|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44126232]Ważę 54 przy 166 cm wzrostu. I wszystko w sumie na swoim miejscu tylko oponka na brzuchu spędza mi sen z powiek
A jak Twój sześciopak? ![]() Btw. zostałam jedną z laureatek konkursu Palette organizowanego przez Rossmann. Całkiem o nim zapomniałam a tu się okazało, że kurier w drodze z paczką [/QUOTE]i aż 5kg chcesz zrzucić ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44126232]Ważę 54 przy 166 cm wzrostu. I wszystko w sumie na swoim miejscu tylko oponka na brzuchu spędza mi sen z powiek
A jak Twój sześciopak? ![]() [/QUOTE] Eee, kobieto, ważę 57 kg przy 152 cm wzrostu, więc rzeczywiście, nieziemsko dużo ważysz Więc uważam jak Kav, spaliłaś sobie mięśnie i wydaliłaś nadmiar wody. Nie patrz na wagę, patrz na wymiary - ja tam obecnie chodzę w XS i S (czasem mam większy rozmiar w ciuchach obejmujących ramiona, spore je mam i spodniach, bo moje umięśnione łydki nie we wszystkie rurki się mieszczą ).A, i część dziewczyn mnie widziała, potwierdzą ![]() Jak chcesz walczyć z oponką to nie pozbywaj się mięśni ![]() Mój sześciopak górą się już rysuje
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-12-12 o 12:19 |
|
|
|
#303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam prośbę. Zamierzam zrobić "mapę" fryzjerów, którzy wiedzą, ile to 3cm.
Jako zaprawione w bojach pewnie znacie takich fryzjerów. Mogłybyście mi podesłać (najlepiej na PW) ich imiona/nazwiska i adresy zakładów?Mapa naturalnie będzie ogólnodostępna, w razie ktoś by czegoś szukał. Oferuję dozgonną wdzięczność i odlewki w razie potrzeby.
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#306 |
|
Spaceroholiczka
|
A ja znam, swoją fryzjerkę. Młoda kobita, konkretna i bezpośrednia. Mogę się oddać w jej ręce z zamkniętymi oczami, z resztą nie tylko ja. Potrafi odradzić cuda i wianki na głowie, jeśli komuś po prostu nie będą pasowały, nawet czasem nie ryzykuje z kolorem, bo wie jakie będą konsekwencje. No i najważniejsze - obcina tyle, ile ze chcę; 0,5 cm, będzie 0,5 cm. Jeśli chodzi o kręcone włosy - robi magię. Z Kopernika potrafi wyczarować kaskadę loków od samego skalpu.
Tylko, że własny zakład sprzedała i teraz zarabia na prywacie jeżdżąc do domów. |
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44125785] ogarnęłam część finansów, teraz kpc a podobno ten rok miał być już luźny[/QUOTE]wg mnie każdy następny rok jest cięższy
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
halb zamowienie z Bingo wysłane
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#311 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc raczej nie pomogę ![]() Cytat:
a jeszcze do tego zaległa unia
|
||
|
|
|
#312 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44127241]
na trzecim to myślałam, że skonam, ale teraz teoretycznie w zimowej sesji mam 2 egzaminy, które zapowiadają się całkiem w porządku do zdania, a latem mam 3 kobyły: kpc, finanse i pracy a jeszcze do tego zaległa unia [/QUOTE]no ja mam teraz dwa, a w letniej ue, praca, kpk, kpa i cywil zobowiązania
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, musiałabym iść przyciąć kłaczki, bo o ile na początku zaraz po cieniowaniu ładnie się ukladały, to teraz ta najdłuższa warstwa to taakie smętnę strączki, a reszta odstaje, więc będę skracać z 5cm, a resztę tylko odświeżaćz 0,5cm
zobaczę czy rzeczywiście tak się stanie po wizycie bo nigdy wcześniej nie mierzyłam ile mi ścięto
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uznałam, że najwyższy czas wykorzystać chociaż jedną nieobecność bo zawsze zostawiałam na styczeń a później i tak mi zostawały bo ciągle kolosy wpisy itp więc musiałam być Także po kolokwium ulotniła się z metodyki i podstaw logopedii
|
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam często mówią, ze jesteśmy rodzeństwem... Oboje nosimy okulary, TŻ jak jeszcze miał włosy, to w kolorze ciemny brąz, czyli bardzo podobne do moich, wzrost też podobny...
|
|
#317 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44127758]matko kochana
![]() jak będę miała jakieś skrypty, czy jakiekolwiek pomoce naukowe to mogę Ci wysłać [/QUOTE]dzięki tak samo służę pomocą, bo mam już na chwilę obecną mnóstwo konspektów z ue i materiałów z pracy
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziwne wrażenie, że jestem w ciąży.
Teoretycznie krwawiłam, a praktycznie wszystko inne mówi, że to nie mógł być okres. Testu nie robiłam, ale chyba będę musiała. Żeby mnie intuicja w uja nie zrobiła tylko. Za pierwszym razem miałam identyczne jazdy.. |
|
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EdizA trzymaj się!
|
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko powiedz kiedy mam puścić, bo mam kilka rzeczy do zrobienia...
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym nie robiła jeszcze, a jak przeczycie by przez tydzień nie zniknęło zrobilabym wtedy, ale ja dziwna jestem, więc no
![]() Kciuki masz moje oba! ![]()
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
jak nie zrobisz, to i tak będziesz sobie zajmować tym głowę, więc lepiej wiedzieć niż się martwić nie wiedząc o co. Najwyżej weźmiesz się z mężem do pracy
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Idę, co ma być to będzie. |
||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#329 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mam wolnych piątków, ale i tak kupiłam bilet do domu na 20 grudnia. Miałam jechać w sobotę bo nie chcę opuszczać zajęć, ale kiedy poprosiłam panią o bilet z Białegostoku do Gdańska na 21 grudnia, z uśmiechem powiedziała, że będzie tylko miejsce stojące. Takie tam, ponad 7 godzin. ![]() Nie jesteś sama ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z imprezy o 5, a o 6 musiałam wstać na zajęcia ![]() Dawno się tak dobrze nie bawiłam, byłam z dwiema koleżankami z roku. Bawiłyśmy się ze studentami z Portugalii i nasza szóstka została na parkiecie aż do zamknięcia klubu. W szatni jakiś dres nas zaczepił i popchnął jedną z koleżanek, mnie próbował uderzyć. Potem zaatakował tych Portugalczyków. Ochrona wyrzuciła tego gościa, a on stał cały czas pod drzwiami i czekał aż wyjdziemy. Wyzywał nas, krzyczał, że do czego to doszło żeby Polki zadawały się z obcokrajowcami, że on nam pokaże jak się traktuje takich ludzi... Ochroniarze wdali się z nim w jakąś chorą dyskusję, my w tym czasie zadzwoniliśmy po taksówki. Przyjechały, ale ten facet cały czas stał w przejściu i powiedział, że nikt z nas nie przejdzie obok niego żywy. W końcu jeden z ochroniarzy nie wytrzymał i go pobił. W życiu się tak nie bałam, co za absurdalna sytuacja. Na szczęście wszystko się skończyło w miarę dobrze... |
|||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I faksiet, przypomniało mi się właśnie, że miałam się wspólnie z Edizą odchudzać, ona schudła dwa kilo, a ja nic! Ten mój słomiany zapał mnie przeraża. Mam dzisiaj dobry dzień- nie spóźniłam się na poranne zajęcia, dostałam dużo punktów z kolosa z finansów, na wykładzie była lista, automat do kawy wydał mi 2 złote reszty, chociaż wrzuciłam do niego tylko 2 złote (lol, pierwszy raz automat kopnął się na moją korzyść Summa summarum- dzień taki udany, aż zaczynam podejrzewać, że jutro wszystko wróci do normy, wszechświat wypnie się na mnie zadem i znów stanę się tą przysłowiową bułą losu z Panem Wąsem na czole. ![]() Ediza!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-12 o 15:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

[/QUOTE]

Więc uważam jak Kav, spaliłaś sobie mięśnie i wydaliłaś nadmiar wody. Nie patrz na wagę, patrz na wymiary - ja tam obecnie chodzę w XS i S (czasem mam większy rozmiar w ciuchach obejmujących ramiona, spore je mam 

a podobno ten rok miał być już luźny[/QUOTE]
a jeszcze do tego zaległa unia

Z ryja mi zrobiło taką jesień średniowiecza, że bez torby na łeb cały dla dobra cywilizacji lepiej z domu nie wychodzić 
Także po kolokwium ulotniła się z metodyki i podstaw logopedii