Scent Bar LI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 20:33   #1621
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
(...) mam wrażenie, że wszystko od wczoraj podrożało!!
A co byś chciała jak nadejszła zima stulecia? Ludzie robią zapasy, prądu nie ma, tylko czekać na zamieszki na ulicach...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:38   #1622
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
To inicjały współtwórców
no prosz, któremu kothu na imię na H?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:39   #1623
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A co byś chciała jak nadejszła zima stulecia? Ludzie robią zapasy, prądu nie ma, tylko czekać na zamieszki na ulicach...
u nas w wiejskim sklepie już o jedenastej brakowało pieczywa, kiełbasy i wódki

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 20:48   #1624
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 21:01   #1625
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
267 (kliknęłam drugi raz, wcześniej po południu i naliczyło , ale kolejnych już nie ).

Ad pogrubione: przeczytałam "kalosze dają piękny efekt w półmroku" i się zastanawiam, jakie kalosze, potem mi się przypomniało, że kupiłaś kiedyś takie czarno-zielone, a potem do mnie dotarło, że o klosze chodziło
Dzięki
I w sumie... Te podeszwy są tak zjadliwe, że faktycznie świecą
Cytat:
no i przyszedł mój nowy kominek i 11 wosków
Jakie, jakie??
Cytat:
A Murszafce piekarnik.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
no prosz, któremu kothu na imię na H?
Hartur przecież
Cytat:
Artykuły pierwszej potrzeby

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 21:19   #1626
Parabelka
Panaroja

Cytat:
2. Będzie grzeczny, bo się przeraził 175.125 to norma u niego ostatnio. I szumy w uszach... Z tym ruchem kiepsko, bo on się upiera, że "jak schudnie, zacznie biegać", ale ma rozwalone kolana i nie powinien. Rowerek w domu stoi, trzeba wyciągnąć, trudno, będzie drzwi barykadował, bo miejsca na niego nie ma... Na jogę go raz zabrałam, to po 15 minutach był czerwony, jak burak i powiedział, że więcej nie idzie... Na basen się wstydzi, bo ma brzuch... Jakby tam same ideały chodziły, nie??

3. Dolej jeszcze czegoś Piekarni to skarb, doceniam to, odkąd mój zaczął się psuć... Musze świecić latarką do środka i nadal dymi... Będzie remont i wymiana sprzętu, coś czuję... Bo łazienkę i tak musimy ruszyć po tej przemoczonej ścianie... Kucie kafelków i rwanie wanny, to coś, o czym każdy marzy
1.uoooj , niefajnie wyciągaj rowerek , bo bieganie absolutnie odpada na razie ale jak kolana ma spaprane , to tez może być kiepsko . Zapisz go na zajęcia dla groobych na basen , nie będzie zakompleksiony , a dobrze mu zrobi
2.okazało się że a tfutfutfu na psa urok na koci ślip w lipie dziurka odżył *spluwa przez lewe ramię* i szczerze współczuję defektów i remątu i oby jak najszypciej piekarnik odżył jak człowiek tfu piekarnik znaczy

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. oryginalnie, ale znad cherbat lepiej jednak

2. oj tam oj tam, ale talerze macie?

3. olaboga w imię ojca i ... Niechżeby robili te sprzęty płynoszczelne

posłużę się Flo i dam za Was na mszę
1.no taaaaak , ale to siła wyszsza
2.talerz wienkszy i łatwiej zrucić
3.ofszę , dobrze by było

Cytat:
Majka niech oddadzą prąd!

A Parabel niech się ponaprawia kuchenka.

A Murszafce piekarnik.

Przejadłam się A i tak chce mi się jeść Jakkolwiek by to nielogicznie zabrzmiało
a nie masz PMSa

Cytat:
prawidłowo , podstawowe artykuły zapewniające przeżycie

ideu coś zjeść muszę nabrać sił na jutrzejszą walkę z Ksawciem , bo ma znowu wiać najmocniej akurat w porze wychodzenia po zakupy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 21:37   #1627
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Jakie, jakie??
zapas red velvet i kocha, nie kocha
satynowa wanilia, biczłud , świąteczne: cookie i christmas eve, sun &sand, november rain, różowy wiciokrzew, różowe piaski i miodowe kwiecie

odpaliłam tę wanilię i tak nie za bałdzo mi podeszła, wolę tę z sandałem i tę z przypraw w raju

Mursz klikłam Ci dwa razy, przez te przerwy w dostawie prondu, restartuje mi się net i zmienia ip

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2013-12-06 o 23:33
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 09:04   #1628
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Hello, zima za oknem

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 09:32   #1629
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby nie było wiecznie depresyjnie macham dziś wieczorem znad wolnej chaty, świeżo wziętej gorącej kąpieli, przerwy w diecie (chleb z serem i żelki), cherbaty z rumem, muzyczki i Procesu ^^

czyli kluczem był jak zwykle święty spokój

Cytat:

Ad pogrubione: przeczytałam "kalosze dają piękny efekt w półmroku" i się zastanawiam, jakie kalosze, potem mi się przypomniało, że kupiłaś kiedyś takie czarno-zielone, a potem do mnie dotarło, że o klosze chodziło

Cytat:

Rejcz a tę Białą gardenię próbowałaś?, delikatna i dostojna i ten snow in love polecam piękny zapach

no i przyszedł mój nowy kominek i 11 wosków
nom nom też tak sądzę, choć do gardeni sklepowych jak podchodzę to trochę za bardzo są

z kwiatami mi się nie pali , czekam na relację z christmas eve oraz november rain

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
talerz wienkszy i łatwiej zrucić

ideu coś zjeść muszę nabrać sił na jutrzejszą walkę z Ksawciem , bo ma znowu wiać najmocniej akurat w porze wychodzenia po zakupy
eeeee nie zrozumielimy się
pisałąm w tem kontekście, że skoro talerze macie i nie tłuczecie to jest chyba szansa, że i maselniczki nei stłuczecie - pikne są co cud, można dostać jako prezent (dla lubiących ten sport of kros ) https://www.google.pl/search?q=masel...w=1366&bih=645

no u nas Ksawery też dziś dopiero nabrał mocy
ale nieporównywalnie słabszy niż w reszcie Polski także ufff
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 09:47   #1630
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Maja czymam za wrócenie prądu zamrażarka powinna wytrzymać tylko ruszać jej nie wolno
przeżyła - wczoraj rano wrócili prąd, dziś zajrzałam i owoce są nadal suche i zamarznięte na kość
Cytat:
łączę się w bólu z Mają, ja mam w zamrażarce duży filet ososia, się wścieknę jak mi się zmarnuje

Niech przestanie wiać i padać!!!!! zaebało tak, że z podwórka się nie wyjedzie, samochody na moim zadupiu nie jeżdżą (pewnie drogi zawaliło), ładowarka mi od telefonu zdechła na amen i muszę natychmiast jechać do miasta po nową, bo bateria pada, a tu wieje śniegiem, że światu nie widać a telefon bardzo potrzebny, bo w poniedziałek muszę tatę zawieźć na 8 rano na ważne badania do Grodziska (czekał ponad miesiąc w kolejce i nie wiadomo, czy tam zostanie kilka godzin czy kilka dni) i jak, jak tu zaspy takie nawiewa, że rano z domu na szosę przejść nie było można??????

edit: pracy nie dostałam, a przed chwilą padł mi piekarnik w trakcie pieczenia ciasta, no zepsuł się i ni huhu
eeeesuuu jak ja się boję tego wyjazdu w poniedziałek, już dzisiaj pół nocy z nerwów nie spałam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-12-07 o 09:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 10:29   #1631
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
przeżyła - wczoraj rano wrócili prąd, dziś zajrzałam i owoce są nadal suche i zamarznięte na kość

Niech przestanie wiać i padać!!!!! zaebało tak, że z podwórka się nie wyjedzie, samochody na moim zadupiu nie jeżdżą (pewnie drogi zawaliło), ładowarka mi od telefonu zdechła na amen i muszę natychmiast jechać do miasta po nową, bo bateria pada, a tu wieje śniegiem, że światu nie widać a telefon bardzo potrzebny, bo w poniedziałek muszę tatę zawieźć na 8 rano na ważne badania do Grodziska (czekał ponad miesiąc w kolejce i nie wiadomo, czy tam zostanie kilka godzin czy kilka dni) i jak, jak tu zaspy takie nawiewa, że rano z domu na szosę przejść nie było można??????

edit: pracy nie dostałam, a przed chwilą padł mi piekarnik w trakcie pieczenia ciasta, no zepsuł się i ni huhu
eeeesuuu jak ja się boję tego wyjazdu w poniedziałek, już dzisiaj pół nocy z nerwów nie spałam
Maja - spokojnie, rozumiem że macie tam feeest ciężko, współczuję Wam bardzo
ale sprawdź pogodę - może już do poniedziałku się zrobi łądnie
drogowcy ogarną sytuację
a jeśli nie, to zrób jak moja kuzynka, i zadzwoń do wydziału drogowego czy czego tam co odpowiada za odśnieżanie, zasolanie dróg, i powiedz, że tą a tą drogą nic nie jechało i jest do k... nędz... nieprzejezdna. (oczywiście bez k.. ) i że musi być przejezdna choćby dlatego ze do spzitala musisz dojechać, o innych co do pracy nei wpsominając, i że jeśli w ciągu pół godz od Twojego tel nie przejedzie płóg, solarka ( nazwa by me ) czy inne potrzebne auto to skłądasz pisemną skargę. End of story. Trzeba się domagać, nie interesuje Cię trudna sytuacja drogowców, Ty masz nieprzejezdną drogę. To ich obowiązek. u mojej kuzynki zadziałało - to było wówczas jak był lód na drodze i przysłali "solarkę" warto przed takim telefonem spradzić sobie nazewnictwo Nie minęło 1/2 h i przyjechali.
Macie jakiś inny tel na chacie prawda?
Jak nie to nei zaszkodzi tel do sołtysa. Ale najskuteczniej bezpośrednio do tych odpowiedzialnych za drogi.
Stary 2013-12-07, 10:44   #1632
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja - spokojnie, rozumiem że macie tam feeest ciężko, współczuję Wam bardzo
ale sprawdź pogodę - może już do poniedziałku się zrobi łądnie
drogowcy ogarną sytuację
a jeśli nie, to zrób jak moja kuzynka, i zadzwoń do wydziału drogowego czy czego tam co odpowiada za odśnieżanie, zasolanie dróg, i powiedz, że tą a tą drogą nic nie jechało i jest do k... nędz... nieprzejezdna. (oczywiście bez k.. ) i że musi być przejezdna choćby dlatego ze do spzitala musisz dojechać, o innych co do pracy nei wpsominając, i że jeśli w ciągu pół godz od Twojego tel nie przejedzie płóg, solarka ( nazwa by me ) czy inne potrzebne auto to skłądasz pisemną skargę. End of story. Trzeba się domagać, nie interesuje Cię trudna sytuacja drogowców, Ty masz nieprzejezdną drogę. To ich obowiązek. u mojej kuzynki zadziałało - to było wówczas jak był lód na drodze i przysłali "solarkę" warto przed takim telefonem spradzić sobie nazewnictwo Nie minęło 1/2 h i przyjechali.
Macie jakiś inny tel na chacie prawda?
Jak nie to nei zaszkodzi tel do sołtysa. Ale najskuteczniej bezpośrednio do tych odpowiedzialnych za drogi.
dzięks
piaskarka przejechała i jest na razie znośnie, mniej wieje, w każdym razie samochody wolniutko jeżdżą, to może dojadziem do miasta dziś. Na zadupiu jest ten problem, że jak mocno wieje, to i 10 minut po przejeździe pługu na polach mogą się zrobić zaspy nie do pokonania albo pług przyjedzie i utknie - standard na górce przed moją wsią, prawie co roku są po wichurze takie zaspy, że pługi się zakopują i jest korek do rana
Telefon w domu stacjonarny mamy, ale mi komórka pilnie potrzebna, bo jak tatę zatrzymają w szpitalu i będę sama wracać prawie 100km w takich warunkach, to... to oby nic się nie stało
Ja się sterasznie boję jeździć zimą nawet do sklepu 2 km dalej, a co dopiero taka trasa...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-12-07 o 10:50
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 10:53   #1633
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dzięks
piaskarka przejechała i jest na razie znośnie, mniej wieje, w każdym razie samochody wolniutko jeżdżą, to może dojadziem do miasta dziś. Na zadupiu jest ten problem, że jak mocno wieje, to i 10 minut po przejeździe pługu na polach mogą się zrobić zaspy nie do pokonania albo pług przyjedzie i utknie - standard na górce przed moją wsią, prawie co roku są po wichurze takie zaspy, że pługi się zakopują i jest korek do rana
Telefon w domu stacjonarny mamy, ale mi komórka pilnie potrzebna, bo jak tatę zatrzymają w szpitalu i będę sama wracać prawie 100km w takich warunkach, to... to oby nic się nie stało
Ja się sterasznie boję jeździć zimą nawet do sklepu 2 km dalej, a co dopiero taka trasa...
no uroki wsi niemniej dzwonić warto gdy się wie, że nic nie jechało

z komórką mam to samo - zawsze ajk jadę sama muszę mieć, bo to zawsze bezpieczniej się czuję
Stary 2013-12-07, 14:53   #1634
Murszafka

Cytat:

Nic się nie martw, to już na pewno koniec pecha -wyczerpało się

A my wróciliśmy z objazdu: kardiolog-wybieranie kafelków do łazienki-Selgros-Leroy Merlin-spożywczak osiedlowy. Na pyszczydło padam.
A wczoraj upraliśmy dywan. Dziś jeszcze poprawki będą. Niegdyś był pomarańczowy, potem wrzuce zdjęcia ku przestrodze, żeby nie kupować jasnych dywanów bez wzorów
Ale najlepsze z tego wszystkiego było to, że się łóżko nie dało rozłożyć, bo dywan musiał doschnąć, więc spaliśmy oddzielnie na 2 wąskich. I wreszcie mi nikt nie chrapał do ucha A kothy się nami podzieliły, Szarość ze mną, Artur z małżonem

Stary 2013-12-07, 15:02   #1635
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wielkie, kochane jesteście
Będę mogła jeszcze się poprzypominać okolejne kliki przez kilka dni?? Wiem, że nachalna jestem, ale to można raz na 24 godziny, a zależy mi na utrzymaniu się w pierwszej 20, bo wtedy do kolejnego etapu przejdę... A tam mnie ludzie o kilka dni już wyprzedzają, więc wlokę się w ogonie...
397 ode mnie I staram się pamiętać, by codziennie kliknąć.

Cytat:
Metallica 11 lipca w Warszawie... By się poszło...
Nooo, czytałam parę dni temu, że będą.

Cytat:

u nas oprócz wiatru jeszcze burza była w nocy, grzmiało jak latem

nadal bez prądu
martwię się o zawartość lodówki i zamrażalnika (pełno owoców z całego lata mam napchane i nie chcę moich zbiorów stracić )
Oj

Macham spod śniegu
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 15:09   #1636
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
397 ode mnie I staram się pamiętać, by codziennie kliknąć.

Nooo, czytałam parę dni temu, że będą.

dzięki Kochana
Małżon mi się biesi i na Metallicę mnie nie chce puścić

Stary 2013-12-07, 15:29   #1637
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Polly - dla dida atrakcyjne by to było? KLIK
Myślę, że nie tylko dla dida

Cytat:

Słuchajcie... Pytanie... Jak to jest z nadciśnieniem, wiecie?? Małżon mi się nabawił przez te ostatnie nerwowe miesiące... Jutro kardiolog, ale czy tabletki na nadciśnienie, to się bierze do końća życia, czy też jak się odwielorybimy, będzie OK?? Wiecie coś na ten temat??
Jeśli z powodu stresu i nadwagi to po pozbyciu się stresu całkowicie (lol ) i pozbyciu wagi (np siuu wagą przez łokno ) to nie trza, ale często gęsto wychodzi, że trza do kuńca życia...

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Kupiłam czapkę cieszę się bo kilka lat mi to zajęło
Ja didce nie mogę znabyć rękawic, wszędzie różowe lub bardziej różowe A mi potrzebne w łodcieniach beżu, z 5 palcami, groobe Jak już jakieś są to wielkie

Cytat:

Muszę się nażreć, bo po 18 zaczynamy dietę weekendową...

Cytat:

2. Będzie grzeczny, bo się przeraził 175.125 to norma u niego ostatnio. I szumy w uszach... Z tym ruchem kiepsko, bo on się upiera, że "jak schudnie, zacznie biegać", ale ma rozwalone kolana i nie powinien. Rowerek w domu stoi, trzeba wyciągnąć, trudno, będzie drzwi barykadował, bo miejsca na niego nie ma... Na jogę go raz zabrałam, to po 15 minutach był czerwony, jak burak i powiedział, że więcej nie idzie... Na basen się wstydzi, bo ma brzuch... Jakby tam same ideały chodziły, nie??
Murszaf to chociaż niech spaceruje, nie musi ćwiczyć Do pracy ma daleko, jeździ? Nie dałoby się choć kawałek przejść, jechać nie samochodem i wysiadać przystanek wcześniej? I przede wszystkim qrde niech tyle nie pracuje...

Co do basenu, to mu powiedz tak, że brzuch może zawsze wciągnąć Choć ja go rozumiem, ale mam gorzej, bo se doopy i oud nie wciągnę No ale i tak przede wszystkim mniej stresu , ech stres nas wszystkich zabije, ch-j jeden

Stary 2013-12-07, 15:35   #1638
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Całą noc tak wialo,że się spać nie dało. Musiałam sie przenieść do salonu , bo mi sufit trzaskał nad glową . Mogłoby już przestać.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 15:36   #1639
rachell111
Zakorzenienie

u nas na dzień dobry kapeć w aucie
- booooosz jaka jestem hepi że nie mnie się trafił w taką pogodę - no ale zawsze może się jeszcze trafić
Stary 2013-12-07, 15:42   #1640
Murszafka

Cytat:
Jeśli z powodu stresu i nadwagi to po pozbyciu się stresu całkowicie (lol ) i pozbyciu wagi (np siuu wagą przez łokno ) to nie trza, ale często gęsto wychodzi, że trza do kuńca życia...

Murszaf to chociaż niech spaceruje, nie musi ćwiczyć Do pracy ma daleko, jeździ? Nie dałoby się choć kawałek przejść, jechać nie samochodem i wysiadać przystanek wcześniej? I przede wszystkim qrde niech tyle nie pracuje...

Co do basenu, to mu powiedz tak, że brzuch może zawsze wciągnąć Choć ja go rozumiem, ale mam gorzej, bo se doopy i oud nie wciągnę No ale i tak przede wszystkim mniej stresu , ech stres nas wszystkich zabije, ch-j jeden
Mam nadzieję, że po tabletach zacznie się mniej wszystkim stresować. Żebyście go słyszały, jak np. prowadzi samochód i ktoś bez kierunku gdzieś skręca, albo komuś ktoś drogę zajeżdża... Piekli się tak, że się wierzyć nie chce, mięsem rzuca, wrzeszczy... Ja tam to olewam, jak ja jeżdżę, nie ukrywam zamiarów i używam kierunków itp., ale niestety jeździ masa nonszalantów, tudzież pierdół (bo raz słyszałam, że w samochodzie jest tyle rzeczy do zrobienia na raz przy manewrach, że na coś musi rąk i czasu zabraknąć ), że mi to spowszedniało. Nie mam na to najmniejszego wpływu, nic nie mogę zrobić, więc olewam...
Co do spaceru -codziennie po 40-60 minut chodzi, wysiada z metra i już nie wsiada w autobus, tylko pieszo leci. Ale to widać za mało. Albo za dużo je
Dziś ta dietka... Co mi przypomniało, że głodna się robię... No ale za kilkanaście minut można jeść...

Klikniecie mi w stopę, Bywalcy, oraz Goście Baru??

Stary 2013-12-07, 15:52   #1641
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Nie no każdy pretekst jest dobry

Cytat:
Mursz klikłam Ci dwa razy, przez te przerwy w dostawie prondu, restartuje mi się net i zmienia ip
Widzicie są jakieś plusy

Cytat:

Oesu Majek

Cytat:

A my wróciliśmy z objazdu: kardiolog-wybieranie kafelków do łazienki-Selgros-Leroy Merlin-spożywczak osiedlowy. Na pyszczydło padam.
A wczoraj upraliśmy dywan. Dziś jeszcze poprawki będą. Niegdyś był pomarańczowy, potem wrzuce zdjęcia ku przestrodze, żeby nie kupować jasnych dywanów bez wzorów
Ale najlepsze z tego wszystkiego było to, że się łóżko nie dało rozłożyć, bo dywan musiał doschnąć, więc spaliśmy oddzielnie na 2 wąskich. I wreszcie mi nikt nie chrapał do ucha A kothy się nami podzieliły, Szarość ze mną, Artur z małżonem
Jakie kafelki wybraliście i czym prałaś dywan? Bo się przymierzam wyprać, a na pewno na rynku jest teraz full produktów?

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że po tabletach zacznie się mniej wszystkim stresować. Żebyście go słyszały, jak np. prowadzi samochód i ktoś bez kierunku gdzieś skręca, albo komuś ktoś drogę zajeżdża... Piekli się tak, że się wierzyć nie chce, mięsem rzuca, wrzeszczy... Ja tam to olewam, jak ja jeżdżę, nie ukrywam zamiarów i używam kierunków itp., ale niestety jeździ masa nonszalantów, tudzież pierdół (bo raz słyszałam, że w samochodzie jest tyle rzeczy do zrobienia na raz przy manewrach, że na coś musi rąk i czasu zabraknąć ), że mi to spowszedniało. Nie mam na to najmniejszego wpływu, nic nie mogę zrobić, więc olewam...
Podejrzewam, że coś podobnie jak mój wujek

Cytat:
Co do spaceru -codziennie po 40-60 minut chodzi, wysiada z metra i już nie wsiada w autobus, tylko pieszo leci. Ale to widać za mało. Albo za dużo je
To dobrze , ale naprawdę najbardziej stawiam na stres, niestety

Cytat:
Klikniecie mi w stopę, Bywalcy, oraz Goście Baru??
Mursz, a co możesz wygrać, do kiedy ten konkurs i ile musisz mieć głosów minimum? Jest jakieś minimum? Bo nie chce mi się regulaminu czytać. Chyba, że już pisałaś, a ja to ino przeleciałam.. Masz już 444

Stary 2013-12-07, 16:02   #1642
Murszafka

Cytat:
Widzicie są jakieś plusy

Jakie kafelki wybraliście i czym prałaś dywan? Bo się przymierzam wyprać, a na pewno na rynku jest teraz full produktów?

Mursz, a co możesz wygrać, do kiedy ten konkurs i ile musisz mieć głosów minimum? Jest jakieś minimum? Bo nie chce mi się regulaminu czytać. Chyba, że już pisałaś, a ja to ino przeleciałam.. Masz już 444
1. Flo jest kochana Ja mam niestety statycznego ajpika...
2. Płytki Takie. Doopy nie urywają, ja bym wolała jaśniejsze -teraz mamy błękit... I te dekory jakieś takie pfff...
A pierzemy odkurzaczem piorącym Karchera. I proszkami Karcheta do tego -działa Puszystości już nie wróci, ale kolor nieco tak...

3. Wygrać można za☠☠☠iste Kitchen Aidy -takie roboty kuchenne od wszystkiego. Mega drogie... No i już nie mówię nawet o kursie cukierniczym, bo to za 1 miejsce jest... Musze się załapać do pierwszej dwudziestki z ilością głosów, jak przejdę -dalej komisja decyduje. Ale cały czas grzeję końcówki...

Stary 2013-12-07, 16:03   #1643
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze biedny, wszystko w sobie dusi to potem wybucha

choooociaż, ja np mam to w standardzie, mięsko an patafianów za kółkiem - ale ja to lubie, mnie to rozluźnia jak powiem co myślę o danym młotku za kierownicą. To mój taki dialog z nimi

Ja sobie lubię skomentować jak mnie nikt nie słyszy, choć wiem, że cyrki an drodze to jakby chleb powszedni i nie ruszają mnie do żywego tylko należy się riposta o!
Stary 2013-12-07, 16:05   #1644
Murszafka

A konkurs do 18-go

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
kurcze biedny, wszystko w sobie dusi to potem wybucha

choooociaż, ja np mam to w standardzie, mięsko an patafianów za kółkiem - ale ja to lubie, mnie to rozluźnia jak powiem co myślę o danym młotku za kierownicą. To mój taki dialog z nimi

Ja sobie lubię skomentować jak mnie nikt nie słyszy, choć wiem, że cyrki an drodze to jakby chleb powszedni i nie ruszają mnie do żywego tylko należy się riposta o!
A to co inneeego... Ja też się nadziamgam zawsze ALe mnie to nie rusza tak do głębi, do środka. Pogadam i tyle... Nawet na FB zalajkowałam taką grupę "**urwaaaał! Jak jedziesz", czy jakoś tak

Stary 2013-12-07, 16:10   #1645
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
2. Płytki Takie. Doopy nie urywają, ja bym wolała jaśniejsze -teraz mamy błękit... I te dekory jakieś takie pfff...
Ładne

Cytat:
A pierzemy odkurzaczem piorącym Karchera. I proszkami Karcheta do tego -działa Puszystości już nie wróci, ale kolor nieco tak...
Ni mom

Cytat:
3. Wygrać można za☠☠☠iste Kitchen Aidy -takie roboty kuchenne od wszystkiego. Mega drogie... No i już nie mówię nawet o kursie cukierniczym, bo to za 1 miejsce jest... Musze się załapać do pierwszej dwudziestki z ilością głosów, jak przejdę -dalej komisja decyduje. Ale cały czas grzeję końcówki...
No idziesz jak burza Już 464, a gdzie to się patrzy te statystyki, na ten przykład by zobaczyć ile jest najwięcej głosów?

A zbiera ktoś naklejki na książkę Pascala i Okrasy?

Stary 2013-12-07, 16:16   #1646
Murszafka

Cytat:
Ładne

Ni mom

No idziesz jak burza Już 464, a gdzie to się patrzy te statystyki, na ten przykład by zobaczyć ile jest najwięcej głosów?

Doopy nie urywają, ale nie zbijają z nóg ceną, bo już widziałąm takie piękne, ale... 53 czy 54 zł ZA SZTUKĘ!!!

Statystyki widać, jak się wejdzie w galerię i posortuje po najpopularniejszych

No przeca, że zbieram na książkę Mam już całe 2 naklejki

Stary 2013-12-07, 16:28   #1647
tricolor
Wtajemniczenie

Mursz 488

Miłego wieczoru całemu Baru
Stary 2013-12-07, 16:33   #1648
Murszafka

Cytat:
Mursz 488

Miłego wieczoru całemu Baru

Tobie również

Stary 2013-12-07, 16:39   #1649
Maja102
Zakorzenienie

przestało padać i wiatr już o wiele mniejszy, uff
Stary 2013-12-07, 16:40   #1650
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A to co inneeego... Ja też się nadziamgam zawsze ALe mnie to nie rusza tak do głębi, do środka. Pogadam i tyle... Nawet na FB zalajkowałam taką grupę "**urwaaaał! Jak jedziesz", czy jakoś tak
otóż to !
Cytat:

Moja Mam już ma

my rzadko robimy zakupy w Lidlu bo jest drogi
ceny promocyjne wychodzą tam takie jak u nas normalne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości