Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-12, 21:28   #4201
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

dziewczyny a u nas to samo....Jula w ciagu dnia albo placze albo spi ale tylko u nas na klacie albo na rekach....innej opcji nie ma więc ja dalej jestem uwiazana calymi dniami nie mam nawet jak Was podczytywac chlip chlip ale nie jest tak zle bo się wymieniamy z TŻtem obowiazkami, bylismy juz raz nawet razem na imprezie (tesc zostal z Julka), a ja zaczelam chodzic na silownie i od razu czuje się lepiej

mam nadzieje ze w koncu bede miec neta na kom i bede mogla się dalej udzielac bo tesknie za Wami i za wizazem

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:29   #4202
Little_Spark
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
no ja też bym chciała wiosną ale kwiecień-maj nie mogę raczej, bo chrzestna ma termin na połowę maja a później będzie mieć maleńkie dziecko więc tak średnio a w sierpniu/wrześniu to już jakoś nie bardzo bym chciała, Julia już zacznie mi chodzić i jakoś tak nie wiem nie wiem, myślę jeszcze nad tym
ja w pazdzierniku bylam chrzestna siostrzenicy ktora miala wtedy 15 miesiecy, tez czekali na mnie z chrztem i powiem Ci ze nie bylo zle, mala byla bardzo spokojna siedziala cala msze u taty na kolanach, jak jej sie chcialo to juz sama sobie pila pol mszy ogladala z zaciekawieniem dowod rejestracyjny z samochodu takze zajela sie i byla spokojna o i spiewy jej sie podobaly bardzo
tyle tylko ze toszke sie wyrozniala bo wszystkie inne chrzczone dzieci mialy po kilka miesiecy

ale ona zachowywala sie naprawde super, choc siostra tez miala obawy czy nie bedzie szalec
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:29   #4203
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
bez sensu
wątek i klub dobrze funkcjonuje, jakbyśmy jeszcze n fejsie zaczęły pisać to podejrzewam, że by się grupy zrobiły
mam nadzieję, że dostanę kiedyś zaproszenie do klubu.
Stary 2013-12-12, 21:34   #4204
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny witam się znowu po dluuugim czasie, moze jakies streszczenie co u Was????
pierwsza strona

Cytat:

dziewczyny czy chrzest gdy dziecko ma 6-7 m-cy to za późno?
my chrzcimy na wiosnę, najwcześniej kwiecień

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
zatyczka analna z bobrem dla miłośników szczeciny?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Natala, mogę już tak zacząć z Mają ćwiczyć?
Stary 2013-12-12, 21:36   #4205
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Kto zgadnie co to?
ktos tu ma braki

Passion masz racje, dzis Maly byl za grzeczny, nudzilam sie i wymyslam bez sensu :P

Adrianek
30.07.2015

Edytowane przez MsLullaby
Czas edycji: 2013-12-12 o 21:38
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:37   #4206
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jest za późno. Nie ma górnej granicy wieku na chrzest. Moja kuzynka chrzciła dziecko 10 miesięczne. Adaś miał 2,5 miesiąca. Wg mnie starsze dziecko jest trochę za duże. Większe niemowlaki były mniej spokojne w kościele.
Stary 2013-12-12, 21:42   #4207
kahunia
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie ze nie Ja tez dopiero na wiosne chce chrzcic

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 21:50   #4208
policzanka
Wtajemniczenie

motylku ,pieknie to nazwalas
czaszko na alli takie cuda sprzedaja(i wiele,wiele innych udziwnien tez)
msLullaby-ja tylko poogladac chcialam
bajka-zrobic sie na lisa,tego jeszcze nie bylo

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Ja juz sama nie wiem kiedy bedziemy chrzcic.najpierw byla opcja ze koniec kwietnia,pozniej niedziela palmowa a teraz na chwile obecna mysle o lutym badz marcu...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:52   #4209
ladanseuse14
Zakorzenienie

Lolaaaa !!! dziś 12!!!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Stary 2013-12-12, 21:55   #4210
bajka1807
Zakorzenienie

zonaty, zonaty... zona cie bardzo polubi

no nie moge z tego filmu

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
motylku ,pieknie to nazwalas
czaszko na alli takie cuda sprzedaja(i wiele,wiele innych udziwnien tez)
msLullaby-ja tylko poogladac chcialam
bajka-zrobic sie na lisa,tego jeszcze nie bylo

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Ja juz sama nie wiem kiedy bedziemy chrzcic.najpierw byla opcja ze koniec kwietnia,pozniej niedziela palmowa a teraz na chwile obecna mysle o lutym badz marcu...
ja chce chrzcic jak bedzie juz cieplej.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:55   #4211
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
ladan my chrzicmy na lato dopiero
Cos chcialam napisac, a zapomnialam co
My też Chciałam znacznie wcześniej, ale chrzestni nie przyjadą więc my jedziemy do nich A lecimy dopiero jak śniegi stopnieją i mrozy zelżeją
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 22:00   #4212
policzanka
Wtajemniczenie

Zamowilam pierwsza rzecz na alli ciekawe jak dlugo bede musiala na nia czekac..
a ja bym z checia poszla sobie w tym roku na jakiegos sylwka ,w zeszlym mnie nawet w Polsce nie bylo bo pracowalam..no nic moze za rok uda sie wybyc..

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
zonaty, zonaty... zona cie bardzo polubi

no nie moge z tego filmu

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

ja chce chrzcic jak bedzie juz cieplej.
a ja juz sama nie wiem czego chce...
Stary 2013-12-12, 22:01   #4213
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Zamowilam pierwsza rzecz na alli ciekawe jak dlugo bede musiala na nia czekac..
a ja bym z checia poszla sobie w tym roku na jakiegos sylwka ,w zeszlym mnie nawet w Polsce nie bylo bo pracowalam..no nic moze za rok uda sie wybyc..
poka co zamowilas ja dopiero chyba po nowym roku cos kupie, bo w tym miesiacu ostrooooooo przecholowalam z kasa, jak zobaczylam wyciag malo co na zawal nei zeszlam
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-12-12, 22:04   #4214
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
poka co zamowilas ja dopiero chyba po nowym roku cos kupie, bo w tym miesiacu ostrooooooo przecholowalam z kasa, jak zobaczylam wyciag malo co na zawal nei zeszlam
to nic takiego.pedzle do makijazu za 15 dolcow.chcialam tez zakupic jakas torebke ale te ktore mi sie podobaly byly jak dla mnie za drogie:/
Stary 2013-12-12, 22:27   #4215
MysticNanette
Przyczajenie

Nie ma granicy kiedy chrzcić, ale chyba lepiej niemowlaka hehhe, ostatnio mimowolnie byłam świadkiem chrztu dziewczynki około 6 letniej, która podczas chrztu(polewania wodą święconą) niemiłosiernie się wyrywała, odpychała od chrzcielnicy prawie wpadła w histerię i krzyczała "nie, nie chcę!" heheheh Rodzice się wstydzili, ale na szczęście ksiądz był fajny i skwitował sytuację z uśmiechem:"Cóż...pierwszy raz chrzszczę dziecko wbrew jego woli..."
MysticNanette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 22:28   #4216
ladanseuse14
Zakorzenienie

piękna na Świeta tylko czemu taka droga http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p tak jak ta http://www.hm.com/pl/product/23459?article=23459-A i mimo, że mam ten rabat 25% to kurde drogo

nie wiem, nie mam co ubrać dziecku na Święta
Stary 2013-12-12, 22:50   #4217
Larysa88
Zakorzenienie

wiecie co............ pojechaliśmy do kościoła zatwierdzić chrzest, do restauracji wybrać menu, placki i torta i jak wróciliśmy to piesków już nie było..................... ........ aż szkoda pisać głupia baba, nienawidzę jej!!!!
szkoda tylko że mówiłam, żeby jeszcze nie podejmowała żadnych czynów w razie czego, ja napisałam do wolontariuszy schroniska z Mielca i że czekam na odp. i co? i wielkie G.... oczywiście zrobiła jak chciała, nie liczy się z nikim innym, tylko co ja mam teraz napisać tym wolontariuszom? bo teraz o 22;00 dostałam wiadomość od nich żebym jak najwięcej informacji im podała i prawdopodobnie byłoby dobrze............
jutro albo na dniach oszczeni się druga suczka

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Jestem Agnieszka.Mój synek Mateuszek ur.11.09.2013 r godz.12.35 przez cc.ważył 3770 dł.57 Teraz pewnie 6.5kg Mieszkam koło Mielca a dokładnie to Chorzelów.Bardzo długo was czytam i ja się z wami zżyłam chociaż nie pisałam.Wasze porady dotyczące maluszków są bardzo cenne i wiele razy korzystałam z nich.to tyle o mnie.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Mam pytanie odnośnie szczepienia:byłam szczepić ostatniego pazdziernika i była masakra tzn.strasznie płakał i teraz niewiem co robić czy pójść teraz zaszczepić jeszcze przed świętami czy może już w styczniu?nie będzie za pózno?jak myślicie?
hej jeśli nas czytalaś to zapewne wiesz że ja też pochodzę z tego miasta
także witaj aha i 11.09 to był mój termin wg usg, jednak Ola wykluła się 02.09

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chce któraś rabat 10zł przy zakupach na minimum 50zł w 5-10-15? Dostałam z paczuchą kod rabatowy a już nic więcej mi w oko nie wpadło.
już się pewnie ktoś zgłosił? ;p bo jeszcze pare stron mi zostało do nadrobienia

Cytat:
wybaczcie, nawet nie mam siły nadrobić...

u nas ząbkowanie na całego i jestem tak zmęczona i fizycznie i psychicznie, że nie umiem tego opisać...

Dentinox pomaga ale wiadomo nie od razu, więc do tego czasu moja Julusia potrafi się tak rozpłakać z łezkami, że jak już żelik zadziała, to płacze, że coś takiego strasznego się jej przytrafiło, szlocha, żali się i tak z pół godziny, godzinę... po czym za chwilę znów dziąsełka bolą... eh... chciałabym pomóc jej i wiem, że mówiąc o sobie, że to JA jestem zmęczona zachowuję się jak wyrodna matka, bo moje bobo o wiele bardziej cierpi ale serio już nie daję rady

ps.
Larysa widziałam dziś w H&M tą sukieneczkę i jest PRZEŚLICZNA

a i moja dzidzia już powoli wyrasta z 62, za chwilę na 68 przechodzimy
ajjj ciężka sprawa widzę z zębami jest biedna Julka, kurcze nacierpią się te dzieci, to brzuszki, to kupki, to szczepienia, to ząbki ehh
oby jej przeszło, albo jakoś bezboleśniej to przechodziła

sukieneczka wiem... nieskromnie powiem zakochałam się w niej, jest totalnie w moim guście

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a u nas w tym roku Sylwester z dwójką w domu
ja dla odmiany może sylwester z polsatem
eh a tak w ogóle smutno mi też dzisiaj bo pewnie będzie tak że i do rodziców nie będę mogła pojechać i zostanę tutaj w domu sama z Olą i teściową na dole.... :/ za☠☠☠iście
tż jak co roku gra, więc go nie ma, a u rodziców nadal będzie babcia pewnie i dlatego nie będę mogła jechać

Cytat:
nie
Stary 2013-12-12, 22:55   #4218
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Eda byl chrzczony jak mial 6 mcy.
Dla mnie bylo tyle ciezej, ze plakal i cala msze mialam go na rekach... Encia chociaz mniej wazyla, bo miala 2 mce, nie 6 a tez wyla jak ksiadz mowil

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 22:59   #4219
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
piękna na Świeta tylko czemu taka droga http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p tak jak ta http://www.hm.com/pl/product/23459?article=23459-A i mimo, że mam ten rabat 25% to kurde drogo

nie wiem, nie mam co ubrać dziecku na Święta
Blanka ma ta czerwona ze smyka tyle ze starszy model bo dostala ja na roczek i nasza ma 3 rozyczki. Roz 86 i nadal dobra a niala ja raz na sobie heh.

Larysa strasznie przykra sytuacja ze szczeniakami.... mam nadzieje ze je uspila a nie zamordowala bez kitu ja jestem emocjonalna jesli chodzi o zwierzeta i dla mnie to na rowni z zabijaniem dzieci

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
Mel B 14/14 ✓

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 23:02   #4220
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MysticNanette Pokaż wiadomość
Nie ma granicy kiedy chrzcić, ale chyba lepiej niemowlaka hehhe, ostatnio mimowolnie byłam świadkiem chrztu dziewczynki około 6 letniej, która podczas chrztu(polewania wodą święconą) niemiłosiernie się wyrywała, odpychała od chrzcielnicy prawie wpadła w histerię i krzyczała "nie, nie chcę!" heheheh Rodzice się wstydzili, ale na szczęście ksiądz był fajny i skwitował sytuację z uśmiechem:"Cóż...pierwszy raz chrzszczę dziecko wbrew jego woli..."
Hihi super sytuacja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eda byl chrzczony jak mial 6 mcy.
Dla mnie bylo tyle ciezej, ze plakal i cala msze mialam go na rekach... Encia chociaz mniej wazyla, bo miala 2 mce, nie 6 a tez wyla jak ksiadz mowil
No właśnie, chyba waga stanowi największy problem

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Larysa no głupia baba i sytuacja. Szkoda piesków ja wielka fanka zwierząt nie jestem ale psa moich rodziców kocham niemal jak brata wiec nie wiem jak można zwierzęta krzywdzić..

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 23:06   #4221
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Larysa strasznie przykra sytuacja ze szczeniakami.... mam nadzieje ze je uspila a nie zamordowala bez kitu ja jestem emocjonalna jesli chodzi o zwierzeta i dla mnie to na rowni z zabijaniem dzieci

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
:///// albo utopiła albo zakopała, ja pier............
głupia baba, codziennie slyszałam "pójdę do gminy, pójde" i tak kur..... chodzi do dzisiaj i teraz ma. a tak to, jakby poszła, daliby na sterylizacje i nie byłoby teraz psów, albo w ogóle wzięliby te suczki gdzieś do schroniska czy nie wiem....
dopiero teraz ma niby iść już na pewno żeby na wiosnę znów nie było szczeniaków, zobaczymy czy pójdzie....
Stary 2013-12-13, 00:00   #4222
matallewar
Zakorzenienie

Robię za nocną zmianę, bo mi dzieci nie śpią. Ede chyba męczy ostatnia piątka, a Encia zjadła i przysypia.
Ja jeszcze nie zmrozylam oka, a tz jeszcze z pracy nie wyszedl

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 02:43   #4223
tassia
Zakorzenienie

Maciej.chory
kurde
tz nas jednak zarazil
w ogole to strasznie duzo mamuski piszecie i ciezko byc na biezaco
ze skrajnosci w skrajnosc

co sie robi na kaszel u maluszka
nic wiecej sie nie dzieje poki co i oby tak.zostalo

---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
matko,zazdroszcze,jak wy to robicie.Moja 2,3 razy sie budzi na karmienie,moze to przez to,ze je moje mleko?Zastanawiam sie nad podaniem mm na noc,ale boje sie,ze wtedy odrzuci piers
to slabe rozwiazanie
raczej.nic nie zmieni
ewentualnie.jak.chcesz sprawdzic to.daj cyca a potem.jeszcze swoje odciagniete z butli na dobitke zeby byl pojedzony na.maksa
zawsze mozna sprobowac
bo moj wieczorem.zjada chore ilosci i w cycach na raz tyle.nie ma

co.do.planow.sylwestrowyc h to.jedziemy z tz do.szklarskiej poreby i albo sylwestra spedzimy u znajomych we wro albo.zostajemy w szklarskiej przy tv
oczywiscie z maluszkiem

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 04:03   #4224
Madzia000
Zadomowienie

Jasiek znowu przespal od 21-5 ciekawe czy tak zostanie czy to skutek uboczny szczepienia zawsze budzil sie o 2/3

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 04:24   #4225
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Jasiek znowu przespal od 21-5 ciekawe czy tak zostanie czy to skutek uboczny szczepienia zawsze budzil sie o 2/3

Moja też właśnie karmię

Stary 2013-12-13, 06:11   #4226
ladanseuse14
Zakorzenienie

ktos tu pisal ostatnio, ze teskni badz nie ma nocnych zmian. coz u mnie sa zawsze. najpierw problemy z zasypianiem, ryk a od 4:30 walcze z dzieckiem zeby zasnelo... mam dosc, serio. a gdzie do tego praca
Stary 2013-12-13, 07:22   #4227
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wiecie co, czasem podczytuje watek mam lipcowo sierpniowych (zeby wiedziec co mnie czeka za 2-3 miesiace ) i zauwazylam ze juz wieele z nich przenioslo sie na fb, w sumie tylko tam sie udzielaja, maja swoj tajny klub i bardzo sobie to chwala, szczegolnie te ktore nie maja czasu na kompa, bo z telefonu np na klub wizazu czasem nie da sie wejsc. Co wy na to zebysmy tez tak zrobily? Co o tym myslicie? Czy to glupi pomysl jest i juz wygaduje glupoty?
u nas czesc watku kingowego tak zrobila. przez to jakis dziwny podzial sie zrobil na tych co zostali i na tych co na fb. ja nie uzywam i nie lubie fb. mam ale tylko raz na ruski rok wchodze. wiec mnie tam nie zobaczycie. mi starcza klub na wizazu.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 07:23   #4228
logoasia
Zakorzenienie

hej mamusie my od 5:30 na nogach, andzi zachcialo się kakao i przy okazji obudzila Marcina. zaraz zbieramy się odprowadzić malą do żłobka a później na 12 do roboty

sorki ze tak monotematycznie
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Czym ciekawym mozna nadziac pierogi?
kasza jęczmienna zasmażana z cebulką pycha
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mi pediatra mowil, ze w 4 m-cu...
Tez sie obawiam, ze krstki adasia to alergia..jesli skaza bialkowa, to wtedy koniec z kp, bo ja nie wyrobie na diecie bezbialkowej. Chyba nic bym wtedy nie jadla, a nie chcialabym schudnac bardziej. Bialko to podstawa mojej diety.
no wlasnie u mnie tak to wygląda, dieta bezbiałkowa tesknię za tym, ale wolę mieć czystą buźkę u Marcina, niz gdyby miał się męczyć ze świądem z powodu mojej diety
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 07:28   #4229
tigaaa814
Raczkowanie

Hej mamusie Widze ze poruszony temat chrztu. Ja chce zrobic chrzciny w kwietniu, maju. Jesli bez problemu mi ksiadz pozwoli;p;p; My z TZ jestesmy malzenstwem ale nie mamy koscielnego po 2 chrzestny jest z Holendrem;] Ksiadz bedzie zachwycony;D

Mamtez pytanie. Czy ktoras z Was ma mate FP z pianinkiem?
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 07:28   #4230
MsLullaby
Zakorzenienie

Przed 7 Luli wstał, zjadł 180 ml i śpi dalej, jak dobrze pójdzie to wstaniemy przed 11, także wracam do spania

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości