|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
hej
![]() deszcz pada, bleeeeee ![]() Cytat:
![]() przygotuj sobie jakąś super przemowę na tą okoliczność i ją zagnij na amen ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bleeeeeeee; jakbym się obudziła z takiego snu, to chyba musiałabym całe łóżko sprawdzić, czy żaden robal się tam nie czai Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3512 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiwi dalismy pierwszy raz w ten week. i jest szał ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam jeszcze takie, ktore Ola kiedys dostała a nie było okazji załozyc, nic specjalnego nie kupowałam/nie kupuje Ale pewnie i tak skonczy w samych rajstopkach bo w kieckach zle sie raczkuje ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a bardzo słuszna uwaga, z tym, że ja już mówiłam-ja sama nie jadam kupnych wędlin, pasztetów i innych.. mój tata sam osobiście robi dla nas szynki, tak hobbistycznie, Oli tylko takie daję. Planuję kupić pierś i dac tacie, by mi zrobił szynkę drobiową Tak samo jak nigdy chyba nie jadłam dzemu ze sklepu ![]() No jak nie jak tak ![]() I jeszcze w Rembertowie myślę, tylko nigdy nie mogę sobie przypomnieć która to ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-12-09 o 10:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
Meneq to serio szczerze współczuję takich temperatur, dla mnie to nie do życia jest. I jeszcze mam prośbę, jak znajdziesz chwilę wrzucisz mi zdjęcie tych karniszów Twoich? Bo Twój opis brzmiał najprościej i musze poszukać czy u nas jest coś takiego
![]() Laurko a okna chociaż otwierają? Bokeh masakra z tym pchaczem, niech się wypcha i tyle! Nancy ale mnie zbulwersowała Twoja teściowa ![]() ![]() ![]() Szaja masakra z tym zaczadzeniem ![]() ![]() ![]() Ezzo współczuję nocek ![]() Yellow ![]() Hje ja nie podawałam jeszcze wędliny ze sklepu ![]() Zdrówka dla chorowitków! |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zadomowienie
|
Szklanko mamy jeszcze 3 opcje
![]() 1. sprawdzić tarczyce 2. badania na alergie 3. pójść do szeptunki ![]() punkt 1 i 2 lekaarze mówią, żeby sprawdzić dla świętego spokoju, ale wątpliwie jest, żeby zarówno nieprawidłowosci z tarczycą czy alergia u 10 miesięczniaka uaktywniały się jedynie nocą przy jednoczesnym bardzo dobrym rozwoju dziecka. ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Bokeh melatonina to hormon, który wpływa na regulacje snu czy cyklu dobowego, każdy organizm go wytwarza, al ebyć może niektóre za mało ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mnie też złapało jakieś cholerstwo.
![]() ![]() A, zapomniałam się Wam pochwalić - Oliwka nauczyła się raczkować, tak już całkiem normalnie. ![]() A jakiego pokroju horrory lubisz najbardziej? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż, jak tak patrzę na allegro, to woski i samplery wcale nie są takie drogie... Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-09 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla lekarza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
ja nie zrobię wędliny bo mi piekarnik nie działa
![]() w ogóle sie zastanawiam jakbym chciała kupić.. jak szukać. Mam pod domem sklep firmowy Szubryt, niedaleko też Poręba (swego czasu bardzo sławny z wyrobów) ![]() szukam w necie ale nic, jedynie te parówki, że Sokoliki dla dzieci są specjalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | ||
Zakorzenienie
|
jakaja jeju jaki słodziak
![]() Cytat:
![]() kiedyś marzyłam by naukowo zająć się badaniem i znaczeniem snów ![]() ![]() Cytat:
![]() no a jak tam tatus ![]() jeeezu jak mnie łeb boli, wypiłam wczoraj z TZ czerwone wino, bleeeeee zdycham dziś a moje maleńsywo obudziło się w nocy tylko raz o 5.40 na jedzenie i spał prawie do 8 ![]() pozdrawiam wszystkie chorowitki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Rozeznanie
|
Neti ja narazie nie Znam wawy
![]()
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie poka !! Cytat:
o ja tez poproszę jak zrobic wędlinkę samemu ![]()
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
widzę,że temat parówek i wędlin na tapecie
ja powiem tak, sami nie jemy szynek sklepowych ani parówek, czasem jakąś kiełbaskę więc i moje dzieci tego nie jedzą ale nie mogę powiedzieć,że ktoś jest złą matką,że karmi w ten sposób swoje dzieci my świadomie wybieramy pewne rzeczy związane z jedzeniem i tyle, każdy ma inne podejście i nic mi do tego, nie zamierzam nikogo przekonywać, uświadamiać itp kiedyś próbowałam wpływać na moją teściową by nie kupowała półproduktów a także slodkich jogurtow i gotowych ciast- ale to jak do ściany, w końcu doszłam do wniosku,że to jej sprawa i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44076758]Zyje jeszcze. Obstawiam angine ropna. Bqawo dla Yae :[/QUOTE] Matko Aga oby Twoje obstawianie sie nie sprawdzilo... angina to chyba najgorsza choroba jaka mialam wrrrr Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() spytam jutro mojego tescia jak przyjdzie do mlodej, on jest specem od takich przypadkow ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cudeńko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas całą noc lało ![]() ![]() Black, zdrówka!
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, żeby były straszne ![]() ![]() Cytat:
A tatuś ma się dobrze. Nawet wczoraj gofry mi zrobił jak siedzieliśmy z małą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Tak w kwestii prezentów. T. kupiła na Mikołaja Dadolowi lokomotywę. Jeździ se, kręci, gra i świcie do wczoraj parą buchała. Podejrzewam że tam gaz jakiś był bo śmierdziało.
Poza tym pociąg od lat 3. Plastik, który przy poważniejszym rzuceniu o podłogę się połamie. Owszem Dawid zaaferowany - przez chwilę. Na blogu o prezentach pisałam (musiałam ładnie bo one mi bloga czytają) Generalnie wiem że chciała dobrze, ale Dawid już tym rzucać chce. Mogła mu książeczkę jakąś z odgłosami, Dawid w ogóle bardzo zwierzątka lubi. Poza tym poczułam się niemiło, bo ona faworyzuje swoją wnuczkę, na piedestał by ją wyniosła, non stop że Oliwcia to tamto. Wczoraj mnie wqrzyła bo za moimi plecami do TZ że ma ją zawieźć do niej bo ona dla niej prezent ma (ta łajza Justysia z t. teraz nie siedzi, podejrzewam że chodzi o to że do węgla trzeba by się dołożyć ![]() I fianłowo: Dla Oliwci: kot interaktywny, malowanki, kredki słodycze - na bank dużo więcej kasy niż to dla Dawida. A i t. jak mi mówiła o zabawce dlaOliwci to mówi że kupiła taką od 2 lat, to dobra będzie. A kuwa nie łaska popatrzyć jaka będzie dobra dla 12 m+? Mówię Wam tak mi się przykro i niemiło zrobiło że masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zadomowienie
|
Marsi, błagam, interpretuj mój sen, bo czuje, że ma on jakieś znaczenie,tym bardziej, że broniłam Olę przed tym czymś, no i przewinął się tam też... no
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj linka wstawiałam ![]()
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Elllmi wyszło że Bokeh po łepkach nadrabia
![]() ![]() oj Bokeh ![]() proszę kurtka EMS :http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...szcz%2BBSK/800 Black zdrowiejcie tam i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
ale na sobie !
Cytat:
pfffff :P wczoraj widziałam tzn od Ems ale nie Twój sen ![]() hahahaha a czym dilowałam ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Ty... no narkotykami
![]() to z soboty na niedzielę ![]() a z niedzieli na dzisiaj to żeś się z jakimś nauczycielem puszczała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Co do snow, nie jestem wyrocznią heheh tak tylko kiedyś strasznie dużo na ten temat czytałam i potrafiłam je w jakiś sposób tłumaczyć
Charlizz- robaki mogą symbolizować lęki, obawy, zagrożenia, Ty przed nimi się broniłaś i Olę też Bokeh a Twoj sen wynika z tego,że zdajesz sobie sprawę,że to tylko internet ![]() nie wiem dziewczyny, tak mi się tylko wydaje nie bierzcie tego za wyrocznie nie biorę ![]() mięsa pieczemy,jeśli już [ |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Filip od teściów tradycyjnie nic nie dostał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.