Warsaw shore - ekipa z Warszawy. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-09, 20:47   #331
Flaviek
Zakorzenienie

Dot.: Warsaw shore - ekipa z Warszawy.

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Lubię jak Mała Ania coś relacjonuje. Ona tak śmiesznie opowiada i taka jest w tym szczera. hehehe

Trybson gadający po angielsku mistrzostwo świata. Przedstawia Śmietanę tej swojej Krysi i mówi o nim "I love her" (zamiast him). hehehe

Ewelina widziała, jak Elizka rzyga, a mimo to całowała się z nią później, fuuuj. ;P
Oj tak, mała Ania jak coś opowiada...
I w poprzednim odcinku coś o Elizce w klubie opowiadała, tez było dobre
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 21:39   #332
201606010921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Carrie1 Pokaż wiadomość
A dla mnie wszystkie wersje to dokładnie ten sam poziom. Niektórym chyba się wydaje, że jak coś amerykańskie/brytyjskie to od razu lepsze, stwierdzają to nawet bez obejrzenia. Jakie jest różnica? I tam, i tutaj piją, uprawiają seks z nowo poznanymi osobami, inteligencją nie błyszczą. Wiadomo, że polska wersja nie będzie w 100% taka jak wersje zagraniczne, ale to nie powinno dziwić. Jednak inne kraje = inna mentalność, zwyczaje. Ale dla mnie poziom jest wciąż ten sam.
w zagranicznych moim zdaniem jest więcej seksu.
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 22:08   #333
Selfish Girl
Life is a drink ...

Ja dzisiaj z ciakwości wlazłam sobie na ich profile na facebooku i ... cała reszta ma ok. -+ 15 tysięcy polubień a Trybson ponad 50 ... XD ten to ma branie
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 22:57   #334
Smurfettka
BAN stały

Hej I ja lubię oglądać ekipę. Na początku uważałam to za wielce żenujące, ale po połowie pierwszego odcinka poczułam sympatię do tej produkcji Lubię się odmóżdzyć i w poniedziałkowy wieczór obejrzeć ekipę. Można się pośmiać, wyluzować, popatrzeć jak się ludzie fajnie bawią.

I powiem Wam, że od początku zdziwiła mnie jedna rzecz- faceci tam prezentują się całkiem nieźle. Przynajmniej mają wyrobione ciała i trzymają jakiś tam poziom. Paweł, to typowe ciacho- ładna buzia i niezłe ciało. Ale charakter masakryczny i odejmuje mu cały urok. Wojtek też ciasteczko, jak on coś mówi to zawsze jest uśmiechnięty. I jako jedyny ma normalne podejście do życia, nie zgrywa ruchacza jak paweł i Trybson. Trybson to porażka, ani twarz ani ciało mi się nie podoba, charakteru nie komentuję. Aczkolwiek można się z niego pośmiać. A Śmietana podobnie jak Trybson-przerośnięty, chociaż charakter ma całkiem OK.

Ale laski to makabra. W ogóle nieatrakcyjne. Jedynie duża Ania jest atrakcyjna i fajna z charakteru. Eliza jest zwyczajnie brzydka, jedynie ciało ma ładne. Ewelina bez komentarza, Mała Ania zachowuje się jak margines społeczny.

Także moim zdaniem najfajniejsze postacie to Wojtek i Duża Ania. Ciekawe czemu w zajawce przyszłego odcinka pokazali, że Ania wraca do domu? Wiece co mogło się stać?

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Trybson mistrz intryg i manipulacji Ale odcinek jakiś taki dziwny, mało dynamiczny... Same jakieś dramy i rozmyślania filozoficzne.
Nie rozumiem czemu oni się tak poniżają przed tą Elizą i o nią zabiegają. Może dlatego, że jak sami o sobie mówią są "największymi ruchaczami w mieście", a jedyne chętne do takich spraw laski w ekipie, to Ewelina i ELiza. Eweliny nie chcą z oczywistych powodów, a Eliza chociaż ciało ma fajne. Liczą, że zaliczą Ale przykre to było jak Trybson uprawiał swoją intrygę, a Paweł podsłuchiwał pod drzwiami
Smurfettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 23:32   #335
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Lubię jak Mała Ania coś relacjonuje. Ona tak śmiesznie opowiada i taka jest w tym szczera. hehehe

Trybson gadający po angielsku mistrzostwo świata. Przedstawia Śmietanę tej swojej Krysi i mówi o nim "I love her" (zamiast him). hehehe

Ewelina widziała, jak Elizka rzyga, a mimo to całowała się z nią później, fuuuj. ;P
Ojj tam ojj tam, chłopak się pomylił :P ale ważne że chociaż trochę znał angielskiego i mógł jako tako się dogadać z dziewczyną :P bo chwilami miałam wrażenie że gdyby te dziewczyny miały coś zagada po ang. to ani me ani be :P hehehehe

ohh a to z rzyganiem ? masakra ! brzydziło mnie to na maxa fuuuu :p
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 01:32   #336
Kalini
Zakorzenienie

A mnie w charakterze Dużej Ani coś nie pasuje, taka naganiaczka z niej. Fajnie, że trzyma z facetami, ale doradzanie, którą który ma wyrwać, która ma fajny "tył" itd. jakoś mi się nie podoba. I chyba ma tendencje do patrzenia na innych z wyższością.

Za to polubiłam Małą Anię, wciąż jest dresiarska, ale przy tym sympatyczna i szczera, no i taka uroczo nieogarnięta.

Eliza i Ewelina- coraz gorzej- pławią się w samozachwycie i nikt inny ich nie obchodzi.

Trybson- jest inteligentniejszy, niż ktokolwiek się spodziewał poliglota i jak już wspominałam król intryg

Mariusz- nic nowego

Smietana- taki zwyczajny miły facet

Paweł - wciąż ble...
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 03:43   #337
kaja2301
Zakorzenienie

dziewczyny moglby mi ktos napisac, co bylo pod koniec odcinka? nagralismy sobie, ale nagrał sie do momentu, jak mieli jechac po te gadżety pilkarskie. bardzo prosze
Stary 2013-12-10, 08:06   #338
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
A mnie w charakterze Dużej Ani coś nie pasuje, taka naganiaczka z niej. Fajnie, że trzyma z facetami, ale doradzanie, którą który ma wyrwać, która ma fajny "tył" itd. jakoś mi się nie podoba. I chyba ma tendencje do patrzenia na innych z wyższością.

Za to polubiłam Małą Anię, wciąż jest dresiarska, ale przy tym sympatyczna i szczera, no i taka uroczo nieogarnięta.

Eliza i Ewelina- coraz gorzej- pławią się w samozachwycie i nikt inny ich nie obchodzi.

Trybson- jest inteligentniejszy, niż ktokolwiek się spodziewał poliglota i jak już wspominałam król intryg

Mariusz- nic nowego

Smietana- taki zwyczajny miły facet

Paweł - wciąż ble...
Mariusz i Śmietana to jedno i to samo

Ja wręcz nie znoszę Pawła - obrzydza mnie sam jego widok i podejście do świata oraz kobiet. Jest obleśnym typem, mam nadzieję, że kiedyś się przejedzie na swoim zachowaniu Trybson też mnie negatywnie zaskoczył w ostatnim odcinku - to podrywanie Elizy było jakieś takie... żałosne Nie rozumiem co oni w niej widzą.

Śmietana jest strasznie mdły, nudny, nieciekawy, też wygląda na takiego co inteligencją nie błyszczy. Duża Ania jakoś mi nie pasuje do tego programu, może dlatego że nie bardzo się zgrała z całą ekipą i odstaje od reszty dziewczyn. Ewelina i Eliza potrafią być zabawne i czasami mówią z sensem, a później pokazywane są w takich scenach, że zaczynam wątpić więc nie wiem na ile to wszystko jest ustawiane, a na ile szczere. Mała Ania jest w porządku, ją lubię najbardziej z całej ekipy. Wojtek jest normalny, w sumie dziwię się, że poszedł do tego programu.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 09:46   #339
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj z ciakwości wlazłam sobie na ich profile na facebooku i ... cała reszta ma ok. -+ 15 tysięcy polubień a Trybson ponad 50 ... XD ten to ma branie
Jak sam powiedział, "gąski" same teraz do niego przychodzą.
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 10:33   #340
Smurfettka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Trybson też mnie negatywnie zaskoczył w ostatnim odcinku - to podrywanie Elizy było jakieś takie... żałosne Nie rozumiem co oni w niej widzą.

Wojtek jest normalny, w sumie dziwię się, że poszedł do tego programu.
Zgadzam się. Nie wiem co widzą w tej nieatrakcyjnej, prostej dziewczynie.

A Wojtek o dziwo jest normalny. Może lubi imprezować bardzo i dlatego tam poszedł?

Muszę jeszcze raz obejrzeć pierwszy odcinek. Tam każdy opowiadał o sobie i z chęcią sprawdzę jak to się pokrywa z tym, co robią w programie
Stary 2013-12-10, 20:25   #341
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Ojj tam ojj tam, chłopak się pomylił :P ale ważne że chociaż trochę znał angielskiego i mógł jako tako się dogadać z dziewczyną :P bo chwilami miałam wrażenie że gdyby te dziewczyny miały coś zagada po ang. to ani me ani be :P hehehehe

ohh a to z rzyganiem ? masakra ! brzydziło mnie to na maxa fuuuu :p
Nie no spoko, że się dogadał. Chodzi tylko o to, że był już tak pijany, że i po polsku by mu się język plątał.

"Łudż ju goł tu slip łit mi tu sliprum?"

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Paweł pracował jako dziennikarz
http://www.pudelek.tv/video/Pawel-z-...-w-TVN24-4003/
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:43   #342
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smurfettka Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Nie wiem co widzą w tej nieatrakcyjnej, prostej dziewczynie.

A Wojtek o dziwo jest normalny. Może lubi imprezować bardzo i dlatego tam poszedł?

Muszę jeszcze raz obejrzeć pierwszy odcinek. Tam każdy opowiadał o sobie i z chęcią sprawdzę jak to się pokrywa z tym, co robią w programie

Też nie rozumiem co oni widzą takiego w Elizie. Chociaż tam nie za bardzo w czym wybierać Facetów mamy zdecydowanie lepszych.
Najbardziej lubię małą Anie, ale taki mały kurdupelek. Ubiera się jak dresiara, chociaż jak chce to potrafi wyglądać kobieco.
Duża Ania ma twarz pekinczyka Figura ładna.
Ewelina w programie ma trochę nie za ciekawą sylwetkę. Może jak by nie miała tych brwi to by wyglądała w miarę. Sztuczność jej nie pomaga - ta opalenizna, czarne włosy, sztuczne rzęsy , brwi. brrrryyyyy Może to taki kamuflaż , bo bez tego jest gorzej
A Eliza no ciało to ma fajne , chociaż duża Ania ma ładniejsze, takie bardziej kobiecie trochę piersi i pupy, jest bardziej proporcjonalna. Jak Eliza chodzi w majtkach to nie mogę patrzeć na jej płaską dupę, bo jest ochydna. Nie ma w niej ani odrobiny seksu.
Jedyny myślące laski w programie to mała Ania i duża. Chociaż ich wiedza z angielskiego to Eliza i Ewelina to typowo puste laleczki, bez ambicji, planów na życie, głupie, leniwe i naiwne.
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:08   #343
Smurfettka
BAN stały

Wizualnie faceci zdecydowanie dominują nad laskami. Paweł z zachowania jest obrzydliwy, ale tego, że jest przystojny nie da się ukryć. A Wojtek to fajne ciacho i charakter ma calkiem fajny. Tylko ten szpecący tatuaż...

Trbson i Śmietana to łakome kąski dla lasek lubiących "pakerów". Dla mnie ich ciała są obleśne, zdeformowane.

Ciakawa jestem czy trybson naprawde jest taki głupi czy tylko udaje...
Stary 2013-12-10, 21:18   #344
Kalini
Zakorzenienie

Nie lubię napakowanych facetów- więc Mariusz i Trybson odpadają.
Wojtek jest w miarę.
Paweł nie jest dla mnie atrakcyjny, taki wymuskany goguś. I już w twarzy widać, że to taki cwaniaczek.
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:30   #345
Flaviek
Zakorzenienie

Według mnie to tylko Wojtek z nich daje rade.
Trybson i Śmietana - .... nie lubieee takiego typu facetów, zdecydowanie "zbyt wielcy".
A Pawła zostawie bez komentarza
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:35   #346
Smurfettka
BAN stały

Wojtek gdyby nie ten brzydki tatuaż, to byłby cudo
Stary 2013-12-10, 21:54   #347
Moskit0
Rozeznanie

A ja nie mam nic do jego tatuażu, ale to pewnie dlatego, że lubię dziary chociaż takie jak on ma niekoniecznie.
Trybson chyba nie jest taki głupi na jakiego wygląda. A Paweł chociaż z twarzy całkiem całkiem, to dla mnie jest obleśny. Patykiem bym nie tknęła
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:15   #348
Melissa86
Zakorzenienie

Jeden z lepszych remixów "Krzycz Trybson".
https://www.youtube.com/watch?v=mNOK86AwF4I
Stary 2013-12-10, 22:17   #349
Smurfettka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
A ja nie mam nic do jego tatuażu, ale to pewnie dlatego, że lubię dziary chociaż takie jak on ma niekoniecznie.
Trybson chyba nie jest taki głupi na jakiego wygląda. A Paweł chociaż z twarzy całkiem całkiem, to dla mnie jest obleśny. Patykiem bym nie tknęła
Ja też, obrzydliwy gość
Stary 2013-12-10, 22:21   #350
Melissa86
Zakorzenienie

Niewyemitowany fragment 5. odcinka.
http://www.mtv.pl/newsy/41813-warsaw...ipa-z-warszawy
Stary 2013-12-10, 23:38   #351
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

[QUOTE=Melissa86;44103502]Nie no spoko, że się dogadał. Chodzi tylko o to, że był już tak pijany, że i po polsku by mu się język plątał.

"Łudż ju goł tu slip łit mi tu sliprum?"

hahaha no beka z tego na maxa ! hahahahahah : cojest::c ojest:
Stary 2013-12-10, 23:51   #352
2ystem1645
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Masz linka do Trybsona?

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Hej I ja lubię oglądać ekipę. Na początku uważałam to za wielce żenujące, ale po połowie pierwszego odcinka poczułam sympatię do tej produkcji Lubię się odmóżdzyć i w poniedziałkowy wieczór obejrzeć ekipę. Można się pośmiać, wyluzować, popatrzeć jak się ludzie fajnie bawią.

I powiem Wam, że od początku zdziwiła mnie jedna rzecz- faceci tam prezentują się całkiem nieźle. Przynajmniej mają wyrobione ciała i trzymają jakiś tam poziom. Paweł, to typowe ciacho- ładna buzia i niezłe ciało. Ale charakter masakryczny i odejmuje mu cały urok. Wojtek też ciasteczko, jak on coś mówi to zawsze jest uśmiechnięty. I jako jedyny ma normalne podejście do życia, nie zgrywa ruchacza jak paweł i Trybson. Trybson to porażka, ani twarz ani ciało mi się nie podoba, charakteru nie komentuję. Aczkolwiek można się z niego pośmiać. A Śmietana podobnie jak Trybson-przerośnięty, chociaż charakter ma całkiem OK.

Ale laski to makabra. W ogóle nieatrakcyjne. Jedynie duża Ania jest atrakcyjna i fajna z charakteru. Eliza jest zwyczajnie brzydka, jedynie ciało ma ładne. Ewelina bez komentarza, Mała Ania zachowuje się jak margines społeczny.

Także moim zdaniem najfajniejsze postacie to Wojtek i Duża Ania. Ciekawe czemu w zajawce przyszłego odcinka pokazali, że Ania wraca do domu? Wiece co mogło się stać?

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Nie rozumiem czemu oni się tak poniżają przed tą Elizą i o nią zabiegają. Może dlatego, że jak sami o sobie mówią są "największymi ruchaczami w mieście", a jedyne chętne do takich spraw laski w ekipie, to Ewelina i ELiza. Eweliny nie chcą z oczywistych powodów, a Eliza chociaż ciało ma fajne. Liczą, że zaliczą Ale przykre to było jak Trybson uprawiał swoją intrygę, a Paweł podsłuchiwał pod drzwiami
Ja akurat dużej Ani bardzo nie lubię. Wszystkich lasek nie lubię. Jedynie miło mi się ogląda Śmietanę i Trybsona. Mimo wszystko nikogo z nich nie chciałabym poznać.

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty szukasz pomocy? Nie na porządnym forum (...), tylko w siedzibie zła - na wizażu.
2ystem1645 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 23:55   #353
kaja2301
Zakorzenienie

u mnie w sumie z facetów kazdy wzbudza moja mniejsza lub wieksza sympatię. Śmietana wyglada na takiego skromnego, w porządku chlopaka, Wojtek jest z nich najbardziej usmiechniety i rozgarniety, Trybson jest smieszny :P co do Pawła ciezko mi sie określić, ale wyglada na typ faceta którego wszedzie pełno i dobrego kolege.

Ania mała, na poczatku robiła na mnie straszne wrażenie a teraz jest o niebo lepiej z dziewczyn najbardziej nie podoba mi sie Ewelina, przypomina mi jedną dziewczyne którą znam, która probowala mi kiedys odbic chlopaka, miala podobne zachowania.
Stary 2013-12-11, 00:04   #354
2ystem1645
Zadomowienie

Cytat:
Wizualnie faceci zdecydowanie dominują nad laskami. Paweł z zachowania jest obrzydliwy, ale tego, że jest przystojny nie da się ukryć. A Wojtek to fajne ciacho i charakter ma calkiem fajny. Tylko ten szpecący tatuaż...

Trbson i Śmietana to łakome kąski dla lasek lubiących "pakerów". Dla mnie ich ciała są obleśne, zdeformowane.

Ciakawa jestem czy trybson naprawde jest taki głupi czy tylko udaje...
Pomyliłam śmietanę z Wojtkiem
Poprawiam: lubię Wojtka i Trybsona

Oczywiście mam na myśli, że lubię oglądać co tam robią lub mówią i jakoś mnie najmniej odrzucają, bo z wyglądu w ekipie nikt mi się nie podoba.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Ja uwielbiam ten:
https://www.youtube.com/watch?v=3iqHBNr6D58

Cytat:
Gdzie Ty szukasz pomocy? Nie na porządnym forum (...), tylko w siedzibie zła - na wizażu.

Edytowane przez 2ystem1645
Czas edycji: 2013-12-11 o 00:03
Stary 2013-12-11, 00:16   #355
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez 2ystem1645
Masz linka do Trybsona?

Ale są jeszcze inne dobre fanpage z Trybsonem hehehe

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez 2ystem1645 Pokaż wiadomość
też wole to wydanie Trybsona tzn 2ystem1645 niż ten w/w remix Melissa86 :P hehe jakoś większą polewke z tego mam hahahaha

Edytowane przez Kamilaa21
Czas edycji: 2013-12-11 o 00:10
Stary 2013-12-11, 08:51   #356
2ystem1645
Zadomowienie

Ja jeszcze bardzo lubię ten facebook.com/ i obawiam się, że w końcu sobie to ściągnę

Cytat:
Stary 2013-12-11, 16:09   #357
gracieux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ytaaa Pokaż wiadomość
Też nie rozumiem co oni widzą takiego w Elizie. Chociaż tam nie za bardzo w czym wybierać Facetów mamy zdecydowanie lepszych.
Najbardziej lubię małą Anie, ale taki mały kurdupelek. Ubiera się jak dresiara, chociaż jak chce to potrafi wyglądać kobieco.
Duża Ania ma twarz pekinczyka Figura ładna.
Ewelina w programie ma trochę nie za ciekawą sylwetkę. Może jak by nie miała tych brwi to by wyglądała w miarę. Sztuczność jej nie pomaga - ta opalenizna, czarne włosy, sztuczne rzęsy , brwi. brrrryyyyy Może to taki kamuflaż , bo bez tego jest gorzej
A Eliza no ciało to ma fajne , chociaż duża Ania ma ładniejsze, takie bardziej kobiecie trochę piersi i pupy, jest bardziej proporcjonalna. Jak Eliza chodzi w majtkach to nie mogę patrzeć na jej płaską dupę, bo jest ochydna. Nie ma w niej ani odrobiny seksu.
Jedyny myślące laski w programie to mała Ania i duża. Chociaż ich wiedza z angielskiego to Eliza i Ewelina to typowo puste laleczki, bez ambicji, planów na życie, głupie, leniwe i naiwne.
dokładnie to miałam napisać! mi się w Elizie nic nie podoba, za to duża Ania jest fajna
no i z każdym odcinkiem coraz bardziej się przekonuję do Małej, a na początku bardzo mnie wkurzała

~I'm a hopeless romantic with a dirty mind~

90/2015
15/2016

gracieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 17:12   #358
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez 2ystem1645 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze bardzo lubię ten facebook.com/ i obawiam się, że w końcu sobie to ściągnę
ale co sobie ściągniesz ? te nutki z youtube ?
Stary 2013-12-11, 17:43   #359
Melissa86
Zakorzenienie

Eliza o nagości
http://www.pudelek.tv/video/Eliza-z-...-krepuje-4014/
Stary 2013-12-11, 19:05   #360
chochelka91
Raczkowanie

Mnie Paweł odrzuca. Nie jest dla mnie przystojny, a jego postać została całkiem skreślona, gdy w 1 odcinku wylądował w łóżku z tą małą pulchną. Nie udało się z Blondi to poleciał na taką co mu dała. Porażka totalna.

Ja "lubię" Wojtka. Choć jak dla mnie oni tam wszyscy mają koszmarną wadę wymowy. Trudno czasami zrozumieć o czym oni mówią.

Edytowane przez chochelka91
Czas edycji: 2013-12-11 o 19:06
chochelka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości