|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaaaa.... czekałam aż w końcu zostanę zdemaskowana!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() może gdyby nie bał się tych zabawek "wszystko w jednym" czyli gra, świeci, tańczy to tak by nie było ![]() ![]() Cytat:
książki polecam z aros.pl, albo aros_pl (allegro). taniej niż w empiku i tania dostawa, ostatnio płaciłam 3,99 za odbiór osobisty na poczcie, wcześniej 4,99 za odbiór z paczkomatu. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
a wbijasz pod kątem? clexane? na grudki i krwiaki polecam altacet
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki. Olek trochę płakał ale chyba bardziej wkurzalo go to że go mocno trzymałam. Pani szybko się wklula i całe pobierane trwało ze 3 minuty.
Za to nocka była koszmarna :/
#2975 |
Zakorzenienie
|
JANA kciuki
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jana wbijamy prawidłowo, a altacet nic mi nie pomaga. Kurcze najgorsze, że nie mam jak złapać fałdu skóry. Jest napięta na maxa ![]() Chyba w ramach desperacji zjem dzisiaj tłustego kotleta na obiad, dodam chipsy, czekoladę, lody, cole.. i wszystko co mi wpadnie w ręce ![]() Dzisiaj się ważyłam i od dwóch tygodni nic nie przytyłam ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Izka zapomniałam napisać, że śniłaś mi się dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zasugerowała jeszcze w wziązku z jego nocnymi płaczami eeg- dobiło mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sie mi łezki polały) Cytat:
Kubek i sterydy ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- iza- nie wychodź- lepiej być pod opieką- a tak zacznie się akcja jak Tz-eta nie będzie i co zrobisz... masz tam fajne położne? na kiedy dokładnie masz termin? kurcz.e ja o 16.00 miałam 1cm a o 18.45 Kasię przy sobie (ale miałam też Panią B.) tyle, że ja byłam już w 41tc, Ty chyba jeszcze masz czas do tp wiec nie ma co przyspieszać sprawy trzymaj się dzielnie ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- fioluś- przypomniałaś mi, że miałam się zgłosić do neuro jak Kasia będzie przez 3 miesiące sama chodzić.... tyle, że jakoś nie mam ochoty do tego pana iść....zwłaszcza, że nie byłam u żadnego z jego 3 kolegów, których wskazał (o genetyku nie wspominając) ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Monia, Maga- dzielne te Wasze chłopaki ![]() więcej Wy się naprzeżywałyście niż oni - ale tak już jest ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-12-11 o 12:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie cytuję, ale tylko na chwilę wskoczyłam...kurde dziewczyny mam stracha - tak mnie dziś cały dzień mdli, że szok
![]() ![]() ![]()
#2980 |
Zakorzenienie
|
wiko i waderko- coś dla Was- obiecane fotki - wrzucam na chwilę bo jakość nie najlepsza, fotki robione telefonem
obiecuję, że jak tam dotrę i wysprzątam zrobię więcej i ładniejsze ![]() wika- płaskorzeźba wisi- chciałaś zobaczyć "na żywo" ![]() przewidujemy lampkę (taką jak do podświetlania obrazów) żeby ją ładnie podświetlić, wydawała się wielka (ma ponad 0,5 metra, odstaje od ściany na 15cm) a wcale nie widać aby była duża waderko- akurat tutaj średnio fajnie widać ten parawan ale spróbuję jeszcze poszukać w necie, przy okazji wstawiam 2 fotki z łazienki
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-12-13 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
rena- Ty nie możesz przestać myśleć a my wszystkie będziemy myśleć z Tobą...
![]()
![]() |
#2982 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a łazienka pierwsza klasa! Aż zaczęłam myśleć o remoncie swojej ![]() Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Zeberko położne są w porządku,tylko jedna na nocnej zmianie jest zmierzła.RENA trzymam mocno
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
przestańcie dziewczyny - nie wiem sama co bym zrobiła...myślę, że to jakieś pogrypowe rzeczy...raczej niemożliwe żeby to była ciąża...jeszcze się organizm nie unormował przecież...ale jak nie będzie @ do jutra to test zrobię na pewno
![]() ![]() ![]()
#2985 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wywołałam nawet komórkowe. całkiem dobrze wyszły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() T. też jeszcze nie oglądał. ale wiąże się to z tym, że ja też nie oglądam. spoko. słuchamy sobie Trójeczki non stop ![]() jak czasem chłop MUSI sprawdzić wynik lub cuś to T. biegnie do TV nawet na tą minutkę... staje i puka... dlatego wiem, że na bank by się zajawił.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i Wika - to jeszcze chyba nie czas na kijek ![]() ![]() ![]() "Alicjo, Stasiu, Olu, Antosiu popatrzcie no co Torres wyrabia" ![]() jesteś którym dzieckiem? opiekowałaś się czy Tobą się opiekowano? Pasiasta, piękna łazienka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- zdublowałyśmy się z Pani przy Zeberkiłazience ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Popieram!
![]() ![]() RENA motto AM jest takie PAMIĘTAJ ŻE PO # NIC NIE JEST TAKIE SAMO! to że @ miałas wcześniej tak nie znaczy że i teraz tak przyjdzie, ale ja i tak mocno trzymam ![]()
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zeberko Świetna łazienka.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- dzięki dziewczyny ![]() trochę serca włożyłam w tę łazienkę- zresztą jak w każdy kąt nowego mieszkania, ostatnio tak miło mi się zrobiło bo Tz-et mi powiedział, że mamy ładnie dzięki mnie, że on na początku się denerwował a potem z każdym tygodniem rozumiała dlaczego jak idziemy coś wybrać i kupić do mieszkania to trwa to i trwa i teraz jak patrzy na całokształt to widzi po co to było. oczywiście to nie tylko moja zasługa bo remont (a robiliśmy wszystko 100% na nowo od wylewki, przez C.O, prąd itd) to nasza wspólna inwestycja i finansowo i aranżacyjnie No i też zasługa wielu osób, które nam przy tym pomagały. Teraz mamy pielgrzymki zwiedzających z rodziny Tz-eta z pytaniami gdzie co kupiliśmy bo oni chcą takie same...
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do podwórka i raju - mama do dziś jako raj wspomina chwilę, gdy całą piątke wyprawiła do szkoły. Rano trzeba było 5 par majtek szukać, 5 tornistrów sprawdzać, 10 kanapek robić i 6 warkoczy zaplatać a to naprawdę nie lada wyczyn. A później kładła się zawsze na 10 minut na tapczanie i myślała: "jaka błoga cisza i pełnia szczęścia" ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zadomowienie
|
Zeberko łazienka jest super
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też było nas piątka, ale ja najmłodsza, więc nie opiekowałam się rodzeństwem, ale za to zawsze wszytsko było na mnie, tzn. "kto stłukł szybę?" odp. A. "kto zepsuł ?" odp. A i tak ciągle ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- A tak w ogóle to uwielbiałam w dzieciństwie to, że moja mama zawsze była w domu! Zawsze był ciepły obiad, śniadanko przed szkołą, pogadanka po szkole, wspólne popołudnia, wieczory.. szkoda, że teraz już rzadko która mama może być mamą na pełny etat. Dla mnie - z perspektywy czasu obecność mamy miała niesamowite znaczenie, pewnie też dlatego mamy z mamą do dzisiaj bardzo dobre i bliskie relacje. Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-12-11 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Ktg wychodzi ok.Ja czuje się bardzo dobrze,nie mam kompletnie żadnych skurczy.Chyba jednak wyjde na żądanie..
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
Hej
Zeberko super ta lazieneczka. Nas tez bylo piecioro. Ja w samym srodku. Na samym koncu rodzynek braciszek. Nigdy nie bylo na niego. Za to do kazdej czynnosci zawsze byl malutki. Nawet jak byl juz od nas wszystkich wyzszy. My na niego wolalysmy wypierdek mamuta. A jego kolega ktory tez mial same siostry zawsze powtarzal najgorsze co moze sie przytrafic czlowiekowi to duza ilosc starszych siòstr. Izka jak sie czujesz? Rena trzymam kciuki zeby bylo tak jak Ty chcesz. Pozdrawiam Rozcielam sobie dzisiaj lapke talerzyk mi pękł podczas mycia I wbil w poduche przy kciuku. Ale szybko I ladnie sie zasklepilo jeszcze tylko troszke boli. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Izka juz doczytalam chyba Dominik lubi Twoj brzuszek.
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które robiły tsh dzieciom, jaki wynik wam wyszedł? Olek ma 4,5 za dużo chyba troszkę
#2996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu kontrolowalas TSH? Sterydow w mleku nie mam. A moze by sie przydały ![]() Za to mam cos , co na pewno szkodzi mu... [/COLOR] dzisiaj w zwiazku z tym mam pierwszy dzien diety bezmlecznej( plus wczorajszy wieczór i noc) ![]() ![]() Jestem bez mleka, serów, masła itp tak głodna ze szok. Tzn w ogole słaby repertuar jedzeniowy mam, ale sjem Non stop, opycham sie! a mimo to mńie ssie, jadlabym bez przerwy. Przed karmieniem, po... Wczoraj wieczorem przedsykutowalam temat stolcow Tymka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Zeberko, super łazienka. Taka miła dla oka, fajna kolorystyka ![]() Widać ze duzo serca w ten dom wkładasz ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Iza, zostań w szpitalu ![]() Tak bezpieczniej jest. Przeciez te pare dni Cie nie zbawi. Wiem ze w szpitalu jest gloooio, ale przeciez warto ![]() Co mówią o tetnie? Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-12-11 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Kubek czyli mówisz że jest ok? Robiłam bo sama mam niedoczynność i miałam sprawdzić u Olka
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44108346] Berbie[/B] daj znać, jak paczuszka dojdzie ![]() dam znać na pewno ![]() to ja wiem, ale do czego do konkretnie się odnosisz ![]() zeberko pięknie masz w domq, czekam na resztę zdjęć a sprawdzałaś betę po #? żeby się nie napaliła a okaże się, że tamta beta nie spadła.
![]() |
#2999 |
Rozeznanie
|
Zeberko i ja jestem zauroczona łazienką
![]() a przypomnij gdzie kupiłaś Św. Rodzinę? Iza może jednak zostań? Nie będą robić problemów przy ponownym przyjęciu???bo u nas potrafią się odegrać za wychodzenie" na żądanie" dzisiaj jest fajna data do rodzenia 11-12-13 ![]() Kubek większość mam na początku musi się ograniczać, takie uroki ![]() świętą granicą są 3 mce, wręcz magiczną ![]() ![]() Fiol przejdzie, to chyba taki etap, właśnie koszmarów sennych... Maga czyli wynik ok ![]() Anitaxas ja też z łezką w oku wspominam dzieciństwo, mamę dostępną cały czas...teraz coraz mniej mam może sobie na to pozwolić ![]() Ciociami auć!!! mi pękł talerz podczas zmywania jak byłam w ciąży z Julkiem, rana na 4 cm...2 mm od żyły na przegubie dłoni...wyglądało to jakbym sobie chciała żyły przeciąć, mina położnej zakładającej mi wenflon do porodu bezcenna... ![]() Wika ja byłam najmłodsza...późno urodzona i ja też niańczyłam ciągle...ale dzieci moich braci ![]()
#3000 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ========================= ============== ależ jestem duuuurrrrna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.