Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-12, 09:16   #4861
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cześć ;-)

Wszystkiego dobrego dla naszej solenizantki

za dzisiejsze wizyty!!

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:18   #4862
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Martuszka może jak masz od kogoś to dowiedz się jak są traktowane w szpitalu w którym będziesz rodzić pacjentki, których lekarz nie pracuje w szpitalu. U nas wszyscy są traktowani jednakowo – czyli super , ale wiadomo co szpital to inaczej i zależy od podejścia personelu.
Powiem Ci że ja chodziłam do lekarza (teraz chodzę do tego samego) co pracuje też w szpitalu, ale co z tego jak ja przyjechałam do szpitala ok. 2 w nocy a on o 7 kończył zmianę zajmowała się mną inna lekarka i ja nie odczułam różnicy.

Anulka nowy wątek już jest , ale na razie czeka zamrożony :P
Stary 2013-12-12, 09:19   #4863
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem

Wizyta super... Dzidek zdrowy, ma jądra więc to raczej chłop
Usg połówkowe, także zobaczyliśmy serduszko, mózg, nóżki, kregosłup... no wszystko zdrowy dzieć nam się rozwija... Małż pierwszy raz był ze mną podczas usg. pani doktor się z nim podroczyła hihih. Jak pokazała mu że tu i tu jest moszna, to małż do ginki a co taka mała, ona wzrok na niego i mu mówi że jeszcze trochę potrwa zanim będzie taka jak jego gabaryty Poza tym dziś bardziej zwracała się do niego niż do mnie... ale mi to nie przeszkadzało ja miałam na co patrzeć Dzidzia ma prawie 20 cm.
Super że wizyta udana , gratuluje zdrowego chłopa.
No i najlepszego:r oza:

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Poszłam się wykąpać... weszłam na wagę, a tam 55,3
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
U mnie 55,9 ale rano zawsze sie wazę wiec wieczornej wagi nie biorę pod uwagę
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Rano zazwyczaj 54,700
Ale z Was chudziny

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ramona u Nas w większości za 4d jest od 250zł wzwyż .

pomarańcza
anulka
muffinka 14.40
mala85

Ja za wizyte z usg czy takim normalnym,czy połowkowym place 200zl.
I także kciukasy trzymam za dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to kto u Was wie o ciąży już?bo u mnie to na razie rodzina i przyjaciółka i 2 znajome. Na razie kazałam trzymać gębę na kłódkę koleżankom, mam nadzieję, że się stosują, bo wiedzą, że milutka nie będę
U mnie chyba wszyscy,z resztą nawet juz bym nie dała ukryć bebenka mojego Dużo osób dowiedziało sie też przypadkiem, jak tż dał ogłoszenie o sprzedaży mojego auta i tam wspomniał że sprzedaje bo zona w ciąży i takie tam..., a potem to ogloszenie na fb wrzucił

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
No i zawsze może być Natan-Szatan jakbyś chciała sobie obrzydzić

a i tak się skapnełam,że dziś mam 22t3d czyli 23t czyli chyba rozpoczynam 6 miesiąc
O matko,to juz?! Własnie do mnie doszło że u mnie też, bo my mamy podobne terminy!
Ja na mojego szkraba czasami wołam Natanek- Szatanek

W ogóle mam wyrzuty że zostawiłam go dziś w przedszkolu, bo z jego grupy tylko on został i zastanawiam sie czy dzownić jak tam sie trzyma.
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:22   #4864
paulka0212
Wtajemniczenie

Uzupełniłam coś w klubie

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:23   #4865
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

To dziś trzymam kciuki za:
pomarańcza
anulka
muffinka
mala85

Justyna, 100 lat!

Niki, za smoka!

Akurat wczoraj zjadłam śniadanko... nie wiem czemu tak źle się czułam... i w sumie dziś też mi słabo i wcześniej wymiotowałam... Może jakiś witamin mi brakuje... za tydzień wizyta, to się spytam...
A zmywacz taki jak pisałam. Kupisz go w netto za ok 3 zł.

Co za małpa! Na prawdę, czasami lepiej nie mieć znajomych! Powiedziałaś jej chociaż parę słów co o tym myślisz? Ja bym nie wytrzymała

A u nas wie każdy, kto się nawinął No, może poza osobami, których nie lubimy...

Mój gin też ma dyżury w szpitalu... też słyszałam, że to podobno lepiej, ale nie wiem co to mogłoby pomóc... może tyle, że psychicznie czułabym się lepiej, że komuś już tam ufam, kogoś znam, ale jak będę rodzić, to akurat mój gin może mieć wolne, może być na urlopie itd...

Ja obstawiam, że już dziś będzie
nic nie powiedziałam,bo to bylo pod koniec mojej wizyty..wiecej nie pujde do niej jak bedzie zapraszać ;/ powiem wtedy ze postapiła niemądrze

Mój gin do ktorego chodze jest ordynatorem w szpitalu gdzie będe miała rodzić ( cc) jakoś lepiej mi ze swiadomością ze bedzie przy porodzie
Stary 2013-12-12, 09:28   #4866
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

To dziś trzymam kciuki za:
pomarańcza
anulka
muffinka
mala85

Justyna, 100 lat!

Niki, za smoka!

Akurat wczoraj zjadłam śniadanko... nie wiem czemu tak źle się czułam... i w sumie dziś też mi słabo i wcześniej wymiotowałam... Może jakiś witamin mi brakuje... za tydzień wizyta, to się spytam...
A zmywacz taki jak pisałam. Kupisz go w netto za ok 3 zł.

Co za małpa! Na prawdę, czasami lepiej nie mieć znajomych! Powiedziałaś jej chociaż parę słów co o tym myślisz? Ja bym nie wytrzymała

A u nas wie każdy, kto się nawinął No, może poza osobami, których nie lubimy...

Mój gin też ma dyżury w szpitalu... też słyszałam, że to podobno lepiej, ale nie wiem co to mogłoby pomóc... może tyle, że psychicznie czułabym się lepiej, że komuś już tam ufam, kogoś znam, ale jak będę rodzić, to akurat mój gin może mieć wolne, może być na urlopie itd...

Ja obstawiam, że już dziś będzie
dziękuje musze go sobie zafundować
Stary 2013-12-12, 09:30   #4867
pomarancza24
Zadomowienie

Moje ciuchy, spodnie całe granatowe 15 zł sh, bluzka elegancka 40 zł h&m wczoraj kupiłam, spódniczka która dostane na święta od siostry z przeceny 65 zł, no i nasz sklepik z allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101756.jpg (84,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101058.jpg (77,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101018.jpg (83,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101249.jpg (83,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_100846.jpg (83,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101454.jpg (84,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_100640.jpg (79,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_101408.jpg (82,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_100907.jpg (84,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131212_102857.jpg (97,6 KB, 12 załadowań)
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:31   #4868
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

Słuchajcie, mam sprawę. Chodzę do ginekologa prywatnie i ona nie pracuje w szpitalu, w którym jest porodówka.Czy według Was warto zapisać się gdzieś na nfz do lekarza, który pracuje na porodówce????
Chyba nie ma sensu, przynajmniej ja na to nie patrzyłam przy pierwszej ciąży i teraz też nie patrze. Szpital wybrałam najblizej mnie, głownie przy porodzie położne były, a lekarz sobie tylko zagladał i połoznych sie pytał co i jak.
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:33   #4869
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Moje ciuchy, spodnie całe granatowe 15 zł sh, bluzka elegancka 40 zł h&m wczoraj kupiłam, spódniczka która dostane na święta od siostry z przeceny 65 zł, no i nasz sklepik z allegro
Super ciuszki i super mamusia
Baaardzo mi się podoba "bluza" z kapturem

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-12, 09:35   #4870
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne ciuszki
Stary 2013-12-12, 09:36   #4871
Seleniti
Zadomowienie

Cześć

Justynko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, lekkiego porodu i grzecznego maluszka Ci życzę

Kolejny lekarz stwierdził u mnie dziewczynkę waży 250 gram i wszystko z nią w jak najlepszym porządku. O ile mi się uda napiszę o co chodzi w klubie.
Ściskam Was ciepło

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:40   #4872
Nikii89
Zakorzenienie

Seleniti do ilu Ty lekarzy chodzisz ?? :P Czyli Bianka będzie Bianką

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Pomarancza świetne ciuszki
Stary 2013-12-12, 09:43   #4873
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:

zakupy! Bluzka bardzo fajna! Spodnie zazdroszcze ze w sh u Ciebie sa w miare waskie, u mnie nie dosc ze sa wszystkie rozm 38 z pasem, to jeszcze szerokie Nie lubie takich, a i owine sie takimi (jutro ide polowac do sh albo jeszcze dzisiaj popołudniu )

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Cześć

Justynko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, lekkiego porodu i grzecznego maluszka Ci życzę

Kolejny lekarz stwierdził u mnie dziewczynkę waży 250 gram i wszystko z nią w jak najlepszym porządku. O ile mi się uda napiszę o co chodzi w klubie.
Ściskam Was ciepło

Pisz w klubie o co chodzi, bo zaczynam sie martwic, ze cos sie pewnie działo i poszlas do lekarza ? Bedzie pieeeeekna dziewczyna jak mamusia!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Aaaa no i wczoraj zakwitł pierwszy pąk na storczyku

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-12, 09:43   #4874
agus7ia
Raczkowanie

Rany dziewczyny, ale ten czas zasuwa. Niedawno zaczynalysmy watet bedac w 5-6 t a tu juz Lolitka wchodzi w 6 miesiac. Gratuluje

Light Limara kicha z tym imieniem, ale ja tak jak wiekszosc dziewczyn nawet bym sie nad tym nie zastanawiala. To bylo wasze imie, wiec dlaczego macie je "oddawac"

Justyna gratuluje syna! Wszystkiego najlepszego, duzo radosci, samych slonecznych i szczesliwych dni.

Dziewczyny dzisiaj wizytujace

Zrobilam wczoraj badania krwi i wyniki mam zawsze dostepne w rejestracji internetowej, a tych wynikow akurat nie ma. Dzwonie wiec na infolinie do lux medu i pytam sie dlaczego nie mam do nich dostepu i uslyszalam, ze prawdopodonie moga byc zle i dlatego nie mam do nich dostepu. Teraz musze czekac do jutra, dac mezowi upowaznienie do odbioru i martwic sie co jest nie tak. Wrrr. Kurde ani troche tego nie rozumiem, dobre wyniki pokazuja, a zlych juz nie. Wg powinno byc chyba na odwrot. Zla jestem

Co do wagi i wazenie sie u lekarza to mnie wkurza to jak waza przed wizyta. Ja waze sie zawsze rano przed jedzeniem i jak narazie mam kilogram na plusie, ale jak ide do lekarza to mam juz 3. Tyle tylke, ze pielegniarki waza przewaznie po obiedzie, w ubraniach juz teraz zimowych i butach! Przeciez to wszystko ma swoja wage, a zadna nie zadaje sobie klopotu zeby jakis 1 lub 1,5 odjac.
Stary 2013-12-12, 09:45   #4875
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie dziewczyny

U nas dzisiaj pobudka o 6.20, więc jest coraz lepiej niby 30 minut różnicy a jednak inaczej się człowiek czuje jak wstaje o 6.20 a inaczej jak o 5.50

Justyna już Ci składałam życzenia z samego rana, ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego

Nikii naprawdę super miałaś pomysł z tym smoczkiem, Miłolaj jednak wzbudza szacunek u dzieci

Ilkas ale śpioszek z Emilki, masz z nią za dobrze u nas się tylko 1 raz zdarzyło, że się obudziłam przed Hanią

Sylvunia porażka z tą koleżanką, zero wyobraźni

Carmenaaa my nie ukrywamy ciąży, nie mamy powodu, więc wiedzą ci, którzy się nawinęli. Moirodzice się chwalili swoim rodzinom, od strony TŻta wie niewiele osób, bo teściowa i babcia mają w pompie, że będziemy mieli drugie dziecko, no cóż, ich strata

Martuszka ja uważam, że lekarza nie warto mieć tego, który pracuje na porodówce, bo to nic nie daje. Bardziej na Twoim miejscu „zaprzyjaźniłabym” się z jakąś położną, jeśli masz taką możliwość, bo one tam mają najwięcej do gadania
I widzę, ze sporo z Was myli mnie z KasiaB, ciekawe czemu

Paulka gratki za tydzień, ja wczoraj zaczęłam ten sam co Ty

Lolitka, 6 miesiąc, wow wow jak to brzmi poważnie już

Pomarańczka, ale sesję zrobiłaś wszystko super A ta bluzka z H&M jest cudowna, to z działu ciążowego?

Selenity, znowu lekarz? Ty chyba nie przeżyjesz tygodnia bez patrzenia na córusię bardzo się ciesze, że wszystko ok.

Miłego dnia dziewczyny
I czekam na wieści z wizyt

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Co do wagi i wazenie sie u lekarza to mnie wkurza to jak waza przed wizyta. Ja waze sie zawsze rano przed jedzeniem i jak narazie mam kilogram na plusie, ale jak ide do lekarza to mam juz 3. Tyle tylke, ze pielegniarki waza przewaznie po obiedzie, w ubraniach juz teraz zimowych i butach! Przeciez to wszystko ma swoja wage, a zadna nie zadaje sobie klopotu zeby jakis 1 lub 1,5 odjac.
No ale to zawsze na wizytę idziesz w ciuchach i po jedzeniu, więc porównuj wagę od wizyty do wizyty a nie od ważenia porannego do wizyty
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:51   #4876
gosius91
Zakorzenienie

agus7ia - ja jak ide do lekarza i mam stanac na wadze, to sciagam buty (bo teraz zimowe juz zakladam) ale i tak zawsze odejmuja mi na ubranie

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-12, 09:55   #4877
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Martuszka może jak masz od kogoś to dowiedz się jak są traktowane w szpitalu w którym będziesz rodzić pacjentki, których lekarz nie pracuje w szpitalu. U nas wszyscy są traktowani jednakowo – czyli super , ale wiadomo co szpital to inaczej i zależy od podejścia personelu.
Powiem Ci że ja chodziłam do lekarza (teraz chodzę do tego samego) co pracuje też w szpitalu, ale co z tego jak ja przyjechałam do szpitala ok. 2 w nocy a on o 7 kończył zmianę zajmowała się mną inna lekarka i ja nie odczułam różnicy.
No właśnie sama nie wiem, bo jedni radzą, żeby pójść do lekarza, który pracuje na porodówce, bo inaczej patrzą :/ ale czy ja wiem czy to prawda, przecież w tym czasie może akurat nie być tego lekarza na dyżurze.... Właśnie czytałam opinie o szpitalach i wiadomo jak to jest. Każdy ma i plusy i minusy, chyba zalezy od matki, kto bedzie w tym czasie na dyżurze, czy poród bedzie bez komplikacji itd... Zapytam jeszcze mojej lekarki...
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 09:55   #4878
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja tylko na chwilkę wpadam by dołączyć się do życzeń dla Justyny wszystkiego najlepszego kochana

czekam teraz na koleżankę, więc będę dopiero jak Iga pójdzie na drzemkę, wtedy Was nadrobię

buziaki

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:00   #4879
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Vampirka, potem Ci, że jak przesuwam szybko stronę, żeby zjechać na dół to ten palec zamoczony w zmywaczu tak dziwnie wygląda
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 10:02   #4880
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Vampirka, potem Ci, że jak przesuwam szybko stronę, żeby zjechać na dół to ten palec zamoczony w zmywaczu tak dziwnie wygląda

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Czy my dzisiaj przejdziemy na nowy watunio ?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-12, 10:02   #4881
Donuś
Zadomowienie

Cytat:

Super bardzo mi sie pdoba bluzeczka z hm, no ite z allegro szara sukienka i narzutka jest od tego samego sprzedawcy ?

Powiedz mi jeszcze proszę jak rozmiarowo wypada ta narzutka ?

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
agus7ia - ja jak ide do lekarza i mam stanac na wadze, to sciagam buty (bo teraz zimowe juz zakladam) ale i tak zawsze odejmuja mi na ubranie
Ta... A ja staje na wage w pełnym ubraniu i kozakach i tak jak wyjdzie tak wpisuje do karty

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:05   #4882
Carmenaa_88
Zakorzenienie

To chyba tylko ja jakaś dziwna jestem i się tym nie chwalę w poprzedniej ciąży też zaczęłam o tym gadać dopiero w 18/19tygodniu. Wcześniej się bałam gadać za wcześnie a teraz sama nie wiem czekam, aż mi brzuch urośnie porządnie i płeć będę znała, wtedy się pochwalę chyba, bo już nie ukryję

martuszka powiem Ci, że ja po 20tym tygodniu idę do ordynatora porodówki, aktualnie chodzę na NFZ do zresztą bardzo fajnego typka. Bratowa miała porównanie i pierwszą ciążę przyszła z nikąd i była traktowana beznadziejnie, a jak w drugiej chodziła do tego ordynatora to położne byly dla niej bardzo miłe. Zresztą sama widziałam. Ja w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do lekarza który pracował w szpitalu w którym rodziłam. Lekarz mnie najzwyczajniej olał

Nikki życzę, żeby teraz Ci się udało z tym smoczkiem najważniejsze byś ty miała dużo cierpliwości, bo synuś sobie jakoś będzie musiał poradzić powiedz sobie tak jak ja "jeśli teraz się poddam, to następnym razem będzie jeszcze trudniej, bo dziecko zapamięta, że mama wymięka przy długim płaczu" na mnie podziałało. Po trzecim dniu wyrzuciłam smoczek do śmieci żeby mnie nie korcił. Mordowałam się z marudzeniem, płaczem i huśtawkami nastroju przez 2 tygodnie, potem zapomniał

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
rozpoczynam 6 miesiąc
gratuluję

Cytat:
Cześć ;-)

a ty wiesz, że ja ci już z 10razy odpisywałam na jakieś pytanie, a ty nie reagujesz

Cytat:

Carmenaaa my nie ukrywamy ciąży, nie mamy powodu, więc wiedzą ci, którzy się nawinęli. Moirodzice się chwalili swoim rodzinom, od strony TŻta wie niewiele osób, bo teściowa i babcia mają w pompie, że będziemy mieli drugie dziecko, no cóż, ich strata
rozumiem, że nie macie za dobrych kontaktów no moi teście jakoś też specjalnie się nie ucieszyli chyba na wieść o drugim mąż ogłaszał to, więc nawet nie wiem, a teraz nie okazują tego w każdym razie

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:05   #4883
muffinka90
Zakorzenienie

ja nie chodzilam do gina pracujacego w szpitalu, nie znalam w ogole ani szpitala ani lekarzy tam pracujacych i szczerze to nie bylam gorzej traktowana przez to. A zreszta, przy porodzie gina, to ja zobaczylam dopiero podczas szycia, takze jak juz, to lepiej sie wsrod poloznych rozejrzec, bo to one sa odpowiedzialne za porod, jesli jest bez komplikacji

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:07   #4884
Carmenaa_88
Zakorzenienie

aaaa i pomarańcza mówił ci ktoś, że jak patrzysz w dół to wyglądasz jak DODA ?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:08   #4885
agus7ia
Raczkowanie

Kasian, no wlasnie u mnie jest jakos dziwnie. Ja tam nawet nie zwracam uwagi na te wazenie przed wizyta, bo sprawdzam swoja wage w domu, ale lekarz zwraca. i dla niego mam 3 kg na plusie co jest bzdura, a nie chce mi sie tlumaczyc za kazdym razem ze najpierw bylam wazona w letnich ciuchach, potem byly troche grubsze, a juz ostatnio pani wazyla mnie w kozakach, dzinsach i grubym welnianym swetrze. Nie wiem tez na ile jest istotna waga w ciazy i jak bardzo lekarze zwracaja na to uwage. Bo lekarz patrzac na moja karte mysli o dobrze przybiera na wadze, a w rzeczywistosci mam za malo i moze byc to spowodowane jakimis zlymi wynikami.
Stary 2013-12-12, 10:10   #4886
Seleniti
Zadomowienie

Ja się usprawiedliwiam bez konieczności do lekarza bym nie poszła tutaj działa przymus

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:14   #4887
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość

Ta... A ja staje na wage w pełnym ubraniu i kozakach i tak jak wyjdzie tak wpisuje do karty
niezle

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 10:14   #4888
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:

Czy my dzisiaj przejdziemy na nowy watunio ?
Jak się postaramy to na pewno

Stęskniłam się za moimi dzidziuniami, ostatnie USG miałam 19 listopada.
Jutro wizyta i mam nadzieję że dostanę jeszcze skierowanie na grudzień

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-12, 10:14   #4889
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Myśle ze to nie ma sensu, chyba ze dla twojego lepszego samopoczucia ale to równie dobrze możesz sie dogadac z położna.
Ja chodziłam w 1 ciazy do lekarza prywatnie który pracuje w szpitalu a bedac 10 dni w szpitalu nie widziałam go ani razu. Dzwoniłam do niego jak jechałam do porodu ale odpowiedział mi ze mam jechac tam mnie przyjmą i tym sposobem nie widziałm go wcale . A nie ukrywam ze miałam nadzie ze jako jego pacjentka bede jakos lepiej traktowana, ze chociaż zajrzy do mnie w szpitalu.
Oj, to szkoda, że nawet na chwilę nie zajrzał... korona by mu z głowy nie spadła gdyby chociaż z grzeczności spytał się jak się czujesz, albo czy dajesz radę

A wiecie jak to jest z ginekologami-położnikami, bo taką specjalizację ma mój gin? Odbierają porody, czy też tylko zaglądają (albo i nie)?
Eh, chciałabym, żeby to mój gin odbierał poród...

Cytat:
Świetne ubranka

Cytat:
Ja nawet o tym nie pomyślałam

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 10:15   #4890
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

a ty wiesz, że ja ci już z 10razy odpisywałam na jakieś pytanie, a ty nie reagujesz

Ojejj, jak to możliwe ? Co ja przeoczyłam, pozostaje mi prosić o wybaczenie

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości