![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Z ciekawości weszłam sobie na Terry Richardson's Diary i na szczęście wszystkie modelki fotografują się z Terrym i jego kciukami, ale na prawdę ciekawi mnie to jak on się zachowuje przy bardziej znanych i szanowanych modelkach jak np. Linda Evangelista
![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
W kontekście tych rewelacji o wujku Terrym, to nie dziwię się, że Anja Rubik odmówiła wzięcie udziału w kalendarzu Pirelli, który fotografował właśnie Richardson ze względu na jego styl fotografii właśnie:
http://www.styleite.com/media/anja-r...ry-richardson/ Z drugiej strony większość modelek uwielbia z nim pracować m.in. nasza Randzia, ale i Magda Frąckowiak: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/51,...32374.html?i=3
#1803 |
Zakorzenienie
|
Coco Rocha miała z nim tylko jedną sesję po czym oznajmiła w agencji: nigdy więcej. Ja myślę, że z modelkami, które są na topie raczej sobie nie pofigluje. Prędzej z niedoświadczonymi, które ( jego zdaniem ) godzą się na wiele i nikt im nie uwierzy jeśli będą się chciały poskarżyć. Aż boje się pomyśleć co mu się roi pod kopułą kiedy robi elegancką sesję np. z Candice. Może musi kilka normalnych zdjęć pstryknąć w ramach przykrywki
![]() Wielu fotografów robi nagie zdjęcia modelkom. Ale ich dzieła można nazwać sztuką. Wystarczy porównać kalendarz Pirelli do którego zdjęcia robił Lagerfeld z tym co wypłodził Terry . Nawet jeśli sesja jest grzeczna to nie byłby sobą jakby za kulisami czegoś nie wymyślił, tak jakby jeszcze chciał sprawdzić czy dana modelka to faktycznie cnotka czy tylko taką zgrywa. Poprawcie mnie jeśli się mylę ale Miley Cyrus chyba dopiero w listopadzie stała się pełnoletnia ( mam tutaj na myśli tylko metrykę a nie mentalność ![]() ![]()
#1804 |
Zakorzenienie
|
Jeśli kto z Was chciałby powywijać kuperkiem - piszcie PW
![]() 370a1d4e5e9c11e3963312bb693d77b1_8.jpg
#1805 |
Zakorzenienie
|
Lara zaryzykowałam i kupiłam mydełko Likas z papają, które min. pomaga zniwelować rozstępy
![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
A w ramach przedświątecznego bankructwa zamówiłam na Allegro ampułki Placenta, które robią teraz furorę na blogach Włosomaniaczek.
Kilka recenzji wraz ze zdjęciami rezultatów znajdziecie tutaj: http://www.anwen.pl/2013/11/walka-z-...-placenta.html http://www.alinarose.pl/2013/11/rezu...-placenta.html http://lallane.blogspot.com/2013/06/...-placenta.html Ja właśnie zagęszczam linię włosów nad czołem więc mus wypróbować ![]()
#1807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
herbata-jak-kazde-lekarstwo-powinna.jpg
Może komuś się przyda http://czajnikowy.pl/
#1809 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=1UniwHwvNg4 nowy pokaz VS ? tylko jakość lipna...
ja poczekam chyba na HD ![]() Edytowane przez karoltoja Czas edycji: 2013-12-11 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2013 44975f70628a11e39227127b15a688ce_8.jpg http://www.youtube.com/watch?v=1UniwHwvNg4
#1811 |
Zakorzenienie
|
Karol ha ha szukałam ładnego zdjęcia dla oprawy i mi zeszło
![]() Podałam ten sam link co Ty. Na HD musimy jeszcze poczekać.
#1812 |
Rozeznanie
|
Ty wrzuciłaś ładnie oprawione, a ja jak zwykły buc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowane pokazem Victoria's Secret w HD - pokaz w całości można znaleźć przez filestube:
http://www.filestube.to/query.html?q...013&select=All linków sporo
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2013-12-11 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się nic Karol, dobrze jest
![]() Cara mnie rozwaliła na wybiegu. Widzieliście co ona zrobiła z nogami ( segment w którym ma te rękawice do mycia naczyń ![]() ![]()
#1815 |
Rozeznanie
|
a kij obejrze w tej zwyklej jakosci, w koncu trzeba sobie znalezc jakis powod by sie nie uczyc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Tu niby można ustalić na 720p. ale większej różnicy nie widzę
![]()
#1817 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie wyszła z domu. Pewnie cały dzień w kółko oglądała pokaz VS
![]()
#1818 |
Rozeznanie
|
ja napiszę pare słów zanim znowu zniknę do następnego pokazu
![]() ----------------------------------------------------------------------- Miranda bankowo oglądała ![]() ale bez Mirandy to już się to całkowicie inaczej oglada ![]() A komentując pokaz no to wiadomo jak co roku mi się podobało ![]() Modelki na ten pokaz są porobione , doczepiane włosy, wkładki do biusztnoszy jakies super PUSZAPY , no ale i tak sa śliczne , nogi do nieba , figury jak z bajki nic tylko oglądać i podziwiać hehe ![]() wiem, że jeszcze wczesnie na zyczenia no ale zapewne wejde tu dopiero za jakiś czas wiec ... Wesołych świat dziewczyny i szczesliwego nowego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że tegoroczny pokaz zepsuli przez niedobraną muzykę. Fall out boy w ogóle nie pasował, tam samo styl piosenki Taylor do śnieżnej części.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Akisiu ja również się z z Tobą zgadzam. Zauważyłam, że wielu internautów pisze, że woleliby aby powrócił normalny podkład muzyczny. Ja do sekcji ze Śnieżnymi Aniołami wybrałabym coś delikatnego.
Zawsze chciałam zobaczyć Mirandę w kampanii Chanel. Miałam nadzieję, że jak już przerobią te wszystkie wielkie nazwiska to może coś tyciego jej skapnie ![]()
#1821 |
Zakorzenienie
|
Spódnica - David Szeto Houndstooh Apoline Skirt
#1822 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam jeszcze czasu obejrzeć najnowszego pokazu VS więc moje wrażenia napiszę dopiero po obejrzeniu.
Wczoraj poszłam do mojej fryzjerki i niestety znów mój plan powrotu do naturalnego koloru włosów legł w gruzach, ale tak się sobie w tych jasnych podobam, że znów rozjaśniłam...na usprawiedliwienie powiem, że mam włosy w bardzo dobrej kondycji (pochwała od mojej fryzjerki). A do tego farbuję bardzo delikatnym i naturalnym produktem bez amoniaku i innych okropieństw. U fryzjera czekając aż farba zadziała, popijając cappuccino poczytałam nasze plotkarskie gazetki w stylu Party, Gala itp. Oczywiście nasze gazety również rozpisywały się o separacji Mirandy z Orlando. Podano iż para bardzo rozczarowała fanów (uchodzili za udane małżeństwo), ale że przyjaciele pary potwierdzają, że to Miranda ponosi winę za rozpad związku, bo nie miała czasu dla Blooma i rodziny. No załamać się można. Wszystkie media oczerniają tylko Mirandę, a przecież Bloom nie jest święty. Nie wiem czym Miranda podpadła mediom, bo wszystkie tylko dookoła źle się o niej rozpisują. Powinna chyba zmienić speców od PR. Ehh
#1823 |
Zakorzenienie
|
Kurtka - Saint Laurent Fringed Leather Jacket
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że ludzie trzymają stronę Orlando ze względu na jego filmy, na bank Piraci z Karaibów oraz Władca Pierścieni powodują, że choćby zabił człowieka w biały dzień na środku ulicy - nikt w to nie uwierzy. Przecież Legolas by muchy nie skrzywdził
![]() Fanatyczki Blooma mają swoje strony, na których dają upust frustracji związanej z Mirandą. Szczerze powiedziawszy to Bloom nie jest jakimś wybitnym aktorem, w rankingu polskiego portalu Filmweb zajmuje dopiero #911 miejsce ![]() Ja również uważam, że Miranda powinna zmienić swoich współpracowników i to raz dwa. Krzywdzące plotki jakie krążą na jej temat w ogóle nie są dementowane. Czy jej szturchnięta agentka żyje mottem " nie ważne co mówią , ważne żeby mówili " ?. Przez sześć lat jej menadżerką była przyjaciółka ( i niedoszła szwagierka ) Carlii Lyon. Nie przypominam sobie żadnych ekscesów z tamtego okresu. Dla mnie to śmieszne, że Blooma widziano z papierosem, pobił paparazzo, ciągle gdzieś się włóczy z kumplami bo barach, kilka razy sfotografowano go z jakąś kobietą ( za każdym razem inna ), po latach obściskiwał byłą dziewczynę nader wymownie i ciągle gapił się na biust swojej koleżanki z teatru - ale oczywiście to było dla ludzi normalne i do przyjęcia. Ale jak Miranda zagadała na jakimś party do Butlera, po pokazie VS zrobiła sobie zdjęcie z Bieberem czy rozbiera się w sesjach Chrisa Collsa - to już mamy stuprocentowy dowód, że z każdym z nich ma romans i z łóżka nie wychodzą. Myślę, że zdrowa na umyśle menadżerka od razu by ukróciła takie bzdety, krzywdzące jej podopieczną. Czasem milczenie wcale nie jest złotem. A ta Annie Kelly to jakaś wyjątkowo niezrównoważona osoba, dziennikarze wprost pytają ją o sytuacje Mirandy ( np. rzekome wyrzucenie z VS ) a ta nic nie odpowiada albo się głupio uśmiecha. Australijscy dziennikarze śmieją się z głosu Mirandy w reklamie Lipton: http://au.tv.yahoo.com/the-daily-edi...inging-career/ Chyba nie muszę Wam pisać, że z Mirandy-aktorki ludziska już polewają ![]() Zaliczam się do grupy osób, które twierdzą, że rok 2013 był najgorszym rokiem w karierze Mirandy. Jeszcze kilka tygodni temu na Bellazon Miranda wyprzedzała Candice aż o 170 stron ( na każdej stronie jest 20 postów ). Teraz jest to tylko 54 strony. Na wątku poświęconym Candice ludzie potrafią rozmawiać godzinami, nawet o takich bzdetach jak jej psy. Non stop ktoś umieszcza nowe zdjęcie, film albo newsa. Przeżywają każdą zmianę jej włosów ( nawet o jeden odcień blondu ) ![]()
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Kristen i Chanel... Coco w grobie, a ja spadłam z łóżka na którym leżę, bo coś mnie bierze. Chanel schodzi na psy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Hejterami w internecie nie ma co się przejmować, nigdy takich osób nie rozumiałam. Raz czytałam jakiś wpis dziewczyny uzależnionej od trollingu, miała radość z tego, że za jej sprawą ludzie się na przykład kłócą... Ja nie wchodzę na forum o danej gwieździe/modelce jeśli za nią nie przepadam, no bo po co
![]() Miranda najlepiej zrobiłaby jakby zmieniła swoją agentkę, Annie Kelly to sama chyba nie wie jak się zabrać za wizerunek Randy ![]() ![]() Edytowane przez Tasiax Czas edycji: 2013-12-12 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Jedna z moich ulubionych "bikiniowych Randzi"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Rozeznanie
|
Nowe fotki Randzi ze spaceru podobają mi się bardziej niż wiele z ostatnich sesji.Też uważam,że 2013 to jeden z najgorszych okresów w życiu Mirandy.Mało sukcesów , fala niechęci, rozstanie z Bloomem, afera z obróbką fotek na Instagramie,podejrzenia o romanse.
Powinna zmienić agentkę i zacząć myśleć bardziej dalekowzrocznie.Teraz potrzeba ostawić na jakość zleceń, a nie na ich ilość. Chyba za dużo ostatnio było sesji sztucznych bądź wyzywających.Co do Blooma -od ogłoszenia separacji widziałam go z Flynnem więcej razy niż w ciągu ostatnich 2,5 latżycia małego.Ma to już skutek-internauci komentują,że Flynn jest częśćiej z nim niż z matką i że na pewno dostanie opiekę. Wydaje się,że Randzia mogłaby się uczyć od ex manipulowania opinią publiczną. Zastanawiam się jak sprzedaje się nowa książka Mirandy?Przydałby się jakiś sukces,pozytyw,coś co dodałoby skrzydeł Edytowane przez Arwenka1 Czas edycji: 2013-12-12 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
^ Tasiax bardzo motywująca fotka, w szczególności w kontekście zbliżających się Świąt - te wszystkie pyszności, aż grzech będzie nie spróbować
![]() Zgadzam się z Wami, że 2013 to najgorszy rok w karierze Mirandy. Niestety rzeczywiście można zauważyć spadek popularności Mirandy i to nie tylko na forach typu Bellazon czy Tfs, ale nawet na JustJured - gdzie kiedyś co dzień był jakiś news o Randzi. Rzeczywiście obecnie bardzo popularna jest Candice czy Cara Delvigne i teraz jest ich czas, dlatego ja bym Mirandę bardziej porównała z Alesandrą Ambrosio, Isabeli Fontaną czy Aną Beatriz Barros - z ich wątkami też różnie bywa - wiem, że Isabeli straciła wielu fanów przez ciągłą zmianę partnerów życiowych, a kariera Any BB ostatnio mocno osłabła, zwłaszcza w 2012-13 roku, teraz powraca i 3mam za nią kciuki bo ją lubię. Alessandra jak była młodsza tak ok 24-26 lat też byłą mega popularna, teraz zostali już tylko najwierniejsi fani. Myślę, że najlepszy czas dla modelki (chodzi mi o popularność) to tak między 20 a 30 lat. W końcu i fani dorośleją i nie mają już czasu tak śledzić forów. Myślę, że właśnie to stało się z Mirandą, która jednak wciąż jest jednak popularną modelką (np. w naszym kraju). Z drugiej strony Anja Rubik kiedyś była jedną z najbardziej nielubianych modelek na Bellazon w szczególności. A teraz coś się zmieniło i jej wątek kwitnie - ludzie z całego świata chwalą jej styl ubierania, proszą o tłumaczenie polskich czasopism itd. Może i Miranda wróci do łask publiczności. Na pewno powinna zmienić coś w promowaniu siebie, a może nawet agencję. Wiele modelek odzyskało popularność czy też lepsze zlecenia po zmianie agencji. Bo wydaje mi się, że właśnie tu tkwi problem - jej agenci słabo jej doradzają przy podejmowaniu decyzji. Mam nadzieję, że 2014 będzie lepszy rokiem dla Mirandy zarówno zawodowo jak i prywatnie.
#1830 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że książka sprzedaje się dobrze. Zwłaszcza na rynku azjatyckim pomimo tego, że na razie muszą ją sprowadzać zza granicy
![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co się orientuję Therese i Matt często odwiedzają kontynent azjatycki w poszukiwaniu nowych partnerów do współpracy. W Australii wszystko co zrobi Miranda jest krytykowane , w Azji uchodzi za Królową przez duże " K " i choćby te kosmetyki były nic nie warte dziewczyny je kupią. Jeśli chodzi o Stany Zjednoczone nie zauważyłam takich fajerwerków ale tutaj urzęduje wielu hejterów. Pewności nie mam ale wydaje mi się, że ludzie Zachodu są bardziej zawistni, złośliwi, próżni, egoistyczni czy chamscy a np. tacy Japończycy takt i kulturę osobistą przedkładają nad wszystko.
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2013-12-12 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.