|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
![]() a ja podziwiam moje włosy, że są tak wytrwałe na wszystko co im już zaserwowałam Aktualnie mam ciepły rudy, znów mnie korci wrócić do ciemnych, ale po roku znów zapragnę rudych i znów będę musiała ściągać kolor |
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Godi ładne miałaś włosy
Ja też planuję coś zrobić z włosami bo dobijają mnie kołtuny, poza tym wypadają, łamią się i mam mnóstwo małych na czubku głowy tak jak Carmena już pisała, ciężko je ogarnąć ![]() Też chciałabym uciąć ale nie wiem, czy nie będę żałowała, bo jak po ślubie ścięłam to żałowałam strasznie Teraz mam za stanik, zaraz ide je prostować Plusem jest to, że jak mnie wkurzają to w kite/warkocz i nara, a boję się tego, że jak mi zetnie do ramion i lekko pocieniuje to będą włazić mi do oczu czego nienawidzę ![]() Co do frycka to ja płacę 25 zł za mycie, cięcie, prostowanie. Ale mieszkam na wsi, to wiesz... ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() farbuję na ciemny brąz albo ciemna czekolada z Loreal Casting Creme Gloss, moje włosy są cienkie raczej, mam grzywkę skośną na całym czole. Myję co drugi dzień, a odkąd zaczęłam używać szamponu przeciw wypadaniu włosów Revalid, to muszę codziennie
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-12-07 o 12:52 |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie puszy Ci się ta grzywka? Bo pisałaś, że masz puszące włosy ![]() Po szamponie przeciw wypadaniu? Hmm ja to myślałam, że po tym przeciw przetłuszczaniu to się przetłuszczają jeszcze szybciej najlepiej używać do włosów normalnych
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
naodpowiadałam, rozpisałam się w trzy d.upy i zamknęłam okienko przez przypadek
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Leine Ty masz ładne włoski
prostujesz codziennie? Mi by się nie chciało oj nie ![]() Jak już tak szalejesz to może i zaszalejesz z włosami ![]() No ja też płacę 40-45 zł za mycie, ścięcie, prostowanie ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzywkę i końcówki prostuję po wymodelowaniu szczotką, suszę też na takich grubych walkach, łatwiej jest. A ten szampon zawiera chyba jakieś zioła, które działają niestety przetłuszczająco... Lecę rozwiesić pranie...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie nie! Jesteś super kobitką!No to zmień szampon i już ![]() Ja tak czy siak myję codziennie no chyba, że na drugi dzień nigdzie nie idę albo mi się strasznie nie chce
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Auu no staram się staram, ale to silniejsze![]() Używam tego szamponu już 2 m-ce i widzę powoli efekt-(tzn oprócz tego, że sie przetłuszczają) jednak mniej ich wypada
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prostuje max 4x w miesiącu Nie suszę suszarką bo wtedy mam push up
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej jest jak przez to muszę wcześniej wstawać jak mam na 8 do pracy, żeby zdążyć umyć głowę - o 5---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Czy któraś z Was, ma dobry przepis na tortillę z m. mielonym? Zrobiłabym może w poniedziałek
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja właśnie ogarnęłam chałupkę i czekamy na rodzinkę, bo mają wpaść
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
No to faktycznie długo Ci się trzymają... ja na 4 dzień bym miała już smalec na głowie
|
|
|
#3614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tortilli z mielonym nie robiłam, jedynie z kurczakiem, ale to jeden jedyny raz ![]() Cytat:
Ale je dobrze przetłuściłam czyt. nie myłam głowy tydzień i problem zniknął jak ręką odjął W dzieciństwie to ja byłam kąpana i włosy myte w niedzielę, raz w tyg a dzieciaki w tym wieku nie miały aż tak przetłuszczonych włosów
|
||
|
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za troskę ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
hej wróciłam ze szpitala i nadrobiłam
kotka bardzo mi przykro ![]() Cytat:
też musze zapalic cos pachnacego god piękne włosy |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam mieszkanie, teraz mam czas dla siebie
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Skubana jak się czujecie?
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki.
Próbowałam nadrobić ale nie dałam rady ![]() Neska-gratulacje teraz włącz tylko i wyłącznie pozytywne myślenie!![]() Na temat włosków...God masz piękne ja w tamtym roku na jesień zciełam z prawie do pasa na chłopczyce bo mi babka tak spaliła włosy że już myślałam że umieram albo jestem ciezko chora...porobilam badania wszystkie i wszystko ok poszłam do fryzjera innego juz i babka powiedziała od razu ze mam strasznie popalone włosy;/ no ale 2 dni temu byłam u fryzjera i mam już boba heh także rosną sobie fajnie i właśnie lece se nałożyć farbe zaraz![]() Dziś mój 10dc i w sumie nic nie czuje w brzuchu to pewnie do owu jeszcze daleko het het no ale dzisiaj mąż już zapowiedział że będzie winko i....oczywiście jak z pracy wróci ![]() Oj jak nałoże farbe na włoski to zapalam też jakąś świece zapachową ooo mam waniliową ha
Tomuś ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2013-12-07 o 17:54 |
|
|
|
#3619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej metody dobrego przetłuszczenia to akurat opinie są podzielone i nigdy tak bym nie zrobiła ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
ale to juz Twoje decyzja ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
i wtedy to bym musiała prostować codziennie a nie chce tak katować moich włosów ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Jak tam po szpitalu?
|
|
|
#3620 |
|
Przyczajenie
|
Hey kochane przepraszam ze do was nie pisze ale mam tak urwana głowę nauka ze szok zaczęła się sesja i po prostu nie daje rady ogarnąć wszystkiego na szczęście już za tydzień wolne
Cieszę się, ze u Was w miarę gra U mnie nie najgorzej w czwartek ma przyjść @ ale liczę ze może nie przyjdzie????Cały czas pobolewa mnie podbrzusze- troszkę za szybko na bolę @ A co do fryzur to chyba jakaś epidemia krąży w powietrzu, ponieważ dwa dni temu obudziłam się z myślą, ze trzeba ściąć włosy! Moim autorytetem jest jednak bardzo krotka fryzura Strasznie mnie denerwują te długie a szczególnie w takie pogody jak dzisiaj! Również są bardzo zniszczone w końcu przeszłam z czarnego na blond wiec ingerencja fryzjerska musiala być duża ! I teraz wolno rosną, końcówki się kruszą i są osłabione Wiec pewnie tez przed świętami się wybiorę zmienić coś nie coś- w końcu nie od dziś się mówi ze zmiana fryzury świadczy o rozpoczęciu nowego rozdziału Miejmy nadzieję, ze tym razem zakończonym happy endem ![]() Postaram, się częściej odzywać |
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
God- heh dla mnie ten bob to juz cos bo jeszcze zimą rok temu miałam zapałkę na głowie
a znowu zapuszczam także juz sie ciesze z boba do brody z przodu sięga oj ide zmywac farbę....4 lata temu miałam czarne na ślub zrobiłam se jasny brąz pozniej blond a od teraz znowu ciemny brąz/czarne takze tez mam metamorfoze za soba heh![]() Ok ide zmyć ciekawe jak kolor wyszedł hehhe
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co konkretnie masz na myśli, jakie dolegliwości?
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zajadam się serniczkiem na zimno
dawno nie robiłam, więc dziś jemy ![]() Cytat:
![]() Co do opini ja to robiłam na moich włosach x lat temu bo ponad 12 lat i mam od tamtej pory spokój. Sporadycznie mi się zdarzy umyć włosy co 7 dni ale to już naprawdę wtedy nie mam czasu
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
heja baby
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Jak samopoczucie brydzia?
Powiedz jak po zastrzykach, bolało?
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze wiesz... ![]() A znam taka jedna i skarzyla sie na straszne bole głowy... cos tam jej wyszlo ale juz nie pamietam co dokladnie ![]() To Twoja sprawa i ja sie wtracac nie bede
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimą sobie odpuszczę ![]() nie odbieram tego jako wtrącanie się
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ode mnie właśnie wyjechali moi rodzice, mąż zawiózł mamę i babcię ![]() miło było o dziwo teściowej podobało się jak urządziliśmy mieszkanko haha![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że gadacie na temat włosowy
![]() Ja mam cienkie włosy i jakoś tak niewiele ich na głowie - zazdraszam jak ktoś ma fajne gęste włosy (chociaż też w pewnych granicach - zbyt gęste i grube też mi się nie podobają Myję je na ogół ze 2 razy w tygodniu. Kiedyś robiło mi się straszne siano na głowie... ale jak zaczęłam stosować jedwab w płynie, to znacznie im się poprawiło i są gładsze. A niedawno przerzuciłam się na olejek arganowy (ale nie taki do olejowania, tylko do stosowania tak samo jak jedwab - czyli kilka kropel po myciu głowy) i chyba nawet jeszcze lepiej wyglądają No i przede wszystkim zdecydowanie łatwiej się rozczesują (a miałam z tym olbrzymi problem) Co do kolorów, to ja naturalnie mam myszowate włosy W LO zafarbowałam się na rudo i miałam ten kolor bez przerwy przez 8 lat. W lecie naszło mnie na zmiany - pisałam Wam, że bałam się nowego, ale jednak się przełamałam, no i od tych kilku miesięcy mam ciemny brąz. Ale jednak, to chyba nie mój kolor - niby całkiem dobrze wyglądam, ale jednak czegoś mi brakuje Zastanawiam się czy nie spróbować z blondem A jak efekt byłby niefajny, to wróciłabym do rudego - to zdecydowanie był mój kolor! Ale boję się trochę jak rozjaśnianie wpłynie na moje włosy ![]() Poza tym nie wiem jak to wygląda w praktyce... fryzjer za jednym zamachem zrobi mi dekoloryzację i zafarbuje na blond? Ja to rzadko bywam u fryzjera, więc nie znam się na tych wszystkich zabiegach
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejam z mamiusiowego: moja relacja ze szpitala; sprawdzali dokładna anatomie dziecka. wszystko jest ok; nogi rece, serce, mozg, brzuch,kręgosłup połozenie jest miednicowe,mam nadzieje ze sie jeszcze obróci, bo inaczej czeka mnie cesarka. musze brac furagin bo mam bakterie i leukocyty moczu a chciałam w poniedziałek na pływalnie isc ![]() płeć potwierdzona ![]() przy badaniu wewnętrznym oprocz mojej lekarki byla studentka. gin pokazywala jej jak ma badac zeby jak najmniej bolalo.W pewnym momencie pyta studentke; - na podstawie położenia dna macicy prosze powiedzieć ktory to tydzien ciazy? studentka; - eee, siódmy lekarka;- -w siodmym jest na wysokosci spojenia łonowego. niech sie pani zastanowi. studentka;-hmm to bedzie chyba juz dalej. trzeci miesiac! lekarka sie wtedy wk.. i powiedziala ze nie zaliczy ćwiczeń bo studentka 6 roku takie rzeczy powinna wiedziec!! (dodam że jestem w 22 tygodniu i brzuchol mam widoczny )a jeszce maz mnie rozsmieszyl. mowie ze szkoda ze nie przyjedzie do mnie do szpitala, bo zobaczyłby takie malutkie 1-dniowe dzieciątka. a on mi na to; 1 dniowe?a mieszczą się już w dłoni? kupilam kilo marchwi i kilo jabłek, ide robic sok
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Aktualnie mam ciepły rudy, znów mnie korci wrócić do ciemnych, ale po roku znów zapragnę rudych i znów będę musiała ściągać kolor
Ja też planuję coś zrobić z włosami bo dobijają mnie kołtuny, poza tym wypadają, łamią się i mam mnóstwo małych na czubku głowy tak jak Carmena już pisała, ciężko je ogarnąć 
Teraz mam za stanik, zaraz ide je prostować
Plusem jest to, że jak mnie wkurzają to w kite/warkocz i nara, a boję się tego, że jak mi zetnie do ramion i lekko pocieniuje to będą włazić mi do oczu czego nienawidzę 
chyba mleko, które wlałam do kawy była jednak trochę stare 

najgorzej jest jak przez to muszę wcześniej wstawać jak mam na 8 do pracy, żeby zdążyć umyć głowę - o 5
23.06.2011
01.06.2013

dawno nie robiłam, więc dziś jemy
A jak efekt byłby niefajny, to wróciłabym do rudego - to zdecydowanie był mój kolor!