|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak poradzić sobie z takim typem faceta?
Witajcie
![]() Chciałabym się was poradzić w pewnej sprawie. Jak zdobyć faceta, który raczej nie traktuje serio kobiet, ma dość luzackie podejście do spraw związków (mimo swojego wieku-24 lata). Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Co zrobić, żeby wyróżnić się, sprawić, by traktował mnie serio? W końcu myślę, że taki facet chciałby się jakoś "ustatkować" tylko musi poczuć jakiś silniejszy impuls ku temu. Wiem, ze niektóre kobiety mają swoje sposoby jak zdobyć każdego. Ja jestem cienka "w te klocki" dlatego proszę was o radę. Co wy robicie, żeby facet stracił głowę? Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poradzić sobie z takim typem faceta?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może mam błędne myślenie, sama już nie wiem.. przyznam, że jestem trochę "świrnięta" i kręci mnie jak facet, który mnie interesuje wydaje się być niedostępnym a jednocześnie wysyła sygnały zainteresowania.. mówi się na to chyba: "toksyczna relacja". Lubię jak coś się dzieje, emocje które związane są z tą niepewnością. Edytowane przez kino15 Czas edycji: 2013-12-09 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
No 24 lata poważny wiek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Juz lepiej z drewna sobie takiego wystrugac i adorowac, niz naginac swoje zasady by zmienic kogos pod siebie. Ja wiem ze pewnie ladny ale wyglad to nie wszystko.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jak chcesz zdobyc faceta, ktory brzydko mowiac sie puszcza. sam sie da. chcesz byc kolejna jego panienka ? skad wiesz, ze chce sie ustatkowac ? skoro ma luzne podejscie do kobiet. odpusc chyba, ze lubisz jednorazowe numerki
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Szczerze? Wydaje mi się, że większość 24 latków rozpoczyna już poszukiwania żony
Mój brat ma 23 lata i już się gorączkuje, że nie jest w żadnym poważnym związku, koledzy w tym wieku mają podobnie jak on, więc myślę, że coś w tym jest ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Nie zamierzam się z nim przespać, byleby tylko mieć go na chwilę. Chcę zrobić tak, by on sam traktował to mega serio. Przecież bywają takie przypadki, że faceci z dupków stawali się świetnymi mężami i ojcami.. ktoś musiał na nich wpłynąć i jestem zdania, ze była to partnerka.
Edytowane przez kino15 Czas edycji: 2013-12-09 o 23:23 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
W końcu dwa, trzy lata i już nie będzie tak "lajtowo", bo każdy się starzeje
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Spotykałam się z takim typem faceta, kończył 29 lat. Co prawda na pierwszym spotkaniu chciał abyśmy razem zamieszkali lecz po głębszym poznaniu okazało się że niestety często gęsto jego słowa były bez pokrycia.
Podejrzewam, że facet musi się zakochać porządnie (jeśli nie ponownie, bo coś jest powodem, z którego tak rzeczowo traktuje kobiety), aby zechciał zmienić samego siebie. Co do "zdobycia" takiego faceta.. niestety lepiej wziąć zimny prysznic niż dać się "zaliczyć". Nie powiem, był niezwykle przystojny lecz fakty mówiły same za siebie. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą jak każdy człowiek - żeby się zmienić, zacząć się uczyć, rzucić palenie - musi tego sam chcieć. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzyjcie sobie film "mysl jak facet"
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy musi byc soba i akceptowac druga osobe taka jaka jest zmienic skorygowac mozna w trakcie i to tylko kosmetyczne sprawy.Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra, przepraszam za chaos w moich wypowiedziach, bo mam wrażenie że gadam coraz większe głupoty. Pewnie samo założenie tego wątku nie było mądrą decyzją. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2013-12-09 o 23:39 |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Raczkowanie
|
Aaa była jeszcze taka sytuacja, że ja na początku podchodziłam do tego na luzie, a on bardziej się starał i w pewnym momencie powiedział mi, że nie szuka jednorazowych znajomości, więc to były słowa, które kazały mi sądzić, że chciałby się powoli ustatkować.
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Sama mam 18 lat(tak, pewnie zaraz dostanę po tyłku za to, że ośmieliłam się podrywać faceta w takim wieku no i za samo moje podejście)- gdzie zdaję sobie sprawę, że cała sytuacja jest dość dziecinna, bo skoro mam takie "problemy" to znaczy, że to nie ten. Ale jestem go ciekawa, to chyba dlatego tak to przeżywam i staram się zrobić coś na siłę.---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
(mówię oczywiście o dziewczynach), za to faceci lgną jak muchy do lepa. Po prostu zastanawia mnie jak ona to robi. Szczególnie zadziwiające jest to, że takimi dziewczynami są zwykle osoby, które nie porażają urodą i nie są zbyt sympatyczne..
|
||
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, masz 18 lat więc pewnie wydaje Ci się taki starszy, doświadczony, mądry, no pora na żeniaczkę w sam raz! Otóż... nie. 24 latek to jeszcze zwykle chłopiec, który chce się wyszaleć.Podejście masz z gruntu złe. Chcesz: zainteresować sobą kogoś, kto Cię olewa + kto jest niegrzecznym chłopcem + myślisz, że go zmienisz + uważasz, że to wszystko podzieje się za sprawą tricków. Nie, nie nie i jeszcze raz nie. Odpuść sobie, bo masz jeszcze bardzo niedojrzałe podejście do związków (adekwatne do wieku )
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
wiesz jak ona to robi ? rozklada im nogi, a oni zeby nie wyjsc na jeszcze wiekszych dupkow proponuja zwiazek, a po miesiacu zrywaja pewnie lub po kilku dniach..zalicza, pozwodza i nara. chcesz sobie zrobic krzywde i miec taka latke jak twoja kolezanka. jesli on nie zapragnie sie sam z siebie zmienic to ty tego nie uczynisz.
Edytowane przez inezka92 Czas edycji: 2013-12-09 o 23:52 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Cóż, widać każdy ma swój czas.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można przecież każdego z osobna oceniać tzn jego dojrzalości nie znając go więc ogólnie przyjmuje się, że w tym wieku takie frazesy są dość... naiwne. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo myślę, że ja sama nie mam niedojrzałego podejścia do związków, bo wiem czego oczekuję od swojego partnera. Po prostu (to akurat pewnie jest spowodowane wiekiem) czasami mam takie fazy, że uprę się na jakiegoś kolesia i nie mogę sobie przez jakiś czas darować. Później wystarczy tydzień i zapominam, bo na horyzoncie pojawia mi się kolejny dupek Ale na to, że tacy mi się podobają chyba nie mam wpływu.. chociaż chciałabym, by podobali mi się odpowiedni faceci
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwierz mi ze facet, który ma 24 lata rzadko myśli o ustatkowaniu sie
Jednak przeciez nigdy nie wiadomo kiedy kogo trafi "strzała amora" i naprawdę sie zakocha, tak ze nie bedzie chciał juz zdanej innej. Moze to byc w wieku 20 lat a moze byc w wieku 30 lat. Moj Tz sam mi kiedys przyznał ze nawet jak miał 24-25 lat to nie myślał poważnie o związkach, miał dziewczyny, najdłużej rok ale nie starał sie az tak bardzo, wiedział ze przeciez ma jeszcze czas, trzeba sie wyszaleć. Pózniej zaczęło sie dopiero to zmieniać, powoli zaczął stwierdzać ze chciałby jednak znaleźć kobietę na dłużej albo i na zawsze i stworzyć cos poważnego no i tak potem pojawiłam sie ja :p Po prostu po pierwsze facet musi chcieć stworzyć poważny związek, dorosnąć do tego. Oczywiście moze to przyjść z czasem, mozesz sie starać. Tylko ze jest miedzy wami różnica wieku, która moim zdaniem na tym etapie jest spora, ty jeszcze chodzisz do szkoły a on pewnie kończy albo juz skończył studia, troche inne etapy życia Nie ma złotego środka, bądź sobą, moze rozkochasz faceta, próbuj :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Mój brat ma 23 lata i już się gorączkuje, że nie jest w żadnym poważnym związku, koledzy w tym wieku mają podobnie jak on, więc myślę, że coś w tym jest 

Dobra, masz 18 lat więc pewnie wydaje Ci się taki starszy, doświadczony, mądry, no pora na żeniaczkę w sam raz! Otóż... nie. 24 latek to jeszcze zwykle chłopiec, który chce się wyszaleć.