|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12
Wczoraj mąż kupił mi bluzeczkę fajną, zdjęcie wstawiłam do albumu
|
#1022 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Pali żywym ogniem" jak Amorcio napisała... idealnie ja lubie się grzać w wannie robie sobie peeling gruboziarnisty, dre gąbką uda i dupsko, wychodze, ociekam z wody ( ) i szybkimi, kolistymi ruchami wcieram ten specyfik w uda, brzuch, pośladki. Jak zaczynają mnie piec ręcę to szybko je myje, czymś co się pieni i ściągajcie pierścionki, dobrze radzę ![]() noo i uwaga na pękające naczynkaa, najlepiej zabezpieczyc je wazeliną. Cytat:
![]() Albo tym chłodzącym jak sie wysmarowałam cała, to płakałam pod prysznicem, że mi piździ (lato, 35stopni w nocy) Cytat:
hahaha, naa pewno spróbuję tego Berghofa ![]() No boskie masz te cycuchy, no co będę ściemniać. mam je w albumie do doktorka Cytat:
)Cytat:
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Piżamka i skarpetki, jedno i drugie z misiem
taka ciepła
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=
Ja też trochę się wstydze tak ubrać, jedynie to jakieś sexy koszulki ale może kiedyś się odważę I ten balsam plus masaże plus ćwiczenia pomogły u Ciebie pozbyc się cellulitu? Któraś też pisała o bankach chińskich. Pomogło? Ile już stosujesz? [/QUOTE] Ja się osowalam banki chińskie i po 3 miesiącach prawie codziennego stosowania cellulit był praktycznie nie widoczny. Fajnie jeszcze zakupic oliwke na cellulit i stosowac razem. A jeszcze na to dodatkowo peeling kawowy wtedy efekty jeszcze lepsze. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Matti - o mnie Mikołaj zapomniał, więc zazdroszczę, na szczęście dr się spisał i wyręczył Mikołaja... |
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za cudownie miłe komentarze
|
|
|
|
#1027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1028 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem dziewczyn które narzekają, że za małe piersi mają... moja koleżanka była strasznie płaska, wyjściówka zerowa, tylko sutki miała więc implant jej włożyli ok 250-270ml okrągłe i nie ma jakiś wielkich balonów ale naprwdę ma śliczne piersi, jędrne i stojące, dziewczyna jest fotomodelką ma 176cm, chodzi na siłownię ma jędrne ciało i wcale nie przeszkadza że te piersi nie są ogromne, są poprostu dopełnieniem jej idealnej sylwetki, piękne ciało + jędrne okrągłe piersi, szczerze oglądałam już wiele zdjęć i nie widzę różnicy pomiędzy 200-500ml jedne są trochę mniejsze inne trochę większe ale jakiejś znaczącej różnicy nie widać ;D ja swoją wyjściówkę też miałam zerową ale upierałam sie przy dużych, to mi Dr wsadziła 380ml (gdzie inni lekarze proponowali max 320) i teraz są dwa wielkie balony, czasami myślę że wyglądam jak mutant hehe szczupła, wysoka sylwetka, wąskie biodra, talia, wąskie barki i dwa wielkie cycki ;D hehe ale w sumie sama chciałam.
Więc nie ma sie co martwić, że piersi po operacji są za małe bo to tylko siedzi w waszej głowie dziewczyny!! Lepsze o tysiąc razy mniejsze i jędrne w ładnym kształcie niż duże obwisłe cycory jak u krowy, wstawiam zdjecie !!
Edytowane przez nieel Czas edycji: 2013-12-09 o 10:55 |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
jest, jest na co popaatrzeć
Elminio widzę, że jesteś megaa szczęsliwa i zadowolona!
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ilovesleeping;44078 118]Musze zajrzeć do Twojego albumu już się nie mogę doczekać
![]() TK robi cudowne piersi i dlatego się na niego zdecydowałam. A ten kształt nie musi wynikać z pracy chirurga tylko z anatomii. Ja też robiłam u TK bo jakoś wydał mi się najlepszy. Ale każdy ma swoje zdanie. Zobacz u mnie w albumie jak wyglądają moje cycuchy. MAsz bardzo ładne piersi ja bede chciała implanty okragłe , nie mam pojęcia jaki rozmiar i jakiej firmy mi zaproponuje doktorek.JAkie badania wypisał ci T.K do zrobienia?? grupe krwi, usg piersi, morfologia, czas kzrepniecia?? moze pamietasz czy rtg i ekg tez?
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
nieel wysłałam zaaproszenie, czekaam na zobrazowanie tego co napisałaś
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
a ma któras z was impalnty Silimed Nuance ??czym sie roznia od mentorow??i czy z czasem mieciutkie?
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=szann;44078866]nieel wysłałam zaaproszenie, czekaam na zobrazowanie tego co napisałaś
wstawię foty napewno, chciałam przedwczoraj wstawić to mój tż zobaczył, stwierdził że żałuje że zrobił mi te piersi bo ja teraz robię sobie foty i wstawiam gdzieś na forum gdzie siedzą zboczeńce ;D on tego nie rozumie że tutaj kobiety sobie pokazują piersi przed operacją i po ;D powiedział że się zawiódł na mnie i się nie spodziewał że będe takie rzeczy robić ;D;D ale polewkę z niego mam, chciałabym już wam pokazać ale mam jeszcze szwy i dopiero 12 jadę na ściągnięcie więc poczekam |
|
|
|
#1035 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
nieel-ja tez jestem ciekawa jak wygladasz teraz po powikeszeniu piersi a jak wczesniej jaka mailas wyjściówke ja na razie jestem przed operacj
|
#1037 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ fajne masz te nowe żelki Cytat:
Wiesz co z tego co ja zrozumiałam, to mam się stawić na ulicę Kozią, tam gdzie ma to centrum. A Ty miałaś w innym miejscu?? ----------------------------------------------------------------- Dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać... dzisiaj w nocy nie spałam... Tak się zaczęłam niepokoić, że coś pójdzie nie tak... próbowałam spać na plecach, ale po prostu nie potrafię i boję się jak to będzie potem... ![]() Potem zaczęłam myśleć, że może nie powinnam tego robić żeby sobie nie zrobić czegoś złego jakichś powikłań itd... :/ Kurcze do tej pory taka byłam pozytywnie nastawiona... nie wiem co się dzieje...
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. na forum trafiłam dość późno bo dwa dni przed operacją nawet nie pomyślałam żeby zrobić zdjecie piersi przed operacją ale w klinice mi robili więc poproszę żeby mi dali to wstawię, moja wyjściówka ... rozmiar A, w zasadzie staniki A były czasami za duże, ogólnie to byłam płaska jak decha , teraz mam implant 380ml albo 390 (muszę spojrzeć w kartkę bo w sumie sama nie wiem) po 12 wstawię zdjęcie bo jadę na zdjęcie szwów.
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie laski które maja większe wątpliwości w stosunku do chęci zrealizowania swojego celu... są po prostu jeszcze nie gotowe i powinny się wstrzymać do czasu aż będzie to główna myśl odkąd się budzi...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sylwus - z ust mi wyjęłaś... osobiście od przynajmniej 10 lat prosiłam Boga o nowe cycki, niestety zmorą były żebra, bez usunięcia ich operacja powiększenia nie była możliwa... teraz po usunięciu żeber, pierwsze co to cycki,cycki i jeszcze raz cycki.... nie czujesz bólu, lęku, obaw,że coś nie tak.... tyle lat czekania i w ciągu 3 miesiecy moje marzenie jest się w stanie ziścić - szczerze - do końca w to nie mogę jeszcze uwierzyć...
|
|
#1041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Próbuję brać pod uwagę wszystkie scenariusze, bo życie mnie już nauczyło, że różnie bywa. Ja bardzo bym chciała mieć nowe piersi - w ogóle piersi. Dopiero dzisiaj w nocy tak mnie naszło... na zmartwienia. Nie wiem dlaczego Może jestem za słaba psychicznie? Boję się, że nie wytrzymam z bólu i boję się, że te nowe żelki będą "ciężkie strasznie".
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
AsieK8705-nie mysl tle ja tez naleze do osob ktore panikuja i maja obawy ze cos moze pojsc nie tak badz dobrej mysli,pomyśl że codziennie chirurdzy plastycy przeprowadzaja operacje znaja sie na tym ,ty zaufalas danemu lekarzowi i musisz mu zaufać do końca w końcu powierzyłaś kawałek swojego ciała w jego opieke
|
#1043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))Masz gorszy dzień, włącz sobie zdjątka motywujące )![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
Asiek, nie stresuj sie..wiem co przezywasz bo ja ide pod noz w srode i tez mam stresa...chce miec cycki a za chwile mysl, ze co bedzie jak sie nie obudze albo cos pojdzie nie tak? Za chwile znow patrze w lustro i mysle sobie, no nie! Musze miec w koncu piersi..chyba wiekszosc z nas to przezywa, tylko jedna mniej druga bardziej...
|
#1046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może macie rację i mi to przejdzie ![]() A odnośnie ciężaru na klatce piersiowej, to czuć bardzo? Ja jak wzięłam w rękę te wkładki to mi się ciężkie wydały i jakoś tak nie mogę sobie wyobrazić, że ta skóra tak się rozciąga i mimo wszystko to utrzymuje w środku - tak, wiem wiem, że to pod mięsień no ale mimo wszystko taki kawał żelu wpakować tam gdzie nic nie ma? Mi się wydaje że będę na wpół zgięta wychodziła stamtąd ![]() Tak mam się stawić na Kozią, tam gdzie byłam na konsultacji;] A jak tam warunki w sali po? No i czy ta operacyjna to jakaś straszna jest?A wiesz może czy dr A.B. też daje ten pas na stanik-pancerny? czy to zależy indywidualnie?![]() Dziewczyny ja mam op. zaplanowaną na sobotę, czyli w niedzielę wychodzę. Martwię się, że trudno będzie znaleźć aptekę w której będę musiała wykupić te leki... kurcze.
|
|
|
#1047 |
|
Zadomowienie
|
AsieK pamiętasz jak się stresowalam ? Nie mogłam spać , jeść wogóle tylko myślałam od rana czy dobrze robię , w samochodzie po drodze do kliniki rozpłakalam się i mąż chciał zawracać
A w klinice luzik , usnęłam w łóżeczku zanim dali mi głupiego Jasia a jak juz go dostałam to odpłynełam . Zero stresu
|
#1048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na początku dziwnie mi się oddychało, nom i przez kilka dni mówienie to jakiś kosmos
|
|
#1049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AsieK w staniczku ja piersi tzn. ciężaru nie czuje ale jak go zdejmę to dziwne uczucie ale szybko mija . Pamiętaj ze trzeba chodzić wyprostowanym jak będziesz zgarbiona to obciążać będziesz mięśnie i bol gotowy . Ja chodzę od początku wyprostowana i jest super ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Wstawilam zdjęcia 12 dniowych dziewczynek , jestem w nich zakochana nanana
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja przez 10mcy czekania na operacje miałam rożne myśli ale juz ostatnie 3mce chodziłam i wyobrażałam sobie siebie mega szczęśliwą, ze mam śliczne piersi, miękkie i ruchome, ze wszystko sie wygoilo super szybko, ze bólu praktycznie nie było. Nie zastanawiałam sie juz jakie duże, jaki kształt itd. Po prostu, ze mam piękniejsze piersi niz jestem w stanie sobie wyobrazic , starałam sie czuć tak jak bym juz z nimi z rok byla (to tzw afirmacje, to o czym marzysz wyobrażasz sobie, ze juz to masz) bardzo mi to pomogło, niczym sie nie stresowalam, bólu praktycznie nie czułam, tylko dyskomfort. Gdy mi coś doskwieralo, zabolało gdy wstawalam to sobie pozartowalam z mężem, ten ból nie był wynikiem ciężkiej choroby, groźnej diagnozy itd a wtedy człowiek ma zupełnie inne nastawienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

ale jak L ka to musi byc wiazane z tylu bo po obwodzie mi zleci