Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 10:40   #2461
marlenqa22
Zadomowienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
nie macie do konca racji.

Bizuteria z salonu firmowego jest wykonywana przez jubilerow. A bizuteria z allgero czy innych portali, glownie przez hobbystow. Krysztalki, ktore oni kupuja na sztuki to te same, ktore sa w sklepie tylko wiadomo, ze obrobka jest inna. Wiec to co kupujesz NIE w sklepie a od hobbysty NIE jest podbrobka (jezeli ma certyfikat Swarovski Elements).

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

przezroczyste ramiaczka? wybacz, ale one wygladaja zle
a nie lepiej bez ramiaczek?

a po co ci rajtki albo ponczochy? z golymi nogami nie mozesz byc? (tzn jak zalozysz spodnie).
Bez ramiączek to mi stanik spadnie tzn tak mi się wydaje.
A przy mierzeniu dają jakieś buty? czy trzeba swoje buty na obcasie mieć

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:45   #2462
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja radzę ubrać rajstopy albo pończochy. Dlatego, że ubrałam raz spodnie i potem było mi zimno. A poza tym, wiadomo, że noga trochę inaczej wygląda w rajstopach. Szczególnie jak się ma buty itp, więc radzę Ci ubrać spódnicę. No ale wiadomo, że jak będziesz miała spodnie to nie stanie się wielka tragedia
Sama zadałam podobne pytanie na wątku, a powyższą odpowiedź uważam za najlepsze rozwiązanie Lepiej czułam się w rajstopach, nie taka naga z gołym tyłkiem, wygodniej też było mi się rozebrać, bo tylko spódnica w dól Stanik - polecam bardotkę, albo coś podobnego bez ramiączek.
Stary 2013-12-11, 10:46   #2463
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Sama zadałam podobne pytanie na wątku, a powyższą odpowiedź uważam za najlepsze rozwiązanie Lepiej czułam się w rajstopach, nie taka naga z gołym tyłkiem, wygodniej też było mi się rozebrać, bo tylko spódnica w dól Stanik - polecam bardotkę, albo coś podobnego bez ramiączek.
ja mierzylam suknie w kwietniu i bylo bardzo goraco, wiec ja swicilam tylkiem bo inaczej nie dalo rady

a dlaczego ma ci spasc stanik bez ramiaczek? chyba, ze masz duzy biust
ja mierzylam bez butow.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:48   #2464
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

witam nowe PM
gratuluję wszystkich zakupów inspiracji zaproszeń itp.

ja wybrałam z TŻ jednogłośnie welur na moje ślubne czerwone buty

cała moją stylizację już mam tylko nie wiem czy fryzura będzie pasowała ale to zastanowię się w maju na przymiarkach z biżuterią się wstrzymujemy z TŻ do przymiarek właśnie (bo nie wiem czy nie wezmę koronkowego bolerka zapinanego na plecach i wtedy naszyjnik niepotrzebny)

dziś super data na ślub czy inne wydarzenie

11.12.13r
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:50   #2465
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
???? Rok wcześniej to my mieliśmy zarezerwowaną salę i zespół Nie wiem dlaczego minimum rok wcześniej ktoś musiałby wiedzieć o świadkowaniu? Nie wydaje mi się, żeby wiązało się to z jakimiś większymi przygotowaniami. Jak jesteś kogoś pewna to jasne, czemu nie, ale dla mnie kilka m-cy wsześniej to też żaden problem. Nie rozumiem też na co masz uzbieraną większą kwotę???
.
na owy ślub.
u nas jak sie jest świadkiem, daje sie większa ilość do koperty niz zwykły gość. Ja gdy byłam świadkiem chodziłam do szkoły, więc musiałam wiedzieć dużo wcześniej, bo miesiąc wcześniej sobie nie stworze pieniędzy pozatym świadkowanie to też stres, niektórzy muszą się oswoić z tą myśla. u nas jakbym poszła rezerwować sale rok wcześniej, to bym żadnej nie znalazła. rezerwowałam 2,5 roku wcześniej , i do wyboru miałam tylko 3 terminy bo wszystko było pozajmowane, tak apropo

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-11, 10:50   #2466
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
z biżuterią się wstrzymujemy z TŻ do przymiarek właśnie (bo nie wiem czy nie wezmę koronkowego bolerka zapinanego na plecach i wtedy naszyjnik niepotrzebny)
No właśnie ja wzięłam takie bolerko i rezygnuję z kupna naszyjnika

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:53   #2467
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
jeżeli wezmę takie bolerko to TŻ tylko na wykupiny podaruje mi kolczyki

czekolada ale masz mroczną ilość dni po zaręczynach
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:56   #2468
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Cherry_24 moja suknia jest z Diane Legrand! I tą którą podesłałaś też mierzyłam Jest śliczna
A ile te suknie tak miej więcej kosztują? Bo myślałam o takiej do kościelnego, ale się boje że cena mnie zwali z nóg

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zdołam wytłumaczyć chciałabym mix z różnych zdjęć, same róże w kolorach od kremowego do możliwe, ze żółtego i na pewno z tymi wrzosami czy co to w ogóle jest jak na zdjęciu pierwszym
Ja planuje bardzo podobny bukiet, same białe róże + srebrna wstążka. Jakoś do mnie nie przemawiają te mieszane

Dostałam wczoraj do mamy zdjęcie obrączek. Ja jeszcze nie widziałam na żywo, ale ponoć są dobrze zrobione, więc dziewczyną z Wrocławia i okolic mogę śmiało polecić. Robiliśmy z naszego złota, cena była megaprzystępna , a jeszcze klika setnych grama złota zostało, to Pani jublier powiedziała że nawet nie ma jak zapakować bo to odrobinka i musi mamie zapłacić za to złoto 5zł Obrączki w załączniku

Jeszcze tak w ramach offtopu to rozmawiałyśmy ostatnio o treningu ramion - tak jak mówiłam wrzuciłam dzisiaj moje ćwiczenia na bloga, żeby nie zaśmiecać już całkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1416.jpg (75,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1417.jpg (78,6 KB, 69 załadowań)

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:58   #2469
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Też takie mam. Są takie piękne. ^^
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:04   #2470
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Nie trzeba swoich butów, w salonach dają je do mierzenia. A ja polecam ubrać się w legginsy. Ja zawsze w nich chodziłam na przymiarki i wszędzie panie mówiły że nie muszę ich zdejmować. Wygodnie, bo jak są cienkie to w niczym nie przeszkadzają i a gołym tyłkiem świecić nie trzeba A jeśli chodzi o stanik ja zawsze nakładałam bardotkę.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:04   #2471
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
na owy ślub.
u nas jak sie jest świadkiem, daje sie większa ilość do koperty niz zwykły gość. Ja gdy byłam świadkiem chodziłam do szkoły, więc musiałam wiedzieć dużo wcześniej, bo miesiąc wcześniej sobie nie stworze pieniędzy pozatym świadkowanie to też stres, niektórzy muszą się oswoić z tą myśla. u nas jakbym poszła rezerwować sale rok wcześniej, to bym żadnej nie znalazła. rezerwowałam 2,5 roku wcześniej , i do wyboru miałam tylko 3 terminy bo wszystko było pozajmowane, tak apropo
z ciekawosci: dlaczego niby swiadek ma dawac wiecej, nie rozumiem?
dla mnie bycie swiadkiem, druhna to wyroznienie, jakby tak u mnie bylo to nikt by sie nie chcial zgodzic na swiadkowanie.
Stary 2013-12-11, 11:06   #2472
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Też lepiej czułam się w rajstopach. Na pierwsze mierzenia byłam ubrana w spodnie i czułam się mniej komfortowo. Na następne założyłam sukienkę i było dużo lepiej.
Stanik miałam z odpinanymi ramiączkami ale przy zakładaniu sukni, zakładałam ramiączka.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:12   #2473
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

Dostałam wczoraj do mamy zdjęcie obrączek.
Wyglądają ślicznie!

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Też takie mam. Są takie piękne. ^^
oj tak....

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:24   #2474
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie powiedział
Mam durne pytanie: jak się ubrać na tą przymiarkę? Tzn wiadomo że biała bielizna, stanik z przezroczystymi ramiączkami, ale zakładać rajstopy, pończochy? bo nie wiem
Miałam na sobie czarny sweter i czarne getry, tak żeby było mi wygodnie i szybko
Stanik obojętne jaki, bo takie sukienki jak moja powinno się mierzyć bez stanika, ale ja miałam cielisty z ramiączkami przezroczystymi i odczepianymi, gacie to samo obojętne, nie ma to znaczenia byle czyste

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
A ile te suknie tak miej więcej kosztują? Bo myślałam o takiej do kościelnego, ale się boje że cena mnie zwali z nóg
Mierzyłam sukienki o różnej cenie, jednak żadna nie przekroczyła kwoty 4 tys za kupno, ale te które Wam pokazałam to koszt max 3 tys za kupno za wypożyczenie około 2700, nie biorę pod uwagę wypożyczenia jako druga, nie chcę i już :brzyda l: ale to koszt około 2 tys, to wszystko zależy od sukienki
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:32   #2475
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie bycie swiadkiem, druhna to wyroznienie, jakby tak u mnie bylo to nikt by sie nie chcial zgodzic na swiadkowanie.
niewiem czego, tak poprostu jest, ze swiadek daje wiecej, może właśnie dlatego że sie kogoś wyrózniło? ja osobiscie sie nie spotkalam z odmową, żeby ktos komus odmowil swiadkowania

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-11, 11:37   #2476
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Mierzyłam sukienki o różnej cenie, jednak żadna nie przekroczyła kwoty 4 tys za kupno, ale te które Wam pokazałam to koszt max 3 tys za kupno za wypożyczenie około 2700, nie biorę pod uwagę wypożyczenia jako druga, nie chcę i już :brzyda l: ale to koszt około 2 tys, to wszystko zależy od sukienki
To faktycznie nie ma masakry, podświadomie czułam że te sukienki muszą kosztować tak z 5-7tyś. Czyli jest szansa na spełnienie mojego marzenia

Jak taka jest różnica w cenie to w ogóle się nie opłaca wypożyczać Sukienkę można sprzedać z zyskiem większym niż 300zł. Chociaż ja chyba swoją zostawię , żeby córce pokazać jeżeli na mówię Warszawiaka na garderobę

Profil FB
Stary 2013-12-11, 11:38   #2477
21klaudyna
Zadomowienie

Ja mierzyłam w październiku i też świeciłam tyłkiem :P

hehe dziewczyny nie przesadzajcie;P przecież jak wychodzicie na plaże to też w leginsach albo rajstopach żeby noga dobrze wyglądała ?. Zakładacie długa suknie ślubna , więc co ma noga do wyglądania ?

Ja na przymiarki miałam jeansy, bokserke i sweterek :P i nie było to ani uciążliwe , ani nie schodziło mi długo , ani nie było mi nie wygodnie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:39   #2478
springtime
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też daje się więcej w kopercie...
Stary 2013-12-11, 11:39   #2479
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ja już sama nie wiem czego ja chcę, mierzyłam różne modele, ale rybka to dla mnie koszmar, wyglądam jak parówka w ciąży owinięta folią budowlaną

Wybacz, nie mogłam się powstrzymać.

Swoją drogą, ja żadnej rybki nie mierzyłam, ale obstawiam, że gdybym to zrobiła to wyglądałabym podobnie.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Trochę nie rozumiem tych obaw o jeden miesiąc i takie straszne wahania wagi.
Jeśli któraś chce schudnąć to teraz jest na to najwyższy czas- zdrowia dieta , cwiczenia i przez te kilka miesięcydo ślubu figura jak marzenie.Bo to wychodzi na to ,że zamierzasz w ostatnim miesiącu się odchudzać??Rozumiem stres , stresem ale teraz kiedy większosc z nas ma wesela w lokalu gdzie nie trzeba się zajmować prawie niczym to nie wyobrażam sobie
żebyś ze stresu miała takie wahania wagi .Ja teraz od miesiąca znów wziełam się za swoje ciało. Nie jem słodkiego , ćwicze 4-5 razy w tygodniu i straciłam może jakiś 1 kg.

Wiem ,żesą przypadki żeludzie ze stresu tracą dużo kg ale to raczej w takich cieżkich sytuacjach życiowych a nie z powodu stresu ślubnego..Może jestem jakaś dziwna ale te obawy o skaczącą wagę trochę są dla mnie nie zrozumiałe.
A ja znam przypadek (dalsza koleżanka), że dziewczyna odebrała suknię dwa tygodnie przed slubem. Stresowała się - taki typ, wszystkim się bardzoooooo stresuje, mało jadła, wręcz w siebie wmuszała. Tknęło ją coś i założyła kieckę w czwartek przed ślubem i.. zjeżdżała jej z cycków (suknia bez ramiączek). Na wadze ponad 3 kg na minusie. Biegiem w piątek jakieś zaszywki robili, bo by musiała chyba sobie tą kieckę trzymać by się w niej bawić.

Cytat:
Tak był Bo jemu ufam najbardziej
Zapytałam Tż co myśli o sukienkach , powiedział, że ładne. Zapytałam, tylko tyle ?? Myślałam, że powiesz piękne, że zrobi na Tobie to wrażenie. Powiedział, że to ja jestem piękna a sukienka ładna. I, że i tak padanie jak mnie w dniu ślubu zobaczy
dla TŻ.

Cytat:
Dostałam wczoraj do mamy zdjęcie obrączek. Ja jeszcze nie widziałam na żywo, ale ponoć są dobrze zrobione, więc dziewczyną z Wrocławia i okolic mogę śmiało polecić. Robiliśmy z naszego złota, cena była megaprzystępna , a jeszcze klika setnych grama złota zostało, to Pani jublier powiedziała że nawet nie ma jak zapakować bo to odrobinka i musi mamie zapłacić za to złoto 5zł Obrączki w załączniku
Bardzo ładne.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:42   #2480
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
To faktycznie nie ma masakry, podświadomie czułam że te sukienki muszą kosztować tak z 5-7tyś. Czyli jest szansa na spełnienie mojego marzenia

Jak taka jest różnica w cenie to w ogóle się nie opłaca wypożyczać Sukienkę można sprzedać z zyskiem większym niż 300zł. Chociaż ja chyba swoją zostawię , żeby córce pokazać jeżeli na mówię Warszawiaka na garderobę
Też myślę nad kupnem, jednak to ta jedna jedyna
Mogę powiedzieć dziewczynom z Białego, że na sukienki w okolicach 4 tys póki co natknęłam się tylko w salonie la mariee, w reszcie były to okolice 2,5-3,300 tys za kupno
Stary 2013-12-11, 11:45   #2481
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam wczoraj do mamy zdjęcie obrączek.
Bardzo ładne. Ja na początku nie chciałam z żółtego złota ale stwierdziłam że kupimy łączone bo muszę nosic zaręczynowy na palcu z obrączką. Gdyż mam jakieś dziwne palce:p i Zaręczony albo na inne nie wejdzie albo z innych spada;P A jeszce mam taki bardziej jak obrączka więc już żywcem nie wiem co wybrać

Edit : http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,5851- taki i co do niego wybrać ?

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-12-11 o 11:48
Stary 2013-12-11, 11:45   #2482
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Wybacz, nie mogłam się powstrzymać.

Swoją drogą, ja żadnej rybki nie mierzyłam, ale obstawiam, że gdybym to zrobiła to wyglądałabym podobnie.

A ja znam przypadek (dalsza koleżanka), że dziewczyna odebrała suknię dwa tygodnie przed slubem. Stresowała się - taki typ, wszystkim się bardzoooooo stresuje, mało jadła, wręcz w siebie wmuszała. Tknęło ją coś i założyła kieckę w czwartek przed ślubem i.. zjeżdżała jej z cycków (suknia bez ramiączek). Na wadze ponad 3 kg na minusie. Biegiem w piątek jakieś zaszywki robili, bo by musiała chyba sobie tą kieckę trzymać by się w niej bawić.

dla TŻ.

Bardzo ładne.
Taka prawda Tż kazał mi to zdjąć natychmiast i panie w salonie też, wyglądałam OKROPNIE !!! Byliśmy w szoku bo panie tak się zachwycały, że jestem wysoką, że chyba wszystko na mnie będzie pasować, a tu klops. Wyglądałam na ze 20 kilo grubszą !!!
Stary 2013-12-11, 11:50   #2483
docik10
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imgs.jpg (72,2 KB, 54 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:52   #2484
marlenqa22
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za uświadomienie
Założę albo getry albo rajstopki i stanik dobry wykombinuje

Aaa załatwiłam bal sylwestrowy były jeszcze miejsca idziemy z naszymi świadkami (2 pary). Pobawimy się razem hihi
Co do dawania większej kasy przez świadków to chyba zależy kto ile może. Ja świadkową byłam jeden jedyny raz i wraz ze świadkiem złożyliśmy się na prezent bo młodzi od nas nie chcieli pieniędzy. Nie był jakiś extra drogi, my oboje studiowaliśmy jeszcze i dużej kasy nie mieliśmy, ale liczyły się przecież dobre chęci.

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:00   #2485
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładne. Ja na początku nie chciałam z żółtego złota ale stwierdziłam że kupimy łączone bo muszę nosic zaręczynowy na palcu z obrączką. Gdyż mam jakieś dziwne palce:p i Zaręczony albo na inne nie wejdzie albo z innych spada;P A jeszce mam taki bardziej jak obrączka więc już żywcem nie wiem co wybrać
Ja na początku chciałam całą w diamentach, potem z jednym diamentem, potem klasyczną okrągłą aż stanęło na takiej i jestem jak na razie zadowolona A jakie konkretnie łączone masz w planie? Ja będę miała dwie obrączki więc najpierw myślałam o takim zestawie tylko z dwóch osobnych obrączek

Jednak siostra mnie odwiodła słowami : "świetna, wygląda jak jojo"

docik10 rewelacja;D Pokaże Warszawiakowi niech czuje na plecach oddech konkurencji

Profil FB

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2013-12-11 o 12:04
Stary 2013-12-11, 12:01   #2486
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Nie bierzmy swoich facetów na świąteczne zakupy
http://www.pudelek.pl/artykul/61706/...inach_zakupow/
Nas w weekend czekają

Cytat:
Fajnie powiedział
Mam durne pytanie: jak się ubrać na tą przymiarkę? Tzn wiadomo że biała bielizna, stanik z przezroczystymi ramiączkami, ale zakładać rajstopy, pończochy? bo nie wiem
Biustonosz załóż normalny, biały lub ecru. Co do rajstop to już Twoja wola, ja byłam w samej bieliźnie i było ok. Buty w salonie są więc nie musisz mieć swoich.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
na owy ślub.
OMG! 2,5 roku przed slubem to niecałe pół roku byłam z TŻ
Ja świadkowałam 2 razy: raz u b. dobrej koleżanki - dowiedziałam się ok 2-3 miesiące przed, i u siostry - wiedziałam ok roku wcześniej, sporo im pomagałam w organizacji ślubu bo oni za granicą byli.
Ja wtedy już pracowałam, więc finansowo nie musiałam się jakoś specjalnie przygotowywać. Chociaż powiem Ci, że nie spotkałam się z tym, że świadkowie mają dać więcej w kopercie. Dobrze, że u nas nie ma takiego zwyczaju

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-12-11 o 12:03
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:09   #2487
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Edit : http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,5851- taki i co do niego wybrać ?
mam bardzo podobny piersionek i tez z bialego zlota i TZ chce obraczki z zoltego zlota. chcialabym rowniez nosic na jednym palcu oba, ale nie wiem czy to nie bedzie sie gryzlo i nie bedzie za duzo. ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4437.jpg (48,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_3024ps.jpg (41,4 KB, 32 załadowań)
Stary 2013-12-11, 12:14   #2488
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
nie macie do konca racji.

Bizuteria z salonu firmowego jest wykonywana przez jubilerow. A bizuteria z allgero czy innych portali, glownie przez hobbystow. Krysztalki, ktore oni kupuja na sztuki to te same, ktore sa w sklepie tylko wiadomo, ze obrobka jest inna. Wiec to co kupujesz NIE w sklepie a od hobbysty NIE jest podbrobka (jezeli ma certyfikat Swarovski Elements).

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

ale mi chodzilo o wzory moze i te krysztalki sa "svarowski elements",ale moje sie tak nie blyszcza i nie sa takie sliczne jak te oryginalne...

Cytat:
Fajnie powiedział
Bialy, albo cielisty, gladki stanik, najlepiej z odpinanymi ramiczakami. Ja bym radzila jednak cieliste rajstopy... wiec najlepiej pojsc w sukience, albo spodniczce

Cytat:

ysia dlaczego nazywasz swojego TZ "Warszawiakiem"... Nurtuje mnie to bardzo, a widocznie nie zauwazylas jak wczesniej sie Ciebie o to pytalam...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:15   #2489
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

dziś super data na ślub czy inne wydarzenie

11.12.13r
Mój tż ma dziś urodziny

A do ślubu zostało nam 234 dni

Cytat:

Dostałam wczoraj do mamy zdjęcie obrączek(...)
Śliczne My właśnie planujemy kupić takie same

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2013-12-11 o 12:16
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:18   #2490
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
mam bardzo podobny piersionek i tez z bialego zlota i TZ chce obraczki z zoltego zlota. chcialabym rowniez nosic na jednym palcu oba, ale nie wiem czy to nie bedzie sie gryzlo i nie bedzie za duzo. ?
ja sie chyba " żywych rybek najadłam" bo chciałam taką http://www.yes.pl/44436-zlote-obracz...585-OBR-3597MK
Ale nie wiem czy tych diamentów na jednym palcu nie za dużo :p

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-12-11 o 12:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości