|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Pachnidelka do ciala typu zele, balsamy, olejki pod prysznic - HELP
Witam
Poszukuje na prezent dla kobiety pchnacego zelu, balsamu lub olejku pod prysznic. Zelezy mi na tym aby ladnie pachnialo. Moze znacie lub polecicie mi takie pachnidelko do ciala. Dziekuje z gory za pomoc. Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Mi też zwykle zależy żeby głównie ładnie pachniało, moje propozycje są takie:
- ZAPACHY OWOCOWE ( balsamy do ciała ): - Oceanic AA - malinowe masło do ciała - Luksja - nawilżający balsam do ciała, warianty: gruszka, grejfrut, brzoskwinia, melon no cóż, tyle mi tylko przychodzi do głowy ... - ZAPACHY MLECZNE LUB CZEKOLADOWE ( balsamy do ciała ): - Oceanic AA - kakaowe masło do ciała - Bielenda BEAUTY MILKY - jogurtowy mus do ciała na pewno będą też ładnie pachniały jakieś balsamy do ciała z linii wód toaletowych, ale to już wyższa półka Żel pod prysznic lub olejek będzie pachniał tylko pod prysznicem ( wg mnie ), a balsam trochę na tej skórze pozostanie ![]() pzdr jeszcze mi się przypomniało, że ładnie pachną także balsamy do ciała johnson&johnson i dr Eris - LIRENE - ale to są takie zapachy bardziej "perfumeryjne"
![]() ![]() " Wszystko w Twoich rękach, możesz budować, możesz burzyć ! (...) " https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6111868# post6111868 - GRINDERSY czarne na wymianę Edytowane przez doris_stokrotka Czas edycji: 2007-05-22 o 21:50 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnidelka do ciala typu zele, balsamy, olejki pod prysznic - HELP
![]() Zależy, z jakiej półki cenowej chcesz kupić prezent. Z tańszych: Avon Senses, żele, balsamy, peelingi, płyny do kąpieli, duży wybór zapachów, ceny ok. 10 zł Tak jak doradziła Doris, balsamy AA - sporo fajnych zapachów, ja najbardziej lubię jogurtowy. Cena ok. 13-15 zł. Ze średniej półki polecam Oriflame Mil&Honey Gold - bardzo dobrze pielęgnuje i piękni pachnie, ceny do 40 zł. A z wyższej, balsamy i żele perfumowane, ale na tym się nie znam i nic nie doradzę ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Odnośnie wyżzej półki to polecam spacer do perfumerii - zazwyczaj razem z perfumami wypuszczane są na rynek żele pod prysznic lub balsamy o takim zapachu. Ale to juz drogo i ekskluzywnie...
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Sephora ma ładnie pachnące i eleganckie (nadają się na prezent) żele i balsamy pod prysznic. Można je nawet na miejscu za darmo ładnie zapakować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.