|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.
Cytat:
(jak jest o co of course)
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Hej nie macie pojęcia jaką miałam dziś cudowną niespodziankę !
Pojechałam na obiadek do rodziców , patrzę a tam jakaś wielka wala stoi, pytam czy to może brat czy siostra coś wysłali do Polski, bo mieszkają w UK i nie raz coś wysyłają, bo waga bagażu jest w samolotach ograniczona. Tata się śmieje i mówi, no a zobacz co jeszcze jest w pokoju.... Moja siostra ! Durnota przyjechała bez zapowiedzi 2 tygodnie wcześniej ! Aż się poryczałam z radości, pół roku się nie widziałyśmy a tu taka niespodzianka ! Tak to wykombinowała, że tylko mama wiedziała, że przyleci, ojciec na jej widok mało zawału dostał,bo też nic nie wiedział !
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, ale nie jest ok
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Skrabelku - cudownie! No to będą święta w kompleciku!
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- No też się zastanawiam. Jest dzidzia. Jest men. Co jest nie tak?? |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ed
Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2014-11-03 o 01:17 Powód: ed |
|
|
|
|
#67 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Annify, jeśli nie możesz tak łatwo tego zmienić,( no nie oszukujemy się żadne ćwiczenia cudów nie zrobią w takim przypadku) to pokombinuj z tymi wkładkami, chociaż na różne okazje poczujesz się lepiej ![]() Ostatnio oglądałam program, jedna pani miała taki problem, że jedna pierś była dużo mniejsza od drugiej, nawet stanika nie mogła dobrze dobrać. No więc chirurg plastyk odessał jej trochę tłuszczyku z brzucha i wstrzyknął właśnie w mniejszą pierś. Okazało się,że na raz nie mógł ich dokładnie wyrównać i zabieg trzeba było robić jeszcze raz, bo skóra nie mogła się aż tak jednorazowo rozciągnąć... Efekt był niesamowity, piersi kształtem nie były identyczne ale różnica no o 90% na plus, pani była przeszczęśliwa i mówiła, że czuje się jak seks bomba ![]() Aż miło było patrzeć jak rozkwitła. Na pewno taki zabieg sporo kosztuje, nie mam pojęcia ile to może być ale zawsze jest nadzieja, że bezpiecznie można rozwiązać ten problem, no ale wiadomo, kwestia finansów.... A co do motywacji i nawyków, ja to sobie wprowadzam, zaczęłam od jedzenia owoców, codziennie, to moja zasada. Po przebudzeniu ogarniam się, mycie , ubieranie, makijaż a między czasie owoc. Ostatnio latam na wariata, nie ma na nic czasu, jem jakieś fast foody a to dobry nawyk na początek. Jeśli z jakiegoś powodu nie zjem owocu, wrzucam go do torebki i zaraz po wyjściu, w drodze wcinam. Niby taka bzdura ale witaminy są u mnie bardzo mile widziane ostatnio. Muszę tę zasadę wypracować odnośnie pisania pracy inżynierskiej ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() od Ciebie , takie jest życie .![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() mimbi, co jest?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|||
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, wiecie, ze ja dalej nie kupilam tej bielizny? Co mam etap, zeby ja kupic, to nie mam kasy. A jak mam kase, to TZ robi swoje dziwne loty i wtedy sobie mysle, ze na zadne koronki nie zasluzyl. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- A poza tym sama bylam modem na Wizazu, wiec wstyd, ze w ogole zasluguje na jakies ostrzezenia, powinnam miec regulamin w malym palcu
|
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pracy, to nie dziwię się,że Cię to zdołowało, ale pomyśl tak, że masz swój malutki skarb, wiadomo, bycie mamą wymaga poświęceń, ale to nie znaczy, że niczego nie osiągniesz. Że to się z czasem nie zmieni. Macierzyństwo może spowolnić rozwój zawodowy ale nie musi . A jak było z tamtym towarzystwem, mają rodziny ? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze że zaczynasz takimi małymi kroczkami, na pewno coś to da ![]() A co do biustowych spraw... dzięki za wsparcie co do tych różnic, u mnie nie jest tak drastycznie, ale jest, z bliska tego nie widzę w lustrze, ale juz jak stanę dalej to jedna taka jakby chciała sobie jeszcze urosnąć, ale nie urosła, a druga wyrośnięta. To mój mega kompleks. Bo nie dość, że wszędzie tylko mega smukłe kobiety z kuszącym biustem, to i sama dla siebie chciała bym sie czuć dobrze. no i dla faceta też a i odnosnie tego zabiegu... to byłby najlepsze sposób pewnie, a może i jedyny prócz wkładek silikonowych. tak czy siak to kosztuje fortunę, więc ... szkoda nawet czasu na myślenie. Nie ma jakichkolwiek innych zabiegów ale nieinwazyjnych? Preparatów jakichś? Co o tym myślicie? Słyszałyście, stosowałyście?---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- A jaką masz pracę? Nie możesz poszukać czegoś zgodnego z Twoimi zainteresowaniami? Czy już próbowałaś? |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Też życzę zdrowia małej. Ja wiem, że lekarz Ci mówił by dużo piła... ale mimbi, sposób stary jak świat (albo wcale nie tak stary
) daj jej coli wygazowanej. Pomaga...P.s. Kiedy byłaś złą zieleninką? |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Rozmowach w toku, chyba z rok temu widziałam dziewczynę, miała ze 22 lata, która zrobiła taki przeszczep własnego tłuszczu do ust. Wyglądała bardzo naturalnie, w życiu bym nie powiedziała, że powiększała usta. Niestety o innych metodach nie słyszałam. A tak z ciekawości to poszperam ile to może kosztować? Ktoś się orientuje może?
|
|
|
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modem byłam 2 razy, raz chyba w 2007, raz w 2009? Ale nie dam głowy dokładnie. Zajmowałam sie KWC. Cytat:
U mnie rozwój zawodowy spowalnia brak pieniędzy, a nie dziecko. Chciałabym zrobić doktorat, ale nie mam pieniędzy, zeby kupić sobie książki. Jedna kosztuje jakieś 200zl + przesyłka ze Stanów. A wiadomo, ze jedna to kropla w morzu. Pracy szukam, ale nic nie ma. Moje ulubione tłumaczenie pracodawców jest takie, ze ma pani za wysokie kwalifikacje. No lofciam to naprawdę. Ze wszystkich znajomych jedynie ja mam dziecko. Po wczorajszym spotkaniu postrzegam ich jako nowobogackie bydło. Chłopak jednej koleżanki wyśmiał mnie, jak mu powiedziałam, ze nie mam 180zl, zeby za niego wyłożyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Mimbi - to starym sposobem teściowej - woda z glukozą. Paczka z 5 zł kosztuje. Nie wiem czemu polecają, bo cukier psuje ząbki (dlatego szczotkuj częściej) ale mi małą mama podpajała i przeszło. Dawała też paluszki z solą... dziwne, co? Grunt, że działa. Jeżeli nic nie pomoże to na kroplówki. Na pewno będzie dobrze!
I nie dołuj się $. Nie poddawaj się. Wyślesz 10 cv. Nikt nie odpowie. Wyślesz 100.. to choćby 3 się odezwały i będzie cacy. --- Znajomi (9/10) też dzieci nie mają. Nie chcą, bo dzieci kosztują... tylko później ciężko w ciążę zajść niestety.. ja chciałam mieć w miarę szybko by na "stare lata" nie chować tylko mieć w miarę samodzielną pociechę. Życie jest naprawdę krótkie. Rok temu pochwałam siostrę. Wczoraj umarł chłopak z rodziny. 24 lata.. Po prostu się nie obudził. Nie wiedział, że choruje. Naprawdę skłania to ku refleksjom.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-12-08 o 21:29 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do doktoratu to przykra sprawa, chociaż może go nie rób skoro już masz za wysokie wykształcenie Faceci chyba biją się wykształconych kobiet. Nie chcą żeby mówiły im co mają robić... Ale fakt, z kim nie rozmawiam, nie ważne czy pracuje w rozrywce, gastronomii , hotelarstwie itp, wszyscy jednogłośnie twierdzą, że na prawdę dopadł nas kryzys. Wszędzie zwalniają, trudno znaleźć coś sensownego jak się nie ma znajomych w odpowiednim miejscu. Wiadomo, niektórzy mają szczęście i bez wpływów sobie poradzą ale nieczęsto tak jest. Mam nawet kolegę, który jest właścicielem sklepu spożywczego od wielu lat i mówi, że szok co się dzieje. Ludzi zmieniają swoje nawyki i nawet nie kupuję tego co do tej pory do jedzenia, bo oszczędzają...---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Oj tak, życie jest strasznie kruche, nigdy nie można być niczego pewnym.
|
||
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo. Była zdrowa. Nagle rozbolała ją głowa. Przestawała kojarzyć ludzi i wracała do normalności. Znów ból. Szpital. Badania. Okazało się, że coś z mózgiem i jak ją wprowadzili w śpiączkę, zrobili biopsję... tak nie obudziła się. Tyle co zrozumiałam..Śmierć mózgu. 3 sekcje nic nie wykazały poza jednym parametrem, który nic lekarzom nie powiedział o przyczynie zgonu. Lekarz sugerował, że mogła mieć na to wpływ dieta dukana.. inny to całkowicie wykluczał. Inny podejrzewał wirusowe zapalenie opon... czeski film. Każdy swoje.. a ona była przed 30. Zostawiła po sobie córeczkę.
Może dlatego nie lubię od zeszłego roku świąt? Wyjątkowo nie lubię. Bo przypominają pustym miejscem przy stole o smutku? Nie chciałam dołować. Praktycznie milczałam na ten temat. Wspomniałam o tym tylko dlatego by wytłumaczyć czemu (od tamtej pory) zamiast jojczyć staram się akceptować jak jest lub działać... Dwoje zdrowych (oficjalnie) ludzi z bliskiej rodziny w ciągu mniej niż półtora roku.. i nagle "śpieszmy się kochać ludzi" nabiera głębi. |
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Straszny dramat, nie wyobrażam sobie jednak co musiałaś biedulko przejść. Strasznie mi przykro. I rozumiem teraz dlaczego nie lubisz świąt. Wszystkie marudzimy, że nikt nie docenia że tyle się nagotowałyśmy, nasprzątałyśmy .... Teraz polecimy do garów jak na skrzydłach!
|
||
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
--- Dziewczynie współczuję. Jeszcze raz: życie jest naprawdę krótkie. Trzeba brać i dawać. Akceptować i zmieniać. Byle nie stać w miejscu i nie wegetować... |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czasu jak mój tata wyszedł do pracy w pełni sił, a potem wylądował na intensywnej terapii to hasło dla mnie nabrało nowego sensu.... Szkoda każdej chwili....
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Sub, żadne nawet najszczersze słowa współczucia nie przywrócą do życia Twojej siostry, ani też nie ukoją smutku.
Czy tylko mi takie sytuacje uświadamiają, że moja rodzina jest kompletna i powinnam się z tego cieszyć? Czy tylko ja nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest stracić rodzeństwo? |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. Czas leczy rany. Ja staram się nie rozdrapywać ich na nowo.
P.S. Coś się kończy, coś się zaczyna. --- Już ta godzina, a ja -nadal- leżę w łóżku. Mała -dalej- śpi. Czuję dzień lenia.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Zdychaaaaaam. Dzisiaj musze na czysto poprawić 2 rozdziały rpacy licencjackiej, a mnie tu się trafiła wredna @ i mam ochotę wyrwać sobie macicę i rzucić nią o ścianę.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Łatwiejszym sposobem (niż wyrwanie macicy) jest termofor.. albo orgazm. Serio-serio.
Bez kwaśnych min mi tutaj. ![]() Dzielę się tylko info z gazety ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- I jeszcze w słuchawkach "because of you" skunk anasie - raz na jakiś czas brzmi dobrze ta sapka. |
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Orgazm jest dobry na wszystko
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
jak bym chciała dzień lenia, w zasadzie nawet godzina lenia by mnie ucieszyła, a tu lipa
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

(jak jest o co of course)