|
|
#1741 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Leniwce
Kupiłam migająca świecę w Rossmanie -już kumplea z pracy stoi nade mną i namawia, żeby ją wydłubać do końca i sprawdzić, co tam jest
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oj bo ja liczę jednak moja friend właśnie z takimi bólami ten teges także you never know widać od razu ze to chuopcy |
|
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja Ci powiem - pachnie przepiemknie a z której strony zamawiałaś ten wiciokrzew?
|
|
#1744 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44073205] Uwaga zapodaję temat. Jakie macie plany sylwestrowe? [/QUOTE]nie paść na ryj po powrocie z robo Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.a ja właśnie zarz idę myśleć i zapisywać , bo już raz myślałam i wymyśliłam , ale nie zapisałam i zapomniałam o jaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() znowu zimno i wichura , ideu myśleć o żarciu , bo mnie gonio
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nononono, gdyż jako rzecze Mursz, są to Cytat:
Cytat:
, ale z normalnym żarciem, bo ciast nie będę piekła, bo nikt tego nie je, no ewent pies
|
|
|
#1746 | |
|
Konto usunięte
|
1. 2. Współczuję tego kobietom Cytat:
To Bar jakiś nierozrywkowy chyba ![]() Ołłłł szit! Jakie przytulasy! Ale kicha Współczuję Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! Aaaa..... Murszę zostałaś kliknięta 3 razy
Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2013-12-09 o 17:49 |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44085479]
Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! Aaaa..... Murszę zostałaś kliknięta 3 razy [/QUOTE]1. to BAru drogi Baru to ja chcę milion dolarów - trzym kciuki ![]() 2.
|
|
|
|
#1748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tam lubię jak jakiś serial ma dużo sezonów, do 1-2 sezonów to się nawet nie opłaca siadać ![]() a Office mogłabym jeszcze drugie tyle obejrzeć Cytat:
też rozmyślam nad jakimiś botkami na zimę, bo mam kozaki oficerki ale jedna łydka mi zgrubła i nie chcą się dopinać no i wyglądam trochę jak kretyn taka rozpięta ![]() Cytat:
ale jeśli ma całkiem przejść dopiero jak mi wszystkie nerwy przejdą to ni ma szans ![]() to może być bardzo dobry znak i oby taki był niezbyt pocieszające czyli już forever ze mną czy jakoś da się to poleczyć? [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44085479] Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! [/QUOTE] jesssu co jej zrobiliście? |
||||
|
|
|
#1749 | ||
|
|
Hałkam?? A co z cherbato?
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44085479] Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! Aaaa..... Murszę zostałaś kliknięta 3 razy [/QUOTE]Zaczynam się bać fisaszu... ![]() I dzięki ![]() Taaa... Ja wiem, że jeszcze są normalni ludzie na świecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Małżon serwer wymienia, więc koniec netu na czas najbliższy, to spadam do kuchni i grzeczni mi tu bądźcie!!
|
|
#1750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosh jak dobrze, że ja tv nie oglądam..[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44085479] Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! A wczoraj jeszcze pracowała (ew. w piątek/sobotę ? No to szybko poszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- muf |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
mam kupić babci kran, pytam jaki, co powiedzieć w sklepie z kranami
chuopin do mnie: wiesz co to są krzywki? ja: nie chuopin: to taki mimośród ja: a na gwiazdkę dostanie dalmierz z laserem i suwmiarkę elektroniczną takie mam z nim życie
|
|
|
|
#1754 |
|
BAN stały
|
Ewusia, ale The Office amerykańskie czy brytyjskie?
![]() V. właśnie też to ogląda, amerykańskie. Też kiedyś obejrzałam parę odcinków. A moje seriale najukochańsze się pokończyły na amen Ale może to i lepiej...
|
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() komedia czasem trzeba tez komedię obejrzeć, żeby się odstresować ![]() Cytat:
Cytat:
poza tym próbowaliśmy oglądać brytyjskie po amerykańskim i jakoś nam nie podeszło... jednak już sentyment do tych postaci z amerykańskiej wersji był duży A jakie miałaś najukochańsze? (oprócz Dextera ) Z lecących na bieżąco polecam jeszcze Good wife |
||
|
|
|
#1756 | |
|
Konto usunięte
|
Abrakadabra..... sprawdź stan konta
![]() Została osaczona przez Wiejską Gwardię. Nie miała wyjścia A to dopiero początek W sobotę pracowała jeszcze. Jeszcze ![]() Cytat:
Jestem mądry. Kimałem przez 4 godziny, a teraz nie usnę |
|
|
|
|
#1757 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1758 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fklejam jeszcze aniołki z aukcji charytatywnej. I żałuję, że nie kupiłam więcej, bo dziewczynka strasznie chora, a nasze kochane państwo nie refunduje jej leków A jej rodziców stać tylko na dawkę spowalniającą leczenie,a nie leczącą -to kilka tysięcy dziennie A jej brat już na to umarł...Ale nie traci humoru i aniołki ma piękne
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
boooosz to jest zatrważające jak ludzie są sami sobie pozostawieni - oby im się udało, ale wiem, że pewnie wiedzą że to desperacka walka z wiatrakami na dodatek bo aniołki zapewne nie starczą
mój ojciec umarł nie dlatego że już nie było wyjścia, był lek który mu zapewniał życie a na dializach mógłby mieć i kilka lat - ale Kopaczowa dała szlaban. Wielka aferka w tivi była. Najpierw w telewizji widział załamanycvh ludzi, potem do nich dołączył. Nieunikniona straszność Stwierdził że nie będzie sprzedawał auta mieszkania ani niczego żeby kupić to z Niemiec by po paru miesiącach zostawić rodzinę samą na lodzie, z torbami. ale ale żeby nie kończyć w takim tonie, to dojszłam do straszliwego wniosku - no się przeca nie przekonam jak pachnie ten Beachwood dopóki nie klikneu, nieprawdaż? W sumie jedyne co mnie powstrymuje to kliaknie w ciemno - trochę wyklikaliśmy się juz z kaski i kolejnego zawodu nie zdzierżę. Wiem jedno - nie mogę mieć już jadalnych, słodkich zpachów, bo dostaję ataków głodu ślinianki wariują, ja napadam an słodkie czego normalnie nei robię. Musze mieć jakieś drewienko - ja se chyba powinnam palić Guaiac. Tylko Micaleff się ceni cholerka ![]() Mam herbatę rumiankową i puchate ręczniczki. Poza tym odbyłam dziś rozmowę telefoniczną z dwulatkiem i się rozczuliłam. Chyba hormony przeze mnie przemawiają - ale ciekawe tyle lat siedziały cicho
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-10 o 01:04 |
|
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
aa to też widziałam
myślałam ze cos nowego mi podpowiesz Cytat:
Cytat:
![]() tak to bywa ![]() Mursz niezłe zdobycze Macham |
||
|
|
|
#1761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy bo wczoraj poznałam biczłuda z wosku i przepadłam moja lista masthef słoi rośnie w tempie zastraszającym ![]() Cytat:
) tylko tak relaksująco i morsko Cytat:
Mam tłumaczyła mojej ok 5letniej siostrze: - Mamo co znaczy, że człowiek jest hojny - to znaczy, że jest szczodry Cytat:
ad2. jeszcze nie wiem, ale (dla mnie) zdrowo i dietetycznie , ryba w galarecie, tak ze dwa rodzaje karp + ?, śledź też dwie odsłony: olej, jogurt/śmietana, obowiązkowo sałatka jarzynowa standard, obowiązkowo ham w puszce + ćwikła paszteciki do barszczu indyk z owocami w galarecie muszę jeszcze obiady wymyślić mienso znaczy (może kaczka? może karkówka w śliwowicy?) do tego może kluski śląskiew ogóle strasznie dużo tych dni świątecznych w tym roku , potwornie to utrudnia planowanie Cytat:
niestety, ale przeważnie samo przechodzi znienacka, czego Ci życzę z całego serca ![]() dobry miałam do miasta jechać, krew upuszczać , ale nie mam czym, zima wyłączyła nam z używania samochód
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
bry
pojechawszy i wróciwszy w całości Dobrze, że grubą książkę (Filary Ziemi Folleta) wzięłam, bo musiałam czekać 8h, aż tatę przebadają i wypuszczą
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duhrna ja Zaćmiło mię. chcę pomóc i ja, zwłaszcza, że moja Mam zbiera anioły 2. no i zgadnij co ![]() przekonałaś mnie - choć morskości jakoś nie pragnę zimą - nie jest on chłodny? ale jeśłi nie jest spożywczy i ma działanie relaksacyjne to wdepłam 3. otóż to, dokładnie o to chodzi 4. Cytat:
dobrze, że już z powrotem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-10 o 10:39 |
||
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Napiszesz coś więcej? Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie
Spo - a czy ja dobrze przeczytałąm gdzieś, bo nie mogę znaleźć, że to Ty miesa na wędliny w domu piekłaś? (tzn. pewnie wielu tak robi, ale chyba Ty pisałaś ostatnio) jakieś konkretne przepisy ? linki? pomysły bo musimy to zrobić gdyż ponieważ sklepowych nie lubimy ile takie mięcho jako domowa fiędlina może leżeć w lodówce? |
|
|
|
#1766 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Zarzucam temat: dołujące książki. Mile widziane antyutopie, postapo, elementy fantastyczne ale posępną obyczajówką, naturalistycznymi opisami nie pogardzę. Coś w szeroko pojętych klimatach Przemiany Kafki, Roku 1984 albo Głodu Hamsuna. Byle nie historyczno-wojenne, nie o holocauście, o biednych dzieciach, o chorych i umierających, o rzewnej miłości ani nie traktaty psychologiczno-filozoficzne bo nie skumam. |
||
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis
![]() kawał mięsa (karkówka wieprzowa) o wadze ok.1,5 maślanka wędzone lub suszone śliwki kilka szt. 1/2 szklanki śliwowicy (nada się też inny alko, byleby silnie śmierdzący typy Burbon, brendy czy inszy koniak, ale śliwowica najlepsza oliwa, sól, pieprz, marjanek, cebula, miód około łyżki Karkówkę zalać maślanką, tak aby była przykryta, odstawić na minimum 24h do 3 dni, obracać. Wyjąć, opłukać, osuszyć, przprawić, obrumienić na oliwie. Przełożyć do naczynia z pokrywką (u mnie gęsiarka) dodać poszatkowaną cebulę, śliwki, alko. Na małym ogniu dusić pod przykryciem, aż zmięknie, polewać wodą i wytopionymi sokami. Można też wstawić do piekarnika na ok. 180 st i 2 h i zapomnieć w cholerę, polewana jednak lepsza . Sos ewent zredukować, zmiksować, doprawić. amenRejcz przecież każde mięso możesz wymoczyć w maślance, dowolnie przyprawić, upiec i podać jako wędlinę. Ewent soli peklowej użyć
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w maślance nie moczyłam nigdy, no kiedyś kutaka w jogurcie - ale czy ona aby też nie skrusza? toż to kwas myślałam, że jest jakiś przepis na zbite miensko, że potem plasterki są giętkie - tzn jakiś jest na pewno ale nie szukałam dotąd
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-10 o 15:27 |
|
|
|
|
#1769 | |
|
|
Cytat:
Ech... Zadzwonię dziś do Taty Nie tylko przez Ciebie się rozczulenia przelewają...Biczłut jest debest, tylko się boję, czy słój aby będzie pachniał tak samo, jak tarta... No my oszaleliśmy na jego punkcie, ale ja ostatnio w ogóle mocno drewniana jestem ![]() Słodycze przesadne ostatnio mdłości u mnie wywołują... I poczucie ciężkości... A tego mam dość od kilogramów ![]() Niestety to jest niekończąca się opowieść ![]() Gdzie jest reszta cytatów?? ![]() Linki do aukcji... Flo, aniołki się chyba skończyły chwilowo -mam nadzieję, że ludzie wykupili, a nie dlatego, że się aukcja skończyła niczym... TUTAJ są ich aukcje -dla Elizy -tu link do info o chorobie i całej akcji szycia lalek na aukcje. A anioły można zamawiać tutaj: turkusss@gmail.com Chyba zamówię takiego dużego, z pól metra żeby miał, Mama uwielbia anioły, to by jej siedział na lodówce i dyndał nóżkami
|
|
#1770 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
i placka drożdżowego z lukrem mlecznym i migdałami ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44085479] Otóż Barowe zdrowaśki mają niezwykłą moc! Pani koordynator już tam nie pracuje! ooo , drogi Baaru , poodmawiaj zdrowasiek żebym dostała milijon euro ![]() każdemu wtedy flaszke postawie ![]() Cytat:
2. 1.no musi być jakieś zaskoczenie , suspęs i tak dalej , bo inaczej nuudno sie robi ![]() 2.albowie, fisaż to potęga jest klikłam ![]() nooo po wypiciu zlatywał się do pijącego a to sępy , a to grzechorniki , a to pajonki wielkie i wuochate , a to halodermy i insze taki ![]() Cytat:
![]() 2.dziś wszystko później dojrzewa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
to nic nie polecę bo dołującyh ksionżek unikam jak ognia ![]() ad sinupret śfiąt wymyśłiłam że srobię pierogi , miencho , śledzia , ciasto , kompot , kisiel żurawinowy i barszcz z kartonu kawusia sie skończyła , idę cherbate robić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

-już kumplea z pracy stoi nade mną i namawia, żeby ją wydłubać do końca i sprawdzić, co tam jest 

jednak moja friend właśnie z takimi bólami ten teges także you never know
to ja Ci powiem - pachnie przepiemknie

, ale z normalnym żarciem, bo ciast nie będę piekła, bo nikt tego nie je, no ewent pies 

szybko, nie myślałam że to tak piorunem przysyłają
Bosh jak dobrze, że ja tv nie oglądam..

A jej rodziców stać tylko na dawkę spowalniającą leczenie,a nie leczącą -to kilka tysięcy dziennie 
) tylko tak relaksująco i morsko