Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 12:39   #4321
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Skąd Ci się to bierze to ja nie wiem
Czekamy na relację od lekarza i z zakupów

Ja też nie wiem

Już po lekarzu jesteśmy. W styczniu córka będzie miała zdjęcie rtg zębów bo może będzie musiała mieć aparat stabilizujacy. Po buty pojedziemy jak Tz po nas przyjedzie do mamy

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Ale sen! co Ty za filmy ogladasz Kochana?)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No właśnie ja żadnych dziwnych filmów nie oglądam a horrorów tym bardziej nie, bo się boję

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
taki sos Remoulada czy jak to się tam pisze znany w Niemczech, tam go zresztą poznałam tyle, że mi przywieźli jakiś taki inny w Lidlu były zawsze, ale teraz jakieś inne robią bo to nie ten smak. Myślałam, że będziesz kojarzyła

to mi się śniło, że urodziłam sześcioraczki i mąż mi zniknął więc zaraz po porodzie wyjechałam do pracy za granicę, by zarobić na te wszystkie dzieci. W tym czasie moja chrzestna się nimi zajęła jak wróciłam i chciałam je nakarmić i przytulić, to one nie chciały być u mnie, nie chciały jeść i nie traktowały mnie jak matkę. Ależ się napłakałam w tym śnie normalnie czułam się jak zła wyrodna matka, która porzuciła swoje dzieci.
No nieźle hahaha
Dobrze ze to nie tylko ja mam takie sny

Stary 2013-12-11, 12:41   #4322
emagi
Rozeznanie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Nic mierzonego nie miałam, teraz wogóle będe gdzieś nowego gin na miejscu szukać. Z @ to w ogóle zwykle mam normalnie jak mnie boli z prawej strony, a teraz właśnie jakoś to z lewej poszło i może dlatego tak dziwniej? ale tak całkiem słabo to też nie było pierwsze 2 dni to takie raczej normalne jeśli chodzi o obfitość.
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:42   #4323
manieczka1
Zakorzenienie

Leine! otworzyłam właśnie wizaż i chciałam zamknąć te Twoje ładowanie haha myślałam, że jakiś wirus mi wyskoczył

a ja dziś miałam sporo pracy w robocie i fajnie, bo szybko czas zleciał za godzinkę do domciu
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:44   #4324
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Leine! otworzyłam właśnie wizaż i chciałam zamknąć te Twoje ładowanie haha myślałam, że jakiś wirus mi wyskoczył

a ja dziś miałam sporo pracy w robocie i fajnie, bo szybko czas zleciał za godzinkę do domciu

idę myć okna bo za dużo myślę a pewnie i tak jutro spadnie o! Normalnie nic tylko bana na kompa do poniedziałku proszę mi dać!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:51   #4325
cowie
Zakorzenienie

Hello Babole

Melduję, że komisja zaliczona

Poza tym dziś chyba szczyt szyjki i śluzu, więc trzeba znów TŻta zmolestować

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:53   #4326
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Hello Babole

no to pięknie
działajcie, działajcie
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:58   #4327
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
alez pięknie wygląda napiła bym się takiej
Nic trudnego
Aaaa, ale taka kawa to tylko dla niezaciążonych. Żebyśmy i my coś od życia miały

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
dziekuje jeszcze raz za gratki w sprawie smoczka 5 noc za nami i musi byc tylko lepiej

Super Dzielna Mała

Cytat:
A w ogóle to muszę pochwalić się moim cudownym synkiem, bo w ogóle tutaj tego nie robię
Nie wiem czy wspominałam, że mój syn bardzo przejął się rolą starszego brata? a więc co chwilę gada mi do brzucha, każe pokazywać dziennie bobasa z babyastrology, przynosi banany i mandarynki dla dzidzi żebym zjadła, mówi w kółko co będzie z dzidzią robił. Już mi zakomunikował dawno, że to on będzie dawał mleko dzidzi a wczoraj jak tak znowu się nakręcił na gadkę o maleństwu, to powiedział, że jak się urodzi to weźmie ją do pokoju i będzie się bawił autkami, to mu mówię, że dzidzia za malutka będzie żeby się bawić z nim, to uspokoił mnie przejętym głosem jakby to się działo na prawdę, że jak się maleństwo uderzy to on je płaczące weźmie na rączki i przyniesie do mnie żebym je przytuliła ale jakbyście słyszały jak on to gada i pokazuje
Musiałam się pochwalić

Niesamowity

Dzięki kochane za wszystkie kciuki
Niech Wam w dzieciach wynagrodzi

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-12-11, 13:00   #4328
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
mi sie snilo dziecko w wozku ze bylam z nim na spacerze przyszlam do domu z nim i nie kazali mi go brac z wozka i nie wiem czy to bylo wogole moje dziecko czy sie nim tylko opiekowalam az sie poplakalam w tym snie
Nie lubię takich snów, potem caly dzień sie o tym myśli

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Wychodzą. Wczorajszy był dużo bardziej mocniejszy od poprzednich. Coś się zaczyna dziać

No to supcio
działać zatem

Cytat:
Hello Babole

Dzielna dziewczyna
Hehe widzę że strasznie się cieszysz na ten szczyt

Cytat:

idę myć okna bo za dużo myślę a pewnie i tak jutro spadnie o! Normalnie nic tylko bana na kompa do poniedziałku proszę mi dać!

jesteśmy z Tobą...
mąż zobaczył tego Twojego Downa i pyta co ściagam
Stary 2013-12-11, 13:06   #4329
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Nie lubię takich snów, potem caly dzień sie o tym myśli

No to supcio
działać zatem

Dzielna dziewczyna

jesteśmy z Tobą...
mąż zobaczył tego Twojego Downa i pyta co ściagam
ja tez nie lubie takich snow bo potem mnie to bardzo meczy
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:10   #4330
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

Dzielna dziewczyna

Bo już mi się nie chce
W ogóle jakieś kiepskie libido mam w tym cyklu
A i mąż 3 dzień z rzędu będzie zmolestowany. A ja zwykle taka napalona nie jestem i zacznie podejrzewać, że go tylko wykorzystuję

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-12-11, 13:14   #4331
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
O ja głupia teraz robię to, co kiedyś niektóre z Was- nakręcam się, aż mi wstyd

Ciężarówki jaką macie temperaturę w ciągu dnia??
Bo ja mam 37,31

normalnie idę dałna załadować

Zawsze się śmiałam, że ktoś mierzy w ciągu dnia a teraz sama to robię, co za dupek ze mnie

a co robisz?

uu kochana ja nie lubię sosów kupnych a wolę sama je robić.... w ogóle nie lubię kupnego żarcia co ktoś robił bo mam awersje, że może ktoś napluł, czy co...
wariatka z Ciebie !! Nie nakręcaj się tak :P

A co robie- w pracy siedzę i o dziwo nie mam czasu ani na wizaż a już nie wspomne o moich kochanych serialach

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Hello Babole

za komisję Nie było tak źle co nie
TŻ pewnie nie narzeka na molestowanie

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:20   #4332
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
No to supcio
działać zatem
Ta działać Ciekawe z kim W piątek na noc najwcześniej
Cytat:
Bo już mi się nie chce
A i mąż 3 dzień z rzędu będzie zmolestowany. A ja zwykle taka napalona nie jestem i zacznie podejrzewać, że go tylko wykorzystuję
Muszę Ci powiedzieć, że i ja mam o dziwo bardzo niskie w tym cyklu. Zawsze byłam nie wyżyta, a teraz to się odmieniło i przeszło na mężulka... Musi coś w powietrzu latać

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:22   #4333
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
wariatka z Ciebie !! Nie nakręcaj się tak :P

A co robie- w pracy siedzę i o dziwo nie mam czasu ani na wizaż a już nie wspomne o moich kochanych serialach

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

za komisję Nie było tak źle co nie
TŻ pewnie nie narzeka na molestowanie

Mąż raczej nie, ale mi się seksić nie chce
Poza tym on ma jakieś stresy w pracy teraz, więc nie wiem czy będzie mu się chciało

A na komisji tragedii nie było. Popatrzyłam melancholijnym wzrokiem w okno, powzdychałam, powiedziałam, że nic mi się robić nie chce i śpię całymi dniami, że czasem mam myśli rezygnacyjne i poszło

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Muszę Ci powiedzieć, że i ja mam o dziwo bardzo niskie w tym cyklu. Zawsze byłam nie wyżyta, a teraz to się odmieniło i przeszło na mężulka... Musi coś w powietrzu latać

Pewnie zima na nas źle wpływa

18.05.2015
Leoś

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2013-12-11 o 13:23
Stary 2013-12-11, 13:29   #4334
Leine
Zakorzenienie

Jagatka ja myślałam, że to widać, że to gif

Starłam kurze (kogutowi nie :P ), posprzątałam w łazience i zabieram się za obiadek. Mało zrobiłam a znów zaczynają mnie mocniej boleć jajniki ehh Idę wciągnąć tabletkę, bo nie wyrobię.
Stary 2013-12-11, 13:38   #4335
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A my jedziemy akurat do lekarza z córka potem do mamy a potem po buty. Dziś znowu miałam jakieś głupie sny. Tym razem ze byłam w ciąży i byłam na badaniach krwi i facet pobierał mi krew chyba z każdego mozliwego miejsca na ciele a potem mi nacial pierś i nie umiał zszyc ja nie wiem co to ostatnio mi się dzieje w głowie że takie sny mam

Masakra Co za sen Co Ty bierzesz dziewczyno

Cytat:
taki sos Remoulada czy jak to się tam pisze znany w Niemczech, tam go zresztą poznałam tyle, że mi przywieźli jakiś taki inny w Lidlu były zawsze, ale teraz jakieś inne robią bo to nie ten smak. Myślałam, że będziesz kojarzyła

to mi się śniło, że urodziłam sześcioraczki i mąż mi zniknął więc zaraz po porodzie wyjechałam do pracy za granicę, by zarobić na te wszystkie dzieci. W tym czasie moja chrzestna się nimi zajęła jak wróciłam i chciałam je nakarmić i przytulić, to one nie chciały być u mnie, nie chciały jeść i nie traktowały mnie jak matkę. Ależ się napłakałam w tym śnie normalnie czułam się jak zła wyrodna matka, która porzuciła swoje dzieci.
Następna Ale sny są na odwrót, czyli wspaniała z Ciebie matka

Cytat:

Bo ja mam 37,31

Zawsze się śmiałam, że ktoś mierzy w ciągu dnia a teraz sama to robię, co za dupek ze mnie

a co robisz?

uu kochana ja nie lubię sosów kupnych a wolę sama je robić.... w ogóle nie lubię kupnego żarcia co ktoś robił bo mam awersje, że może ktoś napluł, czy co...
Nie wiem jaką mam temp, bo wcale nie mierzę
Stary 2013-12-11, 14:29   #4336
Leine
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie znacie domowe sposoby na pozbycie się infekcji?
Zaczęło mnie boleć, szczypać, nie wiem, chyba za mocno się podcierałam po siusiu wypiłam już z litr wody i wysmarowałam się clotrimazolem w środku bo nie wiem czy to cewka czy co. Na razie ustało
Stary 2013-12-11, 15:00   #4337
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Bo już mi się nie chce

Cytat:
Ta działać Ciekawe z kim W piątek na noc najwcześniej

No nie! Jednej sie już nie chce, druga nie ma z kim skaranie boskie z Wami chcecie baty na zachętę?

Cytat:
Jagatka ja myślałam, że to widać, że to gif

Starłam kurze (kogutowi nie :P ), posprzątałam w łazience i zabieram się za obiadek. Mało zrobiłam a znów zaczynają mnie mocniej boleć jajniki ehh Idę wciągnąć tabletkę, bo nie wyrobię.

Nie za dużo łykasz tych tabletek ostatnio? Może warto byłoby te bóle skontrolować tylko gdzie Ty teraz tam pójdziesz...
Leine nie myślalaś że może te ćwiczenia troche za ciężkie? już sama nie wiem
Stary 2013-12-11, 16:30   #4338
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczęło mnie boleć, szczypać, nie wiem, chyba za mocno się podcierałam po siusiu wypiłam już z litr wody i wysmarowałam się clotrimazolem w środku bo nie wiem czy to cewka czy co. Na razie ustało
ja maczam dupę w ciepłej przegotowanej wodzie i tak siedzę w misce na mnie na zapalenie pęcherza działa. możesz dodać rumianku.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 16:43   #4339
Leine
Zakorzenienie

Jagatka a no jutro idę do ortopedy na 15 a tak to bym poszla do lekarza, a rano niestety jest niemra :/
ja nie cwicze od 3 dni. Ćwiczenia nie są ciężkie.

Makarena tu nie mam takiej miski nie mam w czym wymoczyć dupska

a co tu taka cisza???!!
Stary 2013-12-11, 16:50   #4340
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Makarena tu nie mam takiej miski nie mam w czym wymoczyć dupska

a co tu taka cisza???!!
to seee kuuup

no właśnie ja nie wiem.

Wróćiłam z mężem z zakupów, syn mi padł. Obżarłam się lodami i cheetosami ketchupowymi a na kolacje hot dogi, niech idzie w moją płaską dupę

aaa i Leine...tu Twoja zasługa...robię jutro gołąbki

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 17:12   #4341
FlightlessBird
Zakorzenienie

Hello Babiszony

Cowie super, że komisja zaliczona
Leine oby w poniedziałek test pokazał 2 krechy

Ja mam chyba zapalenie pęcherze, bo niby mnie nie piecze, ale sikam co 15 minut Przewiało mnie pewnie
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 18:01   #4342
vioris
Zakorzenienie

My w domku i obiad właśnie robię
Ale po tym jak kupiliśmy buty i już mieliśmy jechać do domu córkę znowu zaczął boleć brzuch. Już kolejny dzień i powiedziałam ze jedziemy do lekarza. Przyjęła nas i w sumie nic nie wyszukała. Córka dostała skierowanie na badania. Morfologia z rozmazem, OB, mocz, kał x3 i próby wątrobowe Czyli teraz jakiś dzień musimy znowu rano na czczo jechać i jeszcze w dodatku zebrać mocz i kupkę do kubeczka W sumie nie miała takich badań robionych już daaawno, wiec się przydadzą.

Cytat:

Bo ja mam 37,31

a co robisz?

Spoko laska Masz prawo się ponakręcać. Za nudno by było jakbyśmy tak wszystkie całkiem logicznie do wszystkiego podchodziły A jak u mnie jutro skoczy to nie będziesz sama bo się też zacznę nakręcać Na razie mam mdłości, boli mnie brzuch jak na @ i głowa. Znaczy się na pewno w ciąży jestem
A ja w ciągu dnia też mam 37,4 więc wiesz

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Masakra Co za sen Co Ty bierzesz dziewczyno
Co ja biorę hmm Moze w tych ciasteczkach ktore jadłam ostatnio coś było, bo w Na Wspólnej po nich to się dziwne rzeczy robi

Cytat:
Ale jak to zapalenie pecherza to tylko Furaginum Oby Ci się to nie rozwinęło bo się zamęczysz. Pij dużo, jak masz termofor to wkładaj między nogi i tam trzymaj jeśli Cię piecze. A jak nie masz termoforu to butelka 1,5 litra z gorącą wodą, bardzo gorącą

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja mam chyba zapalenie pęcherze, bo niby mnie nie piecze, ale sikam co 15 minut Przewiało mnie pewnie
Następna Taki okres się zaczął. Biegnij do apteki po UroFuraginum. Bez recepty i od razu bierz 2 tabletki i przed spaniem kolejne. Do tego to co pisałam Leine

Na to trzeba szybo reagować bo jak się rozwinie to masakra.
Stary 2013-12-11, 18:02   #4343
Leine
Zakorzenienie

Wik and ola, Meire, Carmena, Vioris i inne które mają dzieci
Jakie klocki mają Wasze dzieci?? Nie mówiąc o drewnianych bo takie już mamy
Kupiliśmy córce pod choinkę Mega Bloks dokładnie te http://www.ebay.de/itm/Mega-Bloks-75...E:L:OC:PL:3160 i są fajne, ale mało ich Ale są ładne, mocne, dobrze zbudowane. Na urodzinki chyba też z tej serii kupimy, bo Lego Duplo zabiją ceną... ale niby mega bloks się z nimi łączy i teraz sama nie wiem czy te się łączą czy z serii 'create and play'.
Możecie coś mi powiedzieć na ten temat??

AgnieszkaK my mamy ekspres do kawy w której się świeżo mieli Bosha ze spieniaczem. Nie chciałabym kapsułek- a dlaczego? Bo drogo to wychodzi. Szwagier ma i każde dziecko pije tego dużo, a to czekolada, a to co innego :/ i idzie mutlum... i już nie kupują! Wolałabym wydać kasę jako prezent pod choinkę i kupić na ziarna bo taniej to wychodzi i na długo starcza, koszty się zwrócą, poza tym my z tż robimy sobie od razu 2 kawy- 2 słabe, bo można robić od razu dwie.
Taki mamy http://allegro.pl/ekspres-bosch-tca-...782050906.html ale my kupiliśmy na halach tureckich.

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Nie wiem jaką mam temp, bo wcale nie mierzę
no to mogłaś specjalnie dla mnie w ciągu dnia zmierzyć
Cytat:
aaa i Leine...tu Twoja zasługa...robię jutro gołąbki
super!!!! mąż będzie zachwycony

Cytat:

o kochana ja mam podobnie i nie wiem czy za mocno się podcierałam i przetarłam cewkę czy się coś zaczyna

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-11 o 18:03
Stary 2013-12-11, 18:04   #4344
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Wik and ola, Meire, Carmena, Vioris i inne które mają dzieci
Jakie klocki mają Wasze dzieci?? Nie mówiąc o drewnianych bo takie już mamy
Kupiliśmy córce pod choinkę Mega Bloks dokładnie te http://www.ebay.de/itm/Mega-Bloks-75...E:L:OC:PL:3160 i są fajne, ale mało ich Ale są ładne, mocne, dobrze zbudowane. Na urodzinki chyba też z tej serii kupimy, bo Lego Duplo zabiją ceną... ale niby mega bloks się z nimi łączy i teraz sama nie wiem czy te się łączą czy z serii 'create and play'.
Możecie coś mi powiedzieć na ten temat??

AgnieszkaK my mamy ekspres do kawy w której się świeżo mieli Bosha ze spieniaczem. Nie chciałabym kapsułek- a dlaczego? Bo drogo to wychodzi. Szwagier ma i każde dziecko pije tego dużo, a to czekolada, a to co innego :/ i idzie mutlum... i już nie kupują! Wolałabym wydać kasę jako prezent pod choinkę i kupić na ziarna bo taniej to wychodzi i na długo starcza, koszty się zwrócą, poza tym my z tż robimy sobie od razu 2 kawy- 2 słabe, bo można robić od razu dwie.
Taki mamy http://allegro.pl/ekspres-bosch-tca-...782050906.html ale my kupiliśmy na halach tureckich.

no to mogłaś specjalnie dla mnie w ciągu dnia zmierzyć

super!!!! mąż będzie zachwycony

o kochana ja mam podobnie i nie wiem czy za mocno się podcierałam i przetarłam cewkę czy się coś zaczyna
Ja obstawiam, że wchodzi w grę też za mocne podcieranie w wyszukiwaniu śladów krwi

Vioris dziś już do apreki nie zdąrzę, na razie łyknęłam jakiś Urosept, który miałam w apteczce
Stary 2013-12-11, 18:08   #4345
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Spoko laska Masz prawo się ponakręcać. Za nudno by było jakbyśmy tak wszystkie całkiem logicznie do wszystkiego podchodziły A jak u mnie jutro skoczy to nie będziesz sama bo się też zacznę nakręcać Na razie mam mdłości, boli mnie brzuch jak na @ i głowa. Znaczy się na pewno w ciąży jestem
A ja w ciągu dnia też mam 37,4 więc wiesz
no bo my po owulacji to będziemy mieć wyżej
Kochana a ta urofuraginum można w razie co w ciąży brać???

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Ja obstawiam, że wchodzi w grę też za mocne podcieranie w wyszukiwaniu śladów krwi
kur** skąd wiedziałaś???

ja w sumie szukam plamienia implantacyjnego, ale dobrze wiesz o co chodzi widzę
Stary 2013-12-11, 18:18   #4346
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
no bo my po owulacji to będziemy mieć wyżej
Kochana a ta urofuraginum można w razie co w ciąży brać???

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

kur** skąd wiedziałaś???

ja w sumie szukam plamienia implantacyjnego, ale dobrze wiesz o co chodzi widzę
Ja bardziej plamienie przed okresem możemy sobie podać ręce

I mam dylemat kiedy testować. Z jednej strony myślałam o jutrze, ale z drugiej strony nie wiem czy nie za szybko i czy nie zostawić ewentualnie na piątek lub sobotę. Boję się, że w razie czego jeszcze i tak nic nie wyjdzie.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

chyba zaraz usnę, padam po całym dniu w pracy
Stary 2013-12-11, 18:20   #4347
God Of War 20
Zakorzenienie

Hej nie było mnie cały dzień w domu, dopiero wróciliśmy zaraz idę kąpciu kąpciu i tulaski z mężem
Stary 2013-12-11, 18:22   #4348
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bardziej plamienie przed okresem możemy sobie podać ręce

I mam dylemat kiedy testować. Z jednej strony myślałam o jutrze, ale z drugiej strony nie wiem czy nie za szybko i czy nie zostawić ewentualnie na piątek lub sobotę. Boję się, że w razie czego jeszcze i tak nic nie wyjdzie.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

chyba zaraz usnę, padam po całym dniu w pracy
polecam poniedziałek!
Stary 2013-12-11, 18:25   #4349
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
polecam poniedziałek!
O Jezu nie wytrzymam to byłby już 37dc a @ przychodzi zawsze w okolicach 31 dnia, maksymalnie 32

Aaa no i w piątek szykuje mi się impreza, wolałabym wiedzieć czy coś się kryje
Stary 2013-12-11, 18:31   #4350
agnieszkaK
Zadomowienie

cześć dziewczyny!!
neska, ja też jestem za tym,żeby narazie spokojnie poczekać na kolejną wizytę, bo bardzo szybko poszłaś do lekarza i jeszcze nic nie musiało być widać. żeby wszystko było dobrze

Leine mnie musiało nie być jak pokazywałaś łóżeczko, a właściwie łóżko, nie omieszkałabym skomentować
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości