|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ![]() nie poddam się tak łatwo ![]() ![]() no to lecę |
||
|
|
|
#2522 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak to wytrzymać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mam zawsze lepszy humor jak poćwiczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wróciłam z pracy, ogarnę co mam i dzisiaj dzień ze skalpelem
|
|
#2523 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam wielkie plany, że wrócę do systematycznego kręcenia hh ale nadeszła @ i brzuch mnie boli. No w tym stanie kręcenie hh ... nie
Cytat:
![]() za ćwiczonkaCytat:
No właśnie! Ja wtedy 18 robię. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież gyros to zdrowe. Warzywka i mięsko, a tam że majonez to ![]() trzeba się wybrać. ![]() ![]() lecę
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
odwiedził mnie dzisiaj mój dobry kumpel o 18:00 miał trening z siaty i właśnie przed chwilą dzwonił, że sobie kolano rozwalił a mówił, że ma generalnie zakaz grania od lekarza, no ale siatka to jego miłość..fajnie było go zobaczyć i trochę pogadać ![]() muszę się uczyć na matmę, ale totalnie mi się nie chce w ogóle w piątek mam tego kolosa dużego z zarządzania, a z tego co dzisiaj takie dziewczyny mówiły (one go już pisały), to u nich zdały 3 osoby na 60.. a poprawiać go można dopiero, jak drugiego kolosa potem się zaliczy.. jak pierwszy oblejesz i drugi też, to nie no, spoko.. poprawiło mi to humor |
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
i ja próbuję się edukować
![]() jutro kolos, w przyszłym tygodniu 3 i święta
|
|
|
|
#2526 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prażynka cała jednaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja też ![]() Ale dzisiaj zmarzłam, teraz ciepła herbatka i zaraz randka z chemią |
|||||
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale do nauki ![]() Cytat:
Też się powinnam uczyć. Mam jutro sprawdzian z matematyki, a babka mi tróje wystawiła (a wychodzi mi średnia, 3,53
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie 60 min ćwiczeń - nie wiem czemu ale bardzo ciężko mi się dziś ćwiczyło
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla cwiczacych. Mi się zrobiła rana pod piersią i boli... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Do góry w takim wypadku powinna zaokrąglić ![]() Domeldowuje kolejne 20 min hh Maja pozazdrościłam Ci i kręce ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
To trzymam kciuki pełna mobilizacja a potem sobie odpoczniesz ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Od czego? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
A ja dam sobie ręke i noge uciąć nawet cycki (a lubie swoje cycki ), że to Ty zdasz to koło za pierwszym razem
|
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
skalpel zaliczony
Elsay Agula Blaszok Powodzenia z nauką, mnie dzisiaj czeka projekt, chociaż muszę zacząć. Anulcia od czego ta rana?
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiem. Jak by odparzenie. Niestety biust ma duży i takie powikłania ich posiadania.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku, chyba nadciąga angina
![]() Co prawda gardło boli mnie tylko trochę, ale coś mnie w nim uwierało więc zajrzałam sobie tam bo myślałam że ropa mi się zebrała (a często tak mam w zimę :/) a tam powiększone migdały :/ i ten malutki języczek mnie uwiera, bo też się powiększył i dotyka do języka, aż szału od tego dostaję zaraz będę od tego chyba tak mnie tam podrażnia a już się cieszyłam, że ostatnio wszystko jest ok z moim zdrowiem
|
|
#2536 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na noc posmaruj jakimś kremem, sudocrem, linomag, tormentiol, może coś masz, ja bym pewnie kremem nivea posmarowała, ale nie wiem czy pomoże![]() Cytat:
nie ma chorowania. Chociaż w koło znowu coraz więcej zachorowań :|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że u Ciebie nie będzie gorzej
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zgrzeszyłam ! zjadłam dwie sztuki cienkich naleśników z dżemem jak wróciłam do domciu
ale potem pochłonęłam trochę białka, bo jajeczka ugotowane zjadłam co ja poradzę, że nie potrafię oprzeć się naleśnikom ![]() Kolorowymaj - współczuję Ci, bo wiem jak to ciężko ![]() Ja teraz szukam pokoju dla siebie samej, to i z ćwiczeniami będzie lepiej i z jedzeniem, bo nie będę widzieć jedzącej współlokatorki w pokoju ![]() StupidAlice - jeju jaka Ty szczęśliwa Wystarczy mi życzyć Ci udanego sylwestra a podejrzewam, że będzie na pewno udany ![]() Grapefrutka - szczerze mówiąc to nigdy nie jadłam faszerowanej ![]() nonetheless - mój też ma przekichane Ale 26 stycznia przyjeżdża to jakoś mu to wynagrodzę, dlatego muszę schudnąć !
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mówiła, że liczy średnią i od 3,5 (w sensie, że jak jest ponad) jest 4. Więc ja się cudem załapałam. Strajkuję, chcę 4. ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
Hejo, ja dziś nie czytam, szybko melduję:
Około 5 km szybki spacer 15 min HH 1000 skakanka 20 przysiadów :P Dobranoc ![]() A kto działał
|
#2543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam Cytat:
![]() no to do nauki ![]() Cytat:
![]() ojj Cytat:
![]() hahah bo może być ciężko choć nie powiem, wiele bym dała, żeby zaliczyć to za pierwszym razem ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki! Cytat:
odganiam anginę!2,5godz. nad matmą i nadal niektóre rzeczy mi nie wychodzą ale jakieś punkty powinnam zdobyć mimo wszystko ![]() spakuję się i ogarnę na jutro, i usiądę jeszcze na chwilę do zarządzania ![]() żegnam się już, dobranoc! ![]() trzymać jutro
|
||
|
|
|
#2545 | ||
|
Tajka
|
U mnie dzisiaj bezgrzesznie ale i bezćwiczeniowo.
Nie dałam rady. Wstałam bez głosu, bolały mnie mięśnie i zrobiłam sobie rest. Zjadłam około 1700 kcal. Może trochę mniej. Nic niezdrowego nie wpadło, obiad duży i zdrowy. Jestem zadowolona. Oby tak dalej i oby zima nie chwyciła mnie...psychicznie. za ćwiczenia
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok i ja za Ciebie trzymam
damy radę![]() idę sprawko skończę, popatrzę jeszcze trochę i też w kimono
|
|
|
|
#2547 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starsza na pewno nie jesteś ![]() Brawo ![]() Cytat:
mega wrażliwe są niedługo będę zdychać ![]() Cytat:
Ty nasza zdolna duszo ![]() Cytat:
święta niedługo! Odpoczniecie sobie ![]() Cytat:
sama się zmartwiłam Cytat:
trzymam więc kciuki by była piąteczka jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak miałam jakiś czas temu... od stanika No nie mogę z Tobą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||||
|
|
|
#2548 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie miałam anginy, ale wiem jak strasznie męczy, bo TŻ przechodził kilka razy... do lekarza koniecznie szoruj zdrówka życzę Cytat:
jeśli tak to nie ma tragedii ![]() Cytat:
słowo rzekła, niech się go trzyma strajkuj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc A w ogóle to Wam nie pisałam, że od dzisiaj miałam mieć to szkolenie z UP, ale pani zadzwoniła do mnie w sobotę, że szkolenie przełożone jest na po Nowym Roku, bo babka, która miała prowadzić to szkolenie złamała nogę i nie ma kto jej zastąpić agrrr w sumie to trochę dobrze, bo nie wiem jak ja bym dzisiaj tam funkcjonowała, jak mnie co rusz gnało do kibelka A w ogóle to gdzie jest Madzia?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo fatalnego samopoczucia dzisiaj wykrzesałam trochę energii i poćwiczyłam
co nie było zbyt mądre przy moim stanie no więc tak, z trudem bo z trudem, ale zaliczone:-Shred 2 level 4/10 -400 brzuszków -100 podskoków na skakance -150 wspięć na palce -30 skrętoskłonów -Cool Down z Mel B Agila, gdzie jesteś? Shred był?
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dla wszystkich ćwiczących ![]() Mam nadzieje, że dziś już nasze chorowitki lepiej się czują Mysia naleśniki Uwielbiam! Z masłem orzechowym i bananem![]() Heroine już kiedyś miałam pytać, choć może gdzieś pisałaś i przeoczyłam- z jakiej branży ten kurs? Anulciak sudocrem powinien pomóc Kisiej dobrze, że wróciłaś na dobrą drogę ![]() Nie dostałam maila Na zawnątrz 'trzymam się' ale wewnętrznie czuje straszny niepokój. Od dwóch nocy mam koszmary (z czego jeden był o mojej chorobie ), budzę się co chwilę odświeżając maila![]() Staram się nie myśleć ale średnio mi to wychodzi... Umówili mnie za 1,5 tygodnia do gina z 40 letnim doświadczeniem przy pcos. Nie jestem do tego przekonana, wolałabym iść do endo bo jednak oni mają większą wiedzę. Gin się nie zna na przysadce a endo będzie bardziej wstanie określić czy to z nią jest problem. Mam wrażenie, że oni nie rozumieją tego, że ja nie mogę polegać w tym momencie na pseudo' pewności ginekologa, że to pcos bo jak się pomylą to nieleczona przysadka może nawet prowadzić do śmierci... Jeszcze 1,5 godzinki 'pracy' i do domku, od razu po przyjściu mam angielski, później muszę wykonać kilka telefonów (zadzwonię do tego endo zapytać czy mail dotarł) a później planuje ugotować zupę krem marchwiowo-porową, jadłyście ją może? Dziś rest od ćwiczeń bo raczej czasowo nie wyrobię
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

z jedzeniem się pilnuję, z pieczywkiem również, bez słodyczy stuknęło 80 dni, do konca tygodnia postaram się już bez alko, ewentualnie jakieś piwko do meczu, ale zobaczę

i jak to wytrzymać 
Przydałoby mi się zacząć skakać w miarę regularnie ale ostatnio nic nie mogę sobie zaplanować bo co chwile coś wypada...

Ledwo wytrzymuję, ale trzymać kciuki ! 
dlatego leżę w łóżk, ciepła herbatka, proszki
trzeba się wybrać. 
obudziłam się o 11.40 z przerażeniem w oczach
pospałam sobie
w ogóle to nie mam dziś ochoty na kawę, czaicie??? 

tak mnie tam podrażnia
nie ma chorowania. Chociaż w koło znowu coraz więcej zachorowań :|
odganiam anginę!
jeśli tak to nie ma tragedii