Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 19:58   #3961
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój TZ dokładnie 2 dni temu to samo mówił
No widzisz, macie jedno zmartwienie mniej

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
te też ładne, lubie świecidełka
z hippa dostałam tylko jakiś informator i łyżeczkę + kupony do rossmanna, jeden z nich na odbiór paczki za 1 gr (i tam była marchewka+ziemniak i soczek jabłkowy) i rabaty na -15/20% na słoiczek z obiadkiem, soczek, owoc, mleko i jakieś kosmetyki
a z bobovity pierwsza marchewka i jakieś broszurki

faktycznie ładne te krzesełka, ale za☠☠☠iaszczo drogie :/
też będziemy musieli kupić, bo to Marysi się zużyło a poza tym nie byłam zadowolna z drewanianego krzesełka ze stolikiem
no to fajne rzeczy dostałaś

Czyli mówisz,że plastikowe lepsze?
Nooo drogie jak chłolera, nie wiem czy się skuszę.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:04   #3962
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gorgulku doszło już?

Pół dnia zbieram się, żeby napisać, że doszło i zapomniałam
Zuzia zachwycona, zresztą sama wybierała Dziękuję i mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:06   #3963
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Pół dnia zbieram się, żeby napisać, że doszło i zapomniałam
Zuzia zachwycona, zresztą sama wybierała Dziękuję i mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć
to super, niech się dobrze noszą

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:12   #3964
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
helol troche zrobilam sobie przerwe w wizazu a teraz powoli czytam i nadrabiam
tz chory ale.oczywiscie ze nie ma gronkowca tylko paciorkowca. pomyrdalo mi sie i zle wam napisalam
wczoraj rozchorowalam sie rowniez i ja
teraz trzymam tylko.kciuki zeby macka nie.dorwalo chorobsko
dzis.idziemy na szczepienie ale zamierzam powiedziec pani doktor ze chyba lepiej nie skoro tz taki chory, jak myslicie?

2-3tys za partie ciala
czyli np brzuch
albo w.niektorych zakladach licza od ilosci kresek ale to chyba bez sensu przy ciazowych rozstepach
tez.bym chciala bo najlepszy efekt jest do.pol roku po porodzie ale przy kp nie wolno

150zl

POLICZANKA a ty ta karte w syncu to zwykla zalozylas do zakupw na ali czy jakas specjalna? bo w sumie tz ma wiec moglabym.skorzystac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak zakładaliśmy specjalnie do alli.Jesli masz otwarty rachunek walutowy to smiało korzystaj
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:15   #3965
ja :)
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa i emoty współczucia Od razu mniej boli!
Dobrze, że Pola łaskawa dla mnie dziś i dużo śpi.

Czytałam, że statystyczne 2miesięczne dziecko płacze 2h na dobę. Jak podliczyłam Polę, to może z 15 minut się uzbiera. Jak podliczę synka mojego brata to by było chyba z 15h Także, te statystyki nijak się u nas sprawdzają

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pisałam jej,że jak Ania będzie tak reagować na susiaki do 20stki albo do ślubu to może być spokojna

Swoją drogą jak się ma syna to się pilnuje tylko jednego siusiaka, a jak się ma córkę to się pilnuje wszystkich siusiaków w okolicy,więc łatwo nie będzie
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:25   #3966
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, z perspektywy czasu wydaje mi się że jednak lepsze.
bo żeby dziecko korzystało z tej wersji rozłożonej, czyli niskie krzesełko na ziemi + stolik, to musisz odkręcić blat. jak go odkręcisz to nie ma tego pasa krocznego, który trzyma dziecko żeby Ci się dołem nie wysunęło, bo pasów przecież nie ma. więc jak chcesz mieć raz niskie krzesełko a raz wysokie do karmienia, to ten blat trzeba by ciągle odkręcać i przykręcać. bez sensu.
Marysia dość długo korzystała z krzesełka tego wysokiego do karmienia, coś ponad 2 lata. w tym czasie potrzebowała już niskiego stoliczka i krzesełka do zabawy, więc i tak musieliśmy jej to kupić.
aczkolwiek jako krzesełko do karmienia spisywało się świetnie, tylko tych dwóch funkcji nie było jak łączyć.
no i wydaje mi się że plastikowe jest łatwiejsze do czyszczenia

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:25   #3967
kaska87
Zakorzenienie

Miki to może 5minut dziennie płacze albo nawet nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 20:30   #3968
matallewar
Zakorzenienie

Eda mial najprostsze krzeselko do karmienia z IKEA za 50 zl i super sie sprawdzalo
A korzystal moze pol roku, potem kupilismy stolik i krzeselko tez z IKEA
Teraz tylko dokupie drugie krzeselko

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:35   #3969
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Porostu wkładam rękę pod pupę i myje, lejemy dużo wody

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja też tak robię Boje się jeszcze kłaść na brzuszku. Pewnie jak Pola zacznie trzymać główkę mocno stabilnie to spróbujemy, póki co jeszcze jej się buja.
też tak robię i leję dużo wody. Mamy tą najmniejszą wanienkę i Emilka już się odpycha nogami a na brzuszku leżeć nie lubi, a co dopiero w wanience
Stary 2013-12-11, 20:35   #3970
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
w mojej tez ale myje sama przeciez...
no le ja w swojej lazience mam umywalke i prysznic, w miejscu ktore zostaje wolne mieszcze sie tylko ja, wanienke musiala bym wsadzac pod prysznic a to nie dla mojego kregoslupa

Cytat:

Serio?Myślałam,że mam obciachowy gust:P Ale jednak kupię jakieś bardziej standardowe. Ewentualnie poszaleję z tym http://allegro.pl/kolczyk-do-chrzast...739987967.html
ja mam zwyklego malutkiego kolczyka z cyrkonia w chrzastce, ladne to to ale jakies duze mi sie wydaje

Cytat:
ja uzywalam i drewnianego i plastikowego. jak dla mnie plastikowe zdecydowanie lepsze bo wygodniejsze i latwiejsze w czyszczeniu, rozklada sie praktycznie na plasko, ma regulowany podnozek i wysokosci. drewniane jestsztywne, mloda jeszcze nie siedziala i musialam ja poduchami obkladac zeby siedziala stabilnie w drewnianym krzeselku.

ja mialam identyczne krzeselko jak to polly z chicco tyle ze polowe tansze z apollo sun. nie ma sensu przeplacac za te same funkcje.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:39   #3971
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja uzywalam i drewnianego i plastikowego. jak dla mnie plastikowe zdecydowanie lepsze bo wygodniejsze i latwiejsze w czyszczeniu, rozklada sie praktycznie na plasko, ma regulowany podnozek i wysokosci. drewniane jestsztywne, mloda jeszcze nie siedziala i musialam ja poduchami obkladac zeby siedziala stabilnie w drewnianym krzeselku.

ja mialam identyczne krzeselko jak to polly z chicco tyle ze polowe tansze z apollo sun. nie ma sensu przeplacac za te same funkcje.
o własnie, ja też sie teraz przymierzam do tego z apollo sun

no wlasnie, plastikowe się składa a drewniane jednak sporo miejsca zajmuje.... zeupełnie bez sensu właściwie, skoro z fukncji stoliczka nie bardzo jest jak korzystać

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 20:44   #3972
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa i emoty współczucia Od razu mniej boli!
Dobrze, że Pola łaskawa dla mnie dziś i dużo śpi.

Czytałam, że statystyczne 2miesięczne dziecko płacze 2h na dobę. Jak podliczyłam Polę, to może z 15 minut się uzbiera. Jak podliczę synka mojego brata to by było chyba z 15h Także, te statystyki nijak się u nas sprawdzają
Co do kości ogonowej, to mnie bolała bardzo w ciąży i kilka dni po porodzie, wiem co to za ból (chociaż ja chyba nie miałam złamanej, więc mnie pewnie mniej bolało niż Ciebie) i ogromnie współczuję

Odnośnie płaczu to widocznie jest to średnia, bo moja w ogóle nie płacze no może raz na kilka dni około minuty w ciągu całego dnia popłacze a tak to tylko podkówki robi
Stary 2013-12-11, 20:49   #3973
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eda mial najprostsze krzeselko do karmienia z IKEA za 50 zl i super sie sprawdzalo
A korzystal moze pol roku, potem kupilismy stolik i krzeselko tez z IKEA
Teraz tylko dokupie drugie krzeselko
Ja kupię to z Ikei, mega praktyczne u tanie, a Stare jest u rodziców

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 20:54   #3974
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Co do kości ogonowej, to mnie bolała bardzo w ciąży i kilka dni po porodzie, wiem co to za ból (chociaż ja chyba nie miałam złamanej, więc mnie pewnie mniej bolało niż Ciebie) i ogromnie współczuję

Odnośnie płaczu to widocznie jest to średnia, bo moja w ogóle nie płacze no może raz na kilka dni około minuty w ciągu całego dnia popłacze a tak to tylko podkówki robi
podkowki wliczam do placzuumojej - jako okazywanie niezadowolenia
i sa slodkiepodkoweczki mega ale cos nie moge na zdjeciu uchwycic a podobno szybko dzieci wyrastaja z tego

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:09   #3975
policzanka
Wtajemniczenie

chciałabym aby moja Lilcia zasypiała tak jak bajkowa Amelka czyli kapiel butla,pielucha i dziecka nie ma....Juz dobrą godzine próbuje ululac Lile...czyzby szykowała się powtórka z wczoraj?
Stary 2013-12-11, 21:10   #3976
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
chciałabym aby moja Lilcia zasypiała tak jak bajkowa Amelka czyli kapiel butla,pielucha i dziecka nie ma....Juz dobrą godzine próbuje ululac Lile...czyzby szykowała się powtórka z wczoraj?
jeszcze smoczek i konik

kochana... ale twoja jest bardziej rozwinieta fizycznie moja to len smierdzacy mam nadzieje ze dzis pojdzie wam latwiej z usypianiem
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:14   #3977
nephelim89
Rozeznanie

mi się podoba to krzesełkohttp://allegro.pl/krzeselko-2-w1-arti-betty-duzo-kolorow-kol-2013-i3771788470.html i w styczniu zakupię chyba żeby na spokojnie doszło
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:21   #3978
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jeszcze smoczek i konik

kochana... ale twoja jest bardziej rozwinieta fizycznie moja to len smierdzacy mam nadzieje ze dzis pojdzie wam latwiej z usypianiem
no ale Amelka rodziła się w 38 a Lilek 40t4d czyli jakby nie było Amelka ma jeszcze czas by dorównac fizycznie Lilci
Na swieta Lilek dostanie tego konika no ale jakis większych nadziei w nim nie pokładam..
Stary 2013-12-11, 21:33   #3979
MsLullaby
Zakorzenienie

Gdzie się podziało moje dziecko, które usypiało w 10minut po kąpieli samo? zaraz wyjde z siebie

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 21:43   #3980
marysia_258
Zadomowienie

Czytam i twierdzę że chyba jakiś kryzys ze spaniem te nasze dzieciaki maja
Usypiałam od 19tej i nic Poddałam się położyłam do wózka i właczyłam karuzele. Na razie lezy grzecznie
A ja chodzę i ryczę.
Mam dość wszystkiego....

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:49   #3981
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
ja mam tak że przebudzam się ,słysze drobne jęki i śni mi się że karmie Małego,dalej słyszę jęki, otwieram oczy i powoli macam ręką przy piersiach bo wydaje mi się że on tam jest, po czym się rozbudzam i widzę Małego w łóżeczku i zastanawiam się czy go już karmiłam czy jeszcze nie miałąm już tak z 2-3 razy
U mnie to było na samym początku (jak jeszcze TŻ spał ze mną). Budziłam się w nocy, przerażona z pytaniem: Gdzie dziecko??! Albo macałam A. po twarzy myśląc, że to Julek. I też nie wiedziałam, czy już karmiłam, czy jeszcze nie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Jak radzicie sobie z kąpielą? Za każdym razem przewracacie na brzuch? Adaś ciężki jest i nie tak łatwo utrzymać go jedną ręką w powietrzu.
wcale.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Gdzie się podziało moje dziecko, które usypiało w 10minut po kąpieli samo? zaraz wyjde z siebie
Mój Julek usnął przy cycu o stałej porze, a 40 min. później słyszę postękiwanie. Nie śpi do tej pory TŻ "puszcza"mu na suficie bajeczki z takiego jakiegoś projektora starodawnego

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 21:55   #3982
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Głupio może zapytam - dałaś Jej się zmęczyć?
Może połóż Ją do łóżeczka i daj "pogadać" do karuzelki czy do czegoś. Jak zobaczysz, że zaczyna marudzić i stękać to wtedy spróbuj z usypianiem.

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Mój Julek usnął przy cycu o stałej porze, a 40 min. później słyszę postękiwanie. Nie śpi do tej pory TŻ "puszcza"mu na suficie bajeczki z takiego jakiegoś projektora starodawnego
Ja nie lubię usypiania przy cycu bo Miłosz poje, pośpi i po 30 min wyspany Wolę, żeby zjadł ładnie, odbił i jak zmęczony to do łóżeczka, smok, karuzelka i przytulanka i spanko Czasem musi się nagadać przed snem wtedy zostawiam światło włączone i nie daje akcesoriów do zasypiania.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Zuzia nie może rozstać się z konikiem z FP a ja nie widzę sensu kupowania nowego Może znudzi się Jej i w końcu odda bratu? Póki co wystarcza nam karuzelka a zaraz będzie jeszcze projektor.

Lolaaa gdzie Ty???
Stary 2013-12-11, 21:59   #3983
MsLullaby
Zakorzenienie

Śpi a wszystko wina gazów, przez gazy źle mu się je, zasypia, nie może spokojnie puścić bąka. Myślicie że to przez antybiotyki? Teraz poprykał i usypia już spokojnie.

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 22:05   #3984
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Głupio może zapytam - dałaś Jej się zmęczyć?
Może połóż Ją do łóżeczka i daj "pogadać" do karuzelki czy do czegoś. Jak zobaczysz marudna marudzić i stękać to wtedy spróbuj z usypianiem.[COLOR="Silver"]
Gorgulku kochany tyle ze ona caly czas marudzi...
Stary 2013-12-11, 22:07   #3985
butterfly20
Zakorzenienie

Natala,Bajka dzięki za rady Ja na pewno chcę składane, a więc plastikowe

Natalka też mało płacze, jedynie postękuje jak coś nietak.Dwa razy słyszałam jak płakała, brzuch ją wtedy bolał.Oby tak dalej

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 22:17   #3986
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Gorgulku kochany tyle ze ona caly czas marudzi...

Widzę, że nie macie lekko, dzieciaki pokazują różki.

Cytat:
Natalka też mało płacze, jedynie postękuje jak coś nietak.Dwa razy słyszałam jak płakała, brzuch ją wtedy bolał.Oby tak dalej
Mój też mało płacze tfu tfu tfu
W nocy jak się budzi na jedzenie to "młóci" rękę aż ja usłyszę a później jak zmieniam pieluchę to tak słodko prosi o cycusia, nawet nie zapłacze

Poćwiczyłam, czas na prysznic i lulanko
Spokojnej nocy

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Za to Zuzia tak płakała, że słyszały Ją okoliczne wioski
Stary 2013-12-11, 22:20   #3987
pszczoua
Zakorzenienie

Moje dziecko od 3 dni marudne i do tego walczy przy cycku, w dzien prawie nie spi, w nocy 3 pobudki. Ja juz wymiekam i niedlugo chyba osiwieje. Dzis juz kilka razy z bezsilnosci sie poplakalam. Mam nadzieje ze to tylko skok 12 tygodnia i zaraz minie bo Julek mnie wykonczy...
Stary 2013-12-11, 22:28   #3988
policzanka
Wtajemniczenie

W dzień jest taka kochana tylko wieczorową porą pokazuje różki..nie wiem moze to nadmiar bodźców.Dzis zabrałam ją do mojej byłej pracy a tam nie dość że kolorowo to pełno obcych ludzi chcących się koniecznie z nią przywitac,dotknąc..wczora j wieczorem było to samo tyle ze wczoraj to ją kurier obudził i spanie sie juz jej odwidziało..dla mnie moze siedziec nawet do rana tylko by nie marudziła
Stary 2013-12-11, 22:39   #3989
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam problemik z Julkiem taki dziwny Od trzech dni zauważyłam, że taki strachliwy się zrobił Mój szybki ruch, zbyt piskliwe odezwanie się, dzwonek do drzwi, zgniecenie plastikowej butelki, stuknięcie garnkiem w kuchni, gdy on śpi u siebie, powoduje płacz lub rozbudzenie ze snu Nie wiem, o co chodzi i czy to minie

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 23:09   #3990
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam problemik z Julkiem taki dziwny Od trzech dni zauważyłam, że taki strachliwy się zrobił Mój szybki ruch, zbyt piskliwe odezwanie się, dzwonek do drzwi, zgniecenie plastikowej butelki, stuknięcie garnkiem w kuchni, gdy on śpi u siebie, powoduje płacz lub rozbudzenie ze snu Nie wiem, o co chodzi i czy to minie
ja niestety nie pomoge.nie zaobserwowałam u Nas takiego zachowania

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Moje dziecko od 3 dni marudne i do tego walczy przy cycku, w dzien prawie nie spi, w nocy 3 pobudki. Ja juz wymiekam i niedlugo chyba osiwieje. Dzis juz kilka razy z bezsilnosci sie poplakalam. Mam nadzieje ze to tylko skok 12 tygodnia i zaraz minie bo Julek mnie wykonczy...
siły zycze kochana!ja tez to przechodziłam .u Nas tak mnie wykończył skok 8 tyg.Tule mocno i wierze ze niedługo przejdzie Julkowi!

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Czytam i twierdzę że chyba jakiś kryzys ze spaniem te nasze dzieciaki maja
Usypiałam od 19tej i nic Poddałam się położyłam do wózka i właczyłam karuzele. Na razie lezy grzecznie
A ja chodzę i ryczę.
Mam dość wszystkiego....
Umknął mi Twoj post.Biedaczyno mam nadzieje ze nie musiałas długo czekac az Bartoszek zasnie..Tobie równiez siły zycze kochana i mocno tule..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości