|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
i tak samo trochę mnie to niepokoi... |
||||
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę gorączka spadła, właśnie śpi mam nadzieję że będzie ok. Tylko po zjedzeniu przed snem zrobiła mi rzadką kupe ![]() ![]() No i obiecany atrykuł : http://issuu.com/magazynsupermama/do...teczne_2013/72
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy..daje co mam pod ręką...trochę soli, pieprzu jakieś ziolo
..., no co mi tam wpadnie w rękę, co lubie...z jednej i z drugiej strony wetre, jablko do srodka i zawijam.szybko..i naprawdę smacznie.albo potem jako wedlina albo w grube plastry i na obiad mozna szamac.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
Tak jak pisałam, ona nie jest wulgarna, bo jest dość długa i nie ma głębokiego dekoltu. ![]() Hmm, kurczę, długo można wymieniać... Na początek polecam Ci film "Naznaczony", o którym pisałam ostatnio - obie części są fajne i utrzymane w ciekawym klimacie. Cytat:
, ale clip do dupy.
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh super artykuł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Black, pokaz kiecke bo przegapiłam!
a ja kocham kiecki! pokaaaaaaaaaaaaaaz;> wlasnie zrobilam tztowi referat na uczelnie, ale chce mi sie spacccccccccc... Amelka juz spi i tak sie krecila ze leciutkowalnela glową o sciane i wydała takie " ajoooooooooo" Bokeh, cudny artykuł, brawa!!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-12-09 o 22:45 |
|
|
|
#3699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no jesteś
będzie dobrze, trzymaj się ![]() Cytat:
![]() ostatnio miałaś trochę na głowie, to nie dziwne Cytat:
Cytat:
NIE ![]() Cytat:
brawo![]() to musicie mieć niezłą jazdę po takim jedzonku
|
|
#3700 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mówisz? oby nic gorszego.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzenia !!!!! Cytat:
a myślicie że jaka jest różnica między gotowanym na parze a w piekarniku takim mięskiem?
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest dokladnie tak samo. Aaaa, przyszla dzis mikolajkowa hula kula. Zabawy bylo co niemiara (ale glupio to slowo wyglada jak jest napisane:P)!! Na cale 5min
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale wiekszy szal byl na karton i folie po niej
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Opis porodu mamy listopadowej...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4781 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4786
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zadomowienie
|
masalra ten opis. poryczLam sie ... podobne mialam odczucia jak cesarka juz byla ... ahh ide soe przytulic do mojej coreczki ...
sarah pytalas mam 30 lat jeszcze cale 2 mies ... dobranoc laseczki
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
szklanko obiecane zdjecia ImageUploadedByWizaz Forum1386637606.396913.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386637619.829276.jpgImageUploadedByWizaz Forum1386637629.820901.jpg Usmialam sie przy Waszych snach... insolito moj tz tez nie wierzy, ze to, co piszecie jestô prawda aga kciuki za zabieg szaja dobrze sie zdiagnozowalas! Niech Ci sie szybko polepszy sylwietto a moze omlety na sniadanie? bokeh brawa za artykul! Jak Hania? Jesli to bylyby zeby, to zdazyla przed Leosiem? ellmi urocze pozegnanie ![]() Dzis pierwszy raz spalam z Yae a ona wtulona we mnie glowke oparla na ramieniu |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Skasowało mi cytaty
Niewiele pamiętam, ehh Illusion chyba bym ostro zareagowała na teściową, podziwiam że masz siłę dyskutować. Nancy nie daj sobie wmówić żeś zła matka, czy jakiegoś poczucia winy. Dobrze żeś jej powiedziała. Hje jesteś najlepszą matką jaką mogła by mieć Pola. Każda matka karmi dziecko tym co uważa za słuszne. Wstaliśmy po 5 jestem nieprzytomna, młody nie daje czytać
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie tego sie najbardziej bałam przy porodzie........ ja za 30min muszę wyjść, a jestem w rozsypce;p Amelusia śpi jeszcze, ale bym się potuliła do niej. Uwielbiam, jak mnie przytula w nocy Miłego dnia laski! ![]()
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tego się bałam... |
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja muszę za godzinę wyjść a jeszcze w łóżku leżę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3714 |
|
Rozeznanie
|
Ja też zapłakana
![]() Swój poród pamiętam jakby to było wczoraj
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie jeszcze co nie co
Ezzo, jakie pyszności! Upraszam się o podanie przepisów w klubie, cobym mogła zabłysnąć na roczek i moje urodziny ![]() Co do lekarza i melatoniny czy innych leków to słów brak... Meneq pisałaś o wspomożeniu produkcji naturalnej, wystawianiu rankiem na słońce, jakie słońce ja się pytam Ok 8 wschód, ale jak się przebije zza chmur to sukces...Nie ta szerokość geograficzna... Hope, współczuję, nie cierpię jak ktoś swoje wnuki różnie traktuje, próbuje u matki poczucie winy spowodować. Młody śpi, idę po kawę i czytam dalej.
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, czas wstawać
zimnooo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze w Polsce nie mowi sie o tym. Tutaj bardzo zwraca sie na to uwage.
|
|
|
|
|
#3718 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
mlody obudzil mi sie przed 6 ![]() ![]() ![]() dziecie spi, stary spi, ja juz sie zrobilam na wysoki polysk i niedlugo bede spylac do pracki :/ Cytat:
i tez winie za to prace ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poczytam na spokojnie na wolny czas, przyda sie jak nic bo w sobote mamy miec ta sesje roczkowa Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Halo!
Zrobilam maly eksperyment, wszyscy mowili mi (t.,moja mama, siostra, malz itd:P rodzinka ekhm) ze jak babel przeziebiony to "dac mu sie wyspac w dzien, po co bidulinka wybudzasz, niech spi ile chce". W efekcie przedwczorajsza drzemka o 10 trwala 3godz, wczorajsza o 10 standardowe 40min, o 14 - 3,5godz. Efekt? Na dwie nocki wrocilismy do punktu wyjscia. Pobudki co godzinke, z wrzaskiem przerazliwym i histeria, wszystko na nie, piciu nie, mleczko nie, przytulasy nie, siedzenie nie, stanie nie, histeria histerie histeria poganiala. Takze gdzies mam rady rodzinki i dzisiaj babel wraca do swojego harmonogramu. Dzwonilam wczoraj do mojej pediatry i powiedziala zebym dawala mlodemu syropki ktore dostal ostatnio i jest po jednej dawce miliard rady lepiej Fewciu, wsio oki z podgrzewaczem, dzisiaj wyprobowalam w nocy, woda cieplutenka idealna przez cala noc, dziekuje jeszcze raz! tylko pytanko mam o uzywanie w samochodzie, nalewaliscie do srodka wody tez? Boje sie, ze zaleje pol auta przy podgrzewaniu![]() Ezzo, ale prysznosci!!! Bokeh, zrobilabym ezzowe ludki dla kazdego, z jakimis charakterystycznymi cechami, a Ty masz talent do takich rzeczy wiec nie powinnas miec problemu ![]() Aga, trzymam kciuki!!! ![]() Meneq, brawa dla Yae za ruchy Dzejkoba ![]() Pietraszko coraz czesciej sie puszcza a wczoraj kostki uzyl jako pchacza <3 cudownosci moje! Wszyscy po kolei przegrywaja zaklady dot.chodzenia Pietraszka, malz obstawia jeszcze swieta ja roczek ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3720 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co moja mama tez kasy nie ma, nawet teraz jej trochę dajemy żeby jakoś tam jej było, no i siedzi cały czas u nas bo zajmuje się Oliwką, ale zawsze cos tam stara się kupić, a to na ciuchy pójdzie i poszuka jakichś fajnych rzeczy, zresztą najważniejsze dla mnie że się zajmuje Oliwką. Przykro że Twoja teściowa nie wykazuje zainteresowania wnuczką. Cytat:
Dobrze że moja mama z tym jedzenim tak nie fiksuje, chociaż mówi że już powinna coraz więcej rzeczy jeść np z nami obiad tylko wiadomo mniej przyprawiony i wogóle. Cytat:
![]() Ja popiekłam pierniki i jakies gażety hand made dla dorosłych dodam, a prezenty tylko dla dzieci kupujemy. Cytat:
Cytat:
![]() Ale Wam zazdroszczę tych przytulasków z dziećmi, moja to potrafi mnie jeszcze odpychac jak ja próbuję się przytulić ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44086103]Zyje, mam angine ropna i wciaz temperature i zamarzam a gardlo boli jak szlag.[/QUOTE] Zdrówka dużo Cytat:
Tez walczymy z gorączką, zdarza się że jak nie wyłapię momentu to dochodzii pod 39. I u mnie kup wogóle brak.... Cytat:
Ja mam 2.5 napisane na nurofenia, moja bratowa to daje nawet 5, ale nasze dzieci powyżej 10 kg.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Jak robie to jego raczkami to wyrywa je z wrzaskiem. Czyli co, niezainteresowany tematem? 

uciekał przed nią i płakał, także no
6 5 4 3 2 1

i tez winie za to prace 
22.05.2008
14.08.2011