|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,67% |
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
2 | 4,76% |
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
2 | 4,76% |
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
17 | 40,48% |
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
11 | 26,19% |
Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
3 | 7,14% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Rockyyy-gratulujemy
![]() Właśnie wróciłam z miasta,dobrze,że się nie zabiłam,strasznie ślisko. Moje paznokcie sypią się strasznie.Kto tak ma i co na to poleca? |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Wtajemniczenie
|
Ekhm dzięki za olewke
![]() Mogę podać Małemu kaszke mleczno - ryżowa na noc? Ile jej o w ogóle jak? Ktoś podaje? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1923 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, my dzisiaj pospalismy wszyscy, wiec jestem zregenerowana.
Siedzę z maseczka od Domci na ryjcu , młody teraz drzemie, tz gdzieś pojechał wiec święty spokój. U nas dzisiaj ładniejsza pogoda ale jak wczoraj jechałam po tzta to autentycznie sie bałam ![]() ![]() Ja jutro jadę na piotrusia pana na lodzie do spodka w Katowicach, wiec młodego zostawiam pod opieka tzta. Mam nadzieje, ze mu nie da chwili spokoju hahaha czarowniczkobardzo mi przykro z powodu suni ![]() charlize piękny bałwan! oliath Twoje córki sa urzekające ![]() rockyyy jedz ostrożnie do szkoły!! Lachryma ostatnio nie pisałam, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty ![]() cynamonki super, ze gronkowiec dał Wam święty spokój, nareszcie ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc nie wiem ![]() Ale na pewno możesz, choć ja staram się wszystkie nowe produkty dawać w dzień, żeby obserwować reakcję, ale wiem, że dziewczyny dają kaszki i kleiki na noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowaliśmy ryżowej, ale brzuszek go bolał i odpuscilismy. Sprawdź na opakowaniu, powinna byc instrukcja obsługi ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
:gratulacje dla brązowej, witamy Mikołaja na świecie! No i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Raczkowanie
|
hejka, my niedawno wróciliśmy z zakupów mikołajkowych dla Robcia i mojej chrześnicy, teraz oglądamy prezenty
![]() potem siądę i nadrobie was, bo teraz kombinujemy jakiś obiad, dziś mąż w domu, ale nie wiem czy to dobrze bo się wczoraj pokłociliśmy, już jest ok, ale żal został... pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Konto usunięte
|
En, ja wiem, że to autokorekta, ale nie sądzę, żeby bratowa Dzoan była... Afroamerykanką
![]() Ale i tak najlepszą autokorektę czytałam niedawno w jakimś wątku : "w seksie nie przytulać dzieci" (miało być w sensie) :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ostatnio na wątku mało piszecie,chyba większość na fejsie siedzi.
![]() |
#1929 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() My już po rehabilitacji. Mamy zalecone usg bioderek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domi brawa dla Paula, super, że udało ci się trochę wypocząć ![]() Cytat:
Cytat:
Witam na świecie Mikołaju ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że to przez okres grzewczy, kotów mam pełno pod meblami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
A jeszcze w temacie kaszek,ostatnio z Babydream kupiłam w Rossmanie na spróbowanie dla niuni za 5zł mleczno-ryżowo-kukurydzana i też jej smakuje
![]()
#1931 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44056699]En, ja wiem, że to autokorekta, ale nie sądzę, żeby bratowa Dzoan była... Afroamerykanką
![]() Ale i tak najlepszą autokorektę czytałam niedawno w jakimś wątku : "w seksie nie przytulać dzieci" (miało być w sensie) :P[/QUOTE] O ja pierdziu ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś nie sprzątam, nie chce mi sie. Posprzątam po niedzieli Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie mała zjadła mi 30 ml ale bez zmian, dalej nie spała w nocy ani gorzej, ani lepiej a dziś rano kupa taki kolor i konsystencja jak wczorajsza kaszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,doświadczyłam mocy Waszych magicznych kciuków i modlitw ponad miesiąc temu,kiedy mój synek był miał operację.
Teraz proszę o wsparcie ślicznej małej Hani po operacji serduszka.Dostałam takiego smsa od jej mamy przed chwilą,że nawet go nie zacytuję,bo serce pęka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Moje dziecko ma pernamenty skok! Miał się skończyć w tym tygodniu a tu coraz gorzej jest ![]() Mam serdecznie dość momentami. ALE prezenty pod choinkę już zamówiłam dla swojego niedobraka ![]() Dostanie pianinko Smily Play z Merlina i księgę dźwięków. Kupiłam mu dziś też 2 śpiworki do spania, bo wyrósł z tych co ma. No i jeszcze drugie duże puzzle piankowe z Pepco, bo jedne ma, ale po połączeniu puzzli z 2 paczek wychodzi całkiem spora mata-nawet matka się zmieści ![]() Poza tym już drugi dzień nam schodzi bez spacerków, bo wieje niesamowicie ![]() ![]() Cynamonowa odpoczywajcie i cieszcie się sobą ![]() Czarownica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem żyję ufff egzaminy już za mną...mam nadzieję ![]() Dziękujemy naszemu świętemu Mikołajowi Dzoan ![]() ![]() Teraz ogarniam bajzel bo ostatnio wszystko zaniedbałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() Niech już od Was spada ![]() Ja też zamowiłam wczoraj to pianinko na Merlin ![]() ![]() Cytat:
![]() Młody namiętnie próbuje się na macie przekręcić na brzuszek a że mu nie wychodzi to się wkurza ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A po ile puzle piankowe w pepco? Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44056699]En, ja wiem, że to autokorekta, ale nie sądzę, żeby bratowa Dzoan była... Afroamerykanką ![]() Ale i tak najlepszą autokorektę czytałam niedawno w jakimś wątku : "w seksie nie przytulać dzieci" (miało być w sensie) :P[/QUOTE] ![]() ![]() Charlize super bałwan ![]() Dzoan gratki dla "brązowej" ![]() Fiazo paczka za 24,99 bodajże za 10 sztuk z cyferkami. Ja skleiłam na stałe 2 paczki i mam sporą matę na podłodze. Na noc opieram w całości o ścianę. Tylko lepiej na to jakiś kocyk dodatkowo położyć, bo to jest dla dzieci od 3 lat, bo może niby jakieś szkodliwe substancje zawierać - lepiej żeby tak małe dziecko do buzi tych puzzli nie brało. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
DZOAN nie dziwie się bo jeśli dobrze pamiętam to w budowlance robi tak? Ta nowa robota też w branży? A na mikolajka zasłużył?
LEMURKI nie mam problemu z paznokciami ale polecam słonecznik do jedzenia i kisiel ![]() OLIATH córeczki super! ![]() EN hyhy dobrze życzysz tz-towi:p PERSE zdecydowanie najlepsza autokorekta jaka czytałam ![]() SURKA a dlaczego zlecili usg bioderek? MAGOLINKA u nas też strasznie kurz się zbiera... Podłączam się pod pytanie o puzzle piankowe... A my wróciliśmy ze spaceru łącznie jakieś 1,5h ale polowa na balkonie bo obiad chciałam zjeść. Pogoda fajna ![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#1941 |
Zakorzenienie
|
Elaine odpowiedź masz post wyżej
![]() Ehh no i obudził się mój szantażysta ![]() Wiecie kiedy się najbardziej cieszy? Jak mówię do niego "szefie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa i ciągle zapominam ze miałam napisać o tych fotoksiazkach. Przyszły dwie (dzisiaj chce trzecia zrobić) i muszę powiedzieć ze naprawdę ok. Chociaż wykonanie lepsze i staranniejsze przy wersji z miękka okładka.
![]() Poproszę ktoras z dziewczyn żeby z fb przekopiowala link do fotokalendarzy za 15zl bo dzisiaj na telefonie siedzę niestety.. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- NENI dzięki! A teraz uciekam poczytać ![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze podkładam pieluchę jak piotrka klade Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lila nie złącza stóp spodami, a ponoć po 4 miesiącu życia dzieci powinny same podkurczając nogi złączać spody stóp, a Lila łączy bokami stopy. I jak ćwiczy łączenie spodów stóp to strasznie się denerwuje i rehabilitantka mówi, że ma jakąś blokadę i trzeba sprawdzić bioderka ![]() Powodem może być słabe leżenie na brzuchu. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam oco chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam roboczą listę rzeczy,ktore chcę żeby Gabi dostała od św.Mikołaja pod choinkę; -duża pluszowa lalka -duży pojazd do odpychania się nogami-samochodzik lub rowerek 3-kołowy -namiot do zabawy -wózek dla lalek -piramidka do układania Nie wiem,czy wszystkie uda się nam kupić,jak nie to ktoś z rodziny sprezentuje ![]() Nr.1 .http://allegro.pl/namiot-domek-dla-d...735135715.html Nr.2. http://allegro.pl/rozowy-domek-namio...762205204.html Nr.3. http://allegro.pl/namiot-domek-samor...740025954.html Nr.4. http://allegro.pl/namiot-domek-wigwa...775553382.html ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
Chyba ten z tunelem najfajniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamówiłam dzisiaj w twardej oprawie i musiałam dopłacić 12zł za srebrną okładkę. Inne mi się jakoś nie widziały ![]() I zastanawiam się jeszcze nad jedną, ale czy zdarzę dziś to zrobić. Witam Głowa mi pęka i nic mi się nie chce. Przeczytałam Was tylko. Rocky gratuluje piąteczki ![]() A do pytania o kaszkę mleczno-ryżową to nie wiem. Kupuje bez mleczne, bo musimy mieć swoje mleko. A łyżeczek dodaje tak jak mi pasuje ![]() Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-12-07 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Wtajemniczenie
|
TZ z Majeczką leżą w łóżku i czytają o koziołku matołku
![]() ![]() Byliśmy dzis we trójkę na spacerze. 2,5 godz mroźno i mega ślisko. Dobrze że trzymałam wózek bo bym wywinęła orła. Na obiad zjedliśmy pyzy z mięsem z Lidla i ogólnie się lenimy. I chyba okres nadchodzi do mnie wielkimi krokami ![]() Neni współczuje skoka ![]() Baloniku 3 namiot jest fajny
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nie mam nawet co wychodzić jak jest ciepło a wiatr dość mocniej wieje. Franek wtedy jakby się zatyka od tego powietrza i nie może złapać oddechu a potem jest straszny płacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od kilku dni w związku z tym że albo pada albo jest zimny wiatr zakładam jej folię przeciwdeszczową i ma tylko okienko od foli otwarte. I co zaskakujące śpi mi cały spacer. W Lidlu jej zdjelam folie i wychodząc nie chciało mi się jej zakładać. Maja w ryk. Założyłam folie i usnela w sekundę ![]() Także może spróbuj z folią bo ona też chroni od wiatru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.