|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44065252]miałąm taki ból w pachwinie, w obu nawet, najprościej mówiąc - przewiało mnie zimą w górach :/ idź do lekarza, to zapewne stan zapalny mięśni, już nie pamiętam co mi przepisywał (lekarz pierwszego kontaktu normalnie), ale bolało mega :/[/QUOTE]
Mocnego bôlu nie mam...ale jest nieprzyjemny. Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3362 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ale mnie tugeza omineła na zakupy zaraz jedziemy nie wychodziłam z domu od czwartu!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, że Ci przejdzie a jak nie to do lekarza!
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi. A co robić jeśli nie daj Boże się zarazi? Dużo płynów jedynie czy jakieś leki?
![]() Charliz my mamy maszynę do chleba,polecam bardzo. Szaja a Ty nie miałaś kp tylko do września? Dużo zdrowia!Neti przeważnie tak jest,że przed świętami zwala się najwięcej. A możesz gdzieś dorabiać pracując tam gdzie pracujesz?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3364 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hejoska laseczki
![]() Cytat:
![]() co do redukcji dupa, ale sie biore znow za siebie ... wszytsko bylo oki, dopoki biegalam, diete trzymalam i czulam sie spuer, przez chorobe i antybiotyki musialam zrobic przerwe, co za tym idzie olalalm diete i juz mam na wadze 1,5 kg wiecej ![]() Cytat:
![]() ![]() to swiadczy ze imprezka byla gruba a co do tekstu ze tyjesz i jesz, kuzwa laska .. przeciez jak pisalas mi o swojej diecie to wolalo o pomste do nieboa, bo ty nie jesz .... nie da sie utyc od takiego zywienia ![]() Cytat:
kurde to duzy sloj pewnie z 30% bys taniej miala Cytat:
dla Mlodej ... kurde przez te ruchy, mloda swego czasu miala ksywe dzejkob ![]() Cytat:
dla Igiego ... ale juz masz duzego faceta w domu, ehhhh ![]() Cytat:
kuruj sie, osrana zima
|
|
|
#3365 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka średnia. Daria się budziła co 2 h z płaczem. Chyba jednak wyjdą te dwie górne jedynki...oby jak najszybciej ![]() Cytat:
Okej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak Wam się zakończył seans filmowy?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka! ![]() Cytat:
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie do tych, ktore maja zwierzeta ... jak radzicie sobie z sierscia ... kurde ja nie mam juz sily na to, odkurzam 2x dziennie, myje podloge tez 2 x, wieczorem i rano i ciagle znajduje siersc psa ... niby jest czesany, ale kurde leci z niego .. kiedys mi to nie przeszkadzalo, ale teraz mnie szlag trafia. czego nie podniose to jest w kudlach, siadam na podlodze z mala jestem w siersci ... pies nie siedzi ze mna w dzien w pokoju, ale wieczorem spi z nami w pokoju, czesto ladujac sie na puzle, zanim je sprzatne ... ale kurde tez je na mokro przecieram codziennie ....
a tak wogole to u mnie progresu brak w relacjach blanka chiko kurde laski wszystcy juz na nim polozyli laske, czekaja, az go wywalimy do kojca na dwor, a my kuzwa oboje tak bardzo wierzymy, ze jednak sie uda, ze on ja w koncu zaakceptuje ...
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, Blanka nie bała się Mikołaja?
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ASKA nie mam teraz zwierząt ale powim Ci że cąłe życie miałam i mi to nie przeszkadzało a jak tylko sie Tuśko pojawił to klełam na te psiska przeokrutnie bo wszędzie kłęby sierści były !!!! Dlatego chyba nie prędko się do psiny przekonam ponownie, chyba że na podwórko
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie, w tej się wszystko wyjaśnia. Ten film ma fajny klimat, trochę taki vintage, inny, niż większość nowych horrorów. Nie było Jestem zawiedziona. Może dzisiaj.
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3372 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam, ale moja gwiazda nie chce mm ani butelki więc ciągle kp w nocy czy wieczorem, w dzień raczej nie bo normalnie je, no chyba, że malutko zje to dopajamCytat:
bałabym się jak cholera, to jednak zwierzę Cytat:
u mojej mamy z kotem to samo jest
|
|||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno gdyby byla biegunka to duzo picia i cos na biegunke i mimo wszystko poszlabym do lekarzabedzie dobrze dziec spiocha to lece porobic mu troche obiadkow bo ubiegly tydz uplynal mi pod znakiem MEGA LENIA! caly tydz na sloikach ![]() http://pudelekx.pl/kevin-sam-w-domu-proba-czasu-17001 |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę iść.i gdzieś nawet sprzątać..bylebym miala co dziecku jeść dac.Fewciu, zapomnialam zapytać a Ty gdzie pracujesz w stolicy..w sensie w ktorym miejscu m..jakby co to napisz na pw ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello kochane,
chciałam podjąć dyskusję, pewnie dość kontrowersyjną wczoraj wieczorem oglądałam zdjęcia mojego Leosia z brzuszka, te co mam w linku no i potem przeglądałam zdjęcia usg 4 d innych aż niechcący trafiłam na filmy z serii In Memory Of .... dziewczyny, zaliczyłam szok, ludzie wstawiają zdjęcia dzieci w trumienkach widziałam jeden filmik bo zrobiło mi się słabo i zaraz go wyłączyłam ale w okienkach wyskakiwały inne filmy i niektóre zdjęcia był przerażające- dzieci małe, duże, z różnymi wadami co sądzicie na ten temat? bo mi się naprawdę zrobiło słabo i jeszcze inne emocje mną targały Cytat:
z tym że biegunka i wymioty nie muszą być spowodowane rotawirusem więc miej Blankę pod kontrolą Cytat:
![]() Cytat:
my też mamy problem z dominującym psem, od wiosny idziemy na szkolenie a poza tym czeka mnie niezły armagedon- w lutym mój TZ chce dopuścić naszą suczkę i kupuje Sznaucera Olbrzymiego
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-12-08 o 11:08 |
|||
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
Laski pies z wlosem, to jest to
chociaz grzywacz tez mi sie podoba Marsi co do szkolenia, to moj TZ szkoli psy, tesciu jest behawiorysta i szkoli psy strażackie (ale to juz chyba pisalam ![]() Marsi co do tematu o ktorym napisalas ... Ku pamieci, mnie wogole rozwalaja tego typu filmiki ... Nie tylko dotyczace dzieci .. nie kumam po co wrzucac takie cos ....
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
s@w
... mloda usnela, a ja kawke wypilam, troche poczytalam i mysle sobie zrobie sobie pedicure .. miske przynioslam, wszystkie przyrzady, bo wiadomo mloda na lozku spi to musze byc w tym samym pokoju ... nogi namoczylam 5 min, mloda zaczyna sie krecic .... jakos uszuszalam, niestety po 10 min juz nie spala ... tarkowalam z nia wiszaca na reku, no i na tym koniec, peelingu, niet, golenia nog niet, paznokcie zdazylam zmyc ... takze tyle tego z mojej pielegnacji
|
|
#3379 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak przestane karmicCytat:
Cytat:
dla YaeCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nene to zaraz zacznie mamaCytat:
co do siersci to ja mam- miałam to fakt super sprawa ale za to strasznie śmierdzi, szczegolnie po kapieli my swojego musielismy oddac do tesciowej, a takich rzeczy zwierzeciu sie nie robi, ale jak tylko wychodzilismy to on strasznie szczekal, skomlał, a niemcy wiecie jacy zaraz dzwonią kartki pisza, nie dziwie sie on sie strasznie darł ale serce mnie boli z tego powodu, janie chcialam tego psa to york ale dostalismy na swieta on juz wtedy rok miał, teraz bedzie mial w styczniu 3 lata, dało by sie coś Asia z takim psem zrobic? nauczyc, to glupie psy wiem, ale nasz akurat wyjatkowo nie jest taki glupi, nie szczeka na inne psy, tylko taki dziwny coagle krok w krok za mna chodzil, nie został igdzie sam, ja do wc to on tezjak nie wpuscilam to siedzial i piszczal, ba czasamis iedzial przy mie i piszczal podpytasz meza ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Jasne ze spytam. Kochana a powiedz mi skad macie tego psa, ze dostaliscie roczniaka ... on od zawsze tak szczeka ?? bo to wazne czy nauczony wczesniej, czy to lek .. to pies czy suka, wysterylizowana, kastrat ??
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zadomowienie
|
Lady do pary z moja mloda, dewastacja kazdego pomieszczenia gwarantowana
![]() Hope a jak u Ciebie z psem, dalas rade czy znalezliscie domek ??
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
A kogóż to Mikołaj nam przyniósł? DJERBA, Ahoj
!Asiu znaleźliśy mu bardzo dobrych właścicieli z doświadczeniem labradorowym W każdej chwili moge zadzwonić, a i zdjęcia nam przyślą jeśli chce Natomiast ja myślę o piesku a le nie dużym. I najlepeij z włosem. W ogóle u t, jestem i chuj mnie strzela bo ona ma psa co włosów tyle gubi że szok. No i wie że dawid będzie po ziemi łaził... Młody non stop ręce CZARNIUTKIE, kłaki wszędzie i to nie pojedyncze tylko kłęby zmieszane z kurzem i ich kłaczorami.. nawet w jedzeniu się trafi. dziewczyny masakra. a ja mam być tu tydzień na święta?? nie wytrzymam |
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, jak dziewczynki
co słychać? mieszkacie już na swoim M ? |
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny obcinała Was taka osoba? https://wizaz.pl/forum/member.php?u=1146696
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, ja nie wiem czy bedac w "takiej" sytuacji chcialabym nakrecic film/filmik to raz...
wrzucac do sieci absolutnie nie wrzucilabym... ale moze to jest rodzaj terapii? ja wolalabym to przezyc sama ze soba, inni moze maja potrzebe podzielenia sie ta sytuacja, tym problemem, moze wtedy im jest lzej, no nie wiem tak glosno teraz mysle...a co do tego ze te filmy sa ogolnodostepne - niby dlaczego mialyby nie byc? w kazdej chwili mozna je przeciez wylaczyc i wiecej tego typu filmow nie ogladac... ogladamy na wlasne zyczenie... ale fakt - ostrzezenie mogloby byc... ale chyba dla filmow +18 tez zadnego ostrzezenia nie ma?
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Hope,
Co Ty masz za av? Laski nie wiem o co kaman, babla odstawilam na dobre jakies 2tyg temu, zrezygnowalam nawet z tego karmienia o 6,30 po tym jak mnie uzarl do krwi, mialam spokoj z naplywaniem pokarmu zreszta u mnie blyskawicznie poszlo, a wczoraj 3x czulam w cyckach i dzisiaj juz 2 Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
juznie moge sie doczekac jak pierwszy raz uslysze to juz teraz wiem ze bede ryczec jak bobr ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Hope - spr a masz jakies podejrzenia? |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

u mnie w domu takie same i sobie mama tak połowę kompletu załatwiła 

nie wychodziłam z domu od czwartu!

Dużo zdrowia!
A możesz gdzieś dorabiać pracując tam gdzie pracujesz?

dla Mlodej ... kurde przez te ruchy, mloda swego czasu miala ksywe dzejkob 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ehhh