Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 18:45   #3901
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale Ty masz sny realistyczne sweterek też w bershce, a koszula w niu jorkerze
a co spodenek, to już się dogadałam z babką, tylko nie ma szelek przekłamana, tzn. większe niż z rozmiaru wynika?
Spodnie są mega naprawdę! Ile zdarła z Ciebie? Tak większe wypadają. Ja mam na 9-12 miesięcy i dopiero są dobre jak nogawkę podwinę tak że te paseczki na dole są (bo tam fajnie to zrobione że można podwinąć nogawkę i jest taka zdobiona) a tak normalnie bez wywinięcia nogawki to myślę że śmiało do 1,5 roku będą dobre. A inne ubranka to na 80 (9-12 mies.) normalnie Igi nosi a body i pajace to już na 86 przechodzimy.
Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie wiem co napisać. Trafiłam do szpitala z krwotokíem no i okazało się że to poronieníe.

Wczoraj w nocy miałam zabieg. Zostałam jeszcze do jutra bo dostałam gorączki chyba z płaczu .

Byle do jutra bo strasznie tęsknię za córeczką.

To koszmar jakiś,mówię wam.

A myślałam że miesiączki dostałam.
O kurde bishonko trzymaj się
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej nie nadrobię, nie mam siły. Zabieg miałam dopiero koło 15, więc ja bez jedzenie, bez picia już umieralam. Zabieg trwał raptem 15 minut, ale udało się ten zastój rozbić.
A jak się czujesz teraz?
Stary 2013-12-10, 18:51   #3902
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju...

Cytat:
Hej nie nadrobię, nie mam siły. Zabieg miałam dopiero koło 15, więc ja bez jedzenie, bez picia już umieralam. Zabieg trwał raptem 15 minut, ale udało się ten zastój rozbić.
Czemu tak późno? Ale dobrze, że już po!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 18:52   #3903
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Nie wiem co napisać. Trafiłam do szpitala z krwotokíem no i okazało się że to poronieníe.

Wczoraj w nocy miałam zabieg. Zostałam jeszcze do jutra bo dostałam gorączki chyba z płaczu .

O jej, strasznie mi przykro Trzymaj się dzielnie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 18:57   #3904
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Pytam bo Antonio to tak różnie, ale staram się aby pierwsza drzemkę miał do 11 najpóźniej(choć jak wstanie po 8 to ciężko)a potem zeby o 16 spał najpóźniej...bo potem mamy jazde wieczorem..dziś np.wstał po 17, czyli po 20 dam mu mleko i spac...(taki mam plan)

Bokeh...a Tobie który przypadł do gustu?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no ja też o 17 staram się już nie kłaść, tylko potem mam sajgon w domu

i podoba mi sie ostatni jest piekny !!!! wiem, że Aśka ma te dwa pierwsze i wkłąda do nich silikonową foremkę na muffinki i wtedy może szybko wymieniąc woski bez zastygania ale mi estetycznie bardziej podoba się ten biały

Cytat:
Bokeh...ciekawe ile taki na necie kosztuje, ja teraz nie mam jak sprawdzić.

około 38 zł
Stary 2013-12-10, 19:02   #3905
hje
Zakorzenienie

Pola zaczyna takie pojedyncze ruchy raczkowania robić, dosłownie 2-3 "kroczki" i bach na brzuszek, no ale...
Stary 2013-12-10, 19:06   #3906
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
no i jadę do ikei, tralalalalala szwagierka jednak będzie o 13 na lotnisku (TŻ sie coś popierdasiło) i mam 3 godziny
robię listę
ale zazdraszczam, tez sie do ikei chce wybrac po choinke ... a co planujesz zakupic

Cytat:

Bardzo mi przykro

Neti ja mam ten 1 Petal kremowy, chcialam czerwony ale nigdzie nie bylo .. na necie kosztuje 33 - 36 zeta, zalezy w ktorym sklepie ... sie wtracilam chociaz ja nie bokeh

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

I wlasnie wzielam go dlatgo, zeby palic woski w sylikonowych foremkach, bo szybcej idzie zmiana zapachu i nie musze sie bawic z wkladaniem go do zamrazarki ... wymieniam foremke i tnastepny zapaszek ....

Mi to sie ten elektryczny podoba, ale to juz wieksze koszta

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-10 o 19:04
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:08   #3907
charlizz
Zadomowienie

Cytat:

przykro mi

Cytat:
Pytam bo Antonio to tak różnie, ale staram się aby pierwsza drzemkę miał do 11 najpóźniej(choć jak wstanie po 8 to ciężko)a potem zeby o 16 spał najpóźniej...bo potem mamy jazde wieczorem..dziś np.wstał po 17, czyli po 20 dam mu mleko i spac...(taki mam plan)

Bokeh...a Tobie który przypadł do gustu?

identyko u nas!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Pola zaczyna takie pojedyncze ruchy raczkowania robić, dosłownie 2-3 "kroczki" i bach na brzuszek, no ale...
U nas było tak samo, potem coraz dłuższe odległości pokonywała raczkując a teraz to już w ogóle.

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 19:12   #3908
hje
Zakorzenienie

Aha, jeszcze co do dziwnych rzeczy, które moje dziecko robi. Zawsze tylko przy jednej piosence, Miley Cyrus, Pola... wystawia język. M.C. w tym teledysku też non stop ozór na wierzchu i nie wiem, czy młoda to tak skojarzyła, czy ot tak sobie umyślała, ale jak tylko piosenka się zacznie, to ona uśmiech i język wywala. Mamy małą Milej
Stary 2013-12-10, 19:13   #3909
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

Trzymaj się kochana

Włosomaniaczka

Stary 2013-12-10, 19:20   #3910
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Marsi o jaciez w morde .... Kochana, ale jak bita smietana z czekolada, mieszasz te czekoladyrozpuszczone z nia ... kurde moze tez bym zrobila ...jaka czekolade uzywaszdo pieczenia ... ja kupilam ostatnio w lidlu do ciasteczek taka za 1,39 i byla naprawde niezla
mascarpone mieszam z ubitą śmietaną i na koniec dodaje przestudzoną czekoladę uprzednio roztopioną w kąpieli wodnej
czekoladę kupuję gorzką w lidlu

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

pamiętacie mnie jeszcze? ;>
pewnie, ostatnio myślałam o Was
mam nadzieję,że wszystko do przodu i że będziesz z nami cześciej

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

mi sie zdaje ze chlopaki poszli w kierunku chodzenia , a na nauke nauki maja jeszcze czas... jak nic typowe facety
znaczy się fizyczni

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

A co do zaginionych: gdzie jest IFFONKA???

-
też miałam pytać

Cytat:

tak mi strasznie przykro, biduleczko, ściskam Cię mocno
jak się teraz czujesz?

Cytat:
to dobrze,że po zastoju
brawa że jesteś taka dzielna
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:29   #3911
Delicjanka
Zakorzenienie

Hje, mam pytanko, czy Polusia juz ciągle robi siusiu/qpe do nocnika? czy to było tylko kilka razy?

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:34   #3912
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hje, mam pytanko, czy Polusia juz ciągle robi siusiu/qpe do nocnika? czy to było tylko kilka razy?
Siku do pampersa najczęściej, ale czasem się zdarzy na nocnik. Dwójeczkę zawsze rano na nocnik, a w ciągu dnia różnie, ale coraz częściej zdarza się, że przez cały dzień nie ma kupki w pampersie
Stary 2013-12-10, 19:35   #3913
pstryczek84
Zakorzenienie

leci mi z nocha wiec znalazlam swoje krople. czytam madrosci napisane na ulotce a tam co? zuzyc 30 dni po otwarciu!!!!!!!1 co to kutfa ma znaczyc sie pytam!!!?
przeciez jak zachoruje to ile ja jestem w stanie se wspiuknac tych kropli? 5 na krzyz a potem praktycznie cale opakowanie laduje w koszu bo juz przeterminowane
ULZYLO MI

a teraz nadrabianie....

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
kurczę czekałam w tej historii na moment, że idziesz sobie tak odpitolona i spotykasz jakiegoś przystojniaka - swoją dawną miłość
ja to samo....

Cytat:

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Cytat:
BOKEH...sukienka piekna-i tak sie zastanawiam ze nawet skarpetke byś pięknie na zdjeciu ujela...czy nie kaleczą Twoich oczu wrzucane przez nas pseudo fotki?
.
nooooo.... ja to zawsze ja mam zamiar wrzucic jakas fotencje to zaraz zapala mi sie zarowa - co na to Bokeh

Cytat:
Hej dziewczyny.
o jejku, strasznie mi przykro....
trzymak sie tam Kochana...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:36   #3914
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
o cholera trzymaj się

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a ja nie widziałam swetera
bo na necie nie mogę go znaleźć

Cytat:
dobrze, że już po jak sie czujesz i kiedy wychodzisz?

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Czytam Was na biezaco, ale nie odzywam sie, bo cos skopany humor mam, nic mi sie nie chce...
Nie wiem - pogoda? Czy to przez to, ze ciagle sama spedzam dni z Kuba? TZ wiecznie w pracy...
pewnie wszystko na raz; ale może jutro się poprawi

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Spodnie są mega naprawdę! Ile zdarła z Ciebie? Tak większe wypadają. Ja mam na 9-12 miesięcy i dopiero są dobre jak nogawkę podwinę tak że te paseczki na dole są (bo tam fajnie to zrobione że można podwinąć nogawkę i jest taka zdobiona) a tak normalnie bez wywinięcia nogawki to myślę że śmiało do 1,5 roku będą dobre.
30 z przesyłką, a sama pewnie kupiła na ciuchach duużo taniej (jak Ty) i dlatego bez szelek są no ale cóż począć, jak się nie ma fajnych szmateksów koło siebie tak myślałąm, że zawyżona rozmiarówka

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:36   #3915
bishonka
Raczkowanie

Wszystko wam opisze jak wrócę do domu ale jak lekarz powiedział mi że jeżeli przez łyźeczkowanie mi krwotok nie minie to może skończyc się usunięciem macicy. To oczywiście byłby najgorszą scenariusz ale no musi nas o tym poinformować. Wtedy to już całkiem myślałam że świat mi się zawalił na głowę. Po wynikach uyłam w ciąży a to było poronienie
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:41   #3916
pstryczek84
Zakorzenienie

wiecie co szwiagierka wymyslila? ze w tym roku prezenty pod choinke robimy na zasadzie losow duza u nich rodzina wiec to mega super pomysl jest juz nie chodzi mi o finanse nawet tylko ze odpada to cale szukanie i glowkowanie

ja wylosowalam ta szwagierke wlasnie dobrze ze nie tesciow
i teraz tak mysle ze moze by kupic jej zestaw tych swieczek co tak zachwalacie????
tylko ja to nie wiek o co w tym wszystkim biega... jakies woski, formki, zamrazalniki
neti, pomoz?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Wszystko wam opisze jak wrócę do domu ale jak lekarz powiedział mi że jeżeli przez łyźeczkowanie mi krwotok nie minie to może skończyc się usunięciem macicy. To oczywiście byłby najgorszą scenariusz ale no musi nas o tym poinformować. Wtedy to już całkiem myślałam że świat mi się zawalił na głowę. Po wynikach uyłam w ciąży a to było poronienie
o jejku....

Stary 2013-12-10, 19:41   #3917
LadyWhisper
Zakorzenienie

bishonka, z calego serducha wspolczuje, trzymaj sie dzielnie

aga, buziak, jak sie czujesz?

hje, brawa dla Polci!!!!!!

bokeh, wstawie jutro, dzisiaj babel nie chcial wspolpracowac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:42   #3918
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Spróbuję Was nadrobić. Dzień miałam masakryczny!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]
biednaś! zdrowiej szybko!

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
czesc Zanim zacznę nadrabiać, opowiem Wam wczorajszy horror

Otóż, godz 16 usypiam Młodą przy sysusiu na kolanach, nagle słyszę takie szast i szum jakby ciśnienie/gaz no to lece z Olą na rekach bo myślę - Jezu kuchenka gazowa A tam wody po kostki Otwieram szafkę pod zlewem -> niagara. Biore Ole pod pachę, wyrzucam śmieci z kosza i podkładam go pod fontannę.... szok jak leci. Nie miałam pojęcia, za co chwycić żeby to zatamować No to rzucam na ziemię wszystko co się nawinęło pod ręką na Olę z wózka koc i w te pedy do sąsiada obok. bidok w majtkach otworzył, ale raz dwa przywdział spodenki i w skarpetkach poleciał do mnie a ja zostałam tą chwilę z dwójką dzieci w szoku (ma ok2 letnią córeczkę). Niby zakręcił zawór, ale ciągle mi ciekło i to sporo, Olka w łózeczku coraz mocniej ryczała, na szczescie odkryłam dziurę w rurce i skierowałam strumyk prosto do wiadra (3duże wiadra wylałam) wody po kostki juz na przedpokoju i do dużego wchodziła, a Olka sie zanosi no to z Olą wyzymałam szmaty reczniki pieluchy i co tam rzuciłam i przez tel z tż gadałam. Sprowadził mi technicznych ze społdzielni, którzy zakrecili 2 zawór, (na szczescie przestało lecieć), szwagra i tescia, a ja nie wiedzac o tym jeszcze mojego brata z mama takze jedna ekipa wychodziła a druga wchodziła i całe szczescie bo sama bym nie dała rady z Olka na rekach tego powycierać....s ąsiadów zadnych spod Nas jeszcze nie było

No, a w skrócie jakby sie Wam nie chciało czytać to - zalało mi mieszkanie
A mówicie że do mnie sąsiad bez koszulki przyszedł

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o jaki piękny
ja właśnie robię listę co będę pieć i gotować na święta, ten torcik fajnie wygląda ale my już mamy swojego świątecznego faworyta- torcik węgierski
widzę, że nie tylko ja mam tak

Cytat:
A potem na drugi dzień świąt oni chyba i babcia z dziadkiem wpadną do nas to własnie ten sernik może bym zrobiła. Tylko kiedy sama przy Hance
i to jest JEDEN JEDYNY plus tego, że Blanuś w żłobku...

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Neti dobrze skojarzyłam że mi wysłałaś zaproszenie na FB? Bo czyściłam pocztę interiową (247 nieodebranego spamu...) i mi się wyświetliło że mnie zaprasza na FB inspektor zus, no to se kliknęłam, a co Tylko nie wiem co dalej bo na tym telefonie FB źle mi się wyświetla, odesłało mnie na stronę gdzie było mnóstwo ludzi których mogę znać bo mamy jednego wspólnego znajomego... Oj muszę chyba w końcu zalogować się przez komputer i zobaczyć o co w tym wszystkim kaman
Kija na fb - koniec świata!

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Cześć gaduły

ale się dzisiaj wyspałam, tz wypadł neiplanowany wyjazd, ale na noc została ze mną mama, żeby pomóc w nocy przy młodym i wzieła małego o 6 a ja pospałam JEDNYM CIĄGIEM prawie do 9, ale się wyspałam, jak młody Bóg się czuję

Fewciu będę wdzięczna za te przepisy na różne marynaty do wędlin
Jak zazdroszczę nocy!
Kochana, ale moje marynaty są takie "zwykłe", przegrywają w przedbiegach z Twoimi smakołykami
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:49   #3919
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Spodnie są mega naprawdę! Ile zdarła z Ciebie? Tak większe wypadają. Ja mam na 9-12 miesięcy i dopiero są dobre jak nogawkę podwinę tak że te paseczki na dole są (bo tam fajnie to zrobione że można podwinąć nogawkę i jest taka zdobiona) a tak normalnie bez wywinięcia nogawki to myślę że śmiało do 1,5 roku będą dobre. A inne ubranka to na 80 (9-12 mies.) normalnie Igi nosi a body i pajace to już na 86 przechodzimy.

O kurde bishonko trzymaj się

A jak się czujesz teraz?
Już lepiej ale szał ni ma.
A kiedy do domu to jeszcze nie wiem.

Bishonka przykro mi

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 19:51   #3920
LadyWhisper
Zakorzenienie

Elmi, Ty takie buty na ZIMĘ? śniegi mrozy zawieruchy? ja marzłam jesienią w moich, takie właśnie podobne do Twoich a jeszcze u was, gdzie śniegu po kolana... Nie dałabym rady

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:51   #3921
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
wiecie co szwiagierka wymyslila? ze w tym roku prezenty pod choinke robimy na zasadzie losow duza u nich rodzina wiec to mega super pomysl jest juz nie chodzi mi o finanse nawet tylko ze odpada to cale szukanie i glowkowanie

ja wylosowalam ta szwagierke wlasnie dobrze ze nie tesciow
i teraz tak mysle ze moze by kupic jej zestaw tych swieczek co tak zachwalacie????
tylko ja to nie wiek o co w tym wszystkim biega... jakies woski, formki, zamrazalniki
neti, pomoz?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

o jejku....
Ja sie znowu wtracam nie pytana haha ... Pstryku moze kuknij najpierw ile te swieczki kosztuja, bo mozesz sie lekko przearazic ... no chyba ze bogolka jestes albo bardzooo lubisz szwagierke
Nazywaja sie yankee candle ... my kupujemy woski, ktore sie pali w kominku zapachowym takim na podgrzewacza ... wklada sie je tam gdzie normalnie wlewa sie wode z olejkiem ... sa tanie i duzy wybor zapachow
Stary 2013-12-10, 19:52   #3922
ezzo
Zadomowienie

Bishonka oby sie nie sprawdzily najczarniejsze scenariusze, bardzo mi przykro, trzymaj sie

Aj tam Fewciu jeden dzien szalenstw w kuchni master chefa ze mnie nie czynii poprosze o te marynatki
A co do nocy to nie ma czegozazdroscic, cala byla masakryczna spalam te szalone 3 godziny od 6 do 9 :/

Edytowane przez ezzo
Czas edycji: 2013-12-10 o 19:53
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:53   #3923
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
leci mi z nocha wiec znalazlam swoje krople. czytam madrosci napisane na ulotce a tam co? zuzyc 30 dni po otwarciu!!!!!!!1 co to kutfa ma znaczyc sie pytam!!!?
przeciez jak zachoruje to ile ja jestem w stanie se wspiuknac tych kropli? 5 na krzyz a potem praktycznie cale opakowanie laduje w koszu bo juz przeterminowane
ULZYLO MI

a teraz nadrabianie....

ja to samo....

nooooo.... ja to zawsze ja mam zamiar wrzucic jakas fotencje to zaraz zapala mi sie zarowa - co na to Bokeh

o jejku, strasznie mi przykro....
trzymak sie tam Kochana...

ahahaha serio ?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
bishonka, z calego serducha wspolczuje, trzymaj sie dzielnie

aga, buziak, jak sie czujesz?

hje, brawa dla Polci!!!!!!

bokeh, wstawie jutro, dzisiaj babel nie chcial wspolpracowac
a pcha se go w ogóle???

Co do żłobka... to mam dobrą koleżankę która jest Panią w żłobku i powiedziała, że zanim zaczęła prace była bardzo na nie dawaniu dziecka do żłobka. A teraz mówi że dla dziecko to super sprawa, bo ma kontakt z rówieśnikami i w ogóle. Gdyby nie to że to przedszkole troche dalej, tzn w Kato ale trzeba by jechać busem (w moim przypadku busem..) jakieś 40 minut. To dała bym Hanie na np 3 h do żłobka, żeby poznała dzieci inne a nie tylko ciągle moja morda....
Stary 2013-12-10, 19:55   #3924
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
no ja też o 17 staram się już nie kłaść, tylko potem mam sajgon w domu

i podoba mi sie ostatni jest piekny !!!! wiem, że Aśka ma te dwa pierwsze i wkłąda do nich silikonową foremkę na muffinki i wtedy może szybko wymieniąc woski bez zastygania ale mi estetycznie bardziej podoba się ten biały

około 38 zł
To ja mam za połowę

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:57   #3925
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
ja gdybym byla lekarzem to bym po nocach nie spala bo by mnie sumienie zywcem gryzlo ze przez moja opieszalosc jakies dziecko moze nie byc zdrowe a dla wiekszosci to jak widac jest jak chleb powszedni...
mój gin jak Mu dziękowałam na ostatniej wizycie za opiekę w ciąży to powiedział, że dla Niego opieka się kończy dopiero w momencie, gdy mama opuszcza szpital ze zdrowym dzieckiem Jakkolwiek by to nie zabrzmiało - kocham mojego gina

Cytat:
Co do picia to Hania tylko z kubka dorosłego albo łyżeczki. Niekapek niet
Blanka moja ięknie piła z niekapka, z łyżeczki czy z kubka. A wczoraj Panie w żłobku mi mówią, że Mała nie chce pic z niekapka, tylko zabiera butelki innym dzieciom Więc zaniosłam dzisiaj butlkę, piła, zabrałam niekapek, w domu z niego piła. Nic już nie rozumiem

A w ogóle to niezły łobuz z Niej - ciąga chłopaków za włosy

Cytat:
Tak ma 2 rozne skarpetki, bo ciagle gubie i chodzi jak bezdomniak
Super sprytna! jakby mogła to by na ścianę weszła

Moja dziwnym trafem też zawsze zdejmie jedną skarpetkę, ach te Blanki
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:57   #3926
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie znowu wtracam nie pytana haha ... Pstryku moze kuknij najpierw ile te swieczki kosztuja, bo mozesz sie lekko przearazic ... no chyba ze bogolka jestes albo bardzooo lubisz szwagierke
Nazywaja sie yankee candle ... my kupujemy woski, ktore sie pali w kominku zapachowym takim na podgrzewacza ... wklada sie je tam gdzie normalnie wlewa sie wode z olejkiem ... sa tanie i duzy wybor zapachow
dzieks!
juz looknelam
tzn zle sie chyba wyrazilam bo te swiece sa rzeczywiscie mega drogie... szwagierke lubie ale bez przesady
czyli tak - musialabym kupic ten podgrzewacz (domek ) plus te male swieczuszki ktore nazywaja sie woski tak? one sa po jakies 6 zeta....

Stary 2013-12-10, 19:58   #3927
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie wszystko na raz; ale może jutro się poprawi

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 19:58   #3928
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
ahahaha serio ?
serio serio

Stary 2013-12-10, 19:58   #3929
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam za połowę

Neti, długo czekałaś na przesyłkę z apteki Gemini????
zamowiłam w piątek a nawet nie dostałam maila co się dzieje z paczką

dziewczyny, wiem,że jeszcze sporo czasu ale wszystkie będziecie szczepić na odre-swinke-rozyczke?
bo ja chyba sobie odpuszcze to szczepienie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:59   #3930
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
To ja mam za połowę

Aj neti nie chwal sie nam tu za bardzo, bo mi smaka na te swieczki porobilyscie, nawybieralam sobiewoskow, potem kominek, potem stwerdzialam, ze to super pomysl na prezent dla mamy i bratowej i tak se uzbieralam koszyk za 170 zl ... I zakupow nie zrobilam
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości