Ligh Sheer Duet depilacja laserowa - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 13:59   #331
apylka
Raczkowanie

Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa

Cytat:
Napisane przez aniuska_90 Pokaż wiadomość
W medycynie estetycznej i kosmetologii laser IPL należy do starszych technologii. .
Kochana, IPL to nie jest laser! Poczytaj sobie dokładnie profesonalne strony Dlatego ponoć nie działa.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez umbra10 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
ja osobiście nie polecam korzystania z oferty: http://www.groupon.pl/deals/warszawa...1_0_0_212&a=39, wykupiłam 10 zabiegów, jestem po pierwszym zabiegu, wrażenia negatywne, mimo atrakcyjnej ceny nie skorzystam więcej z ich usług, idą na ilość a nie na jakość, zawsze ktoś się skusi, ja również najpierw wykupiłam ofertę a dopiero potem zaczęłam szukać opinii i to był błąd. Pani, która robiła mi depilację nie udziela kompletnie informacji o zabiegu, nie wykonują próby laserowej, odstęp między zabiegami to 4 tygodnie, sama depilacja trwała ok. 2-3 min. robiłam brodę i górną wargę, oprócz klientek z Groupona nie widziałam tam innych klientek, wolę zapłacić więcej ale mieć pewność, że będą efekty a tak to pieniądze wyrzucone w błoto.
Czy możecie polecić mi sprawdzony salon w Warszawie? Bardzo liczę na Waszą pomoc , pozdrawiam
Nie wiem, co to było, ale na pewno Cie wkręcili....... z grouponami tak bywa.
Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania dobrego salonu w warszawie, więc jak już mi się uda, to może polecę
apylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-30, 00:24   #332
Bananaana
Przyczajenie

Absolutnie zgadzam się z Nebrą...miałam robiony zabieg na pachy,bikini całkowite,wąsik...tak jak powiedziała Nebra zależy co kto ma...mogę tylko powiedziec że miało być bezboleśnie a było tragicznie(przynajmniej na bikini i pachach bo uda dało rade wytrzymać)..ale póki co ciesze się że to zrobiłam bo jestem bardzo zadowolona z efektów..bardzo polecam light sheer duet!
Bananaana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 15:01   #333
Shazney
Zakorzenienie

A ja ciągle rozmyślam nad zabiegiem. Chociaż w sumie nie ma nad czym . Co za ulga by była, gdybym pozbyła się włosów z nóg i bikini. Kiedyś na pewno to zrobię.

Ten ból bikini do czego możecie przyrównać?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 16:17   #334
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
A ja ciągle rozmyślam nad zabiegiem. Chociaż w sumie nie ma nad czym . Co za ulga by była, gdybym pozbyła się włosów z nóg i bikini. Kiedyś na pewno to zrobię.

Ten ból bikini do czego możecie przyrównać?
ból ciężko porównać do czegokolwiek, na szczęście jest tylko chwilowy - boli tylko w momencie gdy jest przykładana głowica i następuje "strzał" lasera. Trochę przypomina ból po poparzeniu, jak się dotknie np. gorącej blachy z piekarnika.... ale na małej powierzchni skóry, tylko właśnie poparzenie piecze dłuższą chwilę a tu mamy dosłownie 2 sekundy.
Stary 2013-04-02, 21:24   #335
Shazney
Zakorzenienie

Dzięki . To może nie będzie tak źle. Zresztą jak człowiek zmotywowany, to więcej zniesie

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 15:39   #336
One_LoVe
Zakorzenienie

A jakiś salon we Wrocławiu możecie polecić?

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 20:47   #337
creative_1991
Przyczajenie

Postanowiłam sie podzielić moimi "przygodami" z laserem sheer duet. Zabiegi wykonywałam w Katowicach Zięba Clinic.

Były 2 kosmetyczki, które wykonywały zabiegi (jedna miła, druga mniej). Zabiegi trwały krótko, po około 10 minut. Robiłam w pakiecie bikini + pachy (300 zł jeden zabieg)

Zaczęłam robić to w zeszłym roku z ponad miesięcznymi odstępami czasu. Aktualnie jestem po 6 zabiegu (dodam, że mam brązowe włosy) , ostatni był w lutym 2013 roku.

Aż smutno mi przyznać, ale z każdym dniem włosy odrastają. Miesiąc po ostatnim zabiegu było idealnie, zero owłosienia. Mija 2 miesiąc odrastają włoski ciensze, ale jednak. Po pachami muszę się dalej golić, bikini faktycznie jest mniej, ale dalej nie mogę sobie po prostu isc na basen^^

Wydałam 1500 zł i muszę przyznać, że żałuję bo dalej muszę się golić/depilować.
creative_1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-24, 09:23   #338
ona24689
Raczkowanie

Hej dziewczyny, potrzebuję porady !
Mam tak okropne nogi i juz całe w bliznach, że zdecydowałam się na depilację .

Byłam u siebie w mieście, gdzie mają LSD.
Uda 500 zł, łydki 300 zł. JEdnak Pani mi dała zniżkę na 560 zł za 1 zabieg.

Zgodziłąm się i zapisałam, doradziła mi żebysmy zaczęły robic zabiegi jeszcze na początku maja, ponieważ naprawde mi wrastają włoski, w lato bym nawet nie odsłoniłą nóg.. Powiedziała tylko, że nie mogę się smażyć na słońcu i żebym używała filtru 30 i mogę chodzić z odkrytymi nogami.

Wróciłam do domu, ponieważ cena nie dawała mi spokoju, przez przypadek znalazłam oferty na gruponie, i normalnie szok, 800 zł za 12 zabiegów, 400 zł za 8 zabiegów i inne tego typu promocje. Jest tylko problem, że do Waszawy mam 110 km, więc autobus we dwie strony to ok 40 zł. ( u mnie w miescie nie ma takich promocji).

No i jest jedno, ale, wszystke te oferty są na LS, a nie na LSD. Co to za różnica? Dziewczyna mi jedna napisała na innym forum, zebym była cierpliwa, ze ona na gruponie znalazłąa w tamtym roku LSD.

Jeszcze inna dziewczyna polecila mi salon depilacjalux. pl. Tam bym za nogi zapłaciła 400 zł (bo mają promocję) + dojazdy, jestem już skołowana :|

Co mi doradzicie ?

Edytowane przez ona24689
Czas edycji: 2013-04-24 o 09:31
ona24689 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 10:07   #339
apylka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona24689 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, potrzebuję porady !
Mam tak okropne nogi i juz całe w bliznach, że zdecydowałam się na depilację .

Byłam u siebie w mieście, gdzie mają LSD.
Uda 500 zł, łydki 300 zł. JEdnak Pani mi dała zniżkę na 560 zł za 1 zabieg.

Zgodziłąm się i zapisałam, doradziła mi żebysmy zaczęły robic zabiegi jeszcze na początku maja, ponieważ naprawde mi wrastają włoski, w lato bym nawet nie odsłoniłą nóg.. Powiedziała tylko, że nie mogę się smażyć na słońcu i żebym używała filtru 30 i mogę chodzić z odkrytymi nogami.

Wróciłam do domu, ponieważ cena nie dawała mi spokoju, przez przypadek znalazłam oferty na gruponie, i normalnie szok, 800 zł za 12 zabiegów, 400 zł za 8 zabiegów i inne tego typu promocje. Jest tylko problem, że do Waszawy mam 110 km, więc autobus we dwie strony to ok 40 zł. ( u mnie w miescie nie ma takich promocji).

No i jest jedno, ale, wszystke te oferty są na LS, a nie na LSD. Co to za różnica? Dziewczyna mi jedna napisała na innym forum, zebym była cierpliwa, ze ona na gruponie znalazłąa w tamtym roku LSD.

Jeszcze inna dziewczyna polecila mi salon depilacjalux. pl. Tam bym za nogi zapłaciła 400 zł (bo mają promocję) + dojazdy, jestem już skołowana :|

Co mi doradzicie ?
Moja rada - na groupon bym uważała, bo jak to się mówi: "tanie mięso psy jedzą!" - jest bardzo dużo oszóstwa na tych grouponach, gruperach itp, wiem, bo maiłam z tym do czynienia. Np. urządzenie może być stare, może być podróbką, zabieg może wykonywac "przypadkowa" osoba, bez doświadczenia, kwalifikacji.... itp itd. Czasem celowo zabiegi wykonują niedokładnie, zeby było ich wiecej, albo mówią, zeby przychodzić zbyt często, co też powoduje większą liczbe zabiegów. Dlatego lepiej jest jednak wybrac sprawdzony salon, polecany, gdzie maja oryginalny sprzęt i doświadczony personel. A wiadomo, ze jak coś jest naprawdę dobre to musi kosztować. Nie szukaj na siłę tanich usług, bo pozornie oszczędzając - możesz w konsekwencji wydac dużo więcej.
Natomiast jeśli chodzi o LS i LSD to w zasadzie nie ma żadnej różnicy, jeśli chodzi o efekty, nawet z tego co się orientuję to ponoć LS jest lepszy. Jedynie co to laserem LS zabieg trwa dłuzej, ale za to moze być mniej bolesny i ponoć - skuteczniejszy (LS ma jedną głowicę - mniejszą, a LSD - ma dwie głowice - małą i dużą - taka jest różnica)

Edytowane przez apylka
Czas edycji: 2013-04-25 o 10:09
apylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 11:27   #340
rossmanka581
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Zdecydowałam się na depilację laserową ze względu na ciągłe podrażnienia i krosty po goleniu. Poradźcie mi proszę gdzie najlepiej poddać się zabiegowi w Warszawie.
rossmanka581 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 09:10   #341
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziewczyny mam takie pytanie
chce zrobić LSD na łydki, ale używam kosmetyków z wit. C i złuszczających na twarz, wiem, że ich stosowanie jest przeciwwskazaniem, ale czy w tym wypadku?
poza tym czy delikatne, pojedyncze popękane naczynka na łydkach są przeciwwskazaniem do zabiegów?
pozdrawiam
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 11:45   #342
umbra10
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rossmanka581 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Zdecydowałam się na depilację laserową ze względu na ciągłe podrażnienia i krosty po goleniu. Poradźcie mi proszę gdzie najlepiej poddać się zabiegowi w Warszawie.
witaj,
polecam Depiclinic oraz w Ząbkach jest Light Studio , na pewno pozbędziesz się tam zbędnego owłosienia, w Depiclinic mają promocje i zniżki dla swoich klientek, odezwij się do mnie na mail umbra10@wp.pl, to napiszę Ci więcej info. pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez apylka Pokaż wiadomość
Moja rada - na groupon bym uważała, bo jak to się mówi: "tanie mięso psy jedzą!" - jest bardzo dużo oszóstwa na tych grouponach, gruperach itp, wiem, bo maiłam z tym do czynienia. Np. urządzenie może być stare, może być podróbką, zabieg może wykonywac "przypadkowa" osoba, bez doświadczenia, kwalifikacji.... itp itd. Czasem celowo zabiegi wykonują niedokładnie, zeby było ich wiecej, albo mówią, zeby przychodzić zbyt często, co też powoduje większą liczbe zabiegów. Dlatego lepiej jest jednak wybrac sprawdzony salon, polecany, gdzie maja oryginalny sprzęt i doświadczony personel. A wiadomo, ze jak coś jest naprawdę dobre to musi kosztować. Nie szukaj na siłę tanich usług, bo pozornie oszczędzając - możesz w konsekwencji wydac dużo więcej.
Natomiast jeśli chodzi o LS i LSD to w zasadzie nie ma żadnej różnicy, jeśli chodzi o efekty, nawet z tego co się orientuję to ponoć LS jest lepszy. Jedynie co to laserem LS zabieg trwa dłuzej, ale za to moze być mniej bolesny i ponoć - skuteczniejszy (LS ma jedną głowicę - mniejszą, a LSD - ma dwie głowice - małą i dużą - taka jest różnica)
witaj,
ja również odradzam super oferty z groupona, zazwyczaj, nie mogę powiedzieć,że zawsze jest to robione na odwal się, sama nacięłam się na taką super okazję, jak już chcesz się pozbyć zbędnych włosków najlepiej znaleźć sprawdzony salon, bardzo często mają promocje a dla stałych klientek, jeżeli depilujesz więcej części ciała zniżki, pozdrawiam
umbra10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 14:48   #343
justify4
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rossmanka581 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
zdecydowanie LSD - polecam Epilira w Warszawie na Powislu - profesjonalizm i mega niskie ceny
justify4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 23:35   #344
Nikaguar
Przyczajenie

Ja dzisiaj mialam pierwszy zabieg
Płaciłam 350 zł (łącznie) za pachy (25 minut) i bikinii całkowite (45 minut).

Myślałam, że ból jest o wiele mniejszy a okazał się taki, że przerwy co chwile, darłam się i zachowywałam jak dziecko...
i to jeszcze po EMLI (można dostać bez recepty w niektórych aptekach 5g-30zł, 30g-110zł) :-(( (już nie wspominając o tabletkach przeciwbólowych).

nie wyobrażam sobie bólu jakbym tego nie zastosowała.

Skróra po zabiegu jest podrażniona- trzeba ją smarować specjalnymi kremami.

Za 1,5 miesiąca umówię się na następny zabieg bo było extra.
Jakby jakaś dziewczyna chciała namiary na ten salon ( bo cena jest ok ) to na priv zapraszam

ja jestem z Wrocka,ale robiłam gdzies indziej kawałeczek dalej.
Stary 2013-10-03, 18:18   #345
Sloneczko131
Przyczajenie

Czesc,
czy moglibyście mi doradzic wybór lasera, ponieważ nie moge ostatecznej decyzji podjac.
Chce robic zabieg w Poznaniu. Na salon, który chce sie zdecydowac, to wykonuje Light Sheer. Ale znalazłam ostatnio rowniez inne salony. Jeden robi LIgth Sheer Duet. Inny nalaserze diodowym Vectus. A jeszcze inny na laserze diodowym typu Med Art 435 firmy Energist. Wszystkie salony mają tam jakies promocje, ale ten ostatni najkorzystnejsze. Tylko przeraza mnie ze ten ostatni to ten IPL, który tutaj nie jest polecany na forum.
jaki salon w Poznaniu jest fajny?
Sloneczko131 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-03, 20:39   #346
czingi
Przyczajenie

Ja miałam robioną depilację w zeszłym roku w Krakowie, skorzystałam z grupona. Przed zabiegami miałam duże wątpliwości bo już mi się kilka razy zdarzyło naciąć na takich promocjach.
Zaryzykowałam i muszę przyznać że miałam szczęście. Miałam wykupione po trzy zabiegi na pachy i na bikini- panie pozwoliły mi wybrać tak głębokie bikini jakie mi się podoba w ramach kuponu i wybrałam depilację brazylijską.

Ból straszny pierwsze dwa razy było bez znieczulenia, bo nie chciałam tracić czasu na leżenie z maścią emla i to był błąd, płakałam na leżance z bólu i kosmetyczka musiała zmniejszać moc lasera.

Po pierwszym razie odrosło mi około 50 % włosków po drugim około 80% ze stanu pierwotnego.

Trzeci zabieg miałam już w znieczuleniu i na pełnej mocy lasera. Na kolejne zabiegi nie poszłam bo już nie było co depilować, nie wiem czy sprawiła to moc lasera czy co... ale włosy nie odrosły.

Dziś mam może z 10 pojedynczych włosków na bikini.
mam jasną skórę i czarne grube włoski więc wiedziałam że nie będę potrzebowała wielu zabiegów- kosmetyczka oceniła że pewnie około 5 ale nie spodziewałam się że włoski znikną po trzech.

Zabiegi miałam robione laserem Light Sheer i cała impreza kosztowała mnie 400 zł.

Bikini po roku jest zupełnie gołe a pod pachami mam jakieś 30% włosków

Polecę każdemu ten zabieg, po latach męczarni z wrastającymi włoskami i bliznami wreszcie mogę założyć bikini.
czingi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 22:30   #347
Briti
Przyczajenie

Na Grouponie jest teraz fajna oferta i zastanawiam się nad skorzystaniem z niej. Ogólnie interesuje mnie opcja 3 i zastanawiam się czy można wymienić jedną z partii ciała na inną

http://www.groupon.pl/oferty/lodz/St...tm_medium=lodz

Szukałam ofert w Łodzi bo niestety tu mam najbliżej. Mam pytanie czy korzystałyście może z podobnej oferty w tej klinice?

Polecacie jakąś klinikę w Łodzi gdzie dobrze wykonują tego typu zabiegi?
Briti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 10:57   #348
NusiaLusia
Rozeznanie

Ja jestem po pierwszym zabiegu lasera diodowego LightSheer firmy Lumenis.
Robiłam wąsik i okolice pępka(linia brzucha) bo niestety sobie tam narozrabiałam heh.
Linie brzucha miałam robioną bez znieczulenia i powiesz szczerze że to tak bardzo nie boli, w niektórych miejscach (tam gdzie włosy są meega czarne) jest uczucie pieczenia ale jest to do wytrzymania. Jakbym miała ten ból porównać to na pewno jest o wiele mniejszy od wyrywania włosów woskiem. Wąsik miałam robiony ze znieczuleniem maścią Emla i nic nie czułam. Już po pierwszym zabiegu jest bardzo duża różnica (na lini brzucha) na wąsiku też jest ale tam gole maszynką codziennie wiec nie widać tak efektu a na lini brzucha nie golę więc widze ile całkowice włosów odrosło może wrzucę zdjęcia
NusiaLusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 16:12   #349
Briti
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa

Hej dziewczyny !

Czy robiła sobie któraś z Was depilację w Depi-Light na ul. Wilczej w Warszawie?

Jeśli tak to proszę o opinię na temat tego salonu. Jakie są efekty, obsługa itp.

Polecacie jakiś salon w Wawie gdzie dobrze wykonują depilację, oczywiście z użyciem Light Sheer?

Będę wdzięczna za odpowiedź. Bo już nie wiem gdzie się udać
Briti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-07, 13:06   #350
Kassa
Raczkowanie

Hej witajcie!

We wtorek idę na Light Sheer (bez duet) głębokie bikini
Pytanie:
Ile trwa zabieg głębokiego bikini?

Miałam robione IPL na nogi. 30% włosów mniej po 10 zabiegach

Teraz lightsheer i jestem ciekawa czy któraś z was może mi napisać i porównać ból pomiędzy tymi zabiegami.

IPL przeżyłam, nic specjalnego, wg mnie nie jest tak tragiczne ale co z lightshee?r bardziej boli czy mniej niż ipl?
Kassa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-08, 21:31   #351
czingi
Przyczajenie

ja nie miałam IPL więc porównać nie mogę ale light sheer boli potwornie, jeżeli tylko masz możliwość to weź znieczulenie emlą pomaga zabieg i tak jest nieprzyjemny ale do wytrzymania. Ale przynajmniej działa po 10 zabiegach 30 % włosów mniej- to jakiś koszmar. ja po trzech zabiegach light sheerem mam 99% włosów mniej - od czasu do czau jakaś pojedyńcza gadzina wyrośnie i te wyrywam pęsetą
czingi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-09, 07:06   #352
Kassa
Raczkowanie

A czas zabiegu? Ile to trwa? dzięki za Odp
Stary 2013-12-09, 15:07   #353
limone17
Raczkowanie

Orientacyjny czas zabiegu na nogi i posladki to 45-60 minut (z bikini bedzie podobnie, może trochę dłużej). Depilacja dużą głowicą LS Duet prawie nie boli, natomiast małą jest bradzo bolesna. Mała głowica jest używana w tych miejscach, gdzie duża nie może sie przyssać: stopy, kolana itd. Ja osobiście spociłem się z bólu, ale też nie miałem żadnego znieczulenia.
limone17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-09, 16:11   #354
Kassa
Raczkowanie

No cóż może wytrzymam ból podobno kobiety mogą wytrzymać wiecej a koleżanka mi zasugerowała ze urodzić dziecko tez będę musiała i jie ma ze nie boli :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-10, 14:20   #355
Kassa
Raczkowanie

Witam!
Jestem po zabiegu i muszę powiedzieć ze... hmm no praktycznie nic mnie nie bolało. Dla mnie spoko, szczypało trochę gdzie miałam najgrubsze włosy, a tak to gitara i w lutym mam następny zabieg czekam na efekty, które rzekomo mają być widoczne za trzy tygodnie.

Zabieg całego bikini głębokiego trwało niecałe 30 min. Pełna profeska

Pozdrowienia. Jak coś to mogę odpowiedzieć na jakieś pytania związane z zabiegiem
Stary 2013-12-12, 23:45   #356
iiris
Raczkowanie

dziewczyny jaka powinna byc przerwa po pierwszym zabiegu laserem light sheer duet ? mi Pani wyznaczyla 6 tygodni, ale nie wiem czy to nie jest za malo. 2 tygodnie temu mialam robiona pierwsza depilacje i wlosy odrosly, ale jeszcze nie wypadly. jak sie niektore pociagnie to wychodza, ale jak jest juz polowa grudnia, a jeszcze dobrze nie wypadly to mam isc 9 stycznia na drugi ?
iiris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-13, 13:02   #357
iiris
Raczkowanie

zapomnialam dodac, ze chodzi mi o lydki
iiris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-16, 15:14   #358
bojkka
Rozeznanie

Ja robiłam bikini co 5 tygodni, podejrzewam, że z łydkami odstępy są podobne
Stary 2013-12-17, 19:38   #359
eelmirka
Zadomowienie

dziewczyny zabieg planuję w styczniu, nie opalam się od kilku tygodni. Na sylwestra chcę użyć samoopalacza, czy mogę?
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 21:51   #360
Kassa
Raczkowanie

Nie Wolno sie smarować samoopalaczami 2 miesiące przed zabiegiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości