|
|
#4171 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
#4172 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry pomysłCytat:
aaaaaah <------- to ja hehheehCytat:
![]()
|
|
#4173 |
|
Zadomowienie
|
Drakan! dawno Cię tu nie było! fajnie,że się zajełaś sportem
ja po rozstaniu poszłam w artystyczną stronę bardziej, wróciłam do śpiewania,costam napiszę W sumie koniec związku był mi chyba potrzebny, bo poznałam siebie bardziej,zajęłam się sobą. Niby w związku też można to robić,ale różnie z tym bywa. noooo....to się już nauczyłam,więc teraz Panie kupidyn celuj na mnie strzałę
|
#4174 |
|
Raczkowanie
|
Ech dziewczyny... Potrzebuje waszego wsparcia, bo znowu sobie nie radze niestety. Powiedzcie mi, czy odkochanie sie jest w ogole mozliwe? Bylo juz tak dobrze, a teraz znowu tesknie za byłym byłym, chociaż minęło już 8 miesięcy. Znów zaczął mi się śnić. Dzisiaj np. koniecznie chcialam z nim porozmawiać, wyjaśnić, bo nadal mie rozumiem pewnych spraw, a on mnie po prostu wysmial. Myslicie ze rozmowa z nim by cos zmieniła? Czy lepiej zostawic te sprawy niewyjasnione i sprobowac zapopmniec... znowu?
|
|
|
|
#4175 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro on tak podchodzi do sprawy to trzeba sobie darowac rozmowy z nim. To może jeszcze pogorszyc sprawe.
Trzymaj się kochana, znajdz sobie jakąś pasje, jakieś zajęcie- będzie dobrze
|
#4176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sniło mi się, że byłam w szpitalu w jego miescie pod kroplowka ![]() Tez musze sie w koncu wziac za diete i cwiczenia, to na pewno pomoze.
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A święta, cóż, nawet singielskie mogą być piękne, a na pewno warto się starać, żeby takie były. A za rok pewnie już będziesz miała kogoś fajnego u swojego boku![]() Strasznie bym już chciała się zakochać, ale by było super Wczoraj w klubie leciało "All I want for christmas is you" i tak właśnie stwierdziłam, że mogłabym pod choinkę dostać jakieś zauroczenie/zakochanie Kto wie czy w tym roku nie spotka mnie taka romantyczna historia jak z "To właśnie miłość" czy "Listów do M"
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-12-07 o 12:36 |
||
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie to żebym była jakąś pesymistką, ale uważasz, że takie romantyczne historie się zdarzają? Co do spotykania się z byłym też przerabiałam przez pierwsze tygodnie, potem jest jeszcze gorzej. Naprawdę dziewczyny nie popełniajcie tego błędu. U nas on zerwał i głównie z jego inicjatywy się spotykaliśmy, chyba miałam jaką nadzieje, no i do tego te jego słowa o tym jak kocha i tęskni (szkoda że tylko słowa...). Doszłam do tego że urwałam całkiem kontakt ale jest mega ciężko, sama na własne życzenie przedłużyłam sobie okres żałoby po nim. Łapie się na tym, że chce się odezwać ale wiem że nie mogę, i że wiem że nic nie zmienię bo on nie chce (choć mam wrażenie że sam nie wie czego chce) już ze mną być i uważam że wystarczająco namieszał mi w głowie, trochę za późno do tego doszłam ale cóż ciężko było tak po prostu zrezygnować. |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację z tym niepotrzebnym przedłużaniem żałoby, bo człowiek tylko dłużej ma nadzieję. Z drugiej strony gdyby nie spotkania z eksem mogłabym sobie wyrzucać, że nic nie zrobiłam, nie walczyłam o nas itp. A tak wiem, że zrobiłam wszystko, a on okazał się totalnym burakiem
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od mojego rozstania minęło 6 miesięcy, a sama ostatnio częściej myślę o eksie. Może to przez zbliżające się święta, to będą jego pierwsze z nową dziewczyną.
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie mineły dwa tygodnie, kiedy nie myslę i jestem zajeta soba jest za☠☠☠iscie ale jak tylko pomysle o tym co sie wydarzyło i że jego już nie ma to .....;(
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, dziewczyny.
a ja zajęta pracą...z tym że codziennie (w pracy) myślę o P. Nie chodzi o to, że rozpaczam, żałuję czy coś tam, nie. Po prostu w każdej wolnej chwili włącza mi się tryb myślenia o P. Mimowolnie nie wiem, czemu. Przypominam, co zrobił złego, i wkurzam się na siebie, czemu na to pozwalałam, czemu nie zerwałam wczesniej i takie tam. Gdy myślę, nie czuję do niego nic. ciekawe, kiedy to myślenie minie...![]() p.s. Jeśli Sylwestra spędzę w gronie znajomych w klubie na imprezie klimatycznej, widziałam na fb, że "oni" też tam moga być. Będzie cudowny Sylwester, nie ma co...
|
|
|
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
aha a ja sylwka spędze chyba w domu , sama
|
#4184 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
U mnie się życie dość mocno pokomplikowało.
I to średnio z powodu eksa. Mam problemy zdrowotne, nie mam faceta, zostałam sama. Czemu mnie to cholerne życie tak musi bo 4 literach chłostać?
|
|
|
|
#4186 | |
|
Raczkowanie
|
Naomi, też właśnie próbowałam chodzić na randki, spotykać sie z pewnym chłopakiem... ale gdy nie wyszlo z tym drugim, to jeszcze bardziej tęsknie za tym pierwszym. Chyba powinnam sobie odpuścić jakiekolwiek bliższe relacje z facetami dopóki na dobre nie zamknę poprzedniego rozdziału bo tylko kogoś niepotrzebnie zranie
![]() Cytat:
Tego samego życzę Tobie i przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia!
|
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ) i ma to gdzies, a ja ciągle myślę i cierpię. U mnie niestety zły okres sie ciągnie i ciagnie. Życie jest cholernie niesprawiedliwe. |
||
|
|
|
#4188 |
|
Przyczajenie
|
Co zrobić, kiedy widzę go w miejscu publicznym po dwóch tygodniach od rozstania, a on nawet się nie przywita? Nie ukrywam, że mnie to boli, bo myślałam, że dużo ze sobą przeszliśmy, żeby teraz tak ot udawać, że się nie znamy.
|
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh te matoły ;(
a ja sie zbieram i wyruszam na miasto z kolezanką . A u was coś się dzieje w weekend po andrzejkach???
|
#4190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już nie wylewam łez, myśleć czasem myślę o eks, ale nie płaczę. I już od 2 prawie m-cy go nie widziałam.
|
|
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
Ja cieszę się z mega leniwego weekendu z moją rodziną w mojej małej mieścinie
![]() Nie mogę żyć cały czas uczelnią, bo mnie to wykończy i tych świąt nie dożyję ![]() Btw zauważyłam, że od rozstania z byłym jeszcze bardziej doceniam ludzi, którzy zawsze są przy mnie (rodzina i przyjaciele). Gdyby nie oni, na bank bym zwariowała. Święta spędzę z rodziną, sylwestra z przyjaciółmi ze studiów i na co mi tu ex?
|
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Także lepiej się stało, może w końcu się wybawię
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
Ale ale, sentymenty dopadły i mnie.
Wczoraj były mikołajki i zdałam sobie sprawę, że dokładnie rok temu pierwszy raz się spotkaliśmy... Zrobiło mi się dziwnie, ale dosłownie na chwilę. Nie mogę ogarnąć, jak wiele rzeczy działo się i zmieniło w tym roku.... |
|
|
|
#4194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozstanie z byłym sprawiło,ze dostrzegam ogromną pustkę wokól siebie. Niewielu znajomych, niewiele mozliwosci wyjscia do ludzi, coraz mniej potrzeb i marzeń.. zaczynam egzystowac, a nie zyc. I co z tego,ze dostalam prace, ze caly dzien spedzam z ludzmi,ale wracam potem do domu do pustki w sercu, w glowie... Rozstanie z nim złamalo juz chyba do końca moją wiarę w to,że zasluguję na miłosc. |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zadomowienie
|
morelove moge sie podpisac.... w pracy zycie tetni , ale w domu pustka...
Mnie dopadly jeszcze glupie mysli, bo przeciez wiekszosc facetow tak funkcjonuje, ze ja prawie rok i to nie pierwszy raz za nim tesknie i rozpoczam, a teraz uswiadomilam sobie, ze on na tesknote za mna nie poswiecil ani sekundy... ;(
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam...
Mam 21 l. Zerwałam dziś. Pierwszy chłopak. Pierwszy poważny związek. Powód? Nie miał dla mnie czasu, często olewał, prosiłam, by spędził ze mną czas: obejrzał film, zjadł śniadanie, poszedł na spacer. Cokolwiek. Mieszkamy w akademiku - pokoje obok siebie. A on wiecznie nie miał dla mnie czasu albo nie chciał spędzać go ze mną. Padło wiele przykrych słów, np dziś dowiedziałam się, że spędzi Sylwestra ze znajomymi, a wczoraj, że wybiera znajomych na mikołajki - nie mnie. On przestał się starać. Nigdzie mnie nie zabierał - nawet gdy ja coś zaproponowałam.. Twierdził, że nie ma czasu. Rozumiem, że studiuje i pracuje, ale kiedy jest jakiś koncert zespołu, który lubi to potrafi wziąć sobie wolne lub kiedy kumpel go zaprasza na piwo chętnie idzie i wtedy już ma czas i nie czuje zmęczenia po dniu kiedy był na zajęciach i po pracy. Kiedy coś planował (np. wyjście na koncert) to nie brał mnie pod uwagę. On w lutym broni inż, ja licencjat w czerwcu. Oboje chcieliśmy zmienić miasto na studia mgr, tylko widzę, że jego niekoniecznie obchodziło czy poszlibyśmy do tego samego. Tak jakby nie brał mnie pod uwagę w swojej przyszłości... Nawet radziłam się tu na forum co zrobić https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723712 Edytowane przez kandyzowana marchewka Czas edycji: 2013-12-08 o 01:26 |
|
|
|
#4197 |
|
BAN stały
|
A u mnie tak jakoś smutno,zbliżają sie kolejne Święta bez exa,więc będę tylko siedzieć i patrzeć smutna przy stole.Nie cieszą mnie Święta.Przegladalam zdjęcia znajomych,znajomych exa i tych których znałam z widzenia i wiedziałam ze są po kilka lat razem.Wszyscy po slubach albo maja dzieci.Tylko mi i exowi nie wyszło po tylu wspólnych latach.
Postanowiłam nigdy wiecej już nawet nie iść na randkę to nie ma sensu.Ja i tak zawsze będę myśleć o exie i wracać do tego co było. W końcu staropanienstwo tez istnieje i istniało zawsze nic już na to nie poradzę. |
|
|
|
#4198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a starą panna nie bedziesz uwierz mi Cytat:
Ile facetów na Ciebie czeka pomyśl
|
|
#4199 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o prezenty od exa to dostałam perfumy, bransoletki i sukienke. Jak się okazało perfumy kupił mi takie, jakie jego Była używała tak samo było z bransoletkami - identyczne miała ona. Perfumy wyrzuciłam bo i tak były brzydkie i nie chceialam pachniec jak dziewczyna z ktora mnie zdradzał. Bransolteki i sukienke sprzedalam
![]() Mineło 2 miesiace od roztsania- mimo, że mnie bardzo skrzywdził (bo oszukiwał )i byłam dla niego tylko dziewczyną dla rozrywki. To strasznie tesknie i czuje straszny żal. Jestem sama nikomu na mnie nie zalezy. Codzienie płacze i nie potrafie sobie poradzić z tym wszystkim. Pomyśle ze rok temu był dla mnie najwiekszym szczesciem siłą i motywacją na kazdy dzień a teraz nie chce mi sie zyć. Teraz czas świąt, miłosći, ciepła i radości - co mnie jeszcze bardziej dołuje ( nie mogę pojąc tego ze ludzie sa tak strasznie fałszywi i egoisstyczni nie liczą się z uczuciami innych osób, ex wiedział ze mi na nim zalezy i ze jestem bardzo wrazliwa i można mnie ławto zranic mimo to caly rok oszukiwal i bawil sie mna.... i jeszczesylwester ktorego spedza sama w pracy a wieczorem pojde płakać i spać. Edytowane przez ewastarz Czas edycji: 2013-12-08 o 12:03 |
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi się przypomniało coś śmiesznego. Dostałam kilka lat temu od jednego z exów pierścionek na święta (ładny złoty, coś jak zaręczynowy), który (jak się okazało później) nosi teraz jego obecna dziewczyna, bo w trakcie rozstania zabrał mi go
zastanawiam się czy ja go przypadkiem też w spadku nie dostałam po jakiejś byłej
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Polecam wszystkim porozstaniówkom. Zarówno tym świeżym jak z 'dłuższym stażem'. Daje kopa 

dobry pomysł
Nowość może taka, że ściął włosy, po czym mam pewność, że już na pewno go nie zechcę, bo nie lubię go ściętego i krótkich włosów u mężczyzn w ogóle