|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
mnie tez macica nie boli, ale czuje plecy, a dokładnie odcinek lędzwiowo- krzyżowy przykładowo: jak połoze sie prosto i chce podnieścnoge to mnie boli/ zarówno lewa jak i prawa/
i ogólnie dyskomfort przy zginaniu mam Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-12-12 o 19:52 |
|
|
|
#122 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() kolezance strasznie sie rozszedł + dziurka w pępku jakoś się taka dziwna wielka zrobiła i miała tak jak by centymert szeroki rozstęp od pepka w dół Cytat:
Cytat:
ja tez mam na lędzwiach własnie
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna za używany daliśmy 500 zł,babka i tak 50 zł spuściła
według mnie był wart tej ceny bo jest zadbany i jak wiadomo 3w1 .kasian86 dla mnie też to jest ważne,tylko my auto sprzedaliśmy i narazie jeździmy takim moim starym więc nie ma mowy o jeździe z dzieckiem za bardzo nawet do lekarza nie muszę dojeżdżać bo lekarza rodzinnego mam 50 metrów od bloku ... a ja chciałam bardzo po prostu 3w1 zeby fotelik był przypinany do stelażu,jak kupimy auto lepsze już do jazdy gdzieś to w grę wchodzi wtedy kupno lepszego fotelika oczywiście ![]() Seksta gratuluję 5 miesiąca princi to jest takie dziwne uczucie właśnie jak się macica poszerza ... taki ból jakby podczas okresu właśnie i czuć że tak ciągnie tam . Lucynka oj tydzień to wytrzymasz,zleci jak z bicza strzelił ja czasem z chęcią swojego bym gdzieś wysłała ... bo takie rozstania robią dobrze, teraz to by siedział ciągle i napierdzielał w grę,często są o to kłótnie bo z 10 minut robią się 2 godziny ... obiecał dziś nie grać i na chwilę odpaliłam laptopa zobaczyc co piszecie a on już ciach odpala swojego laptopa i włącza grę ![]() pomarancza super,że jest wszystko dobrze ![]() Właśnie rodzice nie dawno poszli,bo jak tata stwierdził " musieli zobaczyć nowego mercedesa " Idę zaraz pod prysznic i pod kołderkę oczekiwać puknięcia mojej niuni Także życzę miłej nocki
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uciekam bo coś mnie muli, a jeszcze przed nami mecz.
Miłych wieczorków Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja i mój brzuś
![]() O matko, trochę nadrobię Narazie w poprezdnim Light mnie rozwaliła ze zdjeciem majtów przed lekarzemA ta serio ja też nie latam teraz na każdej wizycie, ale chce ją na najbliższej pomęczyć bo w poprzedniej ciąży zaczęły się problemy z szyjką wiec neich mnie bada ![]() Byliśmy u siostry Tżta ale ma chatkę odwaloną A w ogóle nie wiem jak oni dziecko będą chować w tej sterylnej chatce![]() Młode śpi, Tż gra nadrobie i idę prasować koszule - może z 3 razy w życiu mężowi
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja tutaj
![]() Widze,że pisałyście o Aleksandrze U nas zostaje Alek lub Leoś jak na razie![]() Cytat:
![]() Menia ![]() za ruchy!!!![]() Pomarańczko gratulacje córy heh ale tak się zastanawiam,czy bedzie jakiś przypadek u Nas na forum,że jednak z dziewczynki zrobi się chłopczyk i odwrotnie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Hejka. Witam się w nowym wątku
Ja na chwilke, szalejecie, przeczytałam co tu naskrobałyście ale nie cytuję, przepraszam. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ SOLENIZANTKI ![]() Od wczoraj mam straszny humor (sprawy rodzinne) ale to nie temat na tutaj. Jeszcze dziś przed kąpielą małego, ja upadłam, on stał na krzesełku i mył ząbki, popchnełam krzesło o on upadł na kafelki, uderzył głową nie wiem o co bo ja się też przewróciłam. Ma sine przy oku, że masakra ehhhhhhhhhh popłakałam się i tyle. Dobija mnie wszystko.
|
|
#128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
janeczko kochanie trzymaj sie, czasem sa takie dni, ze tylko siasc i plakac
jakbys chciala pogadac, to jestempomarancza gratuluje cory ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- mlody wstao o 18:00 z drzemki i teraz szarzuje na calego, chyba dzis nie pojdziemy spac
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
pomarancza24 - no prosze - jakie zaskoczenie
GRATULUJE córki! Pola - ładne imię
|
|
|
|
#132 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pomarańcza gratulacje
To jednak był paluszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nic mi się nei stało, nie rozciągnął sie ani nic, tylko w pierwszej od poczatku smarowałam oliwką Teraz mnie oświeciło i robię to dopiero od 20 tc![]() Aaaa na lędźwiach mam ![]() Tylko wiecie, że z tym mogą nie chcieć znieczulać zewnątrz-oponowo? Przynajmniej gin szpitalny mnie tak ostrzegał, brat mówi że nie ma zastrzeżeń, ale nie można wbić igły w miejsce tatuażu i nie każdy lekarz sie podejmie ... No ja akurat tm się nei przejmuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w nowym watku.
Dzis mialam goraczke i w sumie caly dzien przespalam. W sumie to teraz tez smigam do wyrka. Dobranoc
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w cieplym lozeczku z kakao... brakuje tylko masazysty![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Poważnie z tym ze jak sie ma na ledzwiach tatuaż to znieczulenia nie podadzą? A ja mam miec cesarkę i cio teraz....pogadam z ginem we wtorek
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Kasian i tradycja została złamana
![]() ![]() Kasiab Menia bardzo fajny ten wózek Konstrukcyjnie mamy podobny ![]() Principessina mam nadzieję że się aż tak nie martwisz tymi plamieniami , ostatnio Ci lekarz wyjaśnił z czego to. No ale kochana obserwuj czy nie są za mocne ![]() Paulka oddaj mi któreś wesele :P przeszłabym się ![]() Pomarańcza gratuluję córeczki Oby u mnie się tak zmieniło :PJaneczka a tak to nic się Wam nie stało ??Monijaa zdrówka ![]() Asiulka Pola to osobne imię nie jest zdrobnieniem ![]() Chyba zostanie u Nas na razie taka wersja usypiania , że Młody wypije mleko , oddaje mi butelkę , mówi "hoho" ja potwierdzam "tak zabrał" i on idzie spać |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Pomarancza gratki dla zdrowej corci.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Menia to dobra cena a wozek wyglada naprawde solidnie. Lolitka alek to bardzo ladne imie. Leos tez!!! Janeczka dziekuje. Wypadki sie zdarzaja. Najwazniejsze ze wam sie nic powaznego nie stalo. Monija zdrowka. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Zmykam poczytac bo maz sie nie spiessy do mnie;D Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
a mi się taka podoba
w lidlu będzie
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby tak, ale jako samo Pola też można zarejestrować, tak samo jak nie musi być Bartłomiej czy Bartosz przejdzie już samo Bartek
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- też myślałam nad nim gdy będzie córa ( Przepis na życie ) , mamie jak powiedziałam, to nie chce nawet słyszeć ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Pola to osobne imię ![]() BTW - ja się zawsze zastanawiałam, od jakiego imienia jest Mania? Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-12-12 o 20:53 |
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się w nowym wątku, do starego dziś nie zdążyłam zajrzeć po raz drugi
![]() rany ale naskrobałyście, chyba tego nie ogarnę wybaczciewidziałam, aby że u Pomarańczy dziewczynka będzie także gratulacje my dziś spędziliśmy fajnie dzień, najpierw była koleżanka, Iga trochę spokojniejsza była niż zawsze, więc mogłyśmy pogadać, potem obiadek zjadłyśmy i na spacerek z Igusią , dziś była naprawdę grzeczna więc zaliczam dzień do udanych ![]() idę spać dziewczyny, jutro wybieram się wcześnie rano na badania, miłej nocy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Mania to może zdrobnienie od Marianny .....
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Dziewczyny i nie patrzcie na to co inni mówią Wam o imionach , to Wy jesteście rodzicami i Wy wybieracie imię , które Wam się podoba A jak komuś się nie podoba to trudno musi się z tym pogodzić i przyzwyczaić
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
U mojej szwagierki w rodzinie to rodzice wybierają imiona dla parki podobnie brzmiące, np. Marta i Marcin, Patryk i Patrycja albo na tą sama literę - podobno taka tradycja
![]() Tak myślę, że fajnie pasowałoby Olek i Pola
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie Nikii masz rację
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Witam się na kolejnym wątku
![]() Nikii dziękuję za wpisanie wiz na styczeń, chciałam do Ciebie pisać a tu niespodzianka ![]() Cytat:
Nie jest to fajne, połówka cytryny napewno się przyda ![]() Mi zawsze po tym badaniu pozostawał ten słodki posmak przez cały dzień no i strasznie mi się odbijało. No ale jest do przeżycia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jedyna co się cieszy, że bez TŻta pójdzie na wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż powiem Ci, że dla chcącego nic trudnego dopóki mieszkaliśmy sami w trójkę tj Hania, mąż i ja to dawałam radę też tak żyć w sterylnych warunkach a dodaj do tego 4 króliki i żółwia jeszcze Cytat:
Cytat:
szkoda, że się Hanula nie może wypowiedzieć ![]() Obejrzeliśmy z mężem komedię z Sandrą Bullock i tą grubą aktorką, która była nominowana do oscara za rolę w Druhnach - całkiem niezła A teraz już idę spać kochane mamusie, dobrej nocy Wam życzę i do jutra |
|||||
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Mojej rodzince Natan sie nie podoba ale mi sie podoba to najważniejsze
wiec nie ma co patrzeć na zdanie innych,przyzwyczaja sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

z moim się póki co nic nie dzieje 
+ dziurka w pępku jakoś się taka dziwna wielka zrobiła i miała tak jak by centymert szeroki rozstęp od pepka w dół 

Narazie w poprezdnim Light mnie rozwaliła ze zdjeciem majtów przed lekarzem
i tak się zastanawiam, czy najpierw gin powiedział ci jedno a teraz jednak zmienił zdanie 
jakbys chciala pogadac, to jestem

Przynajmniej gin szpitalny mnie tak ostrzegał, brat mówi że nie ma zastrzeżeń, ale nie można wbić igły w miejsce tatuażu i nie każdy lekarz sie podejmie ... No ja akurat tm się nei przejmuje
jak to możliwe, że ja jestem na podium? 
ale wczoraj słyszałam od koleżanki,że już niby da radę zarejestrować Alka jako osobne imie. Kiedyś coś mi się o uszy obiło,że jakaś ustawa się zmieniła własnie..ale na ile to info jest prawdziwe to nie wiem..