Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 10:57   #3841
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Jestem mamą prawie 3 miesięcznego bobasa. Wybaczcie, ale nie nadrobię forum. Może ktoś mi streścić? albo o czym ostatnio pisałyście?
Witaj, to z 1 strony
Nie masz czasu nadrabiać? Uniwersalne streszczenie wątku od Motyla

Edytowane przez ja-ika
Czas edycji: 2013-12-11 o 10:58
ja-ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:01   #3842
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Janek 11 min temu skonczył 3 miesiace. Pojeczal sobie z tej okazji

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-12-11 o 11:04
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:12   #3843
karolson
Zakorzenienie

Bez kitu moje dziecko nielubi poniedzialkow jak rodzice. Wczoraj i dzia aniol od rana niezaplakal je ucial sobie drzemke gada i sie smieje lezac na lozku.

Your Angel ja jak powiedzialam tz ze le kapuche nq prezent to uslyszalam ze jestem materialistka bo chce kupowac Filipowi tylko.markowe ciuchy i rzeczy, a tak naprawde oni niemusza nic dawac ani kupowac i zebym pomyslala ze oni tez maja radoche jak ida do sklepu i kupuja cos dla niego a ze maja inny gust to coz takie zycie i troche raxji w tym jest. Fakt ze potrafia kupic za male ubranko albo zimowa czapke ktora bedzie dobra w lato.. albo rajstpy ktore sa juz za male a ani razu nie noszone. . Poprostu kasa w bloto. TZ powiedzial ze.ich kasa i zeby im tego niemowic niech sie. ciesza ja jednak staram sie mowic bo niechce prezentow od czapy.
Stary 2013-12-11, 11:20   #3844
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem mamą prawie 3 miesięcznego bobasa. Wybaczcie, ale nie nadrobię forum. Może ktoś mi streścić? albo o czym ostatnio pisałyście?

Napisz więcej o Was
No i poproszę o informacje na perwszą stronę, to Cię dopiszę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:21   #3845
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a moje dziecko jeszcze 62 nosi ale myślę, że do Świąt już 68 będzie
no i widzę, że z rozm 68 przydałoby się trochę zakupów a z 74 to już w ogóle
my mamy 68 na styk a niektóre rzeczy już na 74 mały waży ok7 kilo...mój koksik mały miałam z nim iśc na spacer bo miało być ciepło i nie wyrobiłam się bo umyłam włosy rano a nie susze suszarka tylko musza same sie wysuszyć ... tak wiec teraz odwiedziliśmy tż na budowie ...mały oczywiście na raczkac....zsanął po 15 min wróciłam do domku sebusia wyeksmitowałam na balkon a ja popijam kawusie
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:22   #3846
your Angel
czyli Endżi

Karolson, zgadzam się z Tobą. Ludzie mają radochę, że wywalają kasę w błoto (nieprzydatne ubranka, sprzęty)? To ich fun się liczy a nie to, czy to co kupują znajdzie w ogóle zastosowanie. No, bez sensu.

Z tą wanienką od szwagierki to się wkurzyłam, bo mi samej jest strasznie trudno kąpać (tzn głównie nieść tą pełną wanienkę) więc wolałam sama sobie wybrać taką, jaka możliwie najbardziej będzie mi leżeć Poza tym nie chcę żadnych profilowanych, z siedziskami itd.
Stary 2013-12-11, 11:24   #3847
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
my mamy 68 na styk a niektóre rzeczy już na 74 mały waży ok7 kilo...mój koksik mały miałam z nim iśc na spacer bo miało być ciepło i nie wyrobiłam się bo umyłam włosy rano a nie susze suszarka tylko musza same sie wysuszyć ... tak wiec teraz odwiedziliśmy tż na budowie ...mały oczywiście na raczkac....zsanął po 15 min wróciłam do domku sebusia wyeksmitowałam na balkon a ja popijam kawusie
Ja właśnie 68 wyjęłam, są za duże, ale 62 już za krótkie... Modelka mi rośnie, ma 5,8 kg około i 65 cm

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 11:29   #3848
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Jasiek zasypia przy butli karmie go juz ulozonego do snu, w lozeczku od 2mca tak. W czasie skoku bujanie i tulenie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
pospalismy godzinke

Michas od kilki dni kladzie glowke ciagle na jedna strone
działam grzechotka, my stajemy po drugiej stronie, klade na boku
ale ten uparciuch dalej przekreca na ulubiona strone
co robic ?
Antek ma ten sam problem, cały czas główka w lewo.. I w zeszłym tygodniu dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej termin na 24 styczniarewelacja:m ad:
Jak leży to mozesz mu podkładać pieluszke tetrowa zwinieta w rulon po tej stronie na ktora cały czas sie odwraca. Ale z autopsji wiem ze ciezko zwalczyc ten nawyk :/

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:35   #3849
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja właśnie 68 wyjęłam, są za duże, ale 62 już za krótkie... Modelka mi rośnie, ma 5,8 kg około i 65 cm
No te 68 mi tez ciut duze, ale 62 za male wiec i tak nosi te pierwsze
Stary 2013-12-11, 11:37   #3850
agusiowata
Zakorzenienie

Adaś od chrzestnej na mikołaja dostał body świąteczne, które miał ubrane tylko raz i więcej nie założę.
Stary 2013-12-11, 11:38   #3851
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Antek ma ten sam problem, cały czas główka w lewo.. I w zeszłym tygodniu dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej termin na 24 styczniarewelacja:m ad:
Jak leży to mozesz mu podkładać pieluszke tetrowa zwinieta w rulon po tej stronie na ktora cały czas sie odwraca. Ale z autopsji wiem ze ciezko zwalczyc ten nawyk :/
Ja jeszcze nie mialam czasu dzwonic o terminy, a prywatnie ile takie cudo kosztuje?

Ja w nocy ukladam Jaska w lozeczku troche nizej i wkladam mu glowke pomiedzy mojego rogala do karmienia. to lepsze niz pieluszki pod glowe ktore sie non stop wysuwaly. Ma wtedy glowe na wprost. Ja wypracowalam u niego juz to ze patrzy i w lewo i w prawo ale lekarce niepodoba sie to ze zakres skretu w nielubiana lewa strone nie jest taki pelny.

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:38   #3852
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Moj ma taki problem jak leży na brzuchu...
Stary 2013-12-11, 11:38   #3853
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Your Angel ja jak powiedzialam tz ze le kapuche nq prezent to uslyszalam ze jestem materialistka bo chce kupowac Filipowi tylko.markowe ciuchy i rzeczy, a tak naprawde oni niemusza nic dawac ani kupowac i zebym pomyslala ze oni tez maja radoche jak ida do sklepu i kupuja cos dla niego a ze maja inny gust to coz takie zycie i troche raxji w tym jest. Fakt ze potrafia kupic za male ubranko albo zimowa czapke ktora bedzie dobra w lato.. albo rajstpy ktore sa juz za male a ani razu nie noszone. . Poprostu kasa w bloto. TZ powiedzial ze.ich kasa i zeby im tego niemowic niech sie. ciesza ja jednak staram sie mowic bo niechce prezentow od czapy.
to czas przyzwyczaic przynajmiej by przed kupieniem ubran pytali o rozmiar to chociaz rozmiarem dobre bedzie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:38   #3854
Little_Spark
Raczkowanie

Hej!
ale dużo piszecie: mdleje:
czytam skrupulatnie od rana ale mam jeden miks

wczoraj wybraliśmy sie po kombinezon bo mieliśmy taki który rozsuwał sie tylko wzdłuz tułowia i zapakować w nie go małego to faktycznie koszmar także chcieliśmy taki rozpinany na nóżki

z tego co pamiętam o czym rozmawialyscie

1) mój mały budzi się często w nocy i też przestaje pamiętać ile razy, a najgorsze że czasem budze się w nocy i on jest ze mna w lozku a w ogole nie pamietam ze go przenosilam i karmilam
2) ze spacerami u nas też ciężko, mieszkamy na 3 pietrze klatka strasznie wąska, wybierałam wózek ktory tez mial byc jednym z lzejszych (mamy jane muum) ale jednak jest to nie lada wyczyn
3) co do prezentow tez dostalismy stroj swiateczny na rozmiar 62 oczywiscie nosimy juz 68 o czym osoba kupujaca wiedziala i tez zyczy sobie zdjecie w ubranku, no ale nie wiem jak sie dziecko moje wcisnie
a jak ktos pyta co kupic to nie wiem czemu ale jakos glupio mi powiedziec..., no moze tez zalezy kto pyta

wiecej juz chyba nie pamietam
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:39   #3855
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj ciężko, póki co próbuje różnych metod, wyczytałam że do 3 miesiąca jest to naturalne, zobaczymy na wizicie 30 grudnia ,mam nadzieje że do tego czasu już pozbędziemy się tego nawyku

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:39   #3856
agusiowata
Zakorzenienie

Adaś zaczął nosić rozmiar 68 i ma w sam raz. A nawet 3 miesiące nie ma skończone.
Stary 2013-12-11, 11:42   #3857
passion80
Zakorzenienie

u nas rehabilitant z dojazdem 120zl

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

MadziaOOO, czym karmisz i poisz, że ma taką konkretną wagę nic lekarz nie mówił na ten temat?
Stary 2013-12-11, 11:42   #3858
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
Hej!

wczoraj wybraliśmy sie po kombinezon bo mieliśmy taki który rozsuwał sie tylko wzdłuz tułowia i zapakować w nie go małego to faktycznie koszmar także chcieliśmy taki rozpinany na nóżki

1) mój mały budzi się często w nocy i też przestaje pamiętać ile razy, a najgorsze że czasem budze się w nocy i on jest ze mna w lozku a w ogole nie pamietam ze go przenosilam i karmilam
2) ze spacerami u nas też ciężko, mieszkamy na 3 pietrze klatka strasznie wąska, wybierałam wózek ktory tez mial byc jednym z lzejszych (mamy jane muum) ale jednak jest to nie lada wyczyn
3) co do prezentow tez dostalismy stroj swiateczny na rozmiar 62 oczywiscie nosimy juz 68 o czym osoba kupujaca wiedziala i tez zyczy sobie zdjecie w ubranku, no ale nie wiem jak sie dziecko moje wcisnie
a jak ktos pyta co kupic to nie wiem czemu ale jakos glupio mi powiedziec..., no moze tez zalezy kto pyta

ja mam tak że przebudzam się ,słysze drobne jęki i śni mi się że karmie Małego,dalej słyszę jęki, otwieram oczy i powoli macam ręką przy piersiach bo wydaje mi się że on tam jest, po czym się rozbudzam i widzę Małego w łóżeczku i zastanawiam się czy go już karmiłam czy jeszcze nie miałąm już tak z 2-3 razy

ja bym nie miała oporów mówić co jest potrzebne dla mojego dziecka, to nie dla Ciebie tylko dla dziecka
po co np później mieć 5 pajacy, jak nie masz po to body z krótkim rękawem

na ostatniej wizycie u teściów,zagadałam teściową o książeczkę zdrowia Męża,odkopała ją w szafie i sprawdzaliśmy wagę w 3 miesiącu 7100 T mówiła że uda i łydki miał tak samo grubiutkie, ciekawe czy Michaś pójdzie w Ojca
póki co waga z 7 tygodnia to 5 kg

odnoście rozmiaru ubranek, to Młody nosi niektóre jeszcze w rozm 56 , a 62 są nawet trochę za duże ,tyle że on urodził się z długością 52 cm ,obecnie mamy 10 tydzień

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-12-11 o 11:49
Stary 2013-12-11, 11:46   #3859
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
Hej!

Wyślij mi ten strój, u mnie Iga wchodzi w 62, zrobię fotkę i odesle strój, może się nie zczai

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 11:49   #3860
Little_Spark
Raczkowanie

[QUOTE=agravka;44111620]Wyślij mi ten strój, u mnie Iga wchodzi w 62, zrobię fotkę i odesle strój, może się nie zczai

he he tylko ja mam chlopaka
Stary 2013-12-11, 11:50   #3861
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
uwielbiam to streszczenie

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-12-11, 11:51   #3862
Little_Spark
Raczkowanie

[QUOTE=Aaamelkaa;44111568]ja mam tak że przebudzam się ,słysze drobne jęki i śni mi się że karmie Małego,dalej słyszę jęki, otwieram oczy i powoli macam ręką przy piersiach bo wydaje mi się że on tam jest, po czym się rozbudzam i widzę Małego w łóżeczku i zastanawiam się czy go już karmiłam czy jeszcze nie miałąm już tak z 2-3 razy

oo tak też mam nie raz...
Stary 2013-12-11, 11:51   #3863
agravka
Wtajemniczenie

[QUOTE=Little_Spark;441116 59]
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Wyślij mi ten strój, u mnie Iga wchodzi w 62, zrobię fotkę i odesle strój, może się nie zczai

E tam, mój tz cały czas twierdzi, że jakby mu dali kilka wózków z dziećmi tak samo ubranymi to chybaby nie poznał naszej, a co dopiero znajomi

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 11:51   #3864
Aaamelkaa
Zakorzenienie

[QUOTE=Little_Spark;441116 59]
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

w przyciemnionym pokoju , w światłach choinki nie będzie widać

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-12-11, 11:53   #3865
Larysa88
Zakorzenienie

Matal : cmok: dziękuję!!!!

jestem oczarowana tą sukienką, no na prawdę ogromnie mi się podoba jak tylko ją tutaj bodajże kama pokazała to trafiła w mój gust, i wiedziałam że nic innego nie spodoba mi się bardziej taka skromna, delikatna super jest

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witam po beznadziejnej nocy i to nie przez Wiktorka,który znów pięknie pospał, a przez jego ojca ten człowiek doprowadza mnie już do pasji... ogólnie do 2 w nocy się kłóciliśmy.. w jego oczach ja całymi dnami leżę do góry d... i nic nie robię bo zajmowanie się małym i codzienne obowiązki to pikuś. Gdy znów on się zajmuje Wikiem to co chwilkę wymaga mojej pomocy (podaj, zrób, przynieś, gdzie jest itp).Nie wiem co w niego wstąpiło ostatnio że zachowuje się jak jakiś patol- co drugie słowo w kłótni w moją stronę to było przekleństwo... Nigdy tak się nie zachowywał. masakra-nie chce takiego domu dla syna i dałam TŻ tydzień na zastanowienie się nad sobą bo co z tego, że przeprasza jak za 10 minut robi to samo jeśli nie zobaczę poprawy to święta spędzi sam bo zabiorę małego i psa ze sobą Przepraszam musiałam się wygadać komuś bo rodziny nie chce w to na razie mieszać.

może masz rację, że za szybko się poddałam ale ta cała nerwówka związana z ryczącym w wózku dzieckiem na tyle mnie przeraża, że po prostu czasem odpuszczam spacer
baty na tż ale skoro to jednorazowe to się nie przejmuj, może też miał zły dzien tak jak i my czasami? może częściej niż czasami?
ale nie powiem konkretna jesteś z tym tygodniem na zastanowienie, że ja taka nie jestem

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
się mamuśka doczekałaś

ja zaraz jadę do dentysty- znowu mój biedny portfelik
hehehe zamiast moje biedne ząbki, to mój biedny portfelik

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Moja siostra chrzciny swojego synka ma w święta i kupiła w tamtym tygodniu używany biały kombinezon za 30 złotych. I rozmiar właśnie 62/68. Może tam poszukaj
ja wylicytowałam kombinezon na allegro, chociaż i tak drogo jak na używany ale nic innego nie wpadło mi w oko, i też chcę od razu sprzedać po 29.12 bo zima nadal i na pewno komuś się przyda bo widzę że na allegro sporo osób licytuje białe, pewnie właśnie na chrzciny
http://allegro.pl/piekny-zimowy-komb...771233749.html

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
cześć

jesteśmy po kontrolnej wizycie u chirurga i do 24 grudnia Hubert ma kolejny plaster... 7 stycznia kontrola

po chirurgu pojechaliśmy na szczepienie, młody waży 5125 g i 57 długi... szczepiliśmy 5 w 1 i żółtaczka Hepavax, troszkę zakwękał podczas wkłucia, ale ogólnie był dzisiaj dzielny...
dzielny Hubercik

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
mojemu tez jakiś czas temu cos na mózg padło i się pultał że sprzata mi dom, że musi śmieci wynieść, czy pranie rozwiesić (ja wstawiłam), więc mu focha wywaliłam, nawsadzałam od durnych bufonów, egoistów i się rehabilituje, w Mikołajki w wiąchą kwiatów przyleciał, zaczyna sam w nocy wstawać i chociaż raz przebierać młodego, w dzień sam sprawdzi pieluchę i nie muszę mu mówić i jak ja coś robię a młody np kwęka to mi nie mówi "weź Go bo płacze", tylko sam idzie i go zabawia...

mam nadzieję że Twój tż przemyśli swoje zachowanie i się poprawi
fajnie że się rehabilituje za swoje zachowanie
Stary 2013-12-11, 12:00   #3866
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
u nas rehabilitant z dojazdem 120zl

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

MadziaOOO, czym karmisz i poisz, że ma taką konkretną wagę nic lekarz nie mówił na ten temat?
Jasiek cyca mial przez miesiac, pozniej nan pro ale ten go zatwardzal, to zmienilam na hipp bio comfort ktory je do tej pory, dodatkowo zageszczam mu nutritonem bo ulewal.
je w ciagu dnia 120ml co 2 godz, czasem zje 150ml i przerwe robi ok 2.5/3 godz. pierwsza przerwa w nocy to 5/6 godzin a druga przerwa to 3godz. Daje mu rano i wieczorem po ok 50ml herbatki z humanny.
Pigula mowila ze duzo, ale lekarka powiedziala ze jest dlugi, duzy sie urodzil, noi widac ze bedzie z niego wielki chlop :P kazala skontrolowac wage za miesiac i dawac wode lub herbatke miedzy posilkami, ale Jasiek nie glupi i nie da sie tak oszukac bo juz tego probowalam generalnie mowila ze takich dzieci sie nie odchudza, ale zeby kontrolowac wave, mowila ze jak sie zacznie ruszac, raczkowac to spali

Wkurzyla mnie t.bo mowie jej ze Jasiek ma prawdopodobnie skaze bialkowa i bedzieny chyba mleko zmieniac. A ta na mnie ze ona caaaly czas mi mowi zebym nie dawala tego mleka tylko kaszke mu gotowala, ze kiedys dzieci tak jakdly i nie bylo zadnych skaz.. o jaka kuzwa kaszke jej chodzi ??:/ co o tym myslicie ?? Noi czy to nie za wczesnie???? Sama nie wiem co myslec :/

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:01   #3867
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Napisz więcej o Was
No i poproszę o informacje na perwszą stronę, to Cię dopiszę
Co chcecie wiedzieć? Nie wiem od czego zacząć?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 12:02   #3868
Larysa88
Zakorzenienie

ale wczoraj miałam doła... przeryczałam pół dnia, a wieczorem to oczy mnie tak piekły że szok.
ale tż kupił mi różę... choć sama mu ją wcześniej wypomniałam, że ile czasu proszę się o kwiatka... miło się zrobiło ale jakoś i tak hm dziwnie.

a dzisiaj mamy gości więc trochę ogarnęłam domek i teraz idę suszyć włosy i na spacerek a wieczorem może w końcu trochę Was poczytam
miłego dnia
Stary 2013-12-11, 12:03   #3869
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Jasiek cyca mial przez miesiac, pozniej nan pro ale ten go zatwardzal, to zmienilam na hipp bio comfort ktory je do tej pory, dodatkowo zageszczam mu nutritonem bo ulewal.
je w ciagu dnia 120ml co 2 godz, czasem zje 150ml i przerwe robi ok 2.5/3 godz. pierwsza przerwa w nocy to 5/6 godzin a druga przerwa to 3godz. Daje mu rano i wieczorem po ok 50ml herbatki z humanny.
Pigula mowila ze duzo, ale lekarka powiedziala ze jest dlugi, duzy sie urodzil, noi widac ze bedzie z niego wielki chlop :P kazala skontrolowac wage za miesiac i dawac wode lub herbatke miedzy posilkami, ale Jasiek nie glupi i nie da sie tak oszukac bo juz tego probowalam generalnie mowila ze takich dzieci sie nie odchudza, ale zeby kontrolowac wave, mowila ze jak sie zacznie ruszac, raczkowac to spali

Wkurzyla mnie t.bo mowie jej ze Jasiek ma prawdopodobnie skaze bialkowa i bedzieny chyba mleko zmieniac. A ta na mnie ze ona caaaly czas mi mowi zebym nie dawala tego mleka tylko kaszke mu gotowala, ze kiedys dzieci tak jakdly i nie bylo zadnych skaz.. o jaka kuzwa kaszke jej chodzi ??:/ co o tym myslicie ?? Noi czy to nie za wczesnie???? Sama nie wiem co myslec :/

kaszka po 4 miesiącu wg zaleceń z opakowania

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-12-11, 12:08   #3870
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Matal : cmok: dziękuję!!!!

Cytat:
Co chcecie wiedzieć? Nie wiem od czego zacząć?
Na 1 stronę:
termin porodu, data urodzenia, waga, wzrost urodzeniowe, naturalnie czy cc? Jak mały ma na imię (Adaś, tak?), jak Ty i cokolwiek innego, czym się chcesz z nami podzielić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości