|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Wolałabym tylko na jakiejś innej bazie, holo plus malunki to dla mnie trochę za dużo. Ale ja jestem przewrażliwiona
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
A chciałam spróbować jak to razem będzie wyglądało Na szczęście ten holo ma słabszy efekt :P
|
|
|
|
|
|
#3573 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
ja też, bo się do nich śliniłam od kiedy je zobaczyłam w ofercie ale na promocji były wymiecione ![]() Cytat:
możliwe, że nałożyła jedną grubszą warstwę ![]() Cytat:
Cytat:
jaki słodki pingwinek chociaż to połączenie z holosiem nie do końca mi leży
|
|
|
#3574 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoczko ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Amelciu śliczny pinguś
![]() A ja nie wstawię prąd mnie zabrali z komórki nie wstawię
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu Oby to było chwile ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- W ogóle to super się czuję w takich maciupeńkich migdałkach
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a prezent też taki chce Cytat:
Dzieci są świetnie Miss i to holo podobne do WaH Cytat:
Ja też dziś będę malować paznokcie
|
|||
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Przyniosłam wiadrami
![]() No to popełniłam dziewicę ![]() Jaram się jak głupia, dawno mi się tak żaden lakier nie podobał, na moich pazurkach ![]() Tadam
|
|
|
#3580 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale piękna ta dziewica! ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Tobie chyba każdy kształt pasuje ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44071317]Ja też dziś będę malować paznokcie [/QUOTE]ja miałam malować, ale nie wiem jak
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44071317]
Ale słooooodko Ja też dziś będę malować paznokcie [/QUOTE]Dziękuję A jak? Cytat:
Piękny jest Oj, dziękuję Dawaj jakąś dziewicę
|
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewice czekają ![]()
|
|
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze sobie w końcu jakiś termiczny sprawić.
|
|
|
#3585 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Twoje pazurki, moje ukochane ![]() a jaka Mikołajka zacna! skoro tak, to bliżej nie niż tak ![]() Cytat:
![]() seplasam :x Cytat:
chociaż czytałam pozytywną opinię na temat 3w1 o kurczę ![]() ja pewnie sama bym go nie kupiła, ale podoba mi się ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44071317] Piasek do mnie nie przemawia Dzieci są świetnie Miss i to holo podobne do WaH [/QUOTE] a do mnie przemawia na tyle, że chcę znowu nim pomalować:x no patrz, holo podobne do holo ![]() Cytat:
pięknota z niego
|
|
|
|
#3586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jak pięknie pasuję do Ciebie Nooo...WaH to moje marzenie ![]() Wstawiam wczorajsze ![]()
|
|
|
|
|
|
#3587 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Piaseczek faktycznie do GR bardzo podobny Cytat:
Ja tylko jakby co czekam na sygnał by Ci wysłać. ![]() Cytat:
Zanabyć i przeslać? Cytat:
![]() Nie dawałam. Ale to nie jest zły pomysł. Cytat:
Cytat:
Ja miałam taką podjarkę ze swoim
|
||||||
|
|
|
|
#3588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Leje i +10 u mnie no kurna i jak tu nie chorować ![]() Małż chyba ma jakąś wirusówkę- temperatura przeszła, kaszlu i kataru brak ale za to ma zmasakrowane oczy- piasek pod powiekami i łzawienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44076843]Łooo ale fajny I jak pięknie pasuję do Ciebie Wstawiam wczorajsze [/QUOTE]Kucze Chu jakie Ty masz śliczne te pazurki ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Nie nastawiłam sobie na dziś budzika z nadzieją, że się wyśpię i co? Kurier zadzwonił o siódmej, że ma paczkę, faaak! Cytat:
![]() Ojj tak tak tak ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Dzię-ku-je-my! Cytat:
Ale powoli powracam i biorę się za kolejne projekty ![]() Zdecydować się pomogłam Jest boski.Dziękuję
|
|
|
#3590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() A jak krycie? Ja lubię pod żuczki coś wrzucić (zazwyczaj czerń), bo wydaje mi się, że efekt jest fajnie podbity Miło mi Cytat:
Pingwinek przeuroczy, śnieg też od razu rozpoznałam A mi połączenie z holo mega się podoba [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44071317]Wow,jaki franek.Świetny a prezent też taki chce Cytat:
On ma taki piękny bananowy odcień, róż też świetny, udał im się ten lakier ![]() Cytat:
Bo ja znowu mam jakieś obiekcje na temat kształtu... [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44076843]Wstawiam wczorajsze [/QUOTE]Muszę, muszę, muszę wypróbować tego Wibosia solo Kolor i kształt zdecydowanie urywają członki ![]()
|
|
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomagają kremiki Cytat:
![]() Ne ma za co kochana, ważne, że pomagają Oj udał Teraz mam całe żółte pazurki ![]() Zastanawiam się na 2 a już za Dance legend- ten trójkolorowy to bym się dała pokroić Dziewczyny jak będziecie słyszeć o jakimś wspólnym zakupie, gdzieś na blogach dajcie znać
|
|
|
|
#3592 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() ![]() Kamień z serca, to skoro już jesteś dumnym kierowcą to przyznaj się - na czym oblałaś pierwsze podejście? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Adosy mnie nie jarają niestety... ![]() Cytat:
Jeeej, czuję się jak w raju z tymi wszechobecnymi śnieżynkami, mikołajami, czerwieniami, itp... Cytat:
![]() Super. Ja nie znalazłam dla moich lakierów jeszcze miejsca. Kurde, trzy tygodnie już mieszkamy a ja się nie mogę doprosić o powieszenie półek, ciągle coś... ![]() Cytat:
![]() I w ogóle... ile wszystkieeegooo... ![]() Cytat:
Mi się on bardzo podoba, mimo tego "krycia". Wbrew temu że nie jest śnieżnobiały to właśnie kojarzy mi się z takim mieniącym śniegiem o zachodzie słońca. Mru Cytat:
Jejku jakie pazurrrki ![]() Ale cudny prezent, o mamo... zazdraszczam ![]() Z AP? Ja nie... cztery warstwy solo, ale migusiem się maluje i schnie. Cytat:
cdn... Dżizzz... ile emot musiałam pokasować! |
||||||||
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naajwspanialszy! ![]() Będę pamiętać Wzrusz ![]() [ Dziękuję! Jesteście cudowne [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4407814 4] ![]() Kamień z serca, to skoro już jesteś dumnym kierowcą to przyznaj się - na czym oblałaś pierwsze podejście? [/QUOTE] ![]() ![]() Wstyd się przyznać... Naaa taramtamdadaaaam... ŁUKU ![]() Najlepsze jest to, że przez cały kurs nigdy nie zrobiłam tego źle ![]() Za pierwszym razem się nie zmieściłam, dupa z tyłu. Na poprawce noga z nerwów mi tak niesamowicie latała, że za wysoko mi odleciała od sprzęgła i mi zdechł ![]() Boszz, przed egzaminem w piątek się nie denerwowałam samym egzaminem, tylko tym, że się ze wstydu spalę jak znowu łuk obleję Dzięki Ksaweremu też, wiało tak, że jeszcze bardziej pilnowałam prędkości, no i pieszych nie było tak dużo. Ale oczywiście trafił mi się egzaminator kosa i najgorsza trasa w mieście.No ale skoro łuk zrobiłam, to wszystko było już z górki
|
|
|
#3594 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44076843] Wstawiam wczorajsze [/QUOTE]Kolor nie mój ale bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Bombkowego dizajnu ciąg dalszy... ![]() Sama sobie obiecałam nie wrzucać tych badziewnych fotek z komórcy ale... Zarąbiście się czuję z tym Snow Dustem, wcale nie odbieram go jako nadmiaru blinku, mam wręcz wrażenie że się stopił z moją skórą i czuję się w nim jak w nudziaku. Ma idealny odcień dla mojej karnacji, nie za żółty i nie za biały, nie mogę się na niego napatrzeć... |
||
|
|
|
|
#3595 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
jaką Ty masz piękną płytkę Cytat:
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44076843]Wstawiam wczorajsze [/QUOTE]chyba muszę mieć ten lakier bo jest boski
|
|
|
|
#3596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Widzisz, tak to jest... ja też pierwsze podejście oblałam na takiej rzeczy co w ogóle nie ogarniam jak mogłam to zrobić. Było minęło. Ciesz się prawkiem
|
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No faktycznie pechowo Ważne że juz to za Tobą . I jak szybko![1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4407858 9] Sama sobie obiecałam nie wrzucać tych badziewnych fotek z komórcy ale... Zarąbiście się czuję z tym Snow Dustem, wcale nie odbieram go jako nadmiaru blinku, mam wręcz wrażenie że się stopił z moją skórą i czuję się w nim jak w nudziaku. Ma idealny odcień dla mojej karnacji, nie za żółty i nie za biały, nie mogę się na niego napatrzeć...[/QUOTE] Mam dokładnie tak samo! Wcale nie jest bardzo blingowy. I kolor ma wręcz idealny. Pięknie go oddałaś |
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4407858 9]Sama sobie obiecałam nie wrzucać tych badziewnych fotek z komórcy ale... Zarąbiście się czuję z tym Snow Dustem, wcale nie odbieram go jako nadmiaru blinku, mam wręcz wrażenie że się stopił z moją skórą i czuję się w nim jak w nudziaku. Ma idealny odcień dla mojej karnacji, nie za żółty i nie za biały, nie mogę się na niego napatrzeć...[/QUOTE]
bardzo Ci pasuje Cytat:
dobrze, że masz to już za sobą
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4407858 9]
Bombkowego dizajnu ciąg dalszy... ![]() [/QUOTE] Cudowny!! Chcę [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4407863 0]To jeszcze raz gratki ![]() Widzisz, tak to jest... ja też pierwsze podejście oblałam na takiej rzeczy co w ogóle nie ogarniam jak mogłam to zrobić. Było minęło. Ciesz się prawkiem [/QUOTE]![]() Stres robi z człowiekiem takie rzeczy, że się w głowie nie mieści ![]() Co zrobiłaś ?Cytat:
Teraz już się z tego śmieję Dokładnie 2 miesiące minęło w ten weekend od rozpoczęcia kursu
|
|
|
#3600 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jakie trwały! Zmywałam, sprzątałam, ciacho piekłam, moczyłam długo, nawet końcówki nie starte i faktura niezmieniona - gdzie przy piaskach GR mam tak, że się trochę ścierały i robiły jakby przytępione. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Teraz to wstyd się przyznać, bo sama baaardzo klnę na takich kierowców... ale właśnie - ze stresu to klapki na oczach i byle do przodu. Wyprzedziłam na przejściu dla pieszych samochód, który się zatrzymał coby pieszych przepuścić Żeby nie było, pieszych widziałam, nie wchodzili na przejście, a i ten samochód zatrzymał się bardzo gwałtownie, ja nawet tego nie ogarnęłam. No i było po ptokach, hamowanie egzaminatora.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Pingwinek krzywy, śnieg wygląda jak nie śnieg. DUpadupadupa, ale nie będe zmywała już.
Wolałabym tylko na jakiejś innej bazie, holo plus malunki to dla mnie trochę za dużo. Ale ja jestem przewrażliwiona

Ale może jutro po pracy zdążę pomalować...

Ale będę w większych Empikach i na bank sprawdzę. U mnie niestety jakieś małe klitki. 

Mi się on bardzo podoba, mimo tego "krycia". Wbrew temu że nie jest śnieżnobiały to właśnie kojarzy mi się z takim mieniącym śniegiem o zachodzie słońca. Mru