodzą. A po 2 gie mylam korytarz, ale źle policzyłam i robiłam to nie w swoim tygodniu ![]() Chyba przez noc mi brzuch urosnął. Przez ostatnie 3 dni bolało mnie z lewej strony, więc się coś rozciągało. Wczoraj czułam chyba kopnięcia po przyłożeniu ręki do brzucha. Mam nadzieję, że to już to- najwyższa pora- a nie wzdęcia. Ja w ogóle czuję bardziej, że mięśnie mi się naprężają w podbrzuszu z 3 razy dziennie; czuje jakby to właśnie były mięśnie, takie uczucie jak się mięśnie brzucha napręża i trzyma, a nie ruchy
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Witam się weekendowo
![]() Nie będzie mnie do jutra, bo jedziemy do Gdańska na rewię Disneya na lodzie, taka mikołajkowa niespodzianka dla Leny, a przy okazji teściów odwiedzimy. Postaram się być na bierząco ![]() Odpoczywajcie sobie i na sanki śmigajcie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
przecież pralka chyba az tak nie hałasuje, żeby przeszkadzała sąsiadowi piętro niżej/wyżej ![]() Z tym ciągnięciem - tez tak mam od jakiegoś czasu, czasem mam wrażenie, jakby wyrostek mi się odzywał
|
||
|
|
|
#3995 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
ja bym na złosc robiła... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula ale dobrze chociaz że macie w tych okolicach rodzinkę i mógł u nich przenocować.
No tak nadmiar wrażeń , do tego nowy smak i dziecko zasnąć nie może ![]() Sylvunia oby TŻ szczęśliwie dojechał Muffinka ja mam satyne bawełnianą, w sumie nie mogę narzekać bo fajnie się pod nią śpi , ale mam wrażenie że po x praniach traci swój kolor. Light to miłych masz sąsiadów ![]() Mala fajna atrakcja ![]() Dzień dobry ![]() Oskar dziś postanowił wstać o 6.15 , ale TŻ go zabrał do drugiego pokoju i ja mogłam pospać do 7.30 ![]() U Nas znów strasznie wieje .... czyli kolejny dzień w domu. |
|
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w kolejny wietrzny poranek ;/
Ja dziś się wybieram do chrześniaka z Mikołajem ![]() Także na pewno będzie wesoło hehe
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest sklep, tylko nazwa firmy z Łodzi od x lat produkująca pościel ![]() w pierwszym większym sklepie z pościelami powinni mieć z tej firmy coś Ja kupiłam ostatnio pościel satynę bawełnianą innej firmy, zapłaciłam jakies 30 zł mnie j niż Andropola, bo chciałam przyoszczędzić, a po 2 praniach wygląda gorzej niż ta firmowa po 4 latach ![]() jeśli to pomoże: http://allegro.pl/listing/listing.ph...&search_scope=
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-12-07 o 08:39 |
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to jeszcze dyżury macie To uważaj na stuknie miotłą w podłogę jak sie maluch urodzi ![]() Cytat:
![]() Witam, dziś równo 20tc No wiec połowa za mną I 6kg na plusie, 1,5 kg mniej niż poprzednio ![]() Ciekawe jak tam Tż czy dziś dojedzie... Młode mnie nie zawiodło pobudka o 6
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
wzór nr 35 http://allegro.pl/posciel-satyna-and...771647924.html
pasowałby mi to bieżnika na ławie, identyczny |
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
ostatnio mało się odzywam,ale to przez tż'ta ciągle coś robimy ... wczoraj głowa mi pękała,aż na wieczór musiałam wziąć apap bo nie mogłam już funkcjonować i zaraz przeszło ... na szczęście,bo nigdy apap mi nie pomagał ... Ale oczywiście później kłótnia z moim ukochanym ... Po prostu mam dość jak on mnie traktuje momentami,już nie wiem co zrobić. Zachciało mu się ubierać choinkę i zaczęłam zakładać lampki ( bo ja miałam założyć- on chciał ) i oczywiście zrobiłam to DZIWNIE I ŹLE ... i jak on to zrobił później to po pierwsze lampki nie działały już bo musiał poruszać światełkami a po drugie pół choinki było puste i się wkurzył i zaczął się bulwersować do mnie,że zawsze ja wszystko robię świetnie,że mam non stop pretensje do niego . W dodatku zaczął mi wypominać bo chciał mi kupić prezent na święta w postaci komórki - i ja nie zgodziłam się bo to za drogi prezent po pierwsze a po drugie trzeba odłożyć kasę na zakupy itp,zwłaszcza on już dla swoich rodziców prezenty pokupował nie wiadomo jakie i wydał na to tyle kasy a ja nie mam jeszcze wszystkich pokupowanych ... W dodatku on nic od nich nie dostanie,ale mniejsza. I zaczął krzyczeć,że ja nie chcę tej komórki i takie tam ... już miałam dość,poskładałam do szafy bombki i lampki i wyniosłam choinkę i poszłam spać ... nie wiem czy on ma okres czy co ... Karola_927 witamy w gronie mamusiek asia27100 jak u mnie tż się uspokoi to ubierzemy już na spokojnie tą choinkę ... wczoraj mieliśmy no ale niestety. Zwłaszcza już chcę poczuć ten świąteczny nastrój ... tyle śniegu itp ramona gratuluję udanej wizyty ![]() sylvuniaa84 no ale w końcu się doczekaliśmy śniegu ... teraz to już chyba wszędzie jest,u mnie tak sypie że szok jak z psiakiem ( yorkiem ) wyszłam to mało co się nie utopił madziuuula gratuluję 20 tygodnia
|
#4002 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() włączyliśmy sobie wczoraj wieczorem film i padłam ;P przebudziłam się o 12, napiłam wody i spałam dalej ![]() Cytat:
![]() ok Cytat:
Cytat:
może akurat się spotkamy ![]() Cytat:
no niestety tak to jest, jak chciałam zarejestrować się do ginekologa to pierwsze pytania :ciężarna? jak tak to wizyta za miesiąc, jak nie to za 2 i pojedyncze godziny wolne Cytat:
Cytat:
Cytat:
wchodzą na 4 pi.ętro, żeby zobaczyć czy schody umyłaś? ;pCytat:
już połowa.... A ja zaraz mykam do CH, może rano nie będzie takie tłumu.... a w ogóle rano tak mnie zakuło w brzuchu jak wyprostowałam nogę, że się przebudziłam :/ a wczoraj miałam mokre sutki co to ??
|
||||||||
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwonię się zapisać do gin mojego, a babka w rejestracji do mnie, że zapisy dopiero na grudzień w listopadzie (to był początek października jak dzwoniłam). To jej mówię, ze w ciąży jestem i muszę mieć pilna konsultację itd., a ona do mnie, że nic mi na to nie poradzi i nie broni iść do innego lekarza w innej przychodni
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie i ja mogę się pochwalić
![]() Skończyłam sprzatać, położyłam się, wzięłam ipada, przeglądam fb, a tu coś mnie stuka w lewej strony pod pępkiem. Zdążyłam podnieść koszulkę i razem z tż, który leżał obok, widzieliśmy jak właśnie mój brzuch w jednym miejscu się podnosi, taka kuleczka. Z 3 razy brzuch się w tym miejscu podniósł, potem tż przyłożył rękę i czuł takie pukanie. Niestety zanim wzięłam mu łapsko z mojego brzucha młode się zmęczyło chyba i poszło spać ![]() Tak wiec oficjalnie i w obecności świadka zostałam "puknięta" pod koniec 20 tc wczoraj chyba to też nie były wzdęcia
|
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dzisiejszej nocki nie zaliczam do udanych:/ spać jakoś nie mogłam, głupie sny miałam. Z okna widać widać duży biurowiec szklany, 3 samoloty w niego uderzyły, później helikoptery latały nad blokiem, oczywiście strzelały do okien, uciekaliśmy z tż no i się obudziłam... Ciekawe jak by sen się skończył :p Miłego dzionka życzę mamusie, nadrobię później jak włączę lapka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
A z sąsiadami, a raczej jedną to mamy takie przeboje.
Raz przyszła "sąsiadka" z 2 piętra- my mieszkamy na 4 piętrze- i mówi, że ma ścianę mokrą, że ją zalewamy. Ja się pobeczałam, bo mieszkanie było świeżo po remoncie i w kuchnie były kafelki na podłodze. I akurat w ten dzień wierciliśmy właśnie w podłodze, żeby zrobić próg i myślałam, że wwiercilśmy się w rurę z wodą (akurat gdzies tam szła z łazienki do kuchni, ale nie pomyśleliśmy w czasie wiercenia) i ją uszkodziliśmy. Przed oczami już miałam jak zrywamy świeżo położone kafelki, panele, że sąsiadka pod nami to już chyba pływa itp. Skoczyłam do sąsiadki poniżej z 3 piętra czy ją też zalaliśmy- co było logiczne, skoro aż na 2 piętro poszlo. Ale jej nie było. Akcja poszukiwania po sąsiadach jej nr telefonu. Dodzwoniliśmy się, źe jest w innym miecie u córki na kilka dni i nie ma możliwości wrócić wczesniej. Zerwaliśmy próg, wkładaliśmy do tych dziurek po wierceniu papierki w międzyczsie czy namokną, ale nic. W końcu mój wujek zaszedł do tej sąsiadki z 2 piętra, co przyszła, że ją zalewamy i powiedział, że ona na środku na ścianie ma plamę mokrą- ok, ale wyglądała jakby palcem to odcisnęła!!!! Taka plamka wielkości odcisku palca Czujecie???i potem się kapnęłam o co chodzi. Bo ta baba z 2 piętra dzwoniąc do drzwi, że ją zalewamy, wryła mi się jeszcze do mieszkania- ja stałam w szoku- żeby pokazać na której ścianie woda jej leci. Chciała sobie nasze mieszkanie pooglądać!! Sąsiadka pod nami miała sucho i tylko postukała się po głowie co ta pit** z drugiego piętra nawymyślała... Juz nie mówię, jak zadzwoniła na policję, że stanęliśmy tak autem, że do samochodu nie może wejść. Parking jest bardzo mały i może faktycznie wieczorem tak tż stanął, że nie dało się wejść. I zamiast do nas zadzwonić, żebyśmy auto przestawili to zadzwoniła na policję! Powiedziała policji, że nam zostawila kartę za szybą w aucie. Tylko, że była godz. 11 a my nigdzie nie wychodziliśmy, więc kartki nie widzieliśmy Policja wypisała tż mandat za zastawienie auta i za pyskowanie. Bo tż powiedział, że parking jest własnością prywatną. Należy do spółdzoelni itp. A babsko?? Babsko poszło do domu i nawet nie miało zamiaru nigdzie jechać. Co tez tż mówił policji. A i dzwoniła do mojego taty, że jej tv wyłączyliśmy tzn. straciły jej się programy w tv i to nasza wina. I na nic tłumaczenia, że nie mogłiśmy jej wyłączyć cyfrowego polsatu, bo to nie możliwe. Nawet mój tata jej powiedział, że nawet na dachu nie byliśmy, co odp.że wie bo dzwoniła już się upewnić czy na pewno nas tam nie było ![]() Jak wymienialiśmy okna na plastiki to się czepiała, że ekipa za głośno to robi. Raz spotkałam inną sąsiadkę, która zaczeła mnie przepraszać, a ja się jej pytam za co. A ona, że jak raz nie było wody to niektórzy sąsiedzi- ciekawe który to zainicjował- spotkali się gdzieś tam i zaczęli narzekać na nas, że nie zostawiliśmy kartki z uprzedzeniem, że zakręcamy wodę w całym bloku. Ja do niej, że myśmy żadnej wody nie zakręciali, a ona że właśnie już wie, że to spóldzielnia i zapomniała dać kartkę, ale cały blok myśli, że to my. Wystarczyła jedna osoba co puściła taką plotkę...
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2013-12-07 o 09:50 |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co za babsztyl wredny, ehhhhh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie weekendowo.
Z okna mam widok na palac kultury... inny swiat ta stolica. MADZIULA. MARTUSZKAO dzeki za troske. Gratuluje nowych tc. LIGHT LIMARA nie zazdroszcze sasiadek... ale za to zazdroszcze ruchow ![]() Zmykam na sniadanko... milego dnia;* Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#4010 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u mnie też wieje, a tak bym sobie znowu poszła na swoją siłkę... ale prędzej mnie zwieje z rowerka lub czegoś niż cokolwiek poćwiczę... wogle to mam też ochotę pobawić się z jakimś dzidziusiem... ale wszystkie daleko... Cytat:
Ale w sumie, to w 38 tygodniu uznaje się dziecko za donoszone do końca, więc może być... jak się lekarze w szpitalu nie kapną, to po 40-tym tygodniu chętniej będą wywoływać poród, a nie czekać na niewiadomo na co ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety z innymi specjalistami to u mnie jak wszędzie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() I znowu głowa zaczyna mnie boleć...
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kolejna jedna z nieprzespanych nocy Idę coś ogarnąć... Może za ten czas TŻ wróci z pracy... Pogodę do jeżdżenia ma "znakomitą" nie ma co :/ Miłego weekendu. |
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana
ten tydzien był tak dla mnie ciezki.... na wizaz zagladałam ale głownie zeby Was podczytać. Tak jak juz pisalam byłam na badaniach połówkowych w środe. A to dlatego, ze rano w srode miałam wizyte u swojej Pani Doktor (chodze na nfz). No i wizyta trwała około 50 min dokładnie mnie badała z szyjka wszystko dobrze jest długa i brzuszek tez jak na 5 miesiac. Ale cos jej nie pasowało jak ogladała dzdzie. Nie chciała powiedziec co tylko spytała sie czy moge isc do innego lekarza na te genetyczne zeby na lepszym sprzecie zrobic usg i to takie dokładne. Bardzo sie tym wystraszyłam drązyłam temat ona tylko mowila zeby isc jak najszybciej bo moze znowu wroce do szpitala połozna z karty wyczytała, ze moja Pani Doktor wpisała podejrzenia jakies wady u dziecka. Było to rano jak opowiedziałam o tym mezowi od razu zaczelismy dzwonic i zapisywac sie na badania .... udało sie tego samego dnia jechac prywatnie do tego samego lekarza co bylam w 5 i 7 tygodniu ciazy ale ze wzgledu na finanse z niego zrezygnowałam. Gabinet sprzet i pracownikow maja rewelacyjny ale sie cenia wizyta kosztowała mnie 250 zł. Ale pieniadze juz nie sa wazne jak slyszy sie slowa ze cos jest nie tak.... na szczescie wszystko okazalo sie ze jest dobrze ze nic nie mam podejrzanego. Kamien z serca spadł. Widziałam mojego maluszka jak sie ruszal a do zdjecia raczkami główke przykrył jestem bardzo szczesliwa bo to jets najwazniejsze. No i wyszło nam ze to synek ![]() ale sie rozpisuje.... przepraszam teraz nie przytocze nicku ale jedna z Was pisala ze bedzie miala synka a liczyla na corke, Nie ukrywam ze tez skrycie marzylam o dziewczynce. W przyszlosci wspolne zakupki, ploteczki itp itd. Ale w sytuacji kiedy bylo podejrzenie ze dziecko moze byc chore plec nie ma znaczenia. Po prostu musialo to dojsc do mnie ze bedzie chłopiec a jak czytam opisy mam ktore maja juz synkow wierze ze ja tez nie dlugo bede tak pieknie sie wypowiadac o wychowaniu chlopców... była tez mowa o twardnieniu brzucha. Rozmawialam na ten temat teraz na wizycie bo mi zawsze brzuch twardnieje rano - taka kulka z lewej strony sie robi. Okazalo sie ze to sa skurcze macicy i nie sa one grozne o ile nie sa czesciej niz 10 razy na dobe. Ja na poczatku myslam ze to dzidzius sie rozpych a to jednak macica. Jej ale sie rozpisalam ale tak dawno tu nie pisalam ze musialam
|
|
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ab_cd, gratuluję zdrowego syna
Fotki będą? ![]() No i się musiałaś biedna nastresować, ale dobrze, że wszystko dobrze się skończyło
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U nas od wczoraj od 22 nie ma pradu na stałe, mamy zimno w domu i nie ma ciepłej wody ogolnie to kataklizm na szczescie mamy w kotlowni kuchenke gazowa więc mama moja cos twm kombinuje ale jest ciezko, bo tam nie ma ani okna ani swiatla w zwiazku z brakiem pradu. No ale przynajmniej wode mozna zagotowac. Polozylam Hanie ale nadsluchuje bo niania tez nie dziala. Chodze w 3 swetrach, a Hania spi w rajtach, leginsach, skarpetach, body, koszulce z dlugim rekawem i swetrze, przykryta koldra pod szyje, mam nadzieje, ze nie zmarznie przez noc podobno nic nie robili z ta awaria bo tylko kilka ulic jest odlaczonych no wiec ciekawe kiedy nam wlacza ten prad w koncu. Postaram sie Was nadrobic, ale nie wiem na ile mi wystarczy baterii w tablecie, bo wczoraj nie doladowalam bo po co w komorce juz mi sie net skonczyl, komputer wiadomo, zostaje mi 10% baterii tutaj takze jakbym sie do jutra nie odezwala to znaczy ze zamarzlismy ![]() Milego dnia dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasian, przytulam cieplutko
i przesyłam gorące buziaki dla Ciebie i Hani Trzymajcie się jakoś i nie zamarznijcie nam!
|
|
|
#4016 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w 1 mieszkaniu w ktorym mieszkaliśmy bylo duzo gorzej i mielismy tylko 1 fajnych a reszta tragiczna. Raz nam przyszedl facet o 18 w srodku tygodnia ze nie mamy wiercic bo jego corke glowa boli a jedna polke przywiercalismy do sciany I gratuluje ruchow kochana Cytat:
jedzcie ostroznie Cytat:
I gratuluje ogromnie tygodnia i kilogramow ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gorzej ze maz musi jechsc do miasta po mleko dla Hanki, ciekawe jak tam sytuacja na drogach i gorkach czy juz sie cos poprawiło. Plus tej sytuacji jest taki ze dzisiaj znowu bedziemy mogli testowac Hani nowe sanki, az mam ochote sie sama przejechac, ciekawe co moj maz na to ![]() Koncze bo mi dlonie odmarzna zaraz, musze sobie rekawiczki ubrac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tż niech cie wozi na sankach, będzie mu cieplej jak sie spoci ![]() Wrócił mój Tż No i przywiózł caaaały karton ciasta Zatrzymał sie u mojego brata, a jego teściowa ma cukiernie i cieplutkie świerzutkie mu dała, dwa serniki, jakąś piankę i wielgachny kawał snikersa
|
|
#4018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gorące uściski przesyłam ![]() Wstawiłam zdjęcie brzusia do klubu
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Light Limara doczytałm co za babsztyl, no współczuje
|
#4020 |
|
BAN stały
|
To jest siara moja droga
![]() Light Limara hehe no to gratuluję puknięcia A co do sąsiadki to jakaś masakra...współczuję...bo wiem jak tacy ludzie mogą uprzykrzyć życie. Ale widocznie babie się nudzi ![]() Witam się U nas wczoraj byli rodzice moi..fajne popołudnie spędziliśmy. A dziś dla odmiany przyjeżdżają moi teście ![]() Jutro imieniny babci więc obiad u rodziców moich i potem wizyta u kuzyna i jego żony. Więc cały weekend bardzo rodzinnie ![]() A wiecie co się dowiedziałam? że żona mojego kuzyna też jest w ciąży!! Właśnie jutro do nich jedziemy I termin ma na połowę czerwca więc idealnie by pasowała do naszego wątku ![]() Fajnie, że będziemy miały dzieci w jednym wieku ![]() Kasian brr..mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy! Grzejcie się tam jak możecie!! ![]() Aha, zapomniałam się pochwalić, że Emilka dostała wczoraj swoją pierwszą lalę od babci Póki co uwielbia jej ściągać czapeczkę, przykrywać kocykiem i gryźć stopę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

ciągle coś robimy ... wczoraj głowa mi pękała,aż na wieczór musiałam wziąć apap bo nie mogłam już funkcjonować i zaraz przeszło ... na szczęście,bo nigdy apap mi nie pomagał ... Ale oczywiście później kłótnia z moim ukochanym ...

jak szłam z Hanią na krótki spacer na sankach to spotkałam burmistrza i pytam się go czemu idzie pieszo z pracy, a on mówi, że samochód musiał zostawić 1km dalej, bo wszystko stoi i nie da się przejechać. Moja siostra wracała z pracy zamiast 30min to 2 godziny, w związku z czym tort urodzinowy siostrzenicy trochę się przesunął
no niestety tak to jest, jak chciałam zarejestrować się do ginekologa to pierwsze pytania :ciężarna? jak tak to wizyta za miesiąc, jak nie to za 2 i pojedyncze godziny wolne
No ale do hotelu nawet nie dojechał, bo tam tez zawalone, rodzinka na obrzeżach mieszka. Biedny Tż zamiast mu współczuć, że od 6 do domu nie może dojechać to jeszcze go ochrzaniam 
Idę coś ogarnąć... Może za ten czas TŻ wróci z pracy... Pogodę do jeżdżenia ma "znakomitą" nie ma co :/ 
i przesyłam gorące buziaki dla Ciebie i Hani