|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
I'm your Wonderwall.
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
ja to widziałam jakis czas temu na podobnej stronie. najlepiej sie na nich zabija czas
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też to wczoraj widziałam, muszę się uczyć do egzaminu, więc normalne, że muszę czymś zabić czas Mi najbardziej spodobało się to: Kiedy miałem 3 latka, nasza kotka wydała na świat martwe kocięta. Zapytałem ojca, czy zrobimy dla nich krzyże, na co się zgodził. Kiedy je robił, zapytałem, czy nie będą za małe. Ojciec: Co masz na myśli? Ja: Nie będziemy przybijać do nich kotków? Ojciec: (po chwili ciszy) Nie, nie będziemy tego robić Ja: Oh. |
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() via tapatalk
|
|
|
#814 |
|
Konto usunięte
|
Bożee, przypomniałyście mi czemu nienawidzę czasem Tumblra.
http://thewerebunny.tumblr.com/post/...ousjoy-arumeus :< |
|
|
|
#815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szpitalu odmawiałam jedzenia czegokolwiek. Masakra. Co gorsze o żywienu decydują "dietetyczki" co siedzą sobie w swojej kanciapie i wymyślają. Posiłki dla pracowników są podobne- co prawda tanie ale niejadalne. Cytat:
Albo takie maleństwa co gaworzą patrząc się w jeden punkt na ścianie i.... zaczynają się do tego czegoś śmiać.... |
||
|
|
|
#816 |
|
zawsze mam racje
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44126739]Ha
, jak ja od południa w poniedziałek i cały wtorek nic nie mogłam jeść w szpitalu, to jak dali w środę suchą bułkę, trochę masła, kawę i pasztet to wszamałam jak diabli. Tylko pasztetu nie dałam rady dokończyć, bo dziwnie smakował.A wtedy to wręcz marzyłam o zupie mlecznej [/QUOTE]Dziwi mnie, że tak ludzie potrafią wytrzymać. Mnie by chyba musieli przywiązać i pewnie gdybym miała zabieg z narkozą to bym piła jeszcze 30 min przed ![]() A Tobie czemu nie pozwolili jeść?
|
#817 |
|
Copyraptor
|
Kobietosukcesu, to by Ci ładnie wyjaśnili, że jak tak będziesz popijać na 30 min przed narkozą, to nie będziesz mieć operacji, bo możesz Ci się w trakcie cofnąć treść żołądkowa i się zachłyśniesz, albo dostaniesz gnilnego zapalenia płuc od rury którą się wprowadza do gardła w trakcie narkozy. W trakcie operacji jedzenie może się cofnąć, dostać na tą rurę, a przy jej wyjmowaniu resztki pokarmu mogą dostać się do płuc. Gdzie gniją. I powodują potężne, ciężkie do wyleczenia zapalenie, bo płuca nie mają się za bardzo jak pozbyć kawałków jedzenia i napojów.
Ja wiedziałam jakie mogą być komplikacje podjadania/podpijania przed narkozą więc ani trochę mnie nie kusiło. |
|
|
|
#818 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby tym razem było jasne:
|
|
|
|
|
#821 |
|
Copyraptor
|
Po prostu wyjaśniam "jak ludzie potrafią tak wytrzymać".
Ja, na przykład, ze strachu |
|
|
|
#822 |
|
Konto usunięte
|
No myślę, że każda wie, że jak trzeba, to trzeba. Wiecie, nie wiem jak żyją ludzie, któzy nie mają internetu. Ale jakby mi odcięli to jakoś bym żyła, nie?
|
|
|
|
#823 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Nie dotykaj! -Czemu? -Bo cię prąd kopnie! -To prąd jest zły? |
|
|
|
|
#825 | |
|
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
i pomyślałam sobie: co ja bym zrobiła, jakby nie było internetu? i w tym momencie wyłączyli prąd w całej okolicy. na początku było spoko, ale po 20 minutach zaczęłam panikować (dlatego dziwią mnie ludzie, którzy moga tak bez internetu w ogóle. troche to już niepokojące w sumie... )tata zaczął szukać starej lampy naftowej. zanim znalazł i dał radę zapalić, to światło wróciło. za to dom pachnie naftą jeszcze teraz
|
|
#826 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Uj tam z jedzeniem, ale bez picia 10 godz? nie ma opcji.
|
|
#827 |
|
kobieta za ladą
|
ja tu leżałam 2 razy w szpitalu i az sie boje co będzie jak trafie 3 raz .co prawda raz to była patologia ciąży a dwa porodówka ale po tym jak sie jedzeniowo obchodzi z pacjentkami do tej pory przyprawia mnie o zdumienie
1 raz--dziecko wg gina mało przybiera na wadze(pomijam fak ze trafiłam do niej z plamieniem a ta o malym przyroście ale jak trza iść to trza)Śniadania i kolacje--2 KROMKI CHLEBA kosteczka maciupeńka"masła" i pół serdelki/kiełbaski ,2 plastry czegoś pół topionego serka pół paszteciku a raz...2 plasterki salcesonu białego,ani razu nie dostałam żadnego warzywa no nic obiady zupa najczęściej na wodzie i kawałek czegoś w białym sosie z ziemniakamiJak dziecko miało przybrać na tym wikcie do tej pory zachodze serio w głowe porodówka to samo plus zero smaku przed cc nawet kolacji nie dostałam o 17 następnego dnia miał być zabieg ale nagły wypadek był i sala zajęta więc jak o 10 rano mnie poinformowali ze nic z tego zadzwoniłam do męża by mi zarcie przyniósł jak ja to wytrzymałam nie wiem ja sie dziwie ze 1,5 tyg do świąt a ja nawet planu nie mam co mam zrobić co kupić co sprzątnąć ja pierdykam 1 raz jestem taka w proszku
|
#828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, leżałam w małej sali z jedną babką, w tej sali była czysta łazienka. Pielęgniarki i lekarz byli bardzo mili, no i odjazd po narkozie był niezły
|
|
|
|
|
#829 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44135422]Z tego co wywnioskowałam to musiałam mieć kompletnie pusty brzuch i jelita. Usuwali mi torbiel, więc nieco grzebali w tych rejonach. Ale nawet w tym szpitalu fajnie było , leżałam w małej sali z jedną babką, w tej sali była czysta łazienka. Pielęgniarki i lekarz byli bardzo mili, no i odjazd po narkozie był niezły [/QUOTE]Ja miałam rozrywkowy wyrostek ale zanim się pokapowali, że to jest to, to minęło wiele godzin a ja wiele się narzygałam, więc problemu nie było. Jak mi dawali narkozę to kazali liczyć do 10 i pamiętam powiedzenie "cztery", "pięć" już mi się nie udało, co mnie zirytowało i udało mi się powiedzieć "no k... mać" Ale co mnie dziwiło i dziwi, to ich upieranie się przy podaniu mi basenu. No musiałam się wysikać, ludzka rzecz. Ale zamiast podać mi rękę przy schodzeniu z łóżka, podprowadzić do toalety gdzie były te wszystkie uchwyty, wysokie kible itd. to oni twardo, że basen. Primo, nie będę szczała do miski przy ludziach, dopóki mogę ruszać nogami. Secundo, podłożenie tego basenu kosztowało mnie więcej bólu i naciągnięcia rany, niż pójście do łazienki (bo oczywiście się uparłam i poszłam, oczywiście sama ). A tertio to nie kumam dlaczego wolały myć zasikaną miskę niż mieć mnie na oku przez pięć kroków do łazienki.
|
|
|
|
|
#831 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#832 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44135422]Z tego co wywnioskowałam to musiałam mieć kompletnie pusty brzuch i jelita. Usuwali mi torbiel, więc nieco grzebali w tych rejonach. Ale nawet w tym szpitalu fajnie było
, leżałam w małej sali z jedną babką, w tej sali była czysta łazienka. Pielęgniarki i lekarz byli bardzo mili, no i odjazd po narkozie był niezły [/QUOTE]To byś musiała z miesiąc głodować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do basenu zrobiłam siku jeden jedyny raz jak się wybudziłam zaraz po operacji i byłam tak śpiąca że obudziłam się na rzygnięcie i siku ale i tak upierałam się że nie zrobię i normalnie pęcherz by mi chyba pękł, potem absolutnie nie dałam sobie w ogóle dotknąć się nie ma takiej opcji, nie było nie nie nie i jeszcze raz nie |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy które. Akurat PGE mi się podobają. Reszta niekoniecznie.
Oprócz tych dwóch z PGE, albo trzy już były uwielbiam jeszcze reklamę z PZU z rozumieniem mowy zwierząt (coś czuję, że kiedyś skończę tak samo) i reklamy z jakiem
|
|
|
|
#835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wkurza mnie reklama nawet nie wiem czego jak matka krzyczy do dwóch dziewczynek "nie tak dużooooo" bo coś kroiły i jedna z dziewczynek ma taki przerażający uśmiech. Fuuu ;c I jeszcze reklama pomysłu na skrzydełka "no mówię ze sosyste". !!!!! A teraz mnie do szału doprowadza reklama T-Mobile "mówiłam, że mówiłam?" Reklamy z jakiem wymiatają! Ja śpiewam "jak minął dzień" a Tż buczy jak ten jak ;D |
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiem wymiata jak stoi wół pod jakąś skałą z której leci jak I przychodzi drugi wół. I ten pierwszy do niego: Jak leci. I jak spada na drugiego ![]() Reklama z dziećmi to jeszcze knorr "i warzywa nareszcie nabrały smaku" Ostatnio też dziewczyna na jakichś zajęciach powiedziała, że warzywa nie mają smaku. Najpierw ja ją opierniczyłam z góry na dół, potem mnie opierniczyła prowadząca, a na sam koniec opierniczyła tą mądrą od bezsmakowych warzyw. Przyszła pani nauczycielka
|
|
|
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
da się
ale wtedy kroplówką nawadniają.
|
#840 |
|
zawsze mam racje
|
to nie to samo, bo w pysku sucho (no tak, pewnie można płukać usta wodą na upartego)
Dziwi mnie wątek o lubianych i nielubianych reklamach. Jak można lubić jakikolwiek przeszkadzacz? ![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

też to wczoraj widziałam, muszę się uczyć do egzaminu, więc normalne, że muszę czymś zabić czas
Mi najbardziej spodobało się to: 

(dlatego dziwią mnie ludzie, którzy moga tak bez internetu w ogóle. troche to już niepokojące w sumie... )

). A tertio to nie kumam dlaczego wolały myć zasikaną miskę niż mieć mnie na oku przez pięć kroków do łazienki.