|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Hej.
Wstalam i z radością wyszłam na wagę s tam ..... 93.6. No szlag by to trafił. Wkurzylam się nie milosirrnie. Teraz bie mam jak iść na silownie bo Młody Roraty a ja nauka ale zaraz po nowym roku wracam z pełną para i te pieprzone 20 kg zrzuce!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2552 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#2553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sikoroko trzymam kciuki żeby szybko trafiła do kompetentnego lekarza, najgorzej tkwić w takim zawieszeniu
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry Jestem, czytam, ale nie chciałam Wam tu marudzić i zamulać ). Nie wiem, może ja się po prostu nie nadaję do odchudzania Wmawiam sobie, że to tylko przez ćwiczenia, ale po którymś razie jednak nie mam siły już w to wierzyć Z Shaunem też nie poćwiczyłam, potrzebowałam dnia odpoczynku. Nawet go zaczęłam, ale po kilku minutach już nie miałam siły nóg do góry podnosić Idę na śniadanie
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To nie tak, że się nakręcam bo ja wiem, że przy ich umiejętnościach może się okazać, że mi witamin brakuje ( ) tylko jestem już cholernie zirytowana, że nikt nie chce się mną zająć. Wyniki błędne mam od marca a jest grudzień, odwiedziłam tyle szpitali i w dalszym ciągu nie wiem nic. Anioł by się wkurzył, żeby nie powiedzieć inaczej![]() Cytat:
Cytat:
A teraz kawusia
|
|
#2556 | ||
|
Konto usunięte
|
Hejka. Słoneczko obudziło mnie dzisiaj
Nie ćwiczę narazie, ale nie długo wracam do hh i rowerka ![]() Cytat:
Odpocznij, ja wiem po sobie że największe spadki miałam gdy ćwiczyłam mniej Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Brzoskwinię miałam wcześniej, teraz chciałam jaśniejszy kolorek |
||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja widzę po brzuchu że przytylam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie dziś trochę lepiej, aczkolwiek dalej mi jeździ po brzuchu... ale spoko, smak mam, ochotę na kawę też właśnie piję pogoda kijowa, ciemno, szaro i buro... ![]() Cytat:
to szkolenie jest akurat nt. aktywnego poszukiwania pracy ![]() Spokojnie Kochana lekarze często są zaganiani i może nie miał czasu odpowiedzieć jeszcze? Albo wiadomość nie dotarła;/ zawsze warto zadzwonić i ewentualnie o sobie przypomnieć Cytat:
może czas na badania? no bo ja nie wiem... ![]() Cytat:
Masz marudzić i zamulać jeśli czujesz taką potrzebę ja też jestem przed @ i już mnie ku.wica bierze, dom bym rozniosła, a jak patrzę w lustro to chce mi się ryczeć ![]() No i co Ty gadasz, że się nie nadajesz do odchudzania?! Takie słowa z Twoich ust? No kto jak kto, ale Ty chyba najbardziej wiesz co to znaczy się odchudzać 40 kg mówi samo za siebie, więc proszę nie pisać takich tekstów myślę, że po prostu już jesteś zmęczona, dużo ćwiczysz (co też nie jest do końca dobre- ja np. szybciej chudnę jak ćwiczę mniej... ehh;/), bardzo skupiasz się na wadze, by w końcu zobaczyć mniej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44093270]Hejka. Słoneczko obudziło mnie dzisiaj
Słoneczko? daj trochę Ja już się nie mogę doczekać ubierania choinki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() Trochę nadrobiłam :P Sikoreczko bądź dobrej myśliMadzia - widzę, że mój guru ma słabszą chwilę... moja Ty mistrzyni nie gadaj głupot.... Ty tu osiągnęłaś tyle mega sukces... Jesteś po prostu mistrzem! anulciak85 - a mierzyłaś się? U mnie waga stoi a cm pospadały ![]() Strasznie ciekawa jestem moich zdjęć porównawczych :P Jeszcze z dwa tygodnie i trzasnę fotki :P Miłego dnia!
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Heroinko, od razu przepraszam, shreda nie było, cały dzień poza domem nad projektem ślęczałam Dzisiaj niby też, ale już w domu będę u siebie, sama, więc wygospodaruję trochę czasu Jak tam efekty u Ciebie? U mnie już było fajnie, ale zaniedbałam ćwiczenia i wyglądam znowu tak jak przed ![]() Idę jeść śniadanie, będzie kromka chleba, wędlina, 2 jajka na twardo, troszkę majo do smaku, pomidor i roszponka ![]() Edit: widziałyście moją choinkę na fb ? Ładna ?
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
Dzisiaj mam dzień wolny od pracy i od uczelni, nie poszłam bo dwa wykl miałam. Jem właśnie owsiankę z bananem, siemieniem, slonecznikiem i puddingiem czekoladowym. Do tego szklanka soku march.-jabl. i zielona herba.Dziś na wadze było 52,1 zjem, odczekam troche i zabieram się za skalpel Ewy. A później domowe spa sobie robie i uciekam szukac jakichs butow zimowych. A tymczasem podczytuje Was ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- agila negra dziękuję
|
#2563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam choinkę Mi się zdaje, że nawet jak się zaniedba ćwiczenia na jakiś czas to i tak jest lepiej niż wcześniej... znaczy tak po sobie widzę
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
sm, cieszę się
czasem taka wiedza z szarej strefy się przydaje milvunia, dzięki no może i lepiej, ale jak się ćwiczy codziennie to ten postęp z dnia na dzień aż zachwyca, a do tego widoku już się przyzwyczaiłam i już mnie nie kręci. Zmorduję dziś tą Jillian jednak. Dam radę. A potem przejrzę jej książkę, zobaczę co ciekawego tam pisze
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, dopiero wstałam, śniadanie zjadłam, dalej się czuję nie najlepiej, ale leki biorę, herbaty gorące piję i niech mi to dziadostwo przechodzi.
![]() Sikorko mnie na Twoim miejscu by szlag trafiał, tylu lekarzy odwiedziłaś, tyle czasu już na to przeznaczyłaś, a jesteś w ciemnej ![]() Nie wiem skąd Ty bierzesz energii jeszcze na to, podziwiam Cię Madzia chyba każdy ma chwile zwątpienia nie poddawaj się, bo silną babką jesteś niesamowicie ![]() a mi humor trochę popsuł kolega, bo wkurzony z siatki wrócił i się uparł, że więcej tam nie pojedzie i takie pierdoły
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-12-10 o 11:06 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem na pewno nie wyglądasz tak jak przed ja męczę dwójkę i powiem Ci, że wymiękam a czy są efekty... jakoś bardzo nie widzę... no może mam bardziej napięte mięśnie i kondycja się poprawiła- z każdym dniem jest lepiej
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
hej
rano pisalam kolosa, niedawno wróciłam i jadę jeszcze po 14 zajęcia i do wieczora. U mnie też słoneczko mrozik delikatny w nocy mało spałam i padam.Na obiad rozmraża się pierś z kurczaka, ale nie wiem czy z warzywami jakimś czy z makaronem i jakimś sosem, okaże się
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Aga i jak kolos Ci poszedł?
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, jak kolos?
odeśpij
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
powinno być do przodu
jak się cieszę, że jutro nie mam jednych ćwiczeń to omija mnie kolos także w tym tygodniu już nic nie piszę ojojoj widzę, że dziewczyny Was porozkładało zdróweczka i nie dajcie się chorobie![]() Dżo dlaczego ma takie zmienne nastroje? ja już czekam na relację ze spotkania, więc nie ma, że się nie odbędzie ![]() Magda popieram słowa Heroinki, dokonałaś czegoś wielkiego i czasem nie warto sugerować się wagą, świetnie wyglądasz i tak ujędrnić ciało, zejść z ponad 100tki nie myśl o tym za dużo, a może waga delikatnie wzrosła, po tych ćwiczeniach, ważne są obwody, bądź cierpliwa
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Dżonka, to co on taki humorzasty? Ustaw Go do pionu
|
|
|
|
#2572 | |
|
Rozeznanie
|
cudna waga, niziutka jestes?
Cytat:
![]() Moze faktycznie od czasu do czasu pozwol sobie na odrobinę słodkości, wiadomo żeby od razu kg cukru nie zjesc xd ale wiesz od paska czekolady czy nawet batona nikt otyly sie nie zrobi. Wszystko dla ludzi, ale z głową, bo nie warto tez odmawiac sobie przyjemności. ciii, nie rozpowiadajmy tego xd ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- czas na SKALPEL, f*ck yeaaa
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja dodatkowo w sobotnią noc się doprawiłam..Cytat:
![]() chociaż mi pisze, że gdyby nie jego sytuacja ( niedawny definitywny rozpad związku) to by trochę też inaczej do mnie podchodził, bo mu się podobam i takie tam ale i tak dla mnie nie ma to róznicy, bo przecież wyjeżdża..
|
|||
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Sm strasznie fajny masz tumblr, super ciałka i bardzo motywujące
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz trochę odetchnąć
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu nie mogę szkoda, że wyjeżdża...ciekawe, jakby to się potoczyło.. z pewnością rozpad związku ma wpływ na jego zachowanie, do końca nie wiadomo, jak tam między nimi było, jest. |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sobie myślałam, ze jak mnie przytulił to prostu poczuł się samotny i tego potrzebował.. |
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
cześć chudziny!
![]() ostatnio nam dowalają na studiach, sesja wisi w powietrzu w życiu towarzyskim też się coś tam rozkręca, dzieje... ![]() ale zmierzam do tego, że mam coraz mniej czasu na wizaż ![]() spróbuje Was chociaż trochę nadrobić ![]() dżonka tulę mocno... ![]() Madzia Ty się nie nadajesz do odchudzania?! że przepraszam CO?! heeeej to takie żarty, prawda?
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Do odchudzenia nie nadaje sie ja!
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo to się bardzo, bardzo cieszę
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze jak tak siedzę w domu przez całe dnie, to naprawdę różne myśli do głowy wskakują
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Na zawnątrz 'trzymam się' ale wewnętrznie czuje straszny niepokój. Od dwóch nocy mam koszmary (z czego jeden był o mojej chorobie
), budzę się co chwilę odświeżając maila

). Nie wiem, może ja się po prostu nie nadaję do odchudzania
Wmawiam sobie, że to tylko przez ćwiczenia, ale po którymś razie jednak nie mam siły już w to wierzyć
) tylko jestem już cholernie zirytowana, że nikt nie chce się mną zająć. Wyniki błędne mam od marca a jest grudzień, odwiedziłam tyle szpitali i w dalszym ciągu nie wiem nic. Anioł by się wkurzył, żeby nie powiedzieć inaczej

pogoda kijowa, ciemno, szaro i buro... 
to szkolenie jest akurat nt. aktywnego poszukiwania pracy
lekarze często są zaganiani i może nie miał czasu odpowiedzieć jeszcze? Albo wiadomość nie dotarła;/ zawsze warto zadzwonić i ewentualnie o sobie przypomnieć
no bo ja nie wiem...
myślę, że po prostu już jesteś zmęczona, dużo ćwiczysz (co też nie jest do końca dobre- ja np. szybciej chudnę jak ćwiczę mniej... ehh;/), bardzo skupiasz się na wadze, by w końcu zobaczyć mniej
Ja już się nie mogę doczekać ubierania choinki 

nie myśl o tym za dużo, a może waga delikatnie wzrosła, po tych ćwiczeniach, ważne są obwody, bądź cierpliwa