Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-08, 12:27   #1921
asia1206
Raczkowanie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Polcia1410 witam
Witam ponownie i przepraszam za nieobecność-komputer znów był w naprawie-padł mi windows...
Ze spraw ślubnych nic się nie dzieje-święta coraz bliżej i jest co robić
Co do tajemnic przed Tż-em to takowych nie mam-wierzę że to działa w obie strony i tak nam się żyje,że każdy wie o wszystkim

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:30   #1922
gornek
Zakorzenienie

Mi sie wydaje, ze moze byc ciut za ciemno w pokoju, przez ciemne meble. ja mam fioletowe sciany i meble takie mhm drewniano-czarne i troche nam zaciemnily pokoj, tymbardziej, ze okna mamy od zachodu ;/

Dzisiaj mielismy jechac na targi, ale nie mam sily, jest to moj prawie jedny dzien wolny, wiec musze nadrobic porzadki w domu i zakupy, jutro przejade sie do paru jubilerow ze zlotem, zobacze co powiedziedza i na ile wycenia.
Jutro tez ide wysylac zaproszenia, do rodziny z Niemiec i do tych ktorzy mieszkaja dosc daleko.

Mam male obawy, co do potwierdzenia przybycia ;/ co do swojej rodziny jestem pewna, ale do TZ nie,boje sie ze nie dadza nam w ogole znac czy beda czy nie, a do kazdego przeciez nie bede wydzwaniac, pozniej moze sie okazac,ze nagle zjawili sie na slubie a nie przewidzielismy ich ,bo nie dali znac.

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2013-12-08 o 12:33
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:35   #1923
KasiaK_080290
Zadomowienie

elrosa świetne te pudełka ja też niebawem będę zamawiała tylko w pastelowych kolorach jakieś
na allegro zamawiałaś, czy gdzie? może były inne wzory

KaEs świetna ta stylizacja co wrzuciłaś

alloffkowa
wszystkiego naj a co do mebli to ja bym wybrała jakieś jasne, pokój będzie optycznie większy
ciemne są ciężkie, zmniejszają pokój i kurz na nich można ścierać co godzinę sami mamy teraz ciemne i po ślubie będziemy robić remont i zmieniamy na jasne...

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:38   #1924
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Mam male obawy, co do potwierdzenia przybycia ;/ co do swojej rodziny jestem pewna, ale do TZ nie,boje sie ze nie dadza nam w ogole znac czy beda czy nie, a do kazdego przeciez nie bede wydzwaniac, pozniej moze sie okazac,ze nagle zjawili sie na slubie a nie przewidzielismy ich ,bo nie dali znac.
Dlaczego? Dla mnie to oczywiste, że do tych którzy nam na czas nie potwierdzą będę dzwonić. Innego wyjścia nie widzę, tym bardziej że wielu ludzi chyba myśli, że jak potwierdzi przy zapraszaniu to potem już nie musi bo to oczywiste, że będą.
No chyba, że ktoś zaprasza 300 osób, a połowa nie potwierdzi to dzwonienie może być męczące
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:41   #1925
gornek
Zakorzenienie

Dla mnie jest to problem, bo nie znam rodziny Tz a tymbardziej ich numerow tel, a niestety do 10 stycznia musza mi potwierdzic przybycie, bo jak nie to nie wiem gdzie bada spac, ja nie bede miala glowy, zeby w dniu slubu im szukac noclegow, bo mi sie nagle zjawili.
Zreszta stwierdzilam, ze jak nie zadzownia do 10 stycznia tzn, ze nie bedzie ich
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:43   #1926
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polcia1410 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Witaj

Elrosa
Piękne te pudełka na ciasto. Skąd są?

Co do kwestii zapraszania rodziców. Oczywiście, że należy zaprosić rodziców również oficjalnie i my tak poczynimy. Będą to pierwsze osoby, które zaprosimy

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:48   #1927
enzunio
BAN stały

Ojjj żeby potem zdziwienia nie było
Ijaa nie wiem, u nas w rodzinie nigdy się nie zapraszało, nie wiem, wszędzie też zawsze sa te wzmianki, że zapraszamy z rodzicami... Masz jakiś specjalny tekst do takiego zaproszenia dla rodziców, żeby głupio nie wyglądało?? Bo ja jestem ciemna masa i nie wymyślę nic ładnego
Mama cały czas mówi, żeby szopki nie robić, no nie pomaga mi

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

☠☠☠☠a znalazłam

Są mega Skopiuję któreś, szkoda, że jak zamawiałam zaproszenia to posłuchałam się mamy i nie zamówiłam dla nich gotowca

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...57752919,d.ZG4

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-08 o 12:45
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:49   #1928
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ojjj żeby potem zdziwienia nie było
Ijaa nie wiem, u nas w rodzinie nigdy się nie zapraszało, nie wiem, wszędzie też zawsze sa te wzmianki, że zapraszamy z rodzicami... Masz jakiś specjalny tekst do takiego zaproszenia dla rodziców, żeby głupio nie wyglądało?? Bo ja jestem ciemna masa i nie wymyślę nic ładnego
Mama cały czas mówi, żeby szopki nie robić, no nie pomaga mi
My na zaproszeniach piszemy standardową formułkę "wraz z rodzicami".
Z racji tego, że zaproszenia robimy sami, dla rodziców będzie specjalny tekst, bez informacji o weselu, potwierdzeniu przybycia iitp.
Piszemy po prostu że prosimy o błogosławieństwo i żeby nam towarzyszyli w tym ważnym dniu, ale jeszcze jakoś to ładnie ubierzemy w słowa.

Enzunio oooooo te co wrzuciłaś są świetne! Nie możesz domówic dwóch sztuk?

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-12-08 o 12:52
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:54   #1929
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję ;*
mam pytanie, coprawda nie w temacie, ale nurtuje mnie to i sami nie wiemy co zrobić
oto kawałek naszego salonu, podłoga to deska sosnowa która będziemy tylko cyklinować, kolor ścian zostanie taki czyli czerwień+ beż, drzwi też widać i nie wiemy jaki dobrać kolor mebli??
myśleliśmy o takim kolorze, ale nie wiemy czy będzie pasował?
Ja przy takich ścianach postawiłabym chyba na jasne, kremowe meble. Rozjaśnią pokój, a przede wszystkim nie widać na nich kurzu

Cytat:
My będziemy dzwonić, jak ktoś nie potwierdzi

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 12:56   #1930
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My na zaproszeniach piszemy standardową formułkę "wraz z rodzicami".
Z racji tego, że zaproszenia robimy sami, dla rodziców będzie specjalny tekst, bez informacji o weselu, potwierdzeniu przybycia iitp.
Piszemy po prostu że prosimy o błogosławieństwo i żeby nam towarzyszyli w tym ważnym dniu, ale jeszcze jakoś to ładnie ubierzemy w słowa.

Enzunio oooooo te co wrzuciłaś są świetne! Nie możesz domówic dwóch sztuk?
No właśnie mogłam zamówić różne, ale wtedy, teraz za późno Wrr!!
Ale już tworzę środki (one są z A4 robiona, a pudełka mam )
Stary 2013-12-08, 12:57   #1931
alloffkowa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie, a nie myślicie że pomieszczenie wtedy będzie mało przytulne?? właśnie tego się obawiam, a kochamy przytulne wnętrza...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 13:06   #1932
Polcia1410
Raczkowanie

Dziewczyny,
myślę, że jeśli chodzi o zaproszenia dla rodziców to fajnie by było jakby było na nich coś osobistego, żeby poczuli, że to nie jest jakiś tekst wzięty z internetu, tylko coś naprawdę od serca
I posłuchajcie, znalazłam świetną sukienkę http://emmimariage.pl/kolekcje_new/2...tinium/3/1.jpg Wiem, że nie jest to najważniejsze, ale sukienka najbardziej mnie eskcytuje.
I rozmawaiałam z TŻ o cenie za salę i powiedział, że może być tak ,że ja zapłacę za salę, suknię, on za dja, alko, całą resztę i podróż poślubną itp. I jeszcze uzgodnimy to dokladnie, no tak żeby wstępnie koszty były 50:50, ale jakby któreś z nas chciało zapłacić więcej, to jego decyzja. Więc mogę wziąć trcohę droszą sale!!! :d aaa. tak się cieszę
I jutro zadzwonię też do Pałacu Otrębusy ))) Trochę pod Warszawą, ale jest tam tak ślicznie!!! Bardzo bym chciała

http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a60b2b12e6.jpg
http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a6e0487572.jpg
http://www.palacykotrebusy.pl/upload...a6d00a835d.jpg

Razem: od 14.02.2012
Zaręczyny: 05.12.2013
Ślub: 31.05.2014
Polcia1410 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 13:45   #1933
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanie, coprawda nie w temacie, ale nurtuje mnie to i sami nie wiemy co zrobić
oto kawałek naszego salonu, podłoga to deska sosnowa która będziemy tylko cyklinować, kolor ścian zostanie taki czyli czerwień+ beż, drzwi też widać i nie wiemy jaki dobrać kolor mebli??
Za ciemne. Chyba, że czerwień ścian na beż

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Mi sie wydaje, ze moze byc ciut za ciemno w pokoju, przez ciemne meble. ja mam fioletowe sciany i meble takie mhm drewniano-czarne i troche nam zaciemnily pokoj, tymbardziej, ze okna mamy od zachodu ;/

Dzisiaj mielismy jechac na targi, ale nie mam sily, jest to moj prawie jedny dzien wolny, wiec musze nadrobic porzadki w domu i zakupy, jutro przejade sie do paru jubilerow ze zlotem, zobacze co powiedziedza i na ile wycenia.
Jutro tez ide wysylac zaproszenia, do rodziny z Niemiec i do tych ktorzy mieszkaja dosc daleko.

A kiedy rozdajecie? Cóż, to niech TŻ dzwoni, skoro to rodzina.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 13:51   #1934
ana909
Erudycja

Cytat:
ja mam baaardzo podobnie w sypialni, czerwone i bezowe ściany, jasna debowa podłoga, ciemne listwy, drzwi i meble brw koen :P i chyba te same tutaj widze moge Ci na priv podrzucic zdjecia naszego gniazdka. Mi się ono bardzo podoba i za nic bym nic w nim nie zmienila noo moze to zeby kurzu nie bylo
Stary 2013-12-08, 13:55   #1935
enzunio
BAN stały

Nie jest to jednak A4, mam to w dupie, mama miała rację
Stary 2013-12-08, 14:16   #1936
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
mój mi powiedział że za rok on chce samochodzik zdalnie sterowany
U nas w akademiku zrobiła się tradycja: na urodziny któregoś z chłopaków samochodzik z pilocikem
TŻ dostał 4 dni temu

Witam nowe PMki

Polcia, gratuluję Marzy się Wam gorący okres na ślub, rozejrzyjcie się za wolną salą.
Z TŻ to różnie. Np. do Księdza chce koniecznie ze mną iść, inne sprawy też załatwiał. Ale ten pierwszy krok w każdej sprawie muszę zapoczątkować ja.
Nie płać drożej w tajemnicy, lepiej wypracujcie jakiś kompromis

poznanianka1990, nie orientuję się w cenach hurtowych innych wódek, bo poluję na Żubra (swoją drogą ostatnio ktoś za Pana Tadzia 20.50 chyba płaci). Właśnie w Selgrosie jest fajna oferta (wychodzi 16,60/0.5 l), ale do 16 grudnia, a ja dopiero do domu pojadę 20. I nie wiem czy czekać na następną, czy organizować zakup jakoś teraz. Sprawę komplikuje po prostu fakt, że do Białego jest ok. 100 km, ale wciąż się opłaca jechać

ane3kaa, gratuluję

Ad rem, też mam tak z palcami. Pytałam czy jest na to jakaś rada Soczewkowe nic nie dadzą :/

alloffkowa, spełnienia marzeń Uwielbiam ciemne meble Jednak optuję za jasnymi, wtedy jakoś tak inaczej jest w pomieszczeniu.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 14:26   #1937
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Spójrzcie na to:

piękna
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu zamówiłam pudełka na ciasto i właśnie złożyłam jedno jestem z nich bardzo zadowolona - jakość druku jest OK, karton jest całkiem mocny. No, i do tego kosztowały 1,27

świetne pudełka!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 14:27   #1938
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam u siebie czerwone ściany. Wrzucę Ci do klubu zdjęcia mojego mieszkania, mamy i czekoladowe meble, i jasny buk, i sosnę i szare w kuchni. Meble w większości były z mieszkaniem więc na razie ich nie wymieniamy. Do klubu, bo nie chcę żeby wszyscy widzieli jak mieszkam a pewnie zapomne później usunąć te zdjęcia.

Stary 2013-12-08, 14:31   #1939
ana909
Erudycja

alloffkowa daj znac jak Ci się widzą teraz te meble

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Dziewczyny,
myślę, że jeśli chodzi o zaproszenia dla rodziców to fajnie by było jakby było na nich coś osobistego, żeby poczuli, że to nie jest jakiś tekst wzięty z internetu, tylko coś naprawdę od serca
I posłuchajcie, znalazłam świetną sukienkę http://emmimariage.pl/kolekcje_new/2...tinium/3/1.jpg Wiem, że nie jest to najważniejsze, ale sukienka najbardziej mnie eskcytuje.
I rozmawaiałam z TŻ o cenie za salę i powiedział, że może być tak ,że ja zapłacę za salę, suknię, on za dja, alko, całą resztę i podróż poślubną itp. I jeszcze uzgodnimy to dokladnie, no tak żeby wstępnie koszty były 50:50, ale jakby któreś z nas chciało zapłacić więcej, to jego decyzja. Więc mogę wziąć trcohę droszą sale!!! :d aaa. tak się cieszę
I jutro zadzwonię też do Pałacu Otrębusy ))) Trochę pod Warszawą, ale jest tam tak ślicznie!!! Bardzo bym chciała

zazdroszcze, nas nie stac na tak sliczne miejsce
Stary 2013-12-08, 14:38   #1940
Polcia1410
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość

Byłoby to spełnienie moich marzeń, muszę jeszcze podliczyć wszystkie rzeczy, mam nadzieję, że jednak się to uda.
A Ty gdzie masz salę?

Razem: od 14.02.2012
Zaręczyny: 05.12.2013
Ślub: 31.05.2014
Polcia1410 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 14:45   #1941
ana909
Erudycja

http://sala-jagoda.pl/galeria.html
taka zwykla sala weselna
Stary 2013-12-08, 14:47   #1942
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

ale piękne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 14:51   #1943
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Lepsze to niż 25 zł które nam proponowano.... Jak się nie ma co się lubi.... Nasz błąd, że późno się za to zabralismy....
co Ty mówisz to w normalnej cenie detalicznej widziałam, po 24 w Tesco ...

Cytat:
Ja mieszkam w Centrum, a mój TŻ na Żoliborzu, ale po ślubie chcemy mieszkać razem, jeszcze nie wiemy gdzie, bo będziemy szukać. Także dzielnica nie jest jakoś istotna, ale Warszawa i okolice. W ogóle nie orientuję się też w cenach, więc możecie mi powiedzieć jak wyglądają mniej więcej ceny? Mój TŻ jest trochę skąpy, pomimo, że możemy sobie na to pozwolić. No i też nie wiem czy w tajemnicy przed nim trochę drożej zapłacić, czy jednak wypracować jakiś kompromis. Jak sądzicie?
witaj Polcia1410
Jeśli chodzi o koszty sali (a jest to najdroższy element) to na pewno bym tego nie taiła przed TŻ - bo trochę nie kumam - powiesz mu, że za osobę 150zł, a w rzeczywistości będzie 200 i całą różnicę w tajemnicy pokryjesz sama? Mi się to nie mieści w głowie

TŻ tylko nie wie, że nasz kamerzysta będzie kosztował 300zł więcej niż było mówione, bo mamy lepszy pakiet ale będzie zadowolony haha :P

alloffkowa sto lat!!!! i gratki z okazji zakupu mieszkanka

Anesthesia nie rezygnuj z marzeń!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja mimo to nadal chcę taką z brylancikiem

W zeszłym tygodniu zamówiłam pudełka na ciasto i właśnie złożyłam jedno jestem z nich bardzo zadowolona - jakość druku jest OK, karton jest całkiem mocny. No, i do tego kosztowały 1,27
super pudełka, bardzo mi się podobają i cena genialna
też chce brylancik w obrączce

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
W ogóle muszę go 'odciągnąć' z od Pana Tadeusza i z powrotem namówić na Stocka bo pomyślałam i Tadek mi się w ogóle nie widzi Zrobiłam rozeznanie i u nas albo Tadka uwielbiają albo nienawidzą a stock czy wyborowa jest neutralna. Dla tż spodobała się butelka, a mi się ona w ogóle nie podoba. Dzisiaj będę nam nim pracowała :P
jeśli ktoś woli Stocka od Pana Tadeusza to dla mnie jest dziwne ;D

Cytat:

ładne miejsce, wygląda na bogate i drogie
My też się składamy pół na pół uważam, że to najszybsze i najlepsze rozwiązanie

TŻ właśnie oznajmił, że w Święta zabiera się za robienie zaproszeń ;D huraa będziemy mieć podobne do tych z załącznika, a ja mam wymyślić tekst no i ... pomożecie? :P skąd czerpałyście inspirację? ma być prosto i bez udziwień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg original_parcel-twine-heart-invitation.jpg (108,2 KB, 11 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 14:58   #1944
ana909
Erudycja

ja teksty, zdjecia i motywy mam ze stronki allegro gdzie mielismy zamawiac zaproszenia wykorzystalismy je do stworzenia wlasnego projektu
Stary 2013-12-08, 15:09   #1945
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Spójrzcie na to:

Piękna wręcz zjawiskowa
Stary 2013-12-08, 15:25   #1946
mojakaren
Zakorzenienie

to lecimy z zaproszeniami
i już mam pytanko - dziewczyny jak pisałyście "Zaprosić Was" czy "Zaprosić Sz.P."???
My stwierdziliśmy, że to Państwo brzmi tak trochę jak do obcych ludzi i chyba zostaniemy przy Wy.

Obmyśliłam wstępny tekst zaproszenia

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 15:28   #1947
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
alloffkowa daj znac jak Ci się widzą teraz te meble

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

sliiiiczne sa
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-08, 15:28   #1948
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
i już mam pytanko - dziewczyny jak pisałyście "Zaprosić Was" czy "Zaprosić Sz.P."???
My stwierdziliśmy, że to Państwo brzmi tak trochę jak do obcych ludzi i chyba zostaniemy przy Wy.

Ja i TŻ wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Sz.P. ...... na uroczystość...

Zaproszenia na ogół są oficjalne i eleganckie, dla mnie ta forma nie brzmi ani obco ani sztywno.

Stary 2013-12-08, 15:29   #1949
Lemon_Drop
Zadomowienie

Tak, o tych kolczykach myślałam Bardziej listki niż kwiatki

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Taaa dziewczyny, zazdrościcie jej tej stylizejszyn Przyznać się
Rozgryzłaś mnie

Cytat:
Witam Dziewczyny! Dzięki za wasze wsparcie. Od poniedziałku zacznę szukać sali, jak myślicie ile mniej więcej może to kosztować czy jest sens w ogóle szukać w Warszawie, czy lepiej od razu poza? Trochę się martwię, że mój TŻ w ogóle się tym nie martwi, nie wiem kiedy chciałby się tym zająć - miesiąc wcześniej? Jak to było z waszymi TŻ? Pomagali wam, czy zostawili wszystko na waszej głowie?
Z TŻ jeździliśmy razem na wszystkie spotkania ws. sali, zespołu, foto i kam, ale nie ukrywam źe to ja jestem motorem większości naszych działań z jego strony wyszła inicjatywa wcześniejszego zakupu wódki i dobrze, bo widze że teraz co niektóre hurtownie zaczynają podnosić ceny.

Aneczka brawo za wódeczkę!

Cytat:
Napisane przez Aśkun19 Pokaż wiadomość
Popatrzcie!!
dla mniej cierpliwych albo od 1:03 albo efekt finalny od 2:10
http://www.youtube.com/watch?v=n6xXmHG5VAY
OMG! Efekt mega, ale nawet nie chcę wiedzieć ile to kosztowało

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Mam obawy i to spore Zimą mam węższe palce, latem natomiast puchną mi i tak srebrna obrączka, którą dostałam od TŻta zimą, latem ciśnie niemiłosiernie, a jak się tylko chłodniej zrobi, znów jest w sam raz. Tu może rozwiązaniem byłaby obrączka soczewkowa - ok jedno z głowy. Poza tym jestem właśnie na etapie ćwiczeń i siłowni i efekty zaczynają być widoczne, również w obwodzie palca. Stąd moje obawy, że jak kupię teraz, to do sierpnia może się okazać, że mi zleci z palca
Ja noszę pierścionek od sierpnia i są takie dni, że mam luz i mi się przekręca, albo takie jak dziś, że ledwo go zdjęłam z palca - tak mnie cisnął. Obrączki planujemy zamówić na wiosnę, ja już wiem na pewno że soczewkową, w rozmiarze takim jak mam pierścionek. Spaść mi nie spadnie, bo mam szerokie kostki
No i faktycznie - będziemy musieli wziać pod uwagę dożywotnią gwarancję na zmianę rozmiaru przy wyborze jubilera (nie pomyslałam o tym wcześniej).

alloffkowa najlepsze życzenia urodzinowe! Gratki za umowę!

KaEs mega ta sukienka!

Elrosa pudełko świetne! Bardzo wpasowuje się w waszą koncepcję wesela

Cytat:
Dla mnie jest to problem, bo nie znam rodziny Tz a tymbardziej ich numerow tel, a niestety do 10 stycznia musza mi potwierdzic przybycie, bo jak nie to nie wiem gdzie bada spac, ja nie bede miala glowy, zeby w dniu slubu im szukac noclegow, bo mi sie nagle zjawili.
Zreszta stwierdzilam, ze jak nie zadzownia do 10 stycznia tzn, ze nie bedzie ich
To niech TŻ do nich zadzwoni. Lepiej tak, niż miałabyś później mieć stres jak się zjawią na ślubie.

enzunio my też stąd weźmiemy tekst na zaproszenia dla rodziców

Polcia sala bardzo ładna, suknia też
Stary 2013-12-08, 15:37   #1950
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Sz. P. nie mam takiego odczucia

Mi się marzy dokładnie taki salon:

i bedziemy się starać stworzyć coś w podobie
w pokoju aktualnie też mam jasne meble

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości